106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
hát hogy ez űberfilm? nem mondanám...de ízlések és pofonok...mostanában komoly filmeket nézek..pl. ma Ray c. filmet és ezek rohadt jók. Persze nem hasonlítom össze vele, mert nem egy kaptafa...de tényleg jobb lett volna egy új SP film... -
Pontosan ez nekem is a velemenyem rola. Naon naon nem hoztak a fiuk a szokasost. En is csak egy ket poenon mosojodtam el de semmi egyebet nem talatam viccesnek. Inkabb csinaltak volna egy uj SP filmet... -
szerintem pedig atompöpecen megcsinált profi film ami végre nem tucatfilm... -
szerintem a team american egy fostalicska, csak párszor húztam el a számat a mosoly felé, de semmi.... -
MATT DAMON:))))))))))))
amugy szerintem szar film. .gyenge.. a legszarabbik south park viccesebb volt -
Na én is megnéztem a Kung-Fu Hustle-t (pofonok völgye azt hiszem) Kifejezetten tetszett!!
7/10-es de csak azért mert a vége össze volt csapva el tudtam volna képzelni nagyobb csattanót is a végére.
Másik amit ma láttam az a Ocean's Twelve.. hát szerintem nagyon mélyen színvonal alatt volt. Helyzetpoénok jók voltak (pl mikor elhagyták a kis kínait), de a vége itt is összecsapott volt és kicsit hiányzott belőle jóval több a csibészségből ami az előző részt jellemezte...
-
Ray
Végre megtudtam nézni. Elképeztő élmény volt egész végig a film, néhol vontatott részek, de a mű végére olyan érzés amit kevés film adhat.
9.8/10
R.I.P Ray Charles -
Adrian Graves #21030 Ötperces hányást említettetek?
Asszem, ideje megnézni újból Az élet értelme című Monty Python-t. -
Az naon jo film vot... naon naon jo. Fuu de jo volt! Ajaj de teccet!
BROAFFFF -
"éc éc éc éc éc écécécécécécécéc éc éc éc éc éc écécécécécécécécécééééc écéc"
:-))) -
Akkor lehet, hogy ma megnézem :))) -
Jah, a szex volt a másik komolyság :-))))) -
No az "ágyjelenet" is durva, meg a két férfi között létrejövő egyesség, broáff ! -
Jah, szégyen-nem szégyen én is akkor fordultam le a székről :-)
(nameg: MATT DAMON) -
Beszarsz ! Pont neked való (népnevelő jellegű) ! Van benne ENSZ vizsgáló bizottság, terroristák, diktátorok, picsa színészek a világbékéért, kész ! Én behaltam tőle...
[főleg az öt perces hányás.. AZ üt !] -
Olyan poénos, mint amilyennek látszik ? -
Team America: World Police (2004)
...különben rátok is bedzsihádolok !™
[vannak a pöcsök, meg a picsák, nameg ott vannak a seggek...] -
Foleg ugy az elejen es talan a kozepen meg egy kicsit a vegen! -
Tavasz nyár ősz tél és tavasz
Ofő hozta be utolso napra, 2 órás film, egész cselekmény 3 percbe összesuritheto, de a film szép volt, tényleg, nekem tetszett annak ellenére hogy sokszor azért igencsak unalmas volt. -
Biztos nem érted a viccet, nembaj -
meglepő lenne egy filmes topikban, hogy nem mindenki töltöget? -
Ugyehogy ugye.
Innentől érdekes lesz, de annyira sztem nem jó mint az előzők. -
Blasta kezd erdekes lenni a 4-es evad! :D Tony ruleZ! -
lehet hogy összekevertem :D -
jaja :))) gyrsrok
Szépfiú az A-Team-ből. A nevére most nem emlékszem :) -
AZ Starbuck, csak mrzed tlgyrsngpl ! :DDD -
a sutbuckot játszónak magyaros neve van :) -
Hát igen, Galactica :)
Az eredeti sem volt rossz, mind a sorozat, mind a filmek egész jók voltak (korukhoz képest)
A 2003-asnál fura volt, hogy megkeverték, pl: Sturbuck hogy lett Szépfiú-ból csajszi ? Boomer dettó, ráadásul Cylon? No mindegy, azért szórakoztató.
Én pedig egy kicsit 9/11, NWO:
Confronting the Evidence DVD-t néztem végig, mely tartalmazza a 9/11 konferenciát (~2-2,5 óra), valamint egy teljes 9/11 eseményeit és ellentmondásait taglaló filmet (~2 óra) -
Labyrinth 1986
(rá kellett jönnöm, hogy még két évtized után is kívülről tudom a szövegeket)
Battlestar Galactica 2003 s01ep01 33
(ez egy jó rész, katonai döntések rulez, afféle modern szeptember tizenegyedike)
Battlestar Galactica 2003 s01ep02 Water
(ötletes, hiszen mivel lehetne jobban feltartani egy humanoid flottát) -

-
A dvd-n volt pár alternatív befejezés, de gondolom a rendezői változat totál más, szal pótolnom kell. -
Sin City
Zseniális. Azonkívül, hogy a fél filmet hangosan végigröhögtem (Pezcukorkát faragok belőled, miután 50 szer belelőttek beszól h ne akard he megöljeleek, miközben aprít, lő, ugrik, gyilkol közben szól a világról a monológ, stb), nagyon tetszett, ahogyan megcsinálták a képregényes kameraállásokat (bár igazából az elején tűnt fel, utána lehet h megszoktam), egy percig sem gondoltam h ez nem kepregeny, a hangulata, a színvilága (ez a fekete feher, csak a ver szines) ez nagyon tetszett. Meg azokat az apro dolgokat is megcsinaltak, hogy a sebtapaszok a legsotetebb helyen is viritanak:)) Moziunnep alkalmabol megnezzuk megegyszer, tenyleg zseniális volt:))
Abszolút 10/10
bár ugyan nem vágom ki kicsoda volt sokszor, de mindegy... -
Kungfu hustle
ez de loál film volt, felidézte bennem azokat a régi szép időket amikor még fater vitt Bruce Lee és más elvetemült karatefilmekre moziba... Később kemény voltam mert egyedül jártam... :)
Az old school feelingre még bőven rátesznek az eszement poénok/bár azért néhol kicsit fárasztóba hajlott már át/
nagyon tetszett -
Well...this sucks.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
director's cut befejezést láttad?
ha nem; mindenképpen pótold, nagyon odab@sz!!! -
Madagascar
Pingvinek RULEZ, Antarktiszos poén ÜBERALLES, nameg a beszívott maki király is rulez :-)
Jó volt. -
Kicsit gáz! Véget ért vasárnap az I. Alba Regia Nemzetközi Filmfesztivál ... -
akos #21000 Yoak.
(Meg téjk) -
motorolanokia #20999 léci irjatok már vmit rólukl! -
motorolanokia #20998 DD és But. Eff. jó filmek???