106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúúújjj!
;D -
Ja, akkor jó. :-) -
Nekem eddig csak egy sorozat tetszett, a Jóbarátok, de az nagyon. :-)
Na jó a Simpson családot nem sorolom ide, mert az rajz. :-) -
Jajj, most olvasom, hogy ott a Friends is! Az az egy ami kivétel nálam, szeretem a humorukat, ha épp megy a TV-ben és odakapcsolok akkor megnézem. -
Csak furcsállom, hogy Nálad egy SW:EP3 megaüberfos, egy Xena meg Herkules 7 szezonon át király...
Ugyan ez a haveromnál. Be nem ülne vmi hálivudi szarra a moziba, mindennel szemben előitéletes, de azért a Pici csúnya cselédlányt, vagy mittomén Rózsaszín Huanitát felveszi videóra ha véletlenül ki kell hagynia...
????????????????? -
Sorry, vita over, nekem a Xena és a Hercules semmiben nem különbözik a frissen kiokádott pacalpökölttől. Elhiszem, hogy tartották a szinvonalat, nem nehéz...
Mondom, nekem mindegyik ugyan az a sz@r. Nem nézem -amúgy se nézek ker. tv-t- inkább átkapcsolok diszákövrire, nesönelre etc. -
Jó, mondjuk a FarScape és az Andromeda csak az első szezon végéig volt nézhető, azt írtam is.
A Hercules és a Xena 7 szezonon át és tartotta a színvonalat több kevesebb sikerrel.
A többire mit mondasz ?!! -
Mindegyikkel minden bajom van amit csak el tudsz képzelni!
Bugyuták, szar színészek, elcsépelt sztorik, 0 trükkök (kb. C64-es effektek), az összesről süt a gagyizmus, feláll a szőr a hátamon ha meglátok egy amazont vagy egy "tücsök pöcsöt" markoló, roppant kemény, jóvágású gyúróteremből szalasztott űrszökevényt...
Nem értem mi szórakoztató van rajtuk, ha meglátok egyet elkapcsolok... -
Xena, Hercules, Charmed, BaB5, StarTrek TOS/TNG/DS9/VOY/ENT, Battlestar Galactica, StarGate SG1/Atlantis, Odyssey 5, Dead Like Me, Friends, Married with Children, Nowhere Man, FarScape s1, Andromeda s1, Moonbase Alpha, Raumschiff Orion stb.
Ezekkel a sorozatokkal mi a bajod, he ?! :DDD [/me mindenevő] -
-976578576382562 feketepont
Én nem hiszem el, hogy mindenkinek van ilyen foslésorozat gyengéje????
Még a leg kritikusabb emberekről is kiderül, hogy legalább pl. 1 brazil szappanoperát vesznek fel videóra, én meg képtelen vagyok ezt felfogni. Mások meg XENA-t vagy Sheena-t néznek minden nap... :-)))))
-
Mér ?! Barátaim, barátnéim gyűjtik is, családom is nézi ! Sőt én is nézem a sorozatot ! KIRÁÁÁLY ! :DDD -
Képes voltál egy felet végignézni? RISZPEKT -
Charmed (Bűbájos boszorkák) fél rész, Kung Fu H. vége
Ez a tegnapi termés sry... -
De van! Ez itten-e! :-))) -
Ugyammá. A legdrágább egyértelműen Misel béjbi a kis bárányka szemeivel :-))) -
Nekem a legszimpibb karakter vegig Aaron volt es a legutlatosabb pedig Sherry. A legunalmasabb Kim a legfuribb Cleo es a legdragabb Dzsek :D -
NINCS ERRE KÜLÖN TOPIK?
-
Sherry-t én is utáltam, de Nina jó pics@ vót :-)
Mondjuk ideje volt már, hogy megmurdájon -
Kolbasz #20859 De mitől zseniális? Én tényleg nem vágom. Le kéne esni valaminek a végén? -
Szerintem zsenialis muvi volt. Aszem 5-szr lattam es egyser sem untam bele. -
Meg Sherry es Nina sem! -
Kolbasz #20856 Most láttam a A nagy Lebowskit. Tetszett ez valakinek, vagy nem csak én untam magamat halálra? -
-de szerencsére Kimberly már nem kavarja a szart apucinak, már nagyon idegesített- :-DDDD -
Hat gondoltam hogy lassan visszajonnek csak igy inditasnak nem volt tul csaladias a hangulat ha erted miru beszelek :D -
SPOILER! NE OLVASD EL, HA MEGLEPIT AKARSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
-nem csak 2 szereplő maradt, jönnek a régiek vissza csak később- -
Két Tony Jaa hír:
-A Tom Yum Goon c. film még nem került a mozikba (távol-keleti bemutató: augusztus 12.; konzolos játék is lesz!), de már folynak egy új film (a sorrendben a harmadik) előkészületei is ugyanazzal a stábbal. Tony fiú ezúttal egy thai hőst fog alakítani a Sword c. filmben, aki a "Dab Thai" ("Kétkezes kardművészet") mestere.
-Emellett készült egy fantasy-akció CGI anim film is Tri - Muay Thai Chronicle címmel. Tony Jaa is részt vesz a munkálatokban, valószínűleg a motion capture "kése" alá (is) fog kerülni... :) A film egy harcos története, akinek az a sors jut, hogy bezárja a Pokol beszakított kapuit és megmentse a Földet.
(forrás: http://www.tonyjaa.org
-
24 SPILER!
En ma kezdtem el es hat vaze... kikeszit hogy nem Palmer az elnok... kikeszit hogy kemeny ket szereplo maradt meg... azok kozul is idegesit a Cleo ! -
24 - season 4
------------------------
Nem volt olyan jó mint az előző részek, de ezen se unatkoztam. Ebbe már több olyan dolgot találtam, amit én tuti nem így csináltam volna, illetve idegesített pár ügy elintézési módja.
Hát ennek is vége.
Jó volt. -
-
abonyitomz #20848 most láttam: Hitler , a sátán felemelkedése -
Sztem a Chapell-es jelenet azért elég kemény volt. Nekem legalábbis.
Nekem tetszett a 3-as évad, a négyes már kevésbé, most fogom befejezni.
De legjobb sztem a második! -
Exactly!
Egyebkent a 3-mas evad eleg gyenge vala... most kaptam a 4-est! Huyaaa! :D
(szerintem az hogy megolte Ryan Chapel-t nem is volt annyira dramai mint ahogy sokan alitjak... mind mondtak hogy az a legdurvabb jelenet)
De nem baj mert legalabb Nina is meghalt es az a rohadt szarkavaro Sherry is! -
Az a "prüp-prüp-----pri-prőőőőőőőőő"???? :-)) -
SZEMÉÉÉÉÉÉÉÉT :-DDDD -
Sok a duma! -
Nekem a mobilomon a CTU telefonjainak a csengohangja szol! :DDDD -
pc-ik ott csak a rosszfiúknak vannak... rendesek ott macet tolnak only... nemdebár?
sazl a mit hallasz az a mac..:P -
"ugyanakkor a Gyűrűk Ura forgatásánál kitett magáért, amennyire lehet, visszahozta a filmvászonra a könyv hangulatát."
tényleg visszahozta? o.O -
Továbbra is - még inkább - tartom, amit a #20819-ben írtam. Minden egyes betűjét...
Szép napot.
-
Mindenképpen nézd meg, mert nem rossz film! Talán az eddigi legjobb képr. adaptáció.