106863
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Lacc 88
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amik nálam a trailerből kiderülhetnek és a képregényes tudásom alapján gondolok:
    -Vision még azelőtt volt emberi alakban, hogy kivették volna a követ. Képes emberi alakot felvenni, hogy elvegyülhessen. Ott van a fejében lehet látni. hogy túléli-e kérdéses.
    -Thort és csapatát nyilván megtámadják és Thort valahogy a Galaxis Őrzői találják meg, Banner a Földre kerül és elég szépen bevágódott úgy tűnt. Loki meg tudja nincs esélye Thanos ellen és inkább átadja a követ, hogy mentse magát. Azt még a fene se tudja, hogy végül ki mellé áll. Meg minek csalta volna oda Thanost? Strange kövéért úgyis oda kell mennie.
    -Egy trailerbe nem zsúfolták bele még Ant-Man karakterét is. Sokan hiányoznak még de biztosan ott lesz.
    -Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a sorozat szereplői nem fognak feltűnni az már túl sok karakter lenne. De remélem téves az infó.
    -Szerintem ebben a részben már hullani fognak a fejek rendesen de végül Thanos legyőzése után szépen visszahozzák a karaktereket. Jellemző a Marvelnél, hogy ha valaki meghal az nem jelent semmit úgyis feltámad valahogyan.
  • Koppixer
    mother! (anyám!)

Kissé csalódottan jöttem ki erről a filmről, az eleje jól indult, aztán volt benne néhány igazán ütős akciójelenet, amiért megérte moziban nézni, de egy nagy, értelmezhetetlen összevisszaság lett a vége, nem értettem egyáltalán, hogy mit is láttam most. Aztán pár óra alatt sikerült kiraknom a puzzle-t, hogy az egyes szereplők, események, helyszínek mit is szimbolizálnak valójában, és hogy az igazi történet egészen másról szól, amit így valószínűleg soha más filmben nem láttunk eddig.
    Nagyon távol van a kasszasikertől, nem a tömegeknek találták ki, de kultfilm lesz belőle, az biztos. Fura, de kedvet kaptam, hogy újra beüljek rá.

9/10
  • Prof William
    "Nem láttuk Ant-mantet, na ő hol van?"

Éppen Thanos szívbillentyűin zongorázva készít elő egy kiadós szívrohamot. :)
  • Jim Morrison
    avangers fog nyerni ? dangit.
  • vérpocok
    Én eddig csak a rajzfilmet láttam, abban ugyanolyan fasz volt mint Darkseid, és (mint ahogy a JL Darkseid-ot) csak közös erővel tudta az Avengers lenyomni. Majd kiderül, hogy a filmben mit hoznak ki a karakterből. Még az is lehet hogy a végén közösen nyitnak faiskolát. ; )
  • tigeroo
    Pont, hogy szerintem hozzá képest darkseid egybites karakter. Thanos egyébként egészen fejlett személyiséggel bír. Van humorérzéke, és volt is olyan is, hogy a jóért harcolt.

végülis a bosszuállók 1-ben Loki volt übergonosznak beállítva, aztán valahogy mégis kapott újabb esélyeket...
  • vérpocok
    Ez a fickó olyasmi, mint a DC világban a Darkseid. Bár kurvaerős, de pont emiatt fölényes és lenézi az ellenfeleit. És épp ezért fog elbukni. Mert ahogy Vasember mondta Lokinak: "vegyük csak számba... ott a bátyja a félisten, a szuperkatona, a pasi akinek dühkezelési gondjai vannak, a gyilkos duó..., és magának öregem, sikerült felbőszíteni minden egyes tagot..."
    Ebben a mókában meg még ennél is többen lesznek, mert ahogy láttuk, beugrik még pár ismert pofa... szóval a nagyállúnak lesz dolga. Csak győzze szuflával.
  • BaliBoy
    "Nem láttuk Ant-mantet, na ő hol van?"

Ott volt az csak nem elég nagy felbontásban nézted.
  • tigeroo
    a fekete párduc már nem érdekelt amúgy, de a trailert elnézve wakandában és NYC-ben lesz a két front.

erre mondanám a thor spoilert, hogy akit érdekelt az a szál, már megnézte. a black panther pl. engem eddig hidegen hagyott. de mostmár megfontolom.

a picsába, megkell nézni azt is.

Big fakin kérdések, észrevételek a tréler után:

-Víziót látjuk emberi kinézettel. Túlélte vajon a végtelen kő kinyerést, és ember lett mint pinokkió?
    -Banner vajon hogy került a földre? Akkor ezek szerint Thorral valahogy csak szétszakadtak egymástól az űrben.
    -Aki anno sírt, hogy póki klasszikus pókösztönét és hálóvetőjét felváltotta Start technológiája az végre bekaphatja?
    -Loki a tesseractot a földre hozta és odacsalta Thanost? A képregényben azthiszem hogy segítette Thanost, itt lehet kapott egy ultimátumot és eleve így tervezett el mindent.
    -Nem láttuk Ant-mantet, na ő hol van? Pedig ő is bennevolt az univerzum-építgetésben. Sőt, én úgy tippelem hogy neki és a quantum realm-nek lesz szerepe Thanos legyőzésében (ott ugye nem működnek a végtelen kövek) Vajon fognak így ad-hoc egy marék új hőst berakni ebbe a bosszúállók részbe, mint anno tették pl. quicksilverrel?
    -Jessica Jones-ék vajon feltűnnek, vagy más sorozatbeli szereplők?

amúgy a thor: ragnarok főcímdalának első verzéje is elspoilerezi az egész filmet

We come from the land of the ice and snow
    From the midnight sun, where the hot springs flow
    The hammer of the gods
    W'ell drive our ships to new lands
    To fight the horde, and sing and cry
    Valhalla, I am coming!
  • Prof William
    Lehet a füldi hősök annyira gyengék hozzá képest, hogy úgy érzi ellenük atlétában is jó lesz. :)
  • LasDen #98209
    igen azt oda kellett volna írnom...

Maga az előzetes spoiler mentes, egyedül a végén miután kiírják a filmcímét még van egy jelenet, az spoilerezi a Thor 3 végét egy kicsit...
  • IMYke2.0.0.0
    Nem láttam...
  • Jim Morrison
    na már trailernél is spoilerezni kell?
    végén meg ahogy elnézem spoiler azoknak akik nem látták az új thor filmet :(
  • LasDen #98206
    abban a jelenetben valószínű nem lesz rajta páncél, csak ami most. Már a comiconos kiszivárgott előzetesben is ennyi volt rajta és azóta dolgoztak rajta
    (lásd Thor szeme)
    . Valamikor biztos rákerül majd a klasszik kinézet, de lehet hogy most csak ilyen nyári kiruccanásként kezeli ezt a kavics gyűjtést... :D
  • Prof William
    Jó trailer csak Thanos elég furán (gagyin) néz ki így minden nélkül. A Galaxis Őrzőiben sokkal menőbb volt abban a páncélban. De így kb csak egy kopasz kigyúrt gorilla érzetét kelti.

Bár ez még csak az első trailer, szóval a filmig lazán rákerülhet a páncél.
  • tigeroo
    zsír, póki ösztöne is megjött.
  • LasDen #98203
  • Jabar
    Ok, köszi.
  • LasDen #98201
    Nem igazán van piaca neki, így elvétve akadnak csak. Más nyelvvel lehet még próbálkozni (francia, spanyol stb.) hátha ott akad majd. Mondanám még a magyart is, de elég változó, hogy mi kerül szinkronizálásra és mi nem...
  • Jabar
    Ezek nem szoktak megjelenni angol szinkronnal? Trailer tetszik de valamiért engem nagyon zavar benne a Japán nyelv. Tudom, ez sokak számára pont alap/kötelező, nekem valamiért zavaró.
  • homeless
    A Viszkis

A megvalósítás, az operatőri munka, a zene zseniálisak, néha tényleg elfelejti az ember, hogy magyar filmet néz. A mellékszereplők is rendben vannak, viszont a főszereplővel nem vagyok kibékülve. Nekem az eddigi interjúkból az jött le, hogy Ambrus Attila egy "nagydumás", karizmatikus, intelligens ember, Szalay Bence viszont egy butácska, nagydarab, középszerű sportoló képét kelti.
    A végét úgy éreztem, hogy egy kicsit összecsapták, mintha elfogyott volna a pénz. 15-20 percbe még simán belefért volna a szökése utáni 4 hónap, amikor még 3 bankot kirabolt és a végleges elfogását is bele tehették volna.

7/10
  • Synchronous
    Yakushiji Tenzen.
  • extra sensory
    Hogy hívták a Shinobi-ba azt a csávót amelyik nem tudott meghalni? Na, Manji valami ahhoz hasonló.
  • Prof William
    Valamint van pár tényleg sírva-röhögős poén is benne. :)
  • Bokafix2
    Blade of the Immortal (2017)

Ízig-vérig anime, élő szereplőkkel... A Shinobinak és a Ruróni Kensinnek valami mesteri keveréke. Valahol a feudális Japánban járunk, ahol egy hatalmas szemű kislány egy titokzatos harcoshoz fordul segítségért, hogy kiszabadíthassa szüleit egy szamuráj hadúr fogságából. Hullahegyek, hektóliternyi vér, baró speciális effektek, és olyan éles kardok, hogy egy tölgyfát ketté lehet velük csapni. Ázsia/anime rajongóknak kötelező.

8/10
  • Tirion
    pontosan ez történt
  • Sequoyah
    Gondolom a szokasos problemaval allunk szembe, hogy kicseresznyeztek mindent az elso reszbol ami tetszett az embereknek, felnagyitottak a duplajara, a tobbit pedig elhagytak, mint sallang.
    Elsore nem hangzik hulyesegnek, de a vege mindig az, hogy egy mas stilusu filmet kapunk, ami nem olyan mint az eredeti.

Mondom ezt ugy, hogy meg nem lattam a filmet, inkabb csak mint altalanos jelenseget ismerem a fentit. Igyekszem megnezni, hogy tenyleg ez-e a baj.
  • suba53
    Loving Vincent.

Látta valaki moziban? Milyen képaránnyal vetítették?
    A netről letölthető változatban gyakorlatilag levágták a képek felét, alul felül egy-egy széles sávot kivágva a filmből, így alkotva meg a szélesvásznú képarányt. Röhej.
    Vajon így csonkítva adták ki DVD-n, BD-n is?
  • CSOCSO
    Nekem full meglepo a velemenyetek a Kinsgmanrol.
    kb pont ugyan az a szint mint az elso!
  • Kongy
    Hopsz, akkor ezt összekevertem, sorry.
  • BenedekFeco
    Igen, ezeket én is vágom. Nem a klisékkel meg a James Bond-os kikacsintásokkal van bajom, hanem azzal, hogy az első rész egy jópofa kis akciófilm volt. Tény, hogy annak is a végét (szerintem ) túltolták a szivárványos robbanásokkal, de ettől függetlenül jó volt. Erre most megcsinálták az aranykört, ami tökre nem olyan Kingsman, mint az első volt, hanem átmentek Austin Powersbe. Annak viszont gyenge :-D
  • LasDen #98188
    Gáti nem volt benne. A nyomozó tényleg Schneider Zoltán
  • DantszEE
    Gáti Oszkár benne van a filmben?
    Nem Schneider Zoltán a nyomozó?
  • Tirion
    nem értek egyet,mert az első rész kimondottan fasza volt és a séma ott is ugyanez volt.....ezt elbaszták,de nagyon! nem kell szépíteni
  • Tirion
    katasztrofálisan szar lett a 2. rész! :(((((((( pedig nagyon vártam
  • Kongy
    A Viszkis

Kifejezetten élvezetes kis film volt, a megvalósítás csillagos ötös, kb hollywood-i szint, nem spóroltak a költségvetéssel. Persze azért meg-megvillan benne a magyar valóság, de ez kifejezetten jól áll a filmnek. A színészek is rendben voltak, Gáti Oszkár nyomozó alakítása kifejezetten királyság volt. :D És ami még fontosabb, hogy tele volt a moziterem! Elég durva, egy ülőhely nem sok, annyi sem maradt, mire elkezdődött a film. Egyébként mindenkinek ajánlom, jó film volt 8/10
  • Prof William
    Ez alapból ilyen. Már maga a titkos bázis helyszíne is akkora hatalmas James Bond klisé, hogy a fal adja a másikat.

A fő gonosz fémkezű segítője és a is bőven ebbe a kategóriába tartoznak.
  • tigeroo
    figyu már, ez direkt ilyen!
  • DantszEE
    Amit a spoilerben írtál szintén eléggé nagy James Bond és zsáner paródia.:D
  • BenedekFeco
    Kingsman: The Golden Circle

Ragaszkodtak a jól bevált hollywoodi recepthez, és szokás szerint a folytatást jól elqrták.
    Az első rész sem a drámai alakításokról, és mélyenszántó gondolatokat felvető történetvezetésről volt híres, de jópofa keveréke volt a humornak és cool-akciónak (a templomos jelenet mai napig nagy kedvenc), plusz valahogy mintha fricskát mutatott volna a James Bond stílusú kémfilmeknek.
    És akkor megcsinálták a folytatást...
    Volt egy kissé "gyagyás"- vicces főgonoszunk? Legyen helyette egy Dr.Genya-i magasságokban gondolkodó hamburgersütőnk. Ami még nem is lenne baj (mert S.L.Jackson terve sem volt sokkal komolyabb), de vele együtt kb. minden figura egy retardált lett. A pillangókért plusz egy mínusz pont :-)
    A kütyükkel is átestek a túloldalra, amit már az autós jelenetben megtapasztalunk. Aztán persze fokozzák. Most komolyan,WTF? Itt már tényleg vártam, hogy mikor jönnek cápák a fejükre csatolt lézerekkel.
    Volt egy pár jól megkoreografált mozdulatsor ami az elsőben is ütős volt, de itt nekem (pont a körítés miatt) már nem szólt nagyot.
    És ráadásul 2 óra huszonperc...

4/10
    Utoljára szerkesztette: BenedekFeco, 2017.11.26. 17:49:24