106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ő erről beszél: Ju-on: The Grudge: A Harag 2003-as film.
Gondolom ebből csináltál a remake-et Sarah Michelle Gellar-al. -
torrente nem azt a Grudge-ot , vagyis az Átkot látta a Sarah Michelle Gellarral, hanem még írta is: "Most néztem meg a Harag-ot (The Grudge)" :) -
Hűha, az én verziómban ilyen nincs (amerikai tanár, leugrás). Minden film közbeni feliratozás kínai, japán betű. -
Racing Stripes
Haaaat ez se volt egy nagy cucc film...
de unalom ellen elmegy.
6/10 -
Nyiri #20712 Herbie...
Gyerekkoromban imadtam, most a trailer nezese kozben sirni tamadt kedvem. Es nem az oromtol.
Biztos nagy elmeny lesz a gyereknek, de nekem most egy regi kedves emlek tort darabokra :( -
Van ez így. -
Nyiri #20710 Nekem is total ez jott le a filmbol, mivel siman ertheto (amerikaiknak keszult, ugyhogy foleg), de meg mindig azt mondom, hogy szar. -
Spoiler!
A házban lakó családból a nő belezúg az amerikai tanárba (aki leugrik az elején az emeletről, a saját felesége szeme láttára), erre rájön a nő férje, és dühében kinyírja a nőt gyerekestül, majd magával is végez. Emiatt lesz öngyilkos a tanár is a film elején, mert látta, hogy a nő azért halt meg, mert beleszerelmesedett.
A japán hiedelem szerint, akik erőszakkal halnak, azok szelleme visszajár kísérteni a tett színhelyére, és szörnyű halált halatnak a betolakodóval. Ezek után mindenki, aki a házba belép, a halál fiává válik.
Asszem ebben minden lényeges benne van. -
sry, de rühellek filmet magyarázni. ha nem érted, hát nem érted, lehet így van jól... -
Na de miről szól? főleg a végére vagyok kíváncsi, mert azt nem értettem. Meg az volt a baj, hogy az ázsiaiak annyira hasonlítanak egymásra, hogy néha nem tudtam ki kicsoda. -
lehet hogy rosszul figyelted, mert ez a film egy amúgy is kult távol-keleti film /4rész/remakje... -
Nyiri #20705 En inkabb ugy fogalmaznek, hogy egy olyan filmet latott, aminek a forgatokonyvet par ovodas osszelopkodta az elmult par ev "horror" filmjeibol, majd penz hianyaban B kategorias trukkokkel es egy hiresen csinos "szinesznocskevel" probaltak feldobni.
Lehet rosszul figyeltem a filmet, de nekem ez jott le. -
egy egész jó filmet, amit kevés odafigyelés miatt pár versenyző nem ért... -
Nyiri #20703 Egy szar filmet. -
Most néztem meg a Harag-ot (The Grudge). Ha valaki elmagyarázná, mit láttam, megköszönném! -
A mult étvégén volt az MTV 1-en a BOB HERCEG.
Valaki nem rögzitette véletlenül?
És ha igen megosztamá-e esetleg. -
A BALSZERENCSE ÁRADÁSA
Nagyon gyenge film volt szerintem. Annyira unalmas volt, hogy majdnem elaludtam.Jim Carrey viszont jó volt. 3/10
Ti, hogy értékeltétek ezt a filmet? -
Olyannyira, hogy nyáron vetítik is. -
Na... mar megint keszul egy japcsi remake. Megpedig a Dark Water-e... broaf? -
Tulpontoztad! -
Are We There Yet?
hat ez valami ubergyenge nyalas szar film volt... mar azzal teljesen felidegesitett hogy mit ossze szenved a kozka ezekkel a szaros gyerekekkel.. en az atyauristen gyerekeit is kiraktam volna az elso sarkon ha a 60 ezer vagy netan 80 ezer dollaros automban ilyet muvelnek...
ubergyerekes film volt.. ennel szarabb mar csak a son of the mask volt meg a szuperbebik vagy micsodak ahol volt 5 vagy 6 4 eves baba es ok voltak a szupehiper jujdejofiuk.. blahh..
3/10
nem is tudom miert nem 2/10 -
akos #20695 Hát ez a tűzróka nagyon ravasz egy állat! :))) -
Nyiri #20694 Kepet szurt be, de linkvedelmes. Amugy Ha firefoxot hasznalsz es bekapcsolod a Disable referrer logging-t akkor betolti. Az osszes tobbi linkvedelmes oldalt is. -
Ez nagyon jo post! Hogy sikerult? -
-
Asszem most ezt megnézem
1942. A hileri Wermacht mélyen előrenyomul a Szovjetúnióban. Ez év őszén és telén a németek legnagyobb veszteségét követelő, de egyben legfontosabb támadási pontja Sztálingrád, a Volga melletti ipari központ és közlekedési csomópont.
Fritz és Rollo, a háborús tapasztalatokkal rendelkező tisztek, Hans, a fiatal hadnagy, és a társaság újonca Gege csodálkozással és egyre nagyobb elkeseredéssel hallgatják a rádióban, amint Hitler Münchenben diadalmasan szónokol Sztálingrád bevételéről. Az első vonalban harcoló többi német honfitársukhoz hasonlóan ők már tudják, Sztálingrádnál minden idők legborzalmasabb csatáját fogják vívni... -
úgy gondolom, hogy a keret történet befejezése...ezzel a részel lett befejezve a történet...tudom, hogy nem ez a befejező rész, de a történetet ez teszi kerekké -
Befejezese? Marmint minek? MEg van harom resz az eredetibol... -
én is megnéztem az sw 3-mat és nagyon tetszett. Méltó befejezése eme nagyszerű film sorozatnak,,,,, 9,8/10 -
BAzzeg:D SW.ről flamolni menjetek a rivöndzs és a Sitt rovatba... Itt már kb 50 hozzászólás óta nem olvastam normális kritikát csak a "micimackó és a zelefánt Tutira bejön " -t.
NA ócsunk tüzet:) -
:DDDDDDD -
Kedves tőled, hogy szerinted a hozzászólásaim szánalmasak. Mindamellett jogom van hozzájuk, mintahogy a saját véleménnyilvánításhoz is, úgyhogy kérésedet ez esetben sajnos el kell utasítsam. Ezért előre is elnézést kérek ! -
Hagyad mar! Te azert nem erted mert nem vagy magas foku kritikus es szakerto! -
Nyiri #20683 Te sportot uzol abbol, hogy minden SW3 hozzaszolasra valami cinikus es szanalmas megjegyzest teszel? Ne flemelj mar pliz. Koszi. -
Tod nem szabad nagytotálban embereket lehentelni, meg vért folyatni, mert akkor nem lesz korhatár nélküli a film. Muszáj idióta robotokat és arctalan klónpáncélokat darabolni, hogy lássuk, hogy komoly, de azért mégsenem hal meg élő ember, csak a rohadt robotok, akiknek úgyis mind1, meg a béna klónok, akikből 12 egy tucat ! -
It iz.
Sajnos. :C -
Inquisitor #20680 Ez tipikus filmes hiba, másik kedvenvcem amikor robbanás elől vízbe vetik magukat, és érdekes módon nem kapnak lég ... izé, "víznyomást" a robbanástól. :) -
A cuccosokra még rá lehet fogni, hogy hőpajzs van alattuk, de mikor ugrálni próbálsz, akkor porhanyósra sülsz, a kavargó forró levegőről nem beszélve. Pont úgy jártak volna, mint egy mai hőbefúvásos sütőben a csirke, csak ők pár másodperc alatt átélhették volna azt... -
Épp ezért trükkfelvétel, mert NEM voltak a láva felett, csak odamontírozták őket (szánalmasan, ennél még Mordor is jobb volt). Nem azt mondtam hogy CGI ! :D -
Inquisitor #20677 Pedig az nem trükk felvétel volt ... mármint a láva, éppen ezért tünt olyan gagyinak. Összes lávajelenetet a Vezúvról készült felvételkkel csináltak meg. Szerintem pont attól tüntek hiteltelennek.
(Igen, meg mindtha a forró levegő felfelé áramlana, sőt még egy fémlapnak is a teteje felé megy a hő, ehhez képest a filmekben lognak, ugranak a láva felett, meg itt fémdarabokon ugrálnak. Megsülnének 2-3 másodperca alatt, de hát ez tipikus filmes hiba.)