106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
winnie #21117 megjegyzem besson-ban, mint rendezőben még lehet bízni. 6 éve forgatott utoljára és jövőre jön az új filmje, az (NAGY LEVEGŐ:) animációs gyerekfilm, a 'Arthur and the Minimoys', snoop dogg, madonna és david bowie hangjaival.
producerként nagyon bedurvult - 3 év alatt 36 film, igaz köztük olyan kincsek, mint az ong-bak, a moi césar, (már akinek) a magasfeszültség vagy az unleashed (danny the dog) és ugye még jön a két jaosn statham film (a transporter 2 és a revolver) -
Dehóóógy.
Minden frankó így ahogy van, csinálja csak.
Mint mondottam csalódtam benne, akár Bessonban akit szintén elkapott a $$$ gépezet és csak foslé kommerszebbnél kommerszebb filmekhez adja a nevét.
Köszi, nem kérek belőle, a csávók leírták magukat előttem, ezzel szemben azt csinálnak amit akarnak.
P. Jackson is azt csinál amit akar, king kong-ot is biztos kurva fontos remake-elnie, a világnak szüksége van egy újabb óriásmajmos filmre....ja. -
winnie #21115 A 3D-s szemüveges műfaj meg nekem abszolute nem hiányzott...
de épp ezért mondom, hogy önzőség, hogy elvárod, hogy neked készítsen filmet és ha nem neked csinál, akkor már megsértődsz?:) (azok, meg akiknek bejön le vannak ejtve?)
nyilván sokkal több embert érdekel egy kémkölykök, mint a rodriguez által rendezett réteg kultfilmek (nyál duma ON "és így a rendező is több embert tud megszólítani filmjein keresztül":). az az ember úgyis egy sztahanovista, ha egyszer szeret gyerekfilmet csinálni, akkor hadd csinálja - nem veszi el mástól az időt, attól még lesz sin city 2.
attól, hogy peter jackson a sokak által nagyon nagyra tartott gyűrűk ura (és a hullajó és a bad taste) után átcsap a b* nagy kommerszbe és megcsinálja a king kong filmet, attól még nem lesz gondolom kevesebb - mit csinálnánk a helyében? kiélnénk személyes (gyerekkori) vágyainkat és rendezzünk egy nagy majomról egy filmet, vagy az olyan rajongóknak csináljon még egy kultot, akik "azonnal csalódnak benne" és ami nem nekik szól, azt legagyizzák?
most komolyan:)
(megjegyzem a lavaboy és sharkgirl vagy mi valóban nagyon lagymatag lett (meg is bukott rendesen), viszont az nagyon vak, aki nem fedezi fel rajta rodriguez kézjegyeit) -
Igen, lol, ez komoly. lol....
Hol írtam, hogy nem rendezhet többet akármit? Csak azt mondtam, hogy CSALÓDTAM BENNE!
Nem sajátítok ki senkit, többet vártam ebből a fickóból holmi gagyi háromdéss gyereksorozatoknál.
Az ilyenekt csinálják a noname gyerekfilm rendezők vagy az animációs cégek. Ilyen minőségben 100%, hogy ők is megoldják.
Még szép, hogy kiröhögöm az arcot egy Dusk till down, négy szoba, desperado és persze a Mariachi után. A Sin City-n is legalább a régi Rodriquez kézjegye tükröződött...
A 3D-s szemüveges műfaj meg nekem abszolute nem hiányzott... -
winnie #21113 lol, ez most komoly? ki akarod sajátítani rodriguez-t? hogy képzeli, hogy gyerekfilmeket is csinál, amit sokan imádnak? (ld. a kémkölykök sikere) nem csinálhat olyan filmet, amit akar? nem írhat és rendezhet filmet a gyerekeinek, mondjuk? (miközben visszahozza a 3D műfajt a filmvászonra) (a következő gondolom az lesz, hogy menjen vissza 7000 dolláros filmeket csinálni és ne keressen sok pénzt) -
Ja amúgy Luc Besson után Robert Rodriquez a második rendező akiben asszem végleg csalódtam.
Kezdte a mélyrepülést a frenetikus kémkölykök trillógiával, majd a Volt egyszer egy mexikó bénázása jött amit csak Depp alakítása vitt el.
A Sin City bár nem volt a kedvencem mégis profi munka volt, frankón Rodriquez-es, reménykedtem, hogy visszatalált magához erre a Galaxis útikalauz előtt milyen bemutatót látok?
Cápafiú és lávalány kalandjai HÁROMDÉ ....... anyád!!!!! -
Na anyammal pl vegig rohogtuk az egeszet. Ritkan latni anyamat hogy ugy rohog hogy vizet kell neki hozni :D
Sot par jelenetet ujra nezegetunk meg most is es konyekkel rohogunk :D -
Galaxis útikalauz...
Nem volt rossz de rakás dolgot kihagytak belőle. Ezt sérelmezem.
Lényegében az olvasott kritikák fényében is jobbra számítottam (sok helyen jól értékelték még ha túlontúl el is tért a könyvől).
Sztem kár érte. -
Nyiri #21109 Nehol faraszto de nehol ledoltem a szekrol :) -
Jaaa! Jóóó! -
winnie #21107 szerintem a ND a garden state mellett a tavalyi év egyik legjobb vígjátékja volt - az biszont nyilvánvaló, hogy amolyan szélsőséges érzelmeket kiváltó film. vagy nagyon bejön vagy nagyon nem. -
ezt miert kerded??:)
egyaltalan nincsenek amcsi barataim...
van a legjobb haverom.. akivel majdnem egyutt jottunk ki... vele szoktam egyutt baromkodni. .van masik 1-2 magyar srac akikkel bulizni jarunk... szal igy alapbol amcsi barataim nincsenek.. igaz a szomszed amcsi srac nagyon jofej vele szoktam beszelgetni. neha atjon neha atmegyek.. de o vagy 40 eves..
-
The Prophecy: Uprising (Angyalok háborúja 4)
Nem is volt rossz :)
Eleve, romániában játszódott, nem egy hollywoodi nyáltenger közepén (na azt már nagyon únom, amikor be akarják adni, hogy nagy ősi ezeréves keresztény dolgok amerikában vannak elásva
), ráadásul nagyon durván adták vissza a kommunisták, a securitate, meg az utána következő nyomort, szóval nekem teccett.
-
a főszereplő srác nyert asszem a music awardson... -
Vannak néger barátaid odakint? -
Napoleon Dynamite
Ennek tetszenie kellenne nekem??? az IMDB-n 7/10 en all a film!!!!
Szerintem uberlol szar film volt.. a sztori hulladek.. a szineszek idegesitoek!! leginkabb Napoleon!.. szal mit kene meg mondanom????
3/10!
haverommal neztuk.. o tole nem kerdeztem meg hogy mit gondol mert majdnem elkuldott a picsaba hogy ilyen filmet nezetek vele... -
Vesszen Hálivúd! :O)
-
akos #21100 Édes álmok.
Tragikomédia egy dán nőről, aki béranyaságot vállal angliában, aztán megszökik skóciába. Barátnője meghal, pénz hol van, hol nincs. Némi meglepetés a végén. Kicsit fárasztó...
7/10 -
Shaolin Soccer: Nekem nagyon teccik...már 2x megnéztem :DDDDD -
"színészek pocsékak"
Ekkora fassagot fiu.... juuuuuuj! PAh -
akos #21097 moziünnep -
azt hittem, hogy keveseled :) akkor legyen 0.1 pont :) najó nem, szerintem űber film volt. ellenben ez a galaxis stopposoknak vagy mi a vihar..huhh...szenvedtem -
O12 KILENC?????? :-DDDDDDDDD
Jézusom, én halálra untam magam azon a baromságon.
Oké, te tudod :-) -
winnie #21094 O12 nálam a tavalyi év legszórakoztatóbb filmje volt. hihetetlenül kikapcsol. az ember hátradől és hallgatja a pengeéles szóváltásokat, röpködnek a poénok és még csavaros is. top of 2004 -
najó picit kemény kezű voltam...O's12 akkor 9 pont és Sin City 6. Így reálisabb tényleg. -
???????????
O's 12
NYOLC pont?
Sin City meg 7 pont a vontatott részekkel, kavaros történettel és szétszórt szorival?
(a kritikával egyetértek, de a pontozást nem értem) -
Madagascar
Aranyos és kellemes animációs film... 7/10
Sin City
Nagyon soxor vontatott részek, és a történet kavaros, szétszort és hosszú. Megjelenítés és feeling kiváló, színészek is jól játszottak... 7/10
Hitchhikers' Guide to the Galaxy
Hát nemtom hogy Ti hogyvagytok vele, de ez nekem nagyon nem jött be. Törtéek iszonyat káosz, színészek pocsékak, 5let nem akarom leszólni, mert tudom, hoyg nagy szubkultúrával rendelkezik. Pár poénon kívül szenvedtem... 2/10
Ocean's Twelve
Tényleg nagy sztárparádé, méltó folytatása mégtöbb sztárral. Történet kicsit megszokott, de a csavarok jók. 8/10
-
Agyal portot! -
Ne olyan gyorsan, plíz az uccsó kettőt újra, nem udtam feljegyezni!!!! -
Ramza #21088 1082 Budapest, Corvin köz 1.
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
1132 Budapest, Váci út 14.
Ezeken a címeken elég jó anyagok érhetők el :) -
csá tudtok film warez címeket?
jó ftp is
-
Mentol #21086 Ezt sehol nem reklámozzák a neten... Én is megnéztem volna egy-két filmet, de későn tudtam meg. -
Vááá, köszi, megnézek rakat filmet :-))))) -
minden előadásról bárhol.....bárhányszor...320Ft ...vasárnapéjfélig megy a dolog.. -
Tomisén, nézd meg a neten, tutkó van róla info. mert még a híradóban is mutatták ! -
Tavaly is volt, nem voltál? -
Jahogy jaaa. Vágom.
És minden előadásra? -
300HUF egy jegy a Duna Plazaban pölö a vadi új filmre, ééérted ?! És ez 4 napig (asszem tegnaptól) !!! -
Nade mégis. 5 jegyet ezresért, vagy mi? -
Nem kell, tudom, hogy nem lesz igazad! :-)