106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Füled érjen bokáig?
[apro][flipv][fliph]Vagy faszfej éces buzi? -
FÉB az mi? -
de, eltévesztettem, sry :) -
Salem's Lot - 

Ez tan az ev elso muvija ami kurvara teccik. Az alap story Stephen King konyve alapjan keszult el de nem is az a fontos. En meg nem lattam filmet amiben ennyire jol atadtak volna egy konyv fiilingjet es itt nem feltetlenul a storyrol es a szereplokrol beszelek hanem a kepi vilagrol es a helyszinekrol. Borzaszto hogy mennyire pont ugy kepzeltem el minden helyszint amikor a konyvet olvastam. A film nem igazan huen koveti a konyvet szoval eloszor erdemes a konyvet olvasni aztan nezni a filmet de sok dolog santit.
Nem baj az a jo! -
az nem David Bowie? -
FÉB Mike -
...hát AZ IS ! -
egyébként pontosan azért néztem meg, mert mindenki lekesedett érte, meg alapműnek mondták
hát.... :)))) -
aha
én anno nem láttam
-
[egyetert] -
Az eredeti szinkronban olyan nevek voltak, mint Zenthe Ferenc, egy igazán jól sikerült szinkron ! -
A Labirintus az 10 pontos, csak kedvelni kell a műfajt ! Alapfilm, minden barátom ismerősöm, csládom meg van vészve érte, igazi klasszikus. Megvan gyári audió CD-n a soundtrack, nagyon ütős ! Amúgy igen régi film, de akkor mindent ütött a stílusában ! -
LOST
---------------------
nincs pont
Ez ismét egy sorozat, de még nem fejeződött be, "csupán" az első 25 részét néztem meg. Nagyon jó cucc, kicsit talán el van nyújtva és a "vége" is olyan izéééé. Sose mutatnak semmit, ami persze jó mert így tűkön ülve várom a folytatást, hogy mikor derül ki már vmi konkrét.
Röviden, Spoilermentesen a sztori:
Egy repülőgép lezuhan egy lakatlan szigeten vhol ausztrália és az USA között. Nem keresi őket senki, mert letért az útvolnalról a gép, így eltűntnek nyilvánítják a őket. 47en élik túl a zuhanást. Az Ő (illetve 10-15 főszereplő) kapcsolatukat illetve a repülőre való felszállásuk előzményeit, rövid élettörténetüket láthatjuk a sorozatban (plusz persze semmi nem úgy van mint azt mi nézők gondoljuk).
Izgis cucc ez is mint a 24, nekem nagyon bejött. Várom a folytatást, csak a fene tudja mikor adják le azokat.
(ráadásul én errő a szigetről tuti nem akarnék menni sehova :-DDDD) -
Labirintus (DVD)
hát, jesszusanyám :(
irtó uncsi volt, mondjuk a mesebéli szereplők mókásak voltak
de a túpírozott Bon Jovitól kirázott a hideg, a szép de szinésznek nulla főszereplő csajszitól dettó
2/10 -
Star Trek Enterprise s4e18-19 (In a Mirror, Darkly Part 1-2)
Überf@sza volt és ötletes (bár kissé klissés a vége, tán még erőltetett is, de még belefért). -
Nekem refresh nélkül is ment, köszi Sephi ! Hasonló jókat a tiedinek is ! :DDD
[amúgy meg ki sem fért a nevem !] -
áű, na annál sablonosabb fantáziátlan sorozatot még a magyar tvben is ritkán látok -
Anti Star Wars Mozgalom
Betoltes utan adni ra egy REFREST mert maskep nem akarozik menni :D -
Így bánt el Lucas az SW-vel...
-
ha majd megnézed a filmet, megérted :DDD -
Pali? -
Rrrrrrrrr
nagy baromság, de azért vicces
7/10
mindenki nézze meg
Pali -
De nem ! :D -
Nekem az zsír ugyan az :-)))))) -
winnie #20893 ízlésen lehet vitatkozni, de nem érdemes:) rengeteg nagyon jó sorozat van, és egyre jobban fejlődik a biznisz és egy-egy jobb sorozatot többen látnak, mint a legtöbb filmet. -
A Sheena-t ne keverd bele, annak semmi köze a Xena-hoz, nem is hoztam fel, mert az szerintem is xar. -
Jaja, azér írtam. :DD -
Lehet, de inkább szögezzenek le a TV elé és végig kelljen néznem 100x az SW3-at ami akármi is NEM LETT, akkor is élvezhetőbb, profibb, izgalmasabb nekem mint bármelyik Xena vagy dzsungel fejedelemnője epizód (1-2-t azért végigszenvedtem én is anno) :-) -
Mentol #20889 Egy valamirevaló sorozat: Married with children - Rém Rendes Család !!! -
Jó, igazad van, végül is színes volt, meg hangos film, máris két szempont amire nézve elfogadható volt. -
Én érteném ha elmondanád. Egy filmet rengeteg szempontból megvizsgálhatunk. Én csak arra vok kíváncsi neked melyik szempontból nem felelte meg, mert azt nem hiszem el, hogy egyikből sem. -
Van, mert aki érti az érti így is, aki meg nem érti, annak hiába is magyarázod, neki akkor sem lesz jó indok az életben... -
De ha nem fejted ki nincs értelme. :-D -
Ezt most nem fejteném ki, mert jönnek okostojásék, hogy mér mondok ilyeneket ! :DDD -
" az akart lenni, ami NEM LETT "
Pontosan mi akart lenni ami nem lett? -
Az SW:EP3 egy "karvalytőkeberuházós" mozifilm és az akart lenni, ami NEM LETT ! A Xena egy alacsony költségvetésű fantasy sorozat és ahhoz képest több lett, mint ami akart lenni ! Ilyen 1xű !
Amúgy meg, ha te is nyomnál RPG-ben Xenaverse-t, teszem azt neked is lehet jobban tetszene. Mintahogy pl. a Conan sorozatban már nem lett jó (pedig Conan fan vok). -
Xena-t pl. DVD-n köll nézni :DDD -
Azé nézem soxor ! -
Kunkfuhászöl beszteszt! -