106880
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Mike
    igen

nem
    vagyis de
  • cicai
    Sziasztok!
    Mondjátok meg nekem legyetek szívesek, hogy a Mr and Mrs smith az feliratos a moziban?

• Mike
    olvasd el SQJ!
  • Sir Quno Jedi
    A Galaxis Útikalauz "trilógia", de négy vagy öt részes.
  • AnuluWork #21838
    Sahara
    80%

Szórakoztató film volt, néhány elég eröltetett szereplővel. Kb., mint a National Treasure (A nemzet aranya) c. film, csak ez Afrikában, és picurit mindenhonnan loptak egy kicsit. Mondjuk kb. olyan valósághű, mint egy "Jimbo" film, de mégis 120 percen át sikerült kikapcsolódni ...
  • Sephi
    Ehh...
  • Dynamic
    Nézd meg magad a cím alatt:)
  • Rafaelo
    :O
  • Mike
    újabb
    olvassatok előbb aztán pofázzatok
  • Mentol
    #21829 !
  • sweech
    valami akkor trilógia ha 3 részből áll
  • Mike
    pontosan

SQJ talán el klne olvasni mind az ötöt, és akkor nem perecelnél ekkorát láma hsz-szel
  • Mike
    Uramatyám! látszik, hogy lövésed sincs miről beszélsz
  • Mentol
    DE trilógia! A világ első 5részes trilógiája.
  • Mentol
    Egyetértek! A könyvek sokkal jobbak. Megnéztem a filmet, és egy nagy csalódás volt.
  • Sir Quno Jedi
    Merthogy nem is trilógia...Uramatyám !
  • Mike
    én sajnos moziban láttam, hétvégén 1200-ért
    ahhoz ratyi
  • Rafaelo
    még nemtöltöttem le :)
  • Mike
    pff
    :(

ahogy gondolod
  • Rafaelo
    hazudsz jó film az :P
  • Mike
    Utikalauz

pfff :(((
    1 letöltést megér, többet nem
    (a trilógiát olvastam)

• Loál János #21821
    Hagyjuk, nem fogunk egyetérteni, akárcsak az Ong-Bak-nál (csak most fordított az állás). :)
  • PetruZ
    Van tehetséges másolat, és van tehetségtelen. A filmben ez utóbbi van, alaposan felöntve a japán másolási hóbort giccsével. Ennyi. :)

Ui.: Nem vagyok r'n'r rajongó, a szívem a jóval keményebb műfaj felé húz, de nincs ellenemre az sem, ha meg kell hallgatni pár klasszikust. Ami a filmben van, az közönséges gyilkosság. :)
  • sweech
    meknéztem sokadszorra a Ice Age-t. szerintem a lekjobb animációs film 10/10
  • Loál János #21818
    Nemtom, én azért elmulattam rajta, ennyire szerintem messze nem volt szar. Egy hülye japán trash-film, ami tocsog a blődségben (pl. a románc).

"japán műmájer pozőrködés és übergagyi utánzat" - attól, hogy nem ők találták fel a r'n'r-t, még náluk is akad néhány rajongó, aki bálványozza, és utánozza a műfajt, ilyen mindenhol van, nem értem ezt a kirohanást! :D Na mind1. :)
  • PetruZ
    Igen, nulla. A "poénok" valahol az idiotizmust súrolják - alulról. Csúnya, sz*rul megcsinált zombikat ugye láttunk már máshol is, de ilyen rossz, ostoba módon lefilmezetteket, totálisan céltalanul mozgatottakkal még nem. A "jelenetek" egyszerűen nevetségesek, egy amatőrfilmes rendező munkája ezekhez képest spielbergi magasságokban szárnyal. Utoljára jó r'n'r sztorit és zenét a Ford Fairlane-ben láttam / hallottam, de ez a japán műmájer pozőrködés és übergagyi utánzat valami borzalmas. A csészealj ufókkal speciel nem volt bajom, olyan retrós érzésem volt tőlük. :)
  • PetruZ
    Azok a kardos részek, vállravetős jelenetek engem inkább a Berserk-re emlékeztettek. :) Emellett a lezáró jövőbeli jelenet szvsz ütősebb volt, kíváncsi lennék a folytatásra. :)
  • Sephi
  • akos
  • Sephi
  • Loál János #21812
    Azért az a Wild Zero nullás, az nagyon sok/kevés. :/
    Tényleg messze van egy Bio Zombie-tól, de azért nulla?

Mr. Vengeance-szel abszolút egyetértek. (Szinte ugyanezt írtam róla. :D)
  • Sir Quno Jedi
    AZ Azumi nekem jobban bejön, de a UVersus tényleg nagyon állat, szó szerint. Mikor a vállára veti az ágyút, meg a kardot, totál FF7-8 utánérzése van az embernek ! :DDD Megjegyzem nekem a "múltban" játszodó jelenetek még sokkal jobban bejöttek, abból kéne kiicst többet nyomatni és kész a jap.fantasy!
  • Lipi1980
    A hétvége termése:
    AMERIKAI HISTORIA X - Eddig is tehetséges színésznek tartottam Edward Nortont (lásd. Harcosok Klubbja), de ez az a film, amely olyan szinészi alakítást igényelt , hogy azt valami díjjal kell, hogy elismerjék (Oscar-ra jelölték 1999-ben mint legjobb férfi főszereplő, de csak kisebb díjat kapott érte. Érdekes témát boncolgat, de hál' Istennek a végkifeljet (már ami a fő témát illeti) pozitív. Márimint, hogy a Derek lebeszéli a kisöccsét a nézeteiről... De ez már a kissrácot nem menti meg...
    Kötelező alapmű!!!

K-PAX - Nekem legjobban az Amerikai Szépségre hasonlít, de lehet, hogy a hangulata és Kevin Spacey miatt!!!

Jó mozizást...
  • PetruZ
    Ezeken csak végigszaladunk...

Gong Wu (aka Jiang Hu, 2004, http://imdb.com/title/tt0415080/)
    Andy Lau, Jacky Cheung, Edison Chen,... csupa ismerős név a vájtfülűeknek, bár a rendező teljesen friss hús, szóval kicsit óvatosan álltam hozzá a filmhez. Mint utólag kiderült, a félelmeim beigazolódtak.
    A film egyetlen hongkongi éjszaka története. Egy triádvezér, Hung (Lau) hírt kap arról, hogy merénylet készül ellene. Mivel az ismeretlen megbízó egy utcagyereket (Cheung), egy ezerből-egy arcot bérel fel, a megtalálása szinte lehetetlen. De Hung figyelmét egyébként is elvonja az, hogy a felesége fiút szült neki, és fogadott vértestvére burkoltan figyelmezteti, hogy talán itt lenne az ideje a visszavonulásának. Az események lavinaként gördülnek, akciók és ellenakciók indulnak, a háttérben folynak a leszámolások és békekötések, a triádok hálózata átrendeződik, de a merénylő egyre közelebb kerül a céljához...
    A sztori nem rossz, jó film is lehetett volna belőle, de nem lett. Aki megnézi, bő másfél órás dögunalmas kínszenvedésre készüljön, amelynek csak töredéke (összesen pár perc) az éles akció, a többi az duma, meg hosszas némafilm...
    Értékelés: 3/10 (unalmas, felejtős, nem ajánlott)

Wild Zero (2000, http://imdb.com/title/tt0267116/)
    Nemrég volt említve a Bio-Zombie kapcsán, most végre láttam is. Bár ne tettem volna! Ez egy baromi rossz film, ami egyszerűen széthullik, és mindenféle vezérfonalat nélkülöz. Akit érdekel, hogy hogyan lehet az übersz*r japán rock'n'roll-t, az ufókat és a zombikat összemixelni teljesen rossz poénokkal, nyugodtan nézze meg, de én nem ajánlom.
    Értékelés: 0/10 (ritkán adok ilyet, de ez megérdemli)

Sympathy For Mr. Vengeance (2002, http://imdb.com/title/tt0310775/)
    Egy név: Chan-wook Park. Talán ennél nem is kellene többet mondanom. De a kevésbé ínyencek is bizonyára el tudják helyezni a filmet, ha még hozzáteszem, hogy - többek között - az Oldboy rendezőjéről van szó. A Mr. Vengeance korábbi, mint a hazánkban bemutatott "Öregfiú", kevésbé cselekményes, kevésbé akciódús, de nem kevésbé drámai - bár a sztori nem annyira ütős.
    Ryu süketnéma fiatalember, aki éjt nappallá téve dolgozik egy vasműhelyben, hogy elég pénzt szerezzen a nővére veseátülteésére. Sajnos a nővére vértípusa ritka, és hiába van meg a pénz, ha nincs megfelelő donor. Ryu kétségbeesésében illegális szervkereskedőkhöz fordul, akik csúnyán átverik: a pénzét is lenyúlják, és az egyik veséjét is kioperálják. Ekkor jön a jó hír: mégis van donor, de egy héten belül fizetni kellene. Ryu-t kirúgják a munkahelyéről, a pénze oda, de nem mer bevallani semmit a nővérének. Barátnőjével, aki erősen szélsőbalos nézeteket vall, kitervelik, hogyan szerezzenek pénzt: elrabolják Ryu volt főnökének kislányát. Minden hibátlannak tűnik, a terv működik, a férfi hajlandó fizetni. De az utolsó pillanatban romba dől minden, és az egyszerű gyerekrablás véres és kegyetlen bosszúhadjáratba torkollik - mindkét oldalról...
    Jó film. Nem olyan kemény, mint az Oldboy, és a vége is kiszámítható, de nagyon kegyetlen ez is. Ajánlott.
    Értékelés: 7/10.
  • Ombika
    Nah megneztem a Vilagok Harcat bejott csak kicsit a vege az erdekes! :)
  • akos
    Nyasgem okostojás.
  • Jano
    Naugyemegmondtamhogytetszenifog. ¦)
    Ajánlom megnézésre a Down to Hell-t is, ha még nem láttad, ez a Versus-prequel, még igencsak R.K. amatőr korszakából, de már 1-2 ügyes megoldással. Már csak a kapcsolódó történet miatt is.
  • fifi
    ez tényleg menő film volt, bár talán a horror-B film topikban a helye... én nagyon szeretem!!!
  • PetruZ
    Ultimate Versus (2000, http://imdb.com/title/tt0275773/)
    Kicsit bajban leszek, hogyan is kellene ezt a filmet bemutatni, de megpróbáljuk megközelíteni. Vegyük a Kung Fu Hustle-et. Ismert, friss film, mindenki képben van vele. Vegyük ki belőle a tömegjeleneteket. Mivel kevés a szereplő, a városi helyszín túl sivár lenne, tehát menjünk ki az erdőbe. Ízlés szerint dúsítsuk meg egy kis misztikummal, kungfuval, humorral, blődségekkel, ismert filmek ismert jeleneteinek paródiáival, nem komplett karakterekkel, kardpárbajjal, pisztolykodással... no és persze zombikkal. Kész is a Versus. :)
    666 kapu köti össze a másik oldalt a Földdel. Ezek közül az egyik valahol Japánban, a Feltámadás Erdejében van. Valaha rég egyszer már megpróbálták kinyitni, de a kísérlet kudarcot vallott. Ötszáz év telt el, az ezredforduló környékén járunk. Két fegyenc menekül, egyikük már leszervezett egy találkát valami gengszterbandával, akik majd kiviszik őket a környékről. Csakhogy ott van egy fura lány is, felbukkannak a zombik, jönnek az üldözők is, és mindenki szétszéled az erdőben, és mindenki vadászik mindenkire. Hősünk névtelen rab, aki megmenti a lányt, cserébe az alapos fejfájást okoz a misztikus jóslataival és célozgatásaival. Felbukkan még valaki, aki uralja az erdő hatalmát... és elkezdi mozgatni a szálakat, hogy ötszáz év üres várakozás után újra megpróbálja a világra szabadítani a poklot...
    Kérem szépen, ez a film egy übermájermegakúl. Pozőr és röhejes, hektoliterszám ömlik a vér, repkednek a testrészek, aki hülye, az mind meghal (a többiek is ;) ), van benne romantika és drótos kungfu, meg kardpárbaj, pisztolyok, óriási lőfegyverek, pergő zene (nem az én stílusom, de nagyon passzolt a filmhez, élvezet volt hallgatni is),... no meg zombik. :)
    Értékelés: 9/10
    Megj.:
    -A rendező (Ryuhei Kitamura) ugyanaz, mint aki az - itt agyonajnározott - Azumi-t is elkövette.
    -Készül a folytatás. :)
    -A magyar felirat felejtős, baromi rosszul van fordítva...

(Még ma, csak itt, csak most, csak Önöknek :) - Gung Wo, Wild Zero, Sympathy For Mr. Vengeance.)
  • Sephi
    Ennek nem volt nemi Pokember fiiligje?