106880

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nah meglestem a Howard a kacsat
Hat szerintem hatalmas meg most is!!!!:D:D:D
jo oke latszik rajta hogy nem mai... 86 os paze:) de k*rvajo volt ujra meglesni!:D
/virul/ -
Le is írtad a címét. :D
A hegy gyomrában, ausztrál sorozat. Kúlos volt. :) -
Fúúúú baze ez nekem kurvára ismerős, de csak pár kép ugrik be, semmi konkrét :-D -
Nyiri #22319 De amitol gyermekkoromban fostam mint allat annak nemtom a cimet :)
Egy sorozat volt. 2 ikertestver (fiu, lany) es egy oregur. Valami kovet kellett fogniuk folyamatosan (a srac kezet mindig egette) es be kellett dobni valami hegy gyobraba. A szomszed "csalad" meg valami foldonkivuli bagazs volt mindig atalakultak valami trutymova :) Maszkaltak a nagy fekete autoval.
Legutobb a koleszba beszeltunk a sorozatrol es mindenkiben felszinre tortek az emlekek. Mindenki azt mondta hogy kemeny parazasok voltak a sorozat alatt :)
Nah lehet hogy ha ujra megneznem akkor csak nevetnek es egy kedves emlek oda. -
Nyiri #22318 Interceptor, Mad Max mind mind utos meg maig :) -
The Machinist
Nagyon tetszett, a környezet, a figura jól ki volt dolgozva, maga a történet nem nagy szám, jópárfilmben voltmár hasonló tréfa, viszont a történések eltaláltak.
9/10 -
hat hja.. felek tole.. de azert meglesem:D mindjart neki is ulok:) -
Én meg tudom nézni a régi nagy kedvenceket úgy, hogy élvezzem, egyszerűen csak újraélem az élményt hiába pocsék. :-) -
Howard a kacsa atomsirály! :-)
A legjobb rész amikor tojást szolgálnak fel neki, ő meg kiakad. :-D -
Ettől én is fostam, de a Te érdekedben ne nézd meg újra, mert csak a kiskorodban átélt élményt fogod lerombolni.
(elég gáz az a film mai szemmel nézve. Én véletlenül belefutottam nemrég vmelyik magyar csatornán és hamar kikészültem tőle) -
mar toltom is:D ket cd-s -
Az!:) mar meg akartam szerezni jo ideje:D
fuuu de fostam ettol:
-
akos #22310 Aaaaaz mekkora!!!
Egyik kedvencem volt kölyökkoromban :)) -
bocs.. viccnek szantam -
LOOOOOOOOOOOL!!!!! megtalaltam a howard a kacsa c. filmet:D:D:D:D:D nemsokara letoltom -
Arra nem gondolsz, hogy esetleg évek óra ismerik, és ugratják egymást? -
Daniel19 #22306 Csak nézz körül egy pár fórumban.... -
Nem, ez a tipikus magyar általánosítás. :D -
Daniel19 #22304 Na ez a tipikus magyar fórumozás: megsérteni másokat és kötekedni. -
Daniel19 #22303 Nem az utolsó célpontra céloztam. Volt előtte egy másik. -
spoiler:
bezartak kingpint, bullseye korhazban van es el, az ujsagiro nem leplezte le ki daredevil -
Nyiri #22301 Es mi a vege? -
az
Daredevil Director`s Cut:
Nagyon regen lattam (mikor kijott) a rendes mozis valtozatot, ugyhogy mar nem igazan emlexem hogy mik voltak benne, de sok nem maradt meg. Egyszer nezheto popcorn muvi volt.
MA meglestem a DCt, sztem egy elegge tiszteseges kepregeny atirat. Sztori szepen volt levezetve, a fenegyerek flashei (mikor nem lat es erzekli a kornyezetbol) remek CGI munka. A szineszi garda valogatas nem volt a tokeletes, sztem Ben Affleck elegge rusnya volt benne, Jennifer Garner se volt akkora nagy szam :\
Messze van meg az X-Men szinttol, meg a Pokembertol is, de erdemes megnezni annak aki szereti a kepregenyes filmeket
7/10 -
pisztos a nagypapaja az volt -
a bugimen meg alapbol egy szar film.. -
Honnan tudod milyen egy bérgyilkos? -
Plíz ne itt spoilerezzétek sz@rrá a filmet, inkább nyissatok neki topikot. Köszi. -
Ha megnézted a filmet tudnod kéne, hogy hogyan jutott be az épületbe. Amikor a nigger szalad be az épületbe látja, hogy a biztonsági őr a földön fekszik és eltűn t a fegyvere... -
Daniel19 #22294 Én is megnéztem a filmet, és nézhető, csak most arra próbáltam célozni, hogy számomra az egész sztori unrealisztikus. Egy bérgyilkos nem ilyen.
Például az első gyilkosságnál is a főbejáraton megy be..... (és ha jól emlékszem, még látja is valaki.)
Valamelyik gyilkosságnál meg egy hatalmas épületben van a célpont, és annak is a legtetején. Kíváncsi vagyok, hogy oda hogy jutott be.....mert azt nem mutatják.
Ja, meg ami nem tetszett, hogy egy bérgyilkos hol ilyen kedves?
Nem kötekedni akartam ezekkel a sorokkal, csupán szerény véleményem a nem tetsző dolgokról. De a film tényleg nézhető..... -
és mit tudsz TE az ukránokról??? -
Daniel19 #22292 Én a való életből indulok ki....
Oroszok, ukránok....stb. -
Ha megnézed a filmet az egyik nyomozó mondja, hogy nemrég volt egy ilyen eset, hogy egy taxis 3 embert ölt meg aztán lelőtte magát. Hát az nem a taxis volt hanem ugyanez az eset. Azért kellett a taxis, hogy legyen kire ráfogni a gyilkosságokat. És ráadásnak jó sofőr volt szóval kapóra is jött... -
Talán figyelni kellett volna a párbeszédekre. Elhangzott, hogy miért... bár aki kimondta, később lelőtték. :]
-
MagyaR #22289 Vajon mér rakátk be az south park eggyik részébe "büdös qurva" szerepet alakítva :DDD.
-
pont azért nézd meg, mert szétbaxják a fejét:) -
Nyiri #22287 Azert, hogy legyen egy bunbak. -
Daniel19 #22286 Haha! Az egész sztorija egy nagy baromság: mikor megy egy igazi bérgyilkos taxival gyilkolászni????
-
sehogy minden indításnál újra kell állítani -
Hyper2005 #22284 Hello, nem tudná vki megmondani, hogy az .ogm formátumú videó fájloknál, ha átállítottam a szinkron hangot, hogy lehet azt elmenteni, ha máskor elindítom ne kelljen újból beállítani? Elnézést, hogy ebben a topicban kérdezem, de nem találtam a gondomhoz valót. -
Nyiri #22283 House of Wax-t nem fogom megnezni. Meghozza a telibevert Paris Hilton miatt. Nagyon irritalo az a picsa.