106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ramza #21077 Nem.
(megmagyarázzam? :)) -
énsem -
felirat term. -
Mi ez a moziünnep, nem hallottam róla. -
Meet the Fockers
hat ez eleg fasza volt:) bar sok uberlol resz nincs benne de azert neha megmosolyogtatott...
7/10 -
Hogy nézted, szinkron, vagy felirat?
Már csak azért, hogy mennyi benne a szópoén, ami magyarul igencsak el szokott veszni -
Ugyammá.
Például tessék: "A Macskafogó hírhedt alkotóitól: Dinoszauruszfogó"
vagy "A legendás Macskafogó alkotógárdája bemutatja: Medvecsapda"
vagy bármi, ezzel simán meglovagolnák a az első filmjük sikereit és dőlnének a nézők.
Mint pl legutóbb. Állok a mozinál a sorban, a melletem levő sorban két TIPIKUS plázacica (pár percig Fresh Wiki szépségéről folytattak komoly vitát) áll. Mikor meglátják a moziplakátokat arról kezdenek el beszélgetni:
-Te és aaaz?
-Az hülyeség azt ne nézzük meg
-Ok. És az a Sin City?
-Az jóóó, az ilyen.....naaa.......az ilyen izé.....várjál ki is rendezte.....tuddóód........a Tarantínó az.
-Ja, akkor biztos jó lehet
Stb... -
A Galaxis Útikalauz Stopposoknak... Gyjó volt, ha nem is a könyv, meg bőven átírták, végül is élvezhető volt és voltak benne jó megoldások !
Ja és moziünnep valóban RULEZ, tökre meglepődtem, mikor 3 jegyéra adtam egy 5 rugóst és viszszakaptam 4-et, mondom, miafax van ?!! :DDD Mondjuk előttem 43 jegyet adtak el egyben éppen, amolyan tipikál sfklubbos figuráknak és ez már gyanús lehetett volna önmagában !!! -
Ramza #21069 Macskafogó-franchise -> LOL :D -
Ramza #21068 Azért, mert a filmeket nem csak a nyafogós, egész nap net előtt ülő kis sznob kecsegeknek készítik, hanem az sem árt, ha meg is nézik minél többen.
Egy legenda mögé odabiggyeszteni egy kettes számot marketing szempontból sokkal hatékonyabb :) -
"Sőt 2007 után Ternovszky elkezdené a Vámpírok harca című rajzfilm forgatását is, amiben a Macskafogó vámpírjai csapnának össze Drakulával, aki a gazdasági válság és az étkezési szokásaira mérges falusiak miatt kénytelen Erdélyből Dél-Amerikába vándorolni"
Biztos kevesen vannak akik látták a Vámpírok Havannában című -a macskafogó idejében TV-ben leadott, szintén zseniális rajzfilmet- ami nagyon furcsa mód nagy volnalakban erről szól mint amit fentebb olvasni. -
Zádori Bence megírta anno 3 folytatását a Bakterháznak és szerintem egész jól sikerült.Szóval egy valós könyvön alapulna a film, nem valami erőltetett forgatókönyvön. -
akos #21065 Kinsey. Fasza volt...
Japán szerető. Ez is...
Többre nincs energiám...
Jah, és moziünnep rulZ. -
Ilyenkor mindig azt mondom: miért nem csinálnak egy tökúj filmet?
Ha már megvan rá a della? csak új ötletek kellenek.
Milyen lenne mondjuk egy- Indul a bakterház KETTŐ vagy Üvegtigris KETTŐ??? -
Nyaf-nyaf-nyaf... :(
-
Most őszíntén...
MACSKAFOGÓ KETTŐŐŐŐ
Az első rész minden egyes kockája frenetikus volt, minden egyes párbeszéd aranyat ért.
Ezt nem szabadna folytatniuk. Nem állítom, hogy csak rossz sülhet ki belőle, de most akkor már úgy kell beszélni a filmről, hogy Macskafogó EGY, meg Macskafogó KETTŐ
Broááf -
Merthogy? Az infók alapján nem lesz ez olyan vészes... remélem. Különben kitör a forradalom. :)
-
Meggyalázzák a bibliámat... -
Egy jó hír: jön a Macskafogó 2! A letölthető Macskamesék epizód meg "másztszí". :)
-
hehe én is most (az elmúlt napokban) töltöttem le, de még nem néztem meg... nah majd ma! -
Őőőő, csak helyeseltem :-) -
Ramza #21056 Mert én az ellenkezőjét állítottam? -
Nyiri #21055 Ez szivas...
Nekem leginkabb a szereplok hangjaval van bajom. -
The 4400 2x02. Ezeben a scifi sorozatmentes időkben minden apróságba meg kell kapaszkodni. Amúgy nem rossz kis sorozat
Már vágom a centit a StarGate 9x01 és Atlantis 2x01 részekhez :))) -
Roolz! :D -
-
-
Hát nem is bugyuta horrorfilmes :-))))) -
Rajzfilmes topik. -.- -
Nem volt rossz a szinkron.
-
Ramza #21047 Én ugyan nem láttam az eredeti verziót, de kb. az volt az érzésem film közben, hogy a fordítások nagyjából négyszer-ötször lehetnek jobbak, mint az eredeti szövegek. -
Ramza #21046 Délin.
Madagaszkártól egy picit messze van az északi. -
"hát.....ez gáz"
Jó volt így is -
Battlestar Galactica 2003 s01ep03 Bastille Day
(ez enyhén vicces volt az adott helyzetben, de tanúlságos)
Battlestar Galactica 2003 s01ep04 Act of Contrition
Battlestar Galactica 2003 s01ep05 You Can't Go Home Again
(jó dupla rész, de mikor Starbuck meglovasította a cylon raidert, akkor kissé felhúztam a szemöldököm, tiszta Independence Day érzetem volt...khmm...)
-
Citizen kane-Az aranypolgár. Mivel az imdb-n igencsak előkelő helyen áll gondoltam megnézem.Minden szempontból egy nagyon jó film volt, de nem hiszem hogy mégegyszer megnézem. -
SPILER - Madagascar
Kivancsi vaok. A magyarok hogy forditotak le a "Well...this sucks" -os beszolast (amikor a pigvinek a eszaki sarkon vannak) -
Mr Smith es Ms Smith
hat ez fasza kis film volt:)))))
7/10.... de Angeline ubercsaj szal 8/10:)))))))))
spoiler:
azert a vege kicsit hulyeseg volt..de elnezem.. mindenesetre vartam hogy a hulye resz kozepette a lassu zenenel a mall ban elmurdaljanak.. de ez nem anime ahol a foszereplok meghalnak -
Nyiri #21040 Madagascar - Tobb kritika lehuzta, de szerintem siman kiraly film. Sajnos moziban szinkronosan adtak, valahogy megszerzem angolul is, mert az uj rajzfilmeknel az a velenyem az elmult idoszakban csak eredeti nyelven erdemes megnezni. -
-
igy van