106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
okay. köszi -
Constantine
egesz jo volt... 6.5/10 -
Amúgy meg a Kung-Fu Hustle olyan mint egy Anime csak filmben ezért nekem nem voltak idegenek a mozdulatok. -
A Sin City-tit nem lehúzni mint mondtam mostanában nem nagyon csináltak ilyen egyedi filmet 6/10 pfff viccelsz ember én a pókemberre adtam ennyit úgy látszik némelyik embernek elég szar ízlése van.
A Kung-Fu Hustle meg igenis király lett megmutatták a kínaiak ,hogy ők is tudnak Matrix szerű bunyókat sőt még jobban.
A Ong Bak meg isten és a főszereplő nem csak egy új színész hanem Muay Thai bajnok és vagy 4 évig edzett a filmre szóval nem egy drótra felkötött kamuember. -
Én akkor kaptam röhögőgörcsöt amikor megtudhattuk hogy mi az a "Varangy-stílus" :) -
Egy enyhén eltúlzott Kung-fu vígjáték.
Az Ong-Bak teljesen komoly akciófilm. Persze azért van benne néhány poén. :) -
Akkor az ONG BAK - Muay Thai Warrior is vígjáték? -
loál. Én azt hittem, hogy az ilyen kung-fu végig. -
De még mekkora.
Hónap közepétől a mozikban, Pofonok Földje címmel. Nagyon nem ajánlott kihagyni! :) -
Ea film (Kung Fu Hustle) vígjáték? -
Inquisitor #20787 Az a film hatalmas! :D
A két balkezes idiótával, akik minden áron meg akarnak ölni valakit, hogy végre bevegye őket egy banda ... a késdobálós résznél majdnem behaltam a röhögéstől.
Meg a sok hülye karakter! Hajcsavarós házinéni, papucs háziúr, a "lenge" fodrász és a többiek. Mega lol.
King Fu Hastle Roxx. Csak értelmet ne keressen senki benne, bár annyi van benne, mint egy Leslie Nilsen filmben ;) -
Elfelejtettem hozzátenni: részemről #19323. Kötelező! :)
-
a másik ilyen a saolin soccer
-
[fliph]
[/fliph]
-
Pofonok völgye (Kung Fu Hustle) beharangozó az index-en.
-
Jó még ahogy a múltban lerendezik a lánnyal, hogy ne kerüljön a "gonosz" markába, khmmm... -
Áz! :D
Az arcátütős jeleneten nagyon nagyot röhögtem! :O)))
Ha tudod, akkor nézd meg a Down to Hell-t is. Ez az elődje a Versus-nak, Kitamura amatőr-korszakának végéről. Meglepően jó az is, szvsz. -
A kiscsóka az ágyúval és a katanával a vállán ! Ehhhh ! :DDD -
-
Nna, végigbambultam végre az Ultimate Versust !!! Súlyos annyi szent ! Brutál !
Volt benne enéhány jRPG-s ötlet, az atom volt ! Főleg a múltbéli jelenetek jöttek be nagyon, kár, hogy azt ilyen rövidre fogták ! -
Ebbol divat lezZ? Mert akkor en is szerzek egyet siman! -
HTX, büszkén hordom :-) -
LOÁL, korrekt ítélőképeeség :-))))
user: abonytomz
2005. ápr. 06. 14:31
"Amugy a Sin Cityt láttam , háát , nekem nem neagyon jön be "
2005. ápr. 06. 16:38
"látta már valaki a Sin City filmet?"
2005. ápr. 08. 18:28
"Sin City
nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!"
-
Gratula a buntiponthoz!!!!!!111 -
:( Köszi! -
Sin City
----------------------------
6/10
Pfff ezért kár volt.
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez egy Ponyvaregény átirat képregényes stílusban, film noire hangulattal, jó szereplőgárdával akiknek több járt volna pár epizódszerepnél, irdatlan mennyiségű erőszakkal, és NULLA poénnal!
Ugyan úgy 3-4 kisebb sztoriról van benne szó, amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csupán annyiban, hogy mind Sin City-ben játszódnak és a szereplőket láthatjuk az előző filmekből pár pillanat erejéig még a róluk szóló cselekmény előtt.
Bruce Willis újra halgatag keményfiút játszik, pont mint a ponyvaregényben.
Mickey Rourke-ot kb 15 perc után ismertem fel, annyira komoly a maszkja! De hozzá tartozik a dologhoz, hogy mind karakterben, mind arcvonásokban HELLBOY-ra emlékeztetett. De komolyan, néha azt hittem az Ő karakterét látom.
Amúgy a legtöbbször unatkoztam a filmen.
Viszont jó csajok vannak benne, és az egyik istennő még félmeztelenül is pózol, ezért megérte a mozijegyet :-)))) -
Szerintem ha ott nincs akkor máshol sem lesz. -
Brancaleone alle crociate -hoz keresek angol vagy magyar feliratot. Tudja vki hol keressem?
(ilyen... feliratok.hu, extratitles.to-n nincsenek) -
Azt azért árulja már el vki, hogy a Sin City-t ami 18-as karikát kapott mi a tökömért kell szinkronizálni?
Hogy, a magyarországon nem kapható képregény olvasni nem tudó 5éves rajongói is értsék??????? -
Mostan majd neki kell állni végignézni a StarGate mind a 8 évadját újra, az meg olyan 160-180 rész, úgyhogy eltart egy darabig... :-( -
Azt én is tervezem, de időhiány... -
Meet the Fockers, gyjó vót... -
North #20765 - Nagy zűr Korzikán -
Egyszerű, könnyed vígjáték a francia filmek jellemző hangulatával. 7/10 -
Persze. USA birkák nem értik ezeket a poénokat. -
nemlessz második rész rossz a nézettség azt olvastam -
Hitch
hat en azt hittem ebbol az lesz hogy Smith a nagy tanacsado a vegere meg o lesz tokbena es ebbol lesznek a poenok.. de nem... nekem ez most nagyon bejott:)) aranyos film:)
7.5/10 -
The Hitch Hikkers Guide To The Galaxy - 

Na megneztem es hat oszinten nagyon nagyon teccet a muvi. Jo volt hogy nem egy az egyben a konyvet kovette de megis a lenyeg benne maradt. Az osszes szereplot totalisan eltalatak es egytol egyik remekul szerepelt foleg Zaphod nagyon teccet. Magyaran minden a helyen volt es semmit sem tuloztak el a fiuk!
Az egyetlenegy baj a filmet hogy kbszt rovid :(
Vegig mosojogtam es rohogtem az egeszet es szivbol remelem hogy lesz masodik resz :D -
aha. kösz -
Inquisitor #20759 Legalább 5 trailert/teasert láttam belőle. Azt hiszem elcsúsztatták a megjelenését, nem tudom mikorra, amúgy már tavaly ki kellett volna, hogy jöjjön. -
Inquisitor #20758 "Ez a story ..."
Melyik a háromból?