106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Ha'! Man megint tul sokat gondolkodtok egy filmen! :D
  • Blasta
    LOÁL

• Blasta
    Látod, hogy jófilm az?!!!!!! :-D
  • Rafaelo
    :O
  • Loál János #21473
    Betmen Bidzsánjz

[NAGYON TUD AMERIKAIUL]
  • Loál János #21472

Ráadásul a FN 6.1-en az imdb-n.
  • Blasta
    "1. Nagyonvagány négergyerek, aki leköcsögözi az idegeneket."

kifejezetten tetszett mikor adott neki egy jobbegyenest, valami vagesz beszólással karöltve!!!!!!!4

"2. Egy neonáci biboldó apuka, aki mindenkinél magasabbrendűnek tartja magát, és fajtársait. (Ettől hánytam leginkább.)"

Sztem tökjófej a kis vöröstengerészgyalogos fater :-))))

"3. A kedves fia, aki eleinte még viszonylag szimpatikus, de azért csak ragad rá is valami a néger haverjától a végén."

Ő is jófej, és még okos is!!!!!!

"4. Földi számítógépes vírussal kifingatható, kőkomoly idegen konpjúterrendszer. Ennél nagyobb vadbaromságot azt hiszem nem tudnék kitalálni."

aaaaaaaaz nem is úgy vóóóóót, de má nem tudok milyen fasságot kitalálni :-)))))

[NAJÓ TÉLLEG SZAR EZIS] :-D
  • Blasta
    IMDB-n 3.4 azért utal valamire nem? :-)))
  • Blasta
    "6. Rettenet béna idegenek."
    nemis!!!!!!!!!!!!!44
  • Loál János #21468
    Sajnos ahhoz nem volt szerencsém, de Neked elhiszem, hogy kb. hasonlóan szar lehet. :O)))
  • Loál János #21467
    Lássuk csak.

1. Nagyonvagány négergyerek, aki leköcsögözi az idegeneket.
    2. Egy neonáci biboldó apuka, aki mindenkinél magasabbrendűnek tartja magát, és fajtársait. (Ettől hánytam leginkább.)
    3. A kedves fia, aki eleinte még viszonylag szimpatikus, de azért csak ragad rá is valami a néger haverjától a végén.
    4. Földi számítógépes vírussal kifingatható, kőkomoly idegen konpjúterrendszer. Ennél nagyobb vadbaromságot azt hiszem nem tudnék kitalálni.

Plusz az "ízlés dolga" kategóriába tartozó dolgok:
    5. Rettenet béna idegen űrhajók, mintha egy Ed Wood filmet néztem volna, csak itt már rajzoltak voltak ugyebár.
    6. Rettenet béna idegenek.
    7. Váratlan fordulatokkal gazdag, abszolút nem kiszámítható történet, meglepő csavarokkal, és mindent ütő befejezéssel.

Szerencsére nagyon régen láttam a filmet (elvégre majd' 10 éves), úgyhogy sajnos biztos kihagytam néhány dolgot, de azt hiszem pont elég, ami megmaradt. :)
  • Blasta
    Kizárt. :-)
    A bosszúállók az egy mocsadék, egy nulla, egy hányinger, egy vicc!:-)
  • Bandew
    Upsz, nem tom miért PetruZnak küldtem, bocsika. :-D
  • Bandew
    Hát sztem a Bosszúállók is jobb film, mint a Függetlenség napja.
  • Sephi
    Me' szerintem tok jo muvi volt. Neked mitol tunt rosznak?
  • Blasta
    Mondom, hogy a bosszúállók!!!!!!!4444444444444444444444
  • Loál János #21461
    Nyáron jön állítólag, és bizony már nagyon várom!
  • Loál János #21460
    Szia Sephi, tudtad, hogy a Függetlenség napja a kerek világ leggányabb """alkotása"""?
    Szal...
  • Blasta
    HUBA-BUBA!!!!!!4444444 Csakis az!!!!!44 :-DDD
  • Sephi
    Orbit vagy Winterfresh?
  • Sephi
    Jo!

[pacsee]
  • Blasta
    Sorry, köss most bele Te! ;-)
  • Mentol
    Ennyi. Hagyjuk!
  • Sephi
    Ne ne! En unatkozok itten legalabb legyen erdekes olvasnivalo hallo!
  • Mentol
    Ne haragudj, de ez jött le. Ha nem így van, akkor RÉSZBEN sorry! Én sem akarom, hogy felesleges költségekbe verd magad!
  • Blasta
    Igen olvasok VAZZEG.

Akár annak szántad, akár nem, SÉRTŐ volt. És itt már zárjuk le.
  • Blasta
    Ácsi!
    Én azt mondtam, hogy PÉNZT nem adok ki rá!
    Megnézem, de nem moziban. Hol írtam, hogy nem fogom megnézni, netán hol beszéltem le mást a filmről???????
  • Mentol
    Olvasol Te vazzeg? Ha nem, akkor: "Nem vicces beszólásnak szántam, de nem is sértőnek."
    Jobban szeretem a régimódi szmájlikat(legalábbis egyszerűbb kezelni), de ha akarod:
  • Mentol
    Megafaszom!
    Miért Te adsz mondjuk RézAndrás véleményének helyet? Mert felőlem mondhatja egy filmre, hogy szar, attól én még megnézem, és majd ÉN eldöntöm, hogy jó-e? Aztán, ha valaki megkérdezi, akkor mondom, hogy szerintem ilyen, DE nem mondom, hogy pl.ne nézze meg!
    Maradjunk a Te példádnál: a legjobb haverom azt mondja nem jó. OK, meghallgatom, és aztán vagy megnézem, vagy nem. Ha meg úgy érzem, hogy valószínűleg nem éri meg a lóvét, akkor leszedem a netről, és megnézem otthon az ágyból. Ezt pedig úgy döntöm el, hogy pl. elolvasom az objektív rövid tartalmat(vagy keresgélek az emlékeim között - ha pl.egy könyvet dolgoz fel a film).

Én még mindig azt tartom, hogy az én ízlésemet NE akarja más meghatározni!

• Blasta
    Amúgy ez is smiley:
    Meg ez is:
    meg ez is:
    és ez is:

Smiley-nak híjják őket, de nem kedves, vicces, mókás hozzászólást hivatottak lezárni, szal ez esetben ilyen a te "droid vagy... :-I" smiley-d is...
  • Blasta
    Irányadónak irányadóak.
    Van pár emberke itt akinek adok a véleményére komolyabb filmek tekintetében.
    EZ pont nem komoly film, tehát bárki véleménye jó alap lehet, mint írtam, egy ilyen eksön/sci-fi-hez nem kell Rézbandinak lenni senkinek, hogy el tudja dönteni: izgalmas, érdekes, szórakoztató-e a film vagy sem?!
    Pláne a legjobb haverom is lehúzta, így asszem ez nekem elég ahoz, hogy kihagyjam moziban és majd letöltsem valamikor a filmet.
  • Mentol
    Egyébként - igaz nem Te írtad - itt az előbb az szerepelt, hogy "olvasatlan 1bites Józsika " véleményére nem adunk. Most akkor az itteni vélemények irányadóak, vagy nem Neked? (nekem nem)
  • Mentol
    Ott volt utána egy szmájli, de azért olyan, mert nem tudtam eldönteni, hogy milyet rakjak. Nem vicces beszólásnak szántam, de nem is sértőnek. Ezért most elnézést kérek(nekem ez a véleményem)!

Azonban - SZVSZ - úgy érzem ez nem áll egy szinten az ismeretlenül "kishaver","gyermekem" kifejezések mellett! Ezért viszont azt mondom, hogy Te szóltál be előbb, és ...!
  • Blasta
    Én sem tolerálom a "droid vagy" beszólásokat, szóval most átmehetünk a "ki szólt be előbb" síkra, de sok értelme nincs. Annak meg pláne, hogy ki az idősebb. Vitáztam ezen a fórumon nagyon jókat nálam SOKKAL fiatalabb emberkékkel akik szellemi szintje simán megütötte a sok nála idősebbét.

Még szép, hogy azt csinálok amit akarok, csak kissé visszásnak érzem azt a helyzetet, hogy azért droidozol le valakit mert NEM néz meg egy filmet mások negatív kritikája alapján.
  • Sephi
    Az az a "film" amikor megjelenik harom UFO es jon a szemuveges generalis es aszongya LOJETEK es hirtelen vagy 10 fele raketas unit elkezi loni a UFO-kat kb 10 percig non-stop es azoknak semmi bajuk?
  • Mentol
    Blasta: úgy érzed megbántottalak? Csak mert én nehezen tolerálom az ismeretlenül ilyen hangnemben("kishaver","gyermekem") engem illetőket. Még azt sem tudod, hogy ki az idősebb!

Amúgy pont ezt akartam elkerülni a "Tudod mit? Neked van igazad!" mondatokkal. Bazzeg, azt csinálsz tőlem amit akarsz! Csak ne az én kontómra!
  • Blasta
    Azt meg azért had tegyem még hozzá:
    Kurvára a saját akaratomból döntök úgy, hogy nem moziban nézem meg a filmet, senki nem köt le a székembe, senki nem betonozza a be az ajtómat, vágod?
    JOGOM VAN mások NEGATÍV véleménye alapján úgy dönteni, hogy NEM NÉZEK meg egy X-edik bolygólerohanós-világmegmentős-tomkrúzos popcorn mozit, fogod amit magyarázok?
  • Blasta
    Kicsit furcsa a felfogásod.
    Azért lennék droid, mert mások véleménye alapján NEM rohanok a moziba és NEM adok ki egy rakat pénzt egy szar filmre?????????

Nem fordított helyzetben lenne igazad kishaver? Mert így ez elég nevetségesnek hangzik...

Amúgymeg:
    "Ja, már értem("NEFOTOZZ????? LOÁL :-))))"). Ez nem vicces."

Mit értesz? És mi nem vicces?

Nem "nefotozz" a nick-em, hanem Blasta (ahogy SQJ-nek se DOGMA), ez a loál gyermekem, figyelni kéne!!!!
  • Ramza
    Óbazz, Plan 9 from outer space-t ki ne hagyjam :))))))
  • Mentol
    Ja, már értem("NEFOTOZZ????? LOÁL :-))))"). Ez nem vicces.