106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mert szerinted a jeditanács nagymestere így harcol, így dönt, ilyen pofákat vág, ilyen érzelmeket produkál ???!! -
Yoda a legerősebb jedi, miért lenne nevetséges? Az ok, hogy eddig nem láttuk harcolni, de hát kivel is harcolhatott volna? -
Tudod, "kissé" nevetséges és megalázó ahogy az egész Yoda dolgot beállítják az EP2-3-ban ! -
Hat azert en nem voltam ugy oda hogy oszinten legyek... -
nem a megcsináláson volt a hangsúly... -
Te bisztos sokalta jobban megcsinaltad volna! -
Yoda harca Palpatine-nal olyan szánalmas volt, hogy azt hittem kiköpök oldalra, de ugye ültek mellettem...grrrr... -
Star Wars 3
Jó volt, tetszett, klasszul összelett hozva :))
Baromi látványos volt. Egyik kedvenc jelenetem amikor
--------SPOILER----------
Anakin megkapja a maszkot és először elkezd lélegezni. Váááá :D Olyan csend volt a teremben, hogy az nem igaz :))) Még most is nagyon sokan voltak, szinte tele volt a terem.
Egyébként szerintem jól összehozta Lucas, tetszett, hogy így egybekapcsolódtak a dolgok, a két gyerek, Obi-wan Tatoine-re való költözése, Yoda számüzetésbe vonulása. Meg az is jópofa volt, hogy a C3P0 memóriájának a törlését kérték :D
Illetve még az is tetszett, hogy Chewbacca-t is láthattuk egy picit :D Szal jó volt na :)) -
lol egyszerü :) -
nem kötelező szeretni -
HP 1-2 hangulata nekem jobban bejött mint a 3.-é -
Na megnéztem az SW3-mat
rosszra számítottam (ezt már mindeki tudja) ehhez képest és Lucashoz fűződő elvárásaimhoz képest megd9öbbentően jó volt
persze voltak bárgyuságok, Anakin is igen egyszerü lélek, de ezt már megszoktuk -
Felfordulok az egész HP világtól... -
Szerintem naon eltalatak a mese vilagat. Neke naon bejon a HP. -
Könyvek tényleg nagyon jók! Sztem az első rész még ami gyerekmese, de attól függetlenül jó és vicces. -
Pedig azt kell mondjam - és egy tőlem nagy szó -, hogy a könyvek baromi jók. Az első 1-2 még kicsit gyerekes, de a 3-4. rész már nagyon kemény, nem egyszerű gyerekmese (a többit még nem olvastam). A filmekből csak az elsőt láttam, az nem tetszett annyira.
-
És már készül az új rész, hurrá hurrá hurrá
-
Mentol #20619 Húúú, de utálom a HP világot. A filmeket is, meg a könyvet is. -
ja a film vegen a stablistanal a Hungarian Dance no5 megy nem?????? legalabbis nekem ugy remlik.. de az OST-n nem talaltam a cimet.. joparba belehallgattam de megcsak nem is talaltam ezt a zenet.. sztan mar nem volt erom -
attol merthogy a harry potter 9/10 es uberfilm attol meg ez a film siman lehet tok cool 7/10
hasonloan meses volt az egesz deeeee valahogy nekem eszembe nem jutott volna hasonlitgatni a kettot.. tetszett es kesz -
Lemony Snickets- Balszerencse Aradasa
nekem nagyon tetszett!!! aranyos volt erdekes kis kepi vilaggal megaldva.. szinte mese..
james (jim) carrey hozta a formajat.. nagyon zsiiiir volt:)
es nekem a kislany es a kisfiu fizimiskaja is nagyon tetszett...valahogy megfogott az arcuk... szivesen latnam mindkettojuket meg soxor, sok filmben..
nahjo annyira sokban azert nem de meg 2-3 ban siman
szaaal 7/10 -
SW-3
7 / 10
no comment -
Szerintem meg a leggyengebb film ilyen stilusban. Meg a Harry Potter is 100x jobb.
Igaz ami jeles pont az az hogy remek a szineszi garda csak sajnos a story nulla. -
Lemony Snicket’s: Balszerencse Áradása
Hát srácok, nagyon jó film, és tényleg kicsit szar kedved lesz tőle. Végére mondjuk tettem volna egy csattanót, dehát az elmaradt. Azon kívül Jimy Carrey iszonyat nagyot alakít, mégha köze sincs a vígjátékhoz...
8/10 -
Roll #20612 Tűzben edzett férfi
Nagyon jó ez a film, kicsit hosszú, de Denzel Washington jót domborít benne.
És még igazság alapja is van a filmnek.
6,5/10 -
Mentol #20611 :-) -
Mentol #20610 De, utálod... -
Nem útálom, én ilyet sosem mondtam ! -
Nyiri #20608 Tudjuk hogy utalod... Nem kell minden masodik kommentben leirni. -
Kingdom of Heaven
Unalmas, semmitmondó sztori. Gyenge, kidolgozatlan karakterek. Gagyi, gyerekes párbeszédek. Egyedül Jeruzsálem ostroma tetszett valamennyire, de az kb. csak fél óra volt, ami a 2 órás terjedelmet figyelembevéve elég kevés.
Ítélet: 4,5/10 -
Nem nem. Eppen neztem ejjel a sorozatot es felismertem a szineszt hogy o alakitotta a Saw-ban is a gyilkost. Es a hangjarol :D
-
Ez hulye. -
Áz. Meg huhogni, fújolni, örömujjongani, stbiek. -
Vagizni, sznobkodni, gagyizni, szarózni, bunkózni, rázni, vágni, odab@szni ! Szerintem... -
valaki megmagyarázhatná mi értelme a moziban tapsolni, engem spec baromira idegesit. -
Man on Fire
Egész tűrhető kis film, lassú, nyugodt, békés, érthető. Sajna kissé már túl heroikus, de így is elmegy. Denzel egész jól alakítja (hihetően) a karaktert. -
A nemzet aranya
A felénél meguntam és kikapcsoltam. Nicholas Cage-nek voltak már sokkal jobb filmjei is... -
Mentol #20599 Részben egyetértek! -
Nem értem hogy lehet elemezgetni egy SW-t!!! :-D
A SW mint film pocsék! Megkövezhettek, de így van. :-)
Viszont sosem lehet megunni őket, mert SW! :-)
Ha már SW az csak jó lehet, lehetnek benne akármilyen pocsék dolgok, amiket más filmekben tuti nem nézünk el. :-) -
ÉS tegnap megint meg akarták velem nézetni, URAMISTEN, ááááááááááá...