106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nekem is sikítozni volt kedvem, de más okból mint a CsoCsonak... -
Phat Smoker #20595 a 'Wicker Park'-ot láttam legutóbb, nagyon jó film
..utoljára az 'Azonosság' tetszett ennyire!
-
CSOCSO-t elcsábította a sötét oldal. :C -
Nyiri #20593 "az elejen en voltam az elso aki a STAR WARS feliratnal elkezdett sikitozni"
Latom kezdesz igazi amcsi lenni :) -
"az elejen en voltam az elso aki a STAR WARS feliratnal elkezdett sikitozni"
hülyét kapok ezektől a sikitozásoktól... -
Őőőőő. Honnan kéne ismerjem a 2. sezonon kívül?
Saw?
Láttad, hogy készül a Saw 2? -
nahja.. soxor volt telifaceben a yoda...
haaat... nem volt valami szep..plusz valahogy vartam hogy yoda szaimplan az erejevel iranyitsa a kardot messzebrol es kozben mondjuk cuccosokat is dobaljon az ellenre:))))
-
nem szerencsere... de a lol hogy egy mozis csaj bejott es elkiabalta nekunk hogy ez az SW3 lesz.. ami nem kis film..szal mindenki kapcsolja ki a mobiljat es a filmet a mozin kivul diskuraljak meg es legyenek egymasra annyi tekintettel hogy csondben vegig nezik a filmet...
2-3 szor volt belerohoges.. nem volt gaz..
az elejen en voltam az elso aki a STAR WARS feliratnal elkezdett sikitozni:) de mindenki jott utannam:)
a vegen meg gondolkoztam hogy felaljak vagy tapsoljak.. de orultem hogy a konnyeim nem csordultak ki.. szal..:) -
megha nem is elethubb de megis sokkal jobban tetszett a gumi jabba mint mondjuk a digitalis...
es sokkal jobban tetszett a yoda mint a mostani szamitogepes...
nezd meg az alien vs predatort.. ott legalabb faszan osszeraktak az alieneket CGI vel.. de mennyivel zsirabb mar mikot rendes beoltozott embereket mutatnak??? SOKKAL zsirabb!! es az egy dolog hogy akkoriban milyen volt yoda.. a mai vilagban egy babunak pont ugyanannyi mimikaja van mint egy cgi generalt programnak...
jo persze ez lehet hogy tulzas deeee...senki nem tudja milyen lehet egy mai yoda babu... lehet hogy tok zsir lett volna a filmbe. es a babura siman ra tudtak volna meg dolgozni cgi vel. ha mondjuk kisse szarul nez ki a bore vagy valami.. -
Ja es a masodik evat mindent ut.
Csak egy dolgot nem fogok.
24 SPILER
Hogy a picsaba letezhet olyan hogy agyon kinozzak csorikat , meg meg is hal es ujjaelesztik , de 20 perc mulva mar ugy ugral es rohangal mintha semmi baja sem lett volna? -
BLASTA!!!!!
http://www.imdb.com/name/nm0068551/
VAZZEEE A hangjarol ismertem meg :DDDD -
Mentol #20585 Dehogy marhák! Hozzá(nem)értők! -
Marhak! -
Annak meg ez már gyenge... -
Hát nem sci-fi mert sok tanulság nincs benne (hacsak nem az, hogy ne játsz a tűzzel és nem kell mindenkit kinyírni akire dühös vagy mert akkor áttérsz a sötét oldalra):D De nem is Fantasy.... Inkább hívjuk csak űrmesének:) -
A film eleje tényleg olyan volt, mint egy videójáték... Már szinte bele is szédültem.
Amúgy az a véleményem, hogy ez inkább nem sci-fi, hanem fantasy... -
szerintem élethübb volt
minek élethűség?
hogy elhidd, létezik
mert ha egy sci-fi jó, akkor az olyan mintha tényleg létezne
az a film jó, amibe beleéled magad, és nem úgy nézed, ez csak egy film
IV-V-VI-ban nem látszanak a drótok -
Nyiri #20579 Jah persze... Kivancsi lettem volna, mennyire tetszene a film, ha ezt is droton logo makettekkel lett volna elkeszitve. Ha ez nem tetszik, akkor azt utaltad volna. Ez biztos.
Elethuseg? Egy Sci-fiben minek kell elethunek lenni? Ne nevetess mar. Tenyleg nagyon elethu volt a gumi Jabba es a tobbi gumiarcu nem letezo faj a 4-5-6 es a total eluto blueboxos vetitesek. -
Nem mind1 mire használod a CGI-t ! Elmegy egy űrcsatánál (módjával), távoli tömegjeleneteknél, de nem megy el closeupoknál, "élő" szereplők kiváltására sem alkalmas és a színészi játékot sem helyettesíti ! -
na?
volt örömújjongás a SWIII alatt? -
"az egész mint egy computer játék
míg az ősi 79-81 filmjeiben minden sokkal valóságszerübb, mert ócskább, porosabb, mocskosabb, olyan mintha igazi lenne"
ebben teljesen egyetertek.. csak nemtom mi lett volna a dragabb.. maketteket epiteni..meg maszkirozni meg tobbet vagy a cgi -
en meg vagy 5 szor kezdtem neki es nem ertettem miert olvasom ugyan azt:) de megis mas filmrol votl szo:) -
szerintem meg nem divat
mindenre ezt mondjátok
ha valaki az idolotokra rosszat mond
legyen az Lucas vagy a Windows
Lucas pl. NEM nekem csinálta az sw 1-2-t, hanem a 6 éveseknek
szerintem Lucas rendezőnek ritka szar, azok a filmjei jók csak amiket nem ő rendezett. a filmjei ugyanis primitivek, egysikúak, a szereplők egyszinüek, elnagyoltak
Arról nem bveszélve a csilivili számtech szarral mindent műanyaggá tett, lélektelenné, olyan az egész mint egy computer játék
míg az ősi 79-81 filmjeiben minden sokkal valóságszerübb, mert ócskább, porosabb, mocskosabb, olyan mintha igazi lenne. És az sem igaz, hogy mindenáron fel kellett volna újítani a régit. Lucas nem fogja, mit szerttünk a filmjeiben. Ha fogná, nem így csinálná. De első a biznisz, meg a licensz.
Ez van.
-
Na ja, komplex dolog. :)
Esetleg nézz több ázsiai filmet, egy idő után természetessé válnak az ilyen aberrált figurák. :D -
North #20572 A zenén kívül semmi sem tetszett. Nem volt izgalmas, megint eljátszották a nagyszerű verekedésjelenetet, miszerint lenyomok 20 embert, persze ha csak egyesével jönnek. A sztori sem igazán jött be, a rendezésről nem is beszélve, a karaktereket betegnek tituláltam, nem az én világom ez a műfaj. De mint írtam, a film végére ebből a sok rosszból összeállt valami jó, és azóta is azon gondolkozok hogyan. Ezért is értékelem felemásan a filmet. -
Mi az, ami nem tetszett benne? -
North #20570 - Oldboy -
Huh, hát elég nehéz értékelni ezt a filmet. Igazából azt is nehéz eldöntenem,hogy tetszett v. nem. Elég nehezen befogadható film, de akinek bejön ez a kissé beteg stílus, annak tetszhet.(Bocs a lopásért, de pont ezt éreztem a film után :)) Igen érdekes(ez a legjobb szó rá) film volt, az utolsó fél órában már folyamatosan az órámat nézegettem, hogy mikor lesz már vége, és kegyetlen szarnak tituláltam. És mégis, amikor elkezdett pörögni a stáblista, már felemás érzések kavarogtak bennem, lehet, hogy nem is volt ez olyan rossz? Számomra talán egyetlen pozitívum a zene volt, ami sztem nagyon ütött, de mégis azt mondom, hogy érdemes volt megnézni, nem tudom miért. Mindenesetre ez a film akárhogy is, de hatással van az emberre, és nem felejti el könnyedén. 6/10 -
Napoleon Dynamite
Huh, hát elég nehéz értékelni ezt a filmet. Igazából azt is nehéz eldöntenem,hogy tetszett v. nem. A színészek vagy állati jók, vagy igazából is ilyen elmebetegek. Hihetetlen jók, és egyedik a karakterek, a sztori meg.... hmmm.... volt egyátalán sztori? Elég nehezen befogadható film, de akinek bejön ez a kissé beteg stílus, annak tetszhet. Engem igazából a karakterek, és a színészek miatt fogott meg a film. A táncos jelenet meg nagyon ott van :)
Hmmm, legyen olyan: 6,5/10
-
Nyiri #20568 Hagyjad. Os SW-s a srac es most divat utalni Lucas-t. -
Maj valamék nap megnézem a Prince of Darkness-t, A They Live !-et, a Vampires-t, a Christine-t, a Halloween 1-8-at, a Big Trouble in Little China-t stb-stb., az lesz a Carpenter nap ! :DDD -
Ja, az tényleg gáz, de így már érthetjük, hogy komolyan gondolják ! :DDD -
Vazz, nagyon jó film.
Csak az a 10perces bunyójelenet nem kellett volna bele. :D -
Nonszensz. -
-
Nem. -
miért kell egymással szembe állítani az sw filmeket??? Király az összes! 
-
Mentol #20560 Áááá, inkább nem is írok semmit... -
AMúgy hétvégén elővettem a New Hope DVD-t és kis összehasonlító elemzést végeztem pl. a droidokon, nos, nem az EP3 győzött a broáfka minőségű CGI-aival ! -
Na, kipihenendő az EP3 borzalmait (brrr), megnéztem újra a 88-as "John Carpenter's: They Live !"-et, hmmmm, így mindjárt jobban érzem magam ! :DDD -
pl. Fix.tv-n műsorvezető....