106877

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A Soha többé háborút! című film egész jó volt. -
lesz film nicholas cageval 911 rol aminek fo temaja az amerikai hosiesseg? ha behozzak magyarorszagra en felakasztom magam fejbelovom magam es felgyutjom magam mikozben leugrom vhonnan -
tegnap megneztuk a fortress-t valami uber regi kb 15 eves film Christopher Lamberttel. egesz jo volt ez annak idejen.. ma meg amasodik reszet nezzuk meg ami csak 6-7 eves kb -
A Freddy vs. Jason egy egyszerűen mókás slasher, a Seed of Chucky viszont egy egész korrektül kivitelezett geghalmaz, csomó utalással régi, nagy filmekre + töménytelen baromság. Filmtörténetileg állnak csak hasonló szinten. Azaz sehol. :) -
nekem se jonnek mar be ezek az eroltetett filmek.. meg ott van a jason vs freddy.. az mekkora loalszar:) mondjuk az uj chucky film tuheto lett:))
Ezentul a neved legyen Glenda!
Mi megorultel? nem latod hogy ez egy fiu? a Neved Glen lesz:)
-
bár már nem emlékszek hogy milyen volt :DD -
-
nekem nem jött be -

max neked nem jött be... -
szar film :c -
texászi láncfűrészes-the texasian chainsaw massacre -
szerintem én attól féltem amikor az a zöld zabáló paca falt a folyosó végén aztán észrevette a csávót és elkezdett felé repülni...lehet hogy még most is félnék attól :DDD -
Most nincs időm, de este jövök majd egy Full Metal Yakuza-val, meg talán a Deadly Outlaw - Rekka is nagyító alá kerül. :)
-
Az tényleg nagyon pofás film, a jó színészek teszik azzá ! -
Titkos gyilkos mama.Nagyon nagy ez a film.Csak azt nem tudom a mai napig hogy a valódi történet hogyan végződött. -
Nyiri #21904 Az jo volt. -
volt meg egy jo kis film.. az is ilyen fekagyilkolos volt kisse..
Ha olni kell- ez volt a cime.. -
ez olyan mint a volt sulim.. ha figyelsz az oran le se szarjak..de ha megnyikkansz mar bunti meg igazgatoi... -
voltak?? rosszabbak voltak!... de errol te is tudsz nem?? szerintem milyen lehet olyan vilagban elni ahol egy rohadt helyre nem mehetsz be mert mindenhol WHITE ONLY... buszon nem ulhettel akarhova... tiszta lol volt -
kusss paszmek:) -
Kapta' buntipontot bibibi :DDDD -
"Ha annakidejen tenyleg ilyenek voltak az amcsik, akkor ott kellett volna atomot robbantani."
Ausztraialiaba kellet volna atomot robbantani. Az erdetiben igy volt. -
FLORIDA!!! 1923 januarja... -
Ausztralia. -
Hát ja, az a vicces, hogy a nagy világmegváltók most hadat üznek minden rosszfijúnak a világban, és mindent a világbékéért, de amit anno műveltek az vetekszik még a nácikkal is.
Gondolok itt arra a pár millió kiírtott indiánra és a feketék hányattatásaira.
Erről nem nagyon szól a fáma, csak a csúnya nácikról meg a rohatt sztálinról...
Na mind1, nem ide vágó téma. -
Nyiri #21894 Az Amerika es Florida te!.
1923-ban Rosewoodban egy feher not megver a szeretoje es a no a szegyen helyett az hazudja a ferjenek hogy egy neger volt. Ennek koszonhetoen kiirtanak egy neger falut a feherek. Se noket, se gyerekeket nem kimelve. Par gyerek es no meg tud menekulni annak koszonhetoen, hogy 1-2 feher ember segit nekik. A lenyeg hogy brutalis nepirtas volt es undorito az egesz film, ami sajnos igaz tortenet alapjan keszult :( -
Az Ausztralia te! -
Nyiri #21892 Rosewood - Most lett vege a tv2-n. Az egesz film alatt total idegbaj voltam. Undorito es nagyon durva volt. Ha annakidejen tenyleg ilyenek voltak az amcsik, akkor ott kellett volna atomot robbantani. -
hat az a kutyas-szobros resz tenyleg durva volt:) -
én kiskoromban a szellemirtóktól féltem, csak a fotel hátamögül mertem nézni -
Roll #21889 :D én is paráztam régen tőle -
ígyvan alapmű...nekem főleg az első része tetszett, bár kis koromban láttam és akkor egyenesen rettegtem attól a filmtől, de leküzdve ezt
nemoly rég megnéztem és nagyon jó volt.
-
Roll #21887 Megnéztem ma egy régi darabot dvd-n.
MAD MAX
Még ma is tetszik. Nálam örök kedvenc marad. Már csak a másik 2 részre kell rátalálnom.
-
az mar csak ledobbentett hogy ugyan az rendezte mint az egyik james bond film egyik reszet... -
xXx 2
Hat... mit is mondhatnek?
A film elejen "pisztos" voltam hogy ezt valami fekakocsog rendezte.
Mindenki sikitozik mindenki megorul, kiveve a fekagyereket (jelenesetben samuel-t) aki azonnal kivegez 10 ember 4 golyoval mig a tobbik szanaszet lovik a falat vagy inkabb oket... utanna megjon amasik zsirfeka is (jegkocka) es mi tortenik? hat persze hogy betesznek egy esetlen hulye fehergyereket akit azonnal lefikaznak...
Ezekutan tipikus fekaklipp jelenet: mindenki halal laza de kokemeny is egyszerre..uberzsir csajok es meg uberebb autok.. saleen s7, ford mustang gtr concept, cobra concept meg minden amit ossze lehet kunyeralni 3 percnyi video kedveert de ettol tuti sokkal zsirfekasabb es FASZABB az egesz film!!! tuti igy van... (legalabbis tuti ezt hiszi a sok zsirfeka)
utanna jonnek az UBERBAROMSAGOK minthogy 150 mph val felugratunk a sinekre.. leszaggatva a gumikat es egybol a sineken kozlekedik az auto mintha oda szuletett volna...... a tobbirol nem is beszelve... nagy fekaviccelodesre nem emlexem.. talan az tulsagosan is will smithes.. ok megmaradtak a fasza gyerek vagyok az american musclecarommal meg a szetrongaltuk a hatsoulest dumaval...
a filmben legalabb annyi meglepi volt hogy Xzibit pimp my ride oldalan Masuimi Max volt lathato.. aki 10 pontos gadzsi:)
4/10 masuimi miatt -
én is tegnap láttam, és pár jó jelenettől eltekintve sztem gyenge volt...
mondjuk ennyire: 5/10 -
Tegnap láttam a Mr. és Mrs. Smithet. Nagyon bejött!
-
hat, kulonbozoek vagyunk, en Marvin miatt neztem meg meg1x, hat az a robot behalas, a konyvben meg vegigrohogtem mikor o dumalt:)
-
Melyik 3 nem volt összefüggő? -
Jó volt a Sin City hangulata.