106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
az nagyon jó volt...nemtom hány éve reklámozták a TV shopban úgy hogy rendelje meg még a mozipremier előtt...lol...azóta se láttam hogy ment volna moziban...vagy igen? -
Prof William #21677 Na. A tizenötödik életben maradt, addig hogy megegye. Hühh, ti aztán jól meg tudtok dolgoztatni fiúk... -
akos #21676 Megiddo
Felejthető ördögös, világháborús. 1/10 -
Nekem csak a vége nem tetszett. -
Ocean's 12
Hát ez nagyon gyenge egy film volt szerintem. Olyan unalmas volt ,hogy azt hittem kikapcsolom. De volt benne vagy 2 jó jelenet. 2/10 -
jó film -
Valljuk be, ez nem a Te stílusodnak megfelelő film. -
az első rész? vazeg nem rég ment...akkor énis megnéztem és szerintem is megérdemel egy erős 0 pontot :DDD -
jah...az lett volna a legjobb ha már a felénél kinyiffan mind kettő...amúgy én is ma néztem meg és nagyon király film!!! -
Master-t toljad fel jól!
(Lent középen) -
Roll #21668 Fehér zaj
Kicsit megkésve, de megnéztem :-D. Nem bántam meg, szeretem az ilyen filmeket.
Michael Keaton-t meg már rég láttam.
7/10 -
Mentol #21667 Ahogy az előbb írtam, ott a következő látható:
A bekarikázott részen látszik, hogy megy a hang, csak éppen a hangszóróig nem jut el. Ugyanakkor más avi(nem AC3 hanggal) simán megy(van kép+hang). -
csekk:
beállítások--->vezpult--->AC3 filter
(ha van ilyen) -
Mentol #21665 Srácok egy kis segítség kéne, és nem találtam megfelelő topicot:
Szóval van valakinek ötlete, hogy miért nem hallhatom az AC3 hangú avik hangját? Alaplapi hangkártya, WinXP, semmi extra. Az a furi, hogy az AC3 beállításainál(Control panelen) látom, hogy mozog a hangsávok kijelzője(EQ), ennek ellenére egy nyikkanást nem hallok a hangszórókból...
-
Ja nem, én nem szoktam így hozzáálni a filmekhez, már van tapasztalatom az ilyenekben. :-) -
Klasszikusnak számít, tényleg érdemes megnézni.
Csak aztán a sok hype után nehogy csalódás legyen. :) -
Nem láttam. :-)
Pedig sokan mondják, hogy jó, de még nem volt alkalmam megnézni. -
Egyszer sem fosod össze magad, vagy egyszer sem láttad? :) -
nagyon jó film, bár szerintem kicsit túl sok a vér+bél de tényleg az egyik legjobb ebben a kategoriában -
Én még 1x sem. :-( -
Nyiri #21658 20 eves film :)
Bar ez nem mentseg, mert a kozel 25 eves The Thing-tol meg ma is osszefosom magam, pedig mar lattam 100x -
Pentek 13 - tegnap ejjel film+
yikes
ezt a szart
vmiert elso feltunersekor megereztem, hogy a szoke csaj marad eletben, es hogy lehetne mar egyszer no is gyilkos, mindketto bejott
egyebkent rem unalmas volt
egyedul a vegen ijedtem meg egy pillanatra
0/10 -
Világok harca
szokásos technikai bravurokkal operalo katasztrofafilm
a vegen azt csinaltam volna, hogy amikor az emberek a mozibol kitodulnak az utcara, hatalmas kurtszo, fix mindenki osszefosta volna magat :DDDD
veszek ilyen gazkurtot, hehe
6/10
azert dvd-n megveszem, nem rostzabb mint a Holnaputan volt -
Szerintem a BE-ben a legfontosabb szálat hagyták a pinyóban rohadni, név szerint az "őrült apa" vonalat. AZ egész "utazás" nem a fiúval kezdődött és egy egész érdekfeszítő kis sztorit tudtak volna fabrikálni, ha nem írják le a fatert ilyen 1xűen (főleg, hogy utal is az anyja halálára) !
A film jó próbálkozás, de nem bontakoztatták ki eléggé a témát és nem mertek átlépni bizonyos határokat. EZÉRT tartom én tinihorror kategóriának itt-ott már (afféle Angel módra)... -
Lipi1980 #21654 Nem azért, hogy a Butterfly Effect védelmére keljek, de a tinihorror kategória szerintem a Sikoly trilógia, a Tudom mit tettél..., a Jeepers Creepers 1-2 (Aki bújt, aki nem),
Ami meg a befejezést illeti: Akinek nem tetszik a film eredeti befejezése, az nézze meg a DVD-n az alternatív befejezések egyikét, pl. azt, hogy amikor Kutcher kilép az utcára, és szermebjön vele a csaj az utcán, és "első látásra" szimpatikusnak tűnnek egymásnak és egymás mellett folytatják tovább útjukat, vagyis ott vagyunk, ahol a film fő problémája kialakult, vagyis az én értelmezésemben a fő probléma a NŐ!!!!
A Hannibal problémára visszatérve pedig, nem szeretném kipróbálni, csak tetszik a Hopkins fantasztikus játéka és a filmzene, és a beteges jelenetek, és az egész film, az egész trilógia... -
legyen... -
akos #21652 Mondom: directors cut. Az azért elég darkos... -
AZ kevés nékem dark-os befejezésnek... -
akos #21650 Akkor nézd meg a rendezői változatot - abban aztán egy gramm hepiend nincs. (Bár szerintem az eredeti változat is csak haloványan emlékeztet hepiendre. Elvégre a srác lemond a szerelméről azért, hogy mindenkinek rendben maradjon az élete...) -
akos #21649 Amennyire tudom, nem lehetséges, mert amint megnyitják a koponyát, az ember kómába esik. -
Mentol #21648 Mitől volt hős? Szerintem csak megpróbált túlélni. -
Ehhe, Butterfly E. ! Nem is rosssz film, csak kicsit tinihorror stílusba csap át és hepiendes (azt útálom), de amúgy tisztességes munka. -
Prof William #21646 Várj. Kipróbálom. Estére meg lesz a válasz. :) -
mért kiakarod probálni valakin ? :O -
Lipi1980 #21644 U.I.: Az egyik legszebb jelenet, amikor a Ray Liotta által megformált Paul-nak felnyitja Dr. Lecter a koponyáját, és egy darabkát megsüt a "viselkedés-központjából", amit Paul jóízűen elfogyaszt!
Szerintetek lehetséges a fenti jelenet, vagy csak egy jól megkreált kitaláció? Magyarán létezhet, hogy egy ember eszméleténél legyen, amikor...? Ha az agyműtétekre gondolok, ott sincs mindig mélyaltatásban a beteg, sőt néha eszméleténél van....
Mi a véleményetek? -
Lipi1980 #21643 A hétvégén néztem meg (immáron sokadszorra) a Dr. Hannibal Lecter munkásságát feldolgozó trilógiát (Vörös Sárkány, Bárányok Hallgatnak, Hannibal). Fantasztikus, hogy hogy lehet kitalálni egy ilyen karaktert, aki mindamellett egy kannibalizmust kedvelő sorozatgyilkos, emellett egy hatalmas műveltséggel és szépérzékkel megáldott emberke. Igazat megvallva néha a Dr. Lecternek szurkoltam... -
megkésve Sin city 7/10
Spoiler:
a frodó frenetikus volt :D farkasok lakmároztak a beleiből azt a pofát
a többi erőszak öncélú fölösleges és unalmas volt Jessica Alba nagyon ott van -
Nyiri #21641 Azt el kell ismernem hogy nehol ugy vert a szivem mint az allat, mint mondtam kurva jo par jelenet. TC jatekaval sincs semmi bajom (soha nem volt vele gondom). Kiscsaj az se rossz. A srac fogalmam sincs mit keres ott, semmi szerepe.
Tim Robbins csak egy ideig szerepelt de latszott hogy ott is csak azert, mert Spielberg megigerte hogy dramara tolja a tema-t.
Az mindenkeppen dicseretes, hogy egy zero storybol 2 oras filmet tudtak osszehozni es jopar helyen izgultam is. -
az szerintem nagy hiba volt a filmben, hogy azt mondták még a megjelenés elött, hogy tom cruise hétköznapi ember szemszögéből nézhetjük végig a dolgokat, ÁMDE a film felétől hőssé vált, ésmár nem volt hétköznapi ember..ő igazgatott mindent, kislányával mindent túlélt....nekem ez nem tetszett -
Nyiri #21639 Azert mert valaki nem ertette a veget mar paraszt? Eleg paraszt hozzaallasod van...
Szerintem a film kozepes. Vannak nagyon jo jelenetek, latvanyra nincs panasz, de a vege nagyon osszecsapott. Oke, megmagyarazzak mi a picsa van, de akkor is. Aki nem ismeri a tortenetet mast varna. Oke, nem kell egy ID4 fele Rambos menozes, de akkor is santit :)