106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bliblibli
    Nekem a Sin Citynek valahogy nem volt összefüggő története, de a sok vér és a csajok miatt megérte megnézni
  • desigo
    Csatlakozom!A Galaxis Utikalauz iszonyatosan unalmas és erőltetett volt.Semmi jó poén!
    Viszont ami tetszett az a Tűzben edzett férfi.Csak az a sok remegős effekt ne lett volna benne.
  • Nyiri
    Nekem tetszett, de a Galaxis Utikalauz meg rohadtul nem. Par vicces jelenet de semmi jo. A depresszios robot az egyenesen idegesito volt, de a hajo a poen :)
  • Sir Quno Jedi
    Nézhető, szórakoztató, 1x. Ennyi !

Viszont kiváló családterápiás film, pároknak ideális !
  • Mentol
    Én is nagyot csalódtam.
  • Sephi
    Szerintem 0.
  • magus
    Mr. és Mrs. Smith

Kicsit vontatott sztem... De ket ilyen szinesszel es par jo humorral el lehet adni
  • akos
    Én is ugyanezt kifogásoltam a sztoriban.
  • Sati84
    SPOILER!!!

Igen, szerintem röhejes, hogy nem térképezték fel a baktériumokat, ha már egymillió éve készültek erre az egészre :-)
  • sweech
    miért olyan röhejes a vége? már nem emléxem
  • Sati84
    Világok Harca

Nagyon rendben voltak a karakterek, és végre a hangvétel is komolyodott. A vége ma már azért kicsit röhejes, de számítsuk bele, hogy Wells bácsi 1898-ban írta a dolgot, bocsássuk meg, és máris kész az értékelés:

8/10
  • Iori
    nem azt mondom hogy ez a "halalos iramban" style jobb ennel, de ez a megyek a hegyen es a legutolso kanyarban megelozom az ellenfelem style is elegge lekopott...nem egy autorol szolo animet lattam eletemben szerencsere, es mind1ikben legalabb 20x fordul meg ez. (a japan manga keszitok fantaziaja is kipukkad idokent)

amugy meg a film nem rossz, Jay Chow produkcioja kifejezetten tetszett ujonc letere
  • fifi
    nekem meg ezek a "szétttunningoljukakocsitésmarhajósofőrökvatgyunk" irreális autós baromságok nem tetszenek... Mindemellett az sem tetszik amit okoz pár ifi idiótánál.
  • Iori
    na nekem pont ezek a driftelos hegyes versenyek nem tetszettek, az elejen meg jo volt, de miutan ugyanazt eljatszottak mar 20x akkor mar kicsit uncsi volt :S
  • wizy
    Ja, és a pontozás: 8/10
  • wizy
    Galaxis Útikalauz Stopposoknak - hát.... érdekes :-))) Nekem nagyon tetszett, agyament baromság, de az a jo :-) Bár a Végső Kérdésre azért kiváncsi lettem volna.... mind1, hátha a könyvben benne van...
  • Mentol
    DESZAR
  • VinylToy #21862
    Sincity-t néztük meg tegnap (szinkronosan) nem rossz film.

Egy kis érdekesség: SPOILER (valami ilyesmit kell írni igaz) :D

Amikor leüti a végén Willist a zuhanyban, és felköti a ventilátorra, majd volt valami párbeszéd, és ezután Willis gondolatait halljuk és elhangzik:

- Filmszakadás!

Na a moziban pont akkor szakadt el tényleg a film, mert nagy fekete vászon, és mindenki azt hitte vége, elindulnak kifelé amikor szól a mozis néni, hogy még van belőle vissza a gépész már ügyködik a dologon. :DDD

Vicces volt, most így már nem biztos hogy az! :D
  • Loál János #21861
    Hátenx. -.- :o)))2
  • CSOCSO
    thx visszafele..
    thx>>thanx>>thanks>>koszike
  • Mentol
    Mi az a htx?
  • CSOCSO
    Nah! Meglestem az Initial D fimet:)
    Mit is mondhatnek? kisse elfogult vagyoka temaval kapcsolatban, mivel az AE86 naon tetszik... es jot is mennek vele a filmben.. a sztori egy kicsit szegenyes.. bar nem olyan happy endes, de azert valami olyasmit elbirtam volna viselni hogy mondjuk takumi apja (tofu?) meghal egy versenyben.. es a toloszekes tuningzseni bratyo megtanitja takumit driftelni versenyezni es megepitik a 250 lovas AE86 ot.. vagy valami...nohde mindegy..szal egesz jo volt a film. mindenesetre ezeka driftelos versenyek erdekesebbek valamivel a Fast and Furiousos gyorsulgatasoknal meg egyenesben valo elozgeteseknel...
    szal...
    6.5/10
  • Blasta
    Htx htx
  • akos
    1. 4:14 Chiens de Paille / Maudits Soient Les Yeux Fermes
    2. 1:17 Akhenaton /Scooter
    3. 5:06 Assia / Dini
    4. 6:05 Fonky Family / L'Amour Du Risque
    5. 0:48 Akhenaton / La Charge
    6. 3:58 Deni Hines / Give Me Your Love
    7. 4:21 3ieme Oeil / La vie de reve
    8. 1:34 Akhenaton / Premiere Attaque
    9. 5:07 Freeman and K Rhyme Le Roi / Le Dernier Coup
    10. 4:19 Karl / Ne Rien Faire
    11. 1:06 Akhenaton / 2eme Attaque
    12. 4:50 IAM / Marseille La Nuit
    13. 5:02 Mafia Underground / Taxi
    14. 1:22 Akhenaton / Derniere Banque
    15. 5:38 Carre Rouge / Vie Infecte
    16. 3:45 K Reen and Def Bond / Tu me plais
    17. 0:24 Akhenaton / Theme de lily III
    18. 4:03 Akhenaton / Lyrix Files
    19. 6:19 Deni Hines / What Makes You A Man
  • RelakSfromhome
    Madagaszkár

10/10

No comment
  • Blasta
    Mármint soundtrack album számlistát.
  • Blasta
    Taxi 1 soundtrack-et be tud vki linkelni gyorsban plíz?
  • Mike at home
    Skywalker saga
  • Mike at home
    igy van
    DA-hoz ez nagyon illik
    trilogia ami 5 reszes
  • sweech
    értem
  • Rafaelo
    dart véder ordit hogy neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • Nyiri
    SW az mar Saga
  • Blasta
    Duglas Adams hülyesége az egész, ja. Nem szabad komolyan venni :-))))
  • Blasta
    Nemis, mert a SW pl. egy 6 részes trillógia aminek a negyedik, ötödik és hatodik része az első, második ill. harmadik rész :-))))))
  • PetruZ
    Nem, ez komoly, de ez a trükk benne. :) Ez az egyetlen ötrészes trilógia, mivel Addams az első három könyv után eleinte nem nagyon akart írni új részt, hiszen ő is tudta, hogy a trilógiák három részből állnak, de mivel voltak még ötletei, úgy döntött, lesz még könyv, de ragaszkodik a trilógia elnevezéshez. Ez mondjuk illik is a sorozat - és az ő - szellemiségéhez, szóval nincs vele baj, de tényleg úgy official, hogy ötrészes trilógia, ami teljesen egyedülálló a Galaxisban. :)
  • sweech
    de ennek semmi értelme sry...benne van a nevében hogy "tri"=3...lehet hogy a "világ leghosszabb trilógiája 5 részben" azt jelenti hogy trilógia csak 5 részletben atták ki?..vagy az egész egy nagy hülyeség :)
  • Sir Quno Jedi
    Olvastam, kb. ez első magyar kiadások egyikét (meg is van sztem. valahol). Akkor még 3 részes volt a trilógia (odakint már 4), majd később lett 5. Emléxem még arra az angol kiadásra is, amikor ha összeraktad a négy könyvet kijött belőle a teljes bábelhalas borító, addig nem (merthogy akkor meg 4 részes volt éppen). :D

"The radio series debuted in 1978, then it was adapted into the first book, released 1979. I think all the subsequent books were original material (The Restaurant at the End of the Universe (1980); Life, the Universe and Everything (1982); So Long, and Thanks For All the Fish (1984); Mostly Harmless (1992)). The TV series first aired in 1981."

Szal. a gond az, hogy én régi motoros vagyok (8 éves korom óta sci-fi klub). Megjegyzem, az 5. részt emlékeim szerint már nem is olvastam (jó rég volt).

Igazad van tehát, de mégis igazam van nekem is. Ez olyan 42 dolog ! :D
  • Mike
    igen

nem
    vagyis de
  • cicai
    Sziasztok!
    Mondjátok meg nekem legyetek szívesek, hogy a Mr and Mrs smith az feliratos a moziban?

• Mike
    olvasd el SQJ!