106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • akos
    The prince and me.
    Kellemes kis limonádé. Egynek elment.
    2/10
  • Nyiri
    Nem akart beskatulyazast Diesel (atomizom gyilokmen) es ezert vallalta el. En nem lattam a filmet de a csavo jol gondolkodik. Jatekfejleszto cege is van.
  • Sil3nt
    én is angolul néztem, és tényleg vicces volt, hogy hova süllyed egy sztár ezzel a peter panda táncal....én éreztem magam kínosan :)
  • Sati84
    Szerintem a 2/10 túl szigorú, én az előbb adtam egy 3/10-et a Már megint egy dilis amcsi filmre... Dehát különbözőek vagyunk. Én eredeti nyelven néztem, és a Peter Panda dance az például jó volt :-)
  • Sil3nt
    The Pacifier [Gorilla bácsi]

hát nemtom Vin Diesel hova sülyedt, de nem volt nagy szám. Természetesn családi vígjáték, de semmi több, nagyon átlagos.
    2/10

Hitch [Randiguru]

meggyőzően jó, jó kikapcsolódás, nem csalódtam Will Smithben sem, néha nem odaillő poénok, de egészében szép kerek jó vígjáték. 8/10
  • Dynamic
    Nem lehetne a WoTW topikban kitárgyalni?Ráadásul szépen el is maradoztak a "SPOILER" feliratok.
  • Sephi
    Sok a duma!
  • Mike
    mikrohullámú fegyvereik már az amcsiknak is vannak
  • Mike
    nekem a birodalmi kutasz droid jutott eszembe előszőr róla :)
  • Sir Quno Jedi
    Az 53-asban azért látszott a hősugár, mert először kipróbálták úgy, hogy csak fellángolnak az emberek, majd kicserélik őket egy kiégett csontira, de az nem volt elég "drámai", ezért lesenemszarták a könyvet meg a rádiójátékot és láthatóvá tették a halálsugarat. A film ugye más elemeket követel meg, ez még bocsánatos. Ugyanígy a lélegző lényeket megfojtó, fekete, mérgező füst sem jött be látványilag, így inkább...
  • Cvd
    Én a "lézert" idéztem csak.:) Az 53-as filmben sem lézer volt, hanem látszatra a mostanihoz hasonló egyre táguló sugárnyaláb, ami hamuvá izzított mindent. A nevét nem tudtam mert asszem egyik filmben sem említik, a könyvet meg nem olvastam.
  • Sir Quno Jedi
    Az nem lézer, hanem HEAT RAY, azaz hősugár-fegyver ! Úgy jársz benne, mint egy baziméretű mikrosütőben ! Ezenkívül eredetileg az idegenek a vastag, fekete, mérgező felhőt is fegyverként használják, amit a tripodok kibocsátanak, de a filmfeldolgozásokban erre nem fektettek különösebb hangsúlyt. Ráadásul a heat ray elvileg láthatatlan (a könyv szerint), de ugye az nem lenne elég látványos.
  • Cvd
    A lézeres lövöldözés utalás lehetett az régi filmre (vagy mindkettő átvette a könyvől - nem olvastam így nem tudom). A lövöldözés megvalósítása, a 3 végtagú idegenek, a pincében a csáp "lefejezése", a végén a tripod kinyíló ajtaja és a haldokló idegen kezének kicsúszása azon, satöbbi mind szerepeltek az '53-as filmben is, elképzelhetőnek tartom hogy tisztelgésképp tették bele ezeket.
  • Sir Quno Jedi
    Madamiszkááár ! Jó volt, de nekem kissé uncsi, klissés és főleg az eleje vontatott. A karakterek felszínesen kidolgozottak animációban, a zsiráf már-már szánalmasan kommersz, mert "mindig kell egy idióta a csapatba". Nehéz azonosulni a karakterekkel (a zsiráf, az oroszlán és a zebra szerintem tökre unszimpi), a lemúrok és talán a víziló van jól eltalálva, néha azok sem. A vége meg érdekes, hogy szerintük a hal az nem hús és azért senkinek sem kell brutálsan meghalnia ! Ja...

Nekem nem ez lesz a kedvenc "animációs" filmem, de a gyerekeknek bejött !
  • Sir Quno Jedi
    Into The SUN Seagal bácsival...hát...khmm... Végülis nézhető, édekes helyekre kalauzol és végigpofázzák nipponul, úgyhogy... De aki megnézi, ne engem üssön utána !
  • Rafaelo
    a vége uncsi
  • I.C.ram
    Ja vizsgálják a bacikat ,de esély nicns rá, hogy mindet megtalálják, hisz még a földön sem ismerik mindegyiket!
  • Nyiri
    Ez a masik idegen faj nem is rossz. Annakidejen a FreeSpace jatek introjaban volt egy ilyen csavar (Elso olyan intro amit tatott szajjal neztem).

Ott igaz Orosz/Amcsi urhajos vadaszok egymast irtottak az urben es egyszer csak az orosz gepet lelotte egy lathatatlan mozgo valami es ramaszott az amcsi gepre :) Nagyon komoly volt.

A lenyeg, hogy jobban tetszett volna a tortenet ha egy masik faj lep be a kepbe :)
  • Mike at home
    meg azt gondoltam az idegenek kb. olyanok lesznek mint amikor mi figyeljuk a termeszeket
    szal kicsit nagyobbak :)
  • Mike at home
    gondolom vmi tabornok vagy akarki, aki az egesz projekt vezetoje volt, otthon kapott a pofajara :)

en egyebkent a film alatt azt gondoltam, hogy a szokasos happy end ugy kovetkezik majd be, hogy az idegenek konkurensei nem nezik jo szemmel a Fold elfoglalasat

arrol ne beszeljunk, hogy mekkora benasag volt ilyen lezeres oriasvackokkal lodozni
    mi emberek ezt maskepp csinalnank, dirr, durr par atom mindenhova, nem kell lacafacazni
  • Mike at home
    siman
    ra is basztak
  • Mike at home
    Team America

ertem en, hogyne, miert a sok klise
    de valahogy sem nem vicces, sem nem tul izgalmas
    majdnem bealudtam rajta

5/10

• akos
    Ezt azért gondold át még egyszer.....
  • Bandew
    De ha a gépeket már olyan régóta letelepítették?
    Amúgy meg vizsgálják a baciakt is.
  • I.C.ram
    és? Feltételezzük, hogy eddig már 30 bolygót végig taroltak, és egyiken sem voltak ilyen baktériumok. Megsem fordult a fejükben az, hogy itt a légkör ilyen.

Egyébként meg az emberek is azt vizsgálják, hogy milyen a légkör, és hogy belélegezhető-e, azt már nem, hogy milyen mikroszkópikus baktérium vannak ott, amik kárt okozhatnak az emberben, és ezt csak akkor tudják megvizsgálni, ha sikerül szerezni egy elő egyedet, de még így is baromi nehéz a több millió baktériumot összeszedni a szondákkal. Se pénz, se idő nincs erre.
  • Dynamic
    Cursed
    Vérfarkasos, egyszer nézhető, bár kiszámítható klisékkel és hülyeségekkel.
    6/10

SPOILER
    Vártam, hogy a két főszereplő mikor fog "farkasizálódni", ez sajna egész film alatt elmaradt (legalábbis vérvarkas vs. vérfarkas küzdelmekre számítottam).
    Tipikus filmes baromság, hogy a főfarkas gyakorlatilag aszongya C.Riccinek, hogy gyere legyünk együtt farkasok, öljünk embereket, éljünk boldogan, az öcsédet meg ráadásul ki is nyírom.Ilyenkor mire számít?Hogy majd gyermeki mosollyal az arcán C.Ricci azt feleli, oké rendben van?Ezt más filmeknél sem értem
  • Sati84
    Nem is a vontatott a jó szó, inkább az elnyújtott. Nem volt abban a történetben annyi, ameddig húzták szerintem. Persze azt se untam, meg semmi, csak mégis, na :-))
  • Nyiri
    Nekem pont Marvin sztorija utott a legjobban. Mickey Rourke alap! :D
  • Sati84
    Sin City:

Elképesztő, eredeti látványvilág, remek hangulat, Bruce Willis pedig szokásosan a Mester. A film remekül teremt meg egy nemlétező világot. Egyedül Marvin sztoriját éreztem kicsit vontatottnak, tehát 9/10

#21681: Az 50 első randi szerintem egy hatalmas lehetőséget packázott el, az Idétlen Időkig messze jobb mind vígjátéknak, mind romantikus filmnek. Az 50 első randi nálam csak 7/10, ráadásul külön haragszom rá, mert lelövi a Hatodik érzék poénját!!! Ezt azért mégis, hogy képzelték...? Szóval figyelmeztetek mindenkit: aki még nem látta a Hatodik érzéket, ne nézze meg előtte az 50 első randit! Hatalmas filmélménytől fosztja meg magát ugyanis, aki így tesz...
  • Nyiri
    Nekem a film vegen total ez jutott eszembe... Villammal kozlekednek de nem ismerik a fertotlenites fogalmat. Lolkarika :)

Amugy a film nehol para es izgalmas, de a 1.40 orat elkurta a vege :(
  • akos
    Csak ugye felmerül a kérdés, hogy egy, a mienknél sokkal fejlettebb és intelligensebb civilizáció hogyan feledkezhet meg erről a tényezőről, amikor ma már az emberiség is ott tart, hogy a szomszédos bolygók légkörét, felszínének összetételét stb stb vizsgálja.
  • I.C.ram
    Egyébként ajánlom mindenkinek az eredeti Világok harca filmet, nagyon jó az is :)
  • I.C.ram
    Jó kicsit erős volt :D Nem gondoltam komolyan.

Tehát a vége az volt, hogy azért döglöttek meg, mert mint ahogyan az indiáno kszervezete sem volt ellenálló a fehérek által behurcolt betegségekre, ugyanúgy ezek a lények sem készültek fel ezekre a kórokozokra, és a szervezetük a végén már annyira leggyengült, hogy már a pajzsot sem tudtak felhúzni.
  • Bandew
    Ja, mert úgyis mindig elfelejted. :-)
  • fifi
    nekem úgy elsőre sem... :DDDD
  • STREEX
    constantine
    Így már másodszorra nem volt olyan érdekes.
  • Lipi1980
    Az 50 első randi tényleg jó film annak ellenére, hogy nem szeretem a romantikus filmeket! Ami viszont rossz pont a filmben, hogy a csaj "betegsége" a poén alapja, ami valahol sajnálatos. Ennek ellenére szerintem is jó film. És többször is megnézhető...
  • CSOCSO
    50 elso randi..
    masodszor neztem de szerintem nagyon zsir filmecske:)
  • akos
    Én sem találkoztam vele a mozikban...
  • CSOCSO
    Se7en
    utoljara vagy 10 eve lattam.. meg nagyon gyerek voltam akkor nem tetszett.. most mar tetszik.. 7.5 ot adnek ra...

Coach Carter
    tipikus feka film...feketek mindenhol fekete zenek es a kihagyhatatlan 22 colos kromfelni.. blahhh..6/10 nel talan kicsit tobbet erdemel mert jo volt de egyaltalan nem hudejo...