106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • akos
    Hja... végülis... hja.
  • Loál János #20996
    Spoily:

Arról beszélek, amikor a vége felé bent vannak az anyjával a néger dokinál, és a doki arról beszél, hogy a külső agykérge súlyosan károsodott, Evan pedig lefordítva az anyjának azt mondja, hogy 20 év helyett 40 évnyi emléke van, és ezzel túlterhelte az agyát. A doki azt mondja, hogy ez már gyógyíthatatlan.
    Ezután viszont megint ugrál az időben, de betegség volt - nincs. Miért?
  • akos
    A srác nem volt agybeteg... imho.
  • Loál János #20994
    Tegnap végre megnéztem a Butterfly Effect-et.
    Azért a Donnie Darko-nál jónéhány méterrel sekélyebb film :), de tényleg egész jó. Persze rendesen kielemezve ebben is lehet lelni hibákat, még ha nem is olyan komplex, mint a DD, és 1 igazán szembeötlő hiba van benne szvsz (SPOILER: az agybetegség, ami egyszer van, egyszer nincs - ???).
    7pontos.
  • motorolanokia
    figyelj, CSAK OROSZUL jó, magyar felirattal! Attól lesz eredeti! Komolyan nagyon állatul van megcsinálva!!!
  • Loál János #20992
    :DD
  • Roll
    Én pont most szedtem le, csak zavar az orosz hang. Tényleg olyan jó film?
  • motorolanokia
    Amíg nem láttátok a Night Watch-t, addig még gyerekcipőben jártok a filmnézésben.
  • Blasta
    Jóóóvan, vagizzál még :-DDDD
  • Roll
    Lucky Luke és a Daltonok (már megtalálható dvdrip-es hundubbal)

Régen nagyon szerettem a mesét, ezért megnéztem a belőle készült filmet.
    Egyszer nézhető családi filmet csináltak belőle.

3,5/10
  • Ramza
    bolt
  • Blasta
    Pontosan. Dc & Ftp ;)
  • Sir Quno Jedi
    Attól függ. A bevezető az nagyon faja, de kissé uncsi tud lenni a sorozat, azonban aki szereti a klasszikus scifiket annak szórakoztató lehet a BG (családom ilyen) !
  • Sephi
    Haver hozta. Azota is gyonyoruen tisztak a cipoi.
  • akos
    Srácok, a 24 epizódjait honnan szereztétek? DC? Ftp..?
  • Sephi
    En a filmet felejig neztem viszont megvan az osszes resz is... tenyleg annyira jo?
  • Sir Quno Jedi
    Nemhinném. Most nézem újra családdal az egész sorozatot ami eddig megjelent. Meg mellette SG1 marathon szezon 1-8-ig és SGA szezon 1 !
  • Blasta
    Majd kinövöd! :-)))
  • Sir Quno Jedi
    A megjelenésekor is tetszett, de most újra is.
  • Rafaelo
    tetszett?
  • Sir Quno Jedi
    Battlestar Galactica (2004) ep1-2
  • Mike at home
    en erre adtam egy 7-est :D
  • VinylToy #20975
    Ocean's Twelve

Az első rész ebből is jobban tetszett. Azért nézhető.
  • akos
    Nekem is az a kedvenc poénom benne! Az egy hatalmas jelenet volt!! :DDD
  • Sephi
    Madagascar -

Oszinten megvalva 1000x jobb volt mint a Shark Tale. Volt benne amolyan stilus es a poenok is rendesen helyen voltak. A szereplok naon teccetek foleg az a hulye kiraly es a nagy pinvin vitte a mercet. Naon aranyos es mindekinek ajanlom!

SPILER

Amikor a negy pingvin all a eszaki sarkon a hidegben es megszolal hogy "Well , this sucks" aszitem lefordulok a szekrol :D
  • Sephi
    Ez nagyon erdekes komment volt!
  • motorolanokia
    NIGHT WATCH TRIOLOGY FOREVER!!!

NIGHT WATCH
  • CSOCSO
    nemtom.. en vegigszenvedtem.. de nemis igazan emlexem hogy rohogtem volna.. meg valoban faraszto... farasztoan szar poenok voltak benne
  • Nyiri
    Nem szar az. Az eleje faraszto, de utana kurva jo.
  • CSOCSO
    ez egy szar film
  • magus
    Az élet értelme

nem igazan jott be. igazabol csak az elso felet lattam, mert bealudtam rajta, nehany jobb ponon kivul eleg erotlen a tobbi monthy Pythonhozkepest
  • CSOCSO
    sose hallottam meg a filmrol es itt az a par hsz is elkerulte a a figyelmemet.. csak azert lattam mert feleslegeszen leszedtem. amugy fogalmam sem volt mijeza film:) de orulok hogy leszedtem...
  • CSOCSO
    elolvastam.. szinte egyetertek de szerintem nem volt szar a nyaladzas a filmben.. viszont a robotos dolog nekem is eszembejutott! de nekem nagyon tetszik:) ugyanolyan kis esetlen osszezavarodott fiunak tunik mint az AIban:)
  • Roll
    RRRrrr (már a címe is érdekes volt)

Hát megnéztem, de elég szörnyű alkotás, tele bugyuta poénokkal.
    i.e 35000-ben játszódik, két törzsről szól, egyik banda mindig a
    hajsampont akarja megszerezni a másiktól, közben "feltalálják" a gyilkosságot, és a bűnt. Viccccccc

1/10
  • Mike
    vki látta a Motorama-t? ha igen homályosítson már fel legyen kedves miről is szól, mert én az egész filmet nem értem, illetve ez szvsz vmi szürrelális alkotás
  • Blasta
    Nemtom, nekem 1értelű volt, neked nem.
    Előfordul az ilyesmi
  • Sephi
    Jezusom....
    Apukam nem gondolod hogy tulreagalod?
  • PetruZ
    Tudom, de a "poén" abból indult ki, hogy szerinte - általa "elferdítve" - a megjegyzésem Csocsóra vonatkozott. Pedig nem. És még smile sem volt a végén, úgyhogy jogosan hihettem szimpla leb*szásnak, amiért Csocsón szórakozom. Pedig nem. És ez már nem az első eset, nem csak velem.
    De itt a vége, részemről befejeztem.
  • Blasta
    Írónikusan értette, hogy 2003-as filmet Csocso (aki USA-ban él) csak most látott, Te pedig már "jó rég" leírtad a kritikádat róla. Na. Stimt? :-)
  • PetruZ
    Annyiban tévedtem, hogy volt EU-s bemutató is, de annyira elhanyagolható mértékben szerepelt, hogy nem számít. Egyedül a spanyoloknál és az angoloknál hozott 1 millió $ felett, a többiben (Portugália, Izland, Hollandia, Belgium, Franciao.) összesen nem érte el a 250 ezer $-t. Az USA-ban tisztes 42 millát hozott, plusz a világon még hatot (ebből Japán maga 2 millát adott), így még a forgatásra + reklámra költött 50 milla sem jött vissza (pedig a nyitó hétvégén 12 millát produkált, ami nagyon szép).
    Pontos adatok: itt.