106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • SASboy
    okay. köszi
  • CSOCSO
    Constantine
    egesz jo volt... 6.5/10
  • CalebJoe
    Amúgy meg a Kung-Fu Hustle olyan mint egy Anime csak filmben ezért nekem nem voltak idegenek a mozdulatok.
  • CalebJoe
    A Sin City-tit nem lehúzni mint mondtam mostanában nem nagyon csináltak ilyen egyedi filmet 6/10 pfff viccelsz ember én a pókemberre adtam ennyit úgy látszik némelyik embernek elég szar ízlése van.

A Kung-Fu Hustle meg igenis király lett megmutatták a kínaiak ,hogy ők is tudnak Matrix szerű bunyókat sőt még jobban.

A Ong Bak meg isten és a főszereplő nem csak egy új színész hanem Muay Thai bajnok és vagy 4 évig edzett a filmre szóval nem egy drótra felkötött kamuember.
  • STREEX
    Én akkor kaptam röhögőgörcsöt amikor megtudhattuk hogy mi az a "Varangy-stílus" :)
  • Jano
    Egy enyhén eltúlzott Kung-fu vígjáték.

Az Ong-Bak teljesen komoly akciófilm. Persze azért van benne néhány poén. :)
  • SASboy
    Akkor az ONG BAK - Muay Thai Warrior is vígjáték?
  • SASboy
    loál. Én azt hittem, hogy az ilyen kung-fu végig.
  • Jano
    De még mekkora.
    Hónap közepétől a mozikban, Pofonok Földje címmel. Nagyon nem ajánlott kihagyni! :)
  • SASboy
    Ea film (Kung Fu Hustle) vígjáték?
  • Inquisitor
    Az a film hatalmas! :D
    A két balkezes idiótával, akik minden áron meg akarnak ölni valakit, hogy végre bevegye őket egy banda ... a késdobálós résznél majdnem behaltam a röhögéstől.
    Meg a sok hülye karakter! Hajcsavarós házinéni, papucs háziúr, a "lenge" fodrász és a többiek. Mega lol.
    King Fu Hastle Roxx. Csak értelmet ne keressen senki benne, bár annyi van benne, mint egy Leslie Nilsen filmben ;)
  • PetruZ
    Elfelejtettem hozzátenni: részemről #19323. Kötelező! :)
  • immovable
    a másik ilyen a saolin soccer
  • Loál János #20784
    [fliph][/fliph]
  • PetruZ
    Pofonok völgye (Kung Fu Hustle) beharangozó az index-en.
  • Sir Quno Jedi
    Jó még ahogy a múltban lerendezik a lánnyal, hogy ne kerüljön a "gonosz" markába, khmmm...
  • Loál János #20781
    Áz! :D
    Az arcátütős jeleneten nagyon nagyot röhögtem! :O)))

Ha tudod, akkor nézd meg a Down to Hell-t is. Ez az elődje a Versus-nak, Kitamura amatőr-korszakának végéről. Meglepően jó az is, szvsz.
  • Sir Quno Jedi
    A kiscsóka az ágyúval és a katanával a vállán ! Ehhhh ! :DDD
  • Loál János #20779
  • Sir Quno Jedi
    Nna, végigbambultam végre az Ultimate Versust !!! Súlyos annyi szent ! Brutál !

Volt benne enéhány jRPG-s ötlet, az atom volt ! Főleg a múltbéli jelenetek jöttek be nagyon, kár, hogy azt ilyen rövidre fogták !
  • Sephi
    Ebbol divat lezZ? Mert akkor en is szerzek egyet siman!
  • Blasta
    HTX, büszkén hordom :-)
  • Blasta
    LOÁL, korrekt ítélőképeeség :-))))

user: abonytomz

2005. ápr. 06. 14:31
    "Amugy a Sin Cityt láttam , háát , nekem nem neagyon jön be "

2005. ápr. 06. 16:38
    "látta már valaki a Sin City filmet?"

2005. ápr. 08. 18:28
    "Sin City

nagyon fasza film! Tarantino a KillBilljével elmehet a kukába!"

• Sephi
    Gratula a buntiponthoz!!!!!!111
  • Arch
    :( Köszi!
  • Blasta
    Sin City
    ----------------------------
    6/10

Pfff ezért kár volt.

SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez egy Ponyvaregény átirat képregényes stílusban, film noire hangulattal, jó szereplőgárdával akiknek több járt volna pár epizódszerepnél, irdatlan mennyiségű erőszakkal, és NULLA poénnal!
    Ugyan úgy 3-4 kisebb sztoriról van benne szó, amik nem kapcsolódnak egymáshoz, csupán annyiban, hogy mind Sin City-ben játszódnak és a szereplőket láthatjuk az előző filmekből pár pillanat erejéig még a róluk szóló cselekmény előtt.

Bruce Willis újra halgatag keményfiút játszik, pont mint a ponyvaregényben.
    Mickey Rourke-ot kb 15 perc után ismertem fel, annyira komoly a maszkja! De hozzá tartozik a dologhoz, hogy mind karakterben, mind arcvonásokban HELLBOY-ra emlékeztetett. De komolyan, néha azt hittem az Ő karakterét látom.

Amúgy a legtöbbször unatkoztam a filmen.

Viszont jó csajok vannak benne, és az egyik istennő még félmeztelenül is pózol, ezért megérte a mozijegyet :-))))
  • SASboy
    Szerintem ha ott nincs akkor máshol sem lesz.
  • Arch
    Brancaleone alle crociate -hoz keresek angol vagy magyar feliratot. Tudja vki hol keressem?
    (ilyen... feliratok.hu, extratitles.to-n nincsenek)
  • Blasta
    Azt azért árulja már el vki, hogy a Sin City-t ami 18-as karikát kapott mi a tökömért kell szinkronizálni?
    Hogy, a magyarországon nem kapható képregény olvasni nem tudó 5éves rajongói is értsék???????
  • Sir Quno Jedi
    Mostan majd neki kell állni végignézni a StarGate mind a 8 évadját újra, az meg olyan 160-180 rész, úgyhogy eltart egy darabig... :-(
  • Sir Quno Jedi
    Azt én is tervezem, de időhiány...
  • Sir Quno Jedi
    Meet the Fockers, gyjó vót...
  • North
    - Nagy zűr Korzikán -
    Egyszerű, könnyed vígjáték a francia filmek jellemző hangulatával. 7/10
  • Blasta
    Persze. USA birkák nem értik ezeket a poénokat.
  • Rafaelo
    nemlessz második rész rossz a nézettség azt olvastam
  • CSOCSO
    Hitch

hat en azt hittem ebbol az lesz hogy Smith a nagy tanacsado a vegere meg o lesz tokbena es ebbol lesznek a poenok.. de nem... nekem ez most nagyon bejott:)) aranyos film:)
    7.5/10
  • Sephi
    The Hitch Hikkers Guide To The Galaxy -

Na megneztem es hat oszinten nagyon nagyon teccet a muvi. Jo volt hogy nem egy az egyben a konyvet kovette de megis a lenyeg benne maradt. Az osszes szereplot totalisan eltalatak es egytol egyik remekul szerepelt foleg Zaphod nagyon teccet. Magyaran minden a helyen volt es semmit sem tuloztak el a fiuk!
    Az egyetlenegy baj a filmet hogy kbszt rovid :(

Vegig mosojogtam es rohogtem az egeszet es szivbol remelem hogy lesz masodik resz :D
  • SASboy
    aha. kösz
  • Inquisitor
    Legalább 5 trailert/teasert láttam belőle. Azt hiszem elcsúsztatták a megjelenését, nem tudom mikorra, amúgy már tavaly ki kellett volna, hogy jöjjön.
  • Inquisitor
    "Ez a story ..."
    Melyik a háromból?