106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    szuper, már várom....tényleg jó film volt...ha a történetre is rágyúrnak akkor mégjobb lehetne
  • PetruZ
    Rossz volt a marketing, nem gondolták, hogy a Távol-Keleten kívül is kapós lesz. Meg aztán új arc, nem mertek nagyot kockáztatni. Az új film, a Tom Yum Goong emiatt már nem fog annyit késni. Aug. 11-én lesz a thaiföldi nyitás (a díszbemutató már megvolt), és jövő év február elején indul Európában is.
  • Blasta
    Egy dráma lehet vígjáték vagy tragédia is!
  • Jano
    Százával vannak ilyen filmek, sajnos éppen ezért nem ismertek az ilyen király alkotások.
  • Sil3nt
    az rendben de úgy tudom, hogy USA-ben is....most kapták volna fel a csávót és a filmet? 2 év után? vagyhogy
  • Iori
    most lesz MO.n is a premier
  • Sil3nt
    Ong-Bak - Muay Thai Warrior

Hát csak meg lestem... kezdem a negatívval: a történet már nagyon megszokott, és lerágott csont, szereplők [fő.szer.kivételével] nem voltak nagy számok.
    Sok-sok pozitívum mellett megemlíteném, hogy állítólag nem volt benne kaszkadőr és nem volt benne sz.gépes utómunka [vágáson kívül]. Tehát nem volt benne semmilyen cgi effekt se trükk. Ha így nézed a filmet akkor sokat nő a szemedben.
    Valóban megérdemli a "Bruce Lee utódja" nevet Tony Jaa.

Annyit nem értek, hogy 2003-mas film és hogy-hogy nem jött be, vagy most kezdik el sztráolni? Mert USA-ben is most van a premier ha jól tudom. Vagy 2 évig csak thaiföldön mutatták be és most karolta fel a "világ" média?

Amit művel ez a srác a miatt 8,5/10
  • Iori
    ugy keresd hogy cantonese v. transitional chinese
  • Iori
    a kantonit Hong Kongban es Kantonban, a mandarint meg kina teruleten (bar qrva sok fele nyelvjaras van)
  • CSOCSO
    kantonit nem talaltam .. thai ban meg angol es thai
  • CSOCSO
    na es melyik foldon milyen nyelvet beszelnek?
  • Iori
    az ong bak thai
    a masik ketto meg kantoni
  • CSOCSO
    en is halalosan leszarom ki a foszereplo. lattam mar olyat hogy egy nem kedvelt szereplo olyat alakitot hogy juuhjj. es a nagy kedvenc meg semmit nem csinalt...
    azert mar lassan 5 eve ugy valasztok filmet hogy mar a mozibemutaton lattam es tudom hetek ota hogy ez fasza lesz... amugy megmajdnem mindent megnezek ami mozikban volt...
  • Iori
    lehet hogy tul sokat vartam tole, sztem is jo de annyira azert nem (lehet hogy parszor meg megkell neznem hogy atjojjon hogy mi is annyira jo benne)
  • CSOCSO
    a kung fu hustle, shaolin soccer, ong bak.. ezek mind mandarin nyelvek nem?
  • Rafaelo
    de azé jó :)
  • Iori
    Eternal Sunshine of the Spotless Mind:

Hm.Mikor leultem a monitor ele azt hittem hogy vmi romantikus vigjatekot fogok latni, erre egy picit Butterfly Effect szeru elmeutazasos dramat kaptam. Megmondom oszinten nem tudom hogy miert soroljak vigjateknak, mert sztem sokkal inkabb drama mint vigjatek.Jim Carrey az elejen picit szokatlan volt, nem azt a megszokott hulyefejetvagokesmindenkirohograjtam szereplot jatszotta, hanem vmi sokkal komolyabbat. Aranyos love story meg ez a elmetorleses cucc is uj volt nekem (a Paychecket nem szamitom ide, mert az tok mas) de tobbet vartam egy top50es (imdb) filmtol.
    7/10

• magus
    hat, ha mar a film szar a szememet legeltetem, tudod:)

Mr & Mrs Smith se lett volna "siker", ha mas jatsza a ket foszerepet
  • Rafaelo
    nem a csubbakárol
  • Sephi
    Nem baj hogy nem rola van szo? Jah vagy az mellekes ertem.
  • Iori
    shaun of the dead:

Soha nem csiptem az angol humort, de ez a film megfogott. Nagyszeruen parodzialja ki a zombis filmeket (gondolok Romero filmeire), egy ket jelenetnel majdnem leestem a szekrol a rohogesen. Bar a vege mar nem volt annyira jo (a baros jelenettol kezdve). De a legvegso jelenet baromira tetszett. "player 2 has entered the game :DDD"
    8/10
  • Roll
    Szahara

Hát nem estem hanyatt a filmtől. Ez egy 1x nézhető kalandfilm, de semmi extra.
    Szerintem a Nemzet aranya sokkal jobb volt.

5/10
  • Rafaelo
    részlet:
    Eleinte epizódszerepekben bukkant fel, de rövid időn belül elhatározta, hogy csak jelentős és "nagy" filmekben fog szerepelni. Döntését kemény munka és kitartás követte, de meghozta gyümölcsét, hiszen 1973-ban elfogadta a fiatal George Lucas rendező American Graffiti (A rock nagy évtizede) címet viselő filmjének egyik szerepét, mi meghozta számára a sikert. A rendezővel még volt alkalma találkozni 1977-ben, amikor Hans Solo szerepét vállalta el a Csillagok Háborúja című monumentális produkcióban, amivel egyszer és mindenkorra beírta nevét a filmtörténetbe. A Csillagok Háborúja két folytatása, valamint Az elveszett frigyláda fosztogatói Indiana Jones-a hihetetlen magasságokba emelték népszerűségét.

okostojás
  • Rafaelo
    american graffiti te tudatlan barom!!!!

# (1977) .... Han Solo
    ... aka Guerra de las estrellas, La (USA: Spanish title)
    ... aka Star Wars IV: A New Hope (USA: video box title)
    ... aka Star Wars: Episode IV - A New Hope (USA: reissue title (new title))
    # The Possessed (1977) (TV) .... Paul Winjam
    # Dynasty (1976/I) (TV) .... Mark Blackwood
    ... aka James A. Michener's Dynasty
    ... aka The Americans (USA)
    # Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley (1975) (TV) .... Frank Crowder
    # The Conversation (1974) .... Martin Stett
    # American Graffiti (1973) .... Bob Falfa
    # The Intruders (1970) (TV) .... Carl
    # Getting Straight (1970) .... Jake
    # Zabriskie Point (1970) (uncredited) .... Airport Worker

# Journey to Shiloh (1968) .... Willie Bill Rearden
    # A Time for Killing (1967) (as Harrison J. Ford) .... Lt Shaffer
    ... aka The Long Ride Home (UK)
    # Luv (1967) (uncredited) .... Hippy
    # Dead Heat on a Merry-Go-Round (1966) (uncredited) .... Bellhop
  • Mentol
    Én meg még egy filmet sem láttam amiben Cruz szerepelt(vagy csak nem emléxem rá). Ettől függetlenül engem nem az vezérel egy film nézés közben, hogy hogy hívják a szereplőit.
  • Mentol
    geci?
  • Sephi
    Ismert volt a faxt. Hangmernokkent dolgozott.

ANNYIRA HULYE VAGY !!!!!!!!!!!!11111
  • Rafaelo
    harison ford már ismert volt elötte csubakka meg egy geci
  • Nyiri
    Nem ugy valasztok hogy ki szerepel benne. Ez csak szelsoseges eset volt. Nagyon sok filmet lattam amiben cruz szerepelt es eddig soha nem gyozott meg, pedig sok eselyt adtam neki. Ne csodalkozz ha az 5-6. utan mar kedvem sincs megnezni a filmet.
  • Mentol
    ? Ja, hogy fsz alapján?
    Érdekes, engem soha nem érdekelt. Különben hogyan láthattam volna olyan filmtörténeti csemegét, mint pl. a Star Wars? Abból melyik fsz-t ismerted mielőtt láttad a filmet? Csubbakkát?
  • Rafaelo
    énis ugy választok :)
  • Mentol
    Nem kötekedésképpen, csak megjegyzem:
    Te is úgy választasz filmet megnézésre, hogy ki a főszereplő? Már leírtam ide is, hogy ez mennyire béna dolog. Már megbocsáss, de én láttam már pár olyan filmet, amiben ismeretlen főszereplő óriásit alakított, és egy "menő" színész meg nagy szart. Illetve volt szerencsém már nem egyszer a fordítottjához is.
    Szóval én ezt kicsit olyan sznob dolognak tartom.

Ami a filmet illeti, azt se tudom, hogy ki az a főszereplő, akit ennyire elítélsz(nem néztem a stáblistát - minek?), de biztos, hogy le fog kötni a film, mert manapság nincs rendes kalandfilm(ahogy az előtted szóló mondta "indi koppintás")...
  • Sil3nt
    okéj, nincs ezzel semmi gond....jó filmnézést
  • Nyiri
    Kinek adja el? Kanos kis kolkoknek? Mert nekem tutira nem. Epp miatta nem akartam megnezni, mert midnen filmet el bir kurni azzal az egyetlen arckifejezesevel amint nagy nehezen ossze tud kaparni.

Zahn nagyon jo szinesz, eddig minden szerepeben jol alakitott.
  • Mentol
    Én meg most szedtem le, és pont ezért("nemzet aranya+indi koppintás") fogom megnézni!
  • magus
    hat pedig o adja el a filmet es nem az az idiota foszereplo:)
  • Sil3nt
    énsem csípem penelope cruzt...saharát még nem láttam, de biztos nem fogom megnézni...a bemutatója elég volt...nemzet aranya+indi koppintás ahogy te mondtad
  • Nyiri
    Szahara. Nemtom mit mondja. Indy koppinto akart lenni. Tortenet nagyon santit. A szereplok kozul Zahn jo, de Penelope Cruz ujra bebizonyitotta, hogy annyi szineszi tehetsege van, mint egy marek mojlepkenek. Meg nem is szep. Nemtom mit esznek rajta.
  • Jano
  • Lipi1980
    Tegnap néztem meg a Kungfu Hustle című kínai remekművet!!!!
    Őszintén az elején egy kicsit féltem tőle, hogy nem fog tetszeni, de olyan kemény akció-vígjáték, hogy még kínai nyelven magyar felírattal is szétröhögtem az agyam!
    Plussz vannak benne olyan digi-effektek, amelyek teljesen megleptek (pl. amikor a "zenészek" a hangszer pengetésével dobálják ki a "szellem-kardokat", amelyek valós sebeket ejtenek az ellenfélen!
    Nagyon király volt. Mindenkinek ajánlom, aki szereti szétröhögni az agyát egy jó kis vígjátékon.