106880
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    Nah meglestem a Howard a kacsat

Hat szerintem hatalmas meg most is!!!!:D:D:D
    jo oke latszik rajta hogy nem mai... 86 os paze:) de k*rvajo volt ujra meglesni!:D

/virul/
  • Jano
    Le is írtad a címét. :D
    A hegy gyomrában, ausztrál sorozat. Kúlos volt. :)
  • Blasta
    Fúúúú baze ez nekem kurvára ismerős, de csak pár kép ugrik be, semmi konkrét :-D
  • Nyiri
    De amitol gyermekkoromban fostam mint allat annak nemtom a cimet :)
    Egy sorozat volt. 2 ikertestver (fiu, lany) es egy oregur. Valami kovet kellett fogniuk folyamatosan (a srac kezet mindig egette) es be kellett dobni valami hegy gyobraba. A szomszed "csalad" meg valami foldonkivuli bagazs volt mindig atalakultak valami trutymova :) Maszkaltak a nagy fekete autoval.

Legutobb a koleszba beszeltunk a sorozatrol es mindenkiben felszinre tortek az emlekek. Mindenki azt mondta hogy kemeny parazasok voltak a sorozat alatt :)

Nah lehet hogy ha ujra megneznem akkor csak nevetnek es egy kedves emlek oda.
  • Nyiri
    Interceptor, Mad Max mind mind utos meg maig :)
  • maozedong
    The Machinist

Nagyon tetszett, a környezet, a figura jól ki volt dolgozva, maga a történet nem nagy szám, jópárfilmben voltmár hasonló tréfa, viszont a történések eltaláltak.

9/10
  • CSOCSO
    hat hja.. felek tole.. de azert meglesem:D mindjart neki is ulok:)
  • Bandew
    Én meg tudom nézni a régi nagy kedvenceket úgy, hogy élvezzem, egyszerűen csak újraélem az élményt hiába pocsék. :-)
  • Bandew
    Howard a kacsa atomsirály! :-)
    A legjobb rész amikor tojást szolgálnak fel neki, ő meg kiakad. :-D
  • Blasta
    Ettől én is fostam, de a Te érdekedben ne nézd meg újra, mert csak a kiskorodban átélt élményt fogod lerombolni.
    (elég gáz az a film mai szemmel nézve. Én véletlenül belefutottam nemrég vmelyik magyar csatornán és hamar kikészültem tőle)
  • CSOCSO
    mar toltom is:D ket cd-s
  • CSOCSO
    Az!:) mar meg akartam szerezni jo ideje:D

fuuu de fostam ettol:
  • akos
    Aaaaaz mekkora!!!
    Egyik kedvencem volt kölyökkoromban :))
  • CSOCSO
    bocs.. viccnek szantam
  • CSOCSO
    LOOOOOOOOOOOL!!!!! megtalaltam a howard a kacsa c. filmet:D:D:D:D:D nemsokara letoltom
  • Jano
    Arra nem gondolsz, hogy esetleg évek óra ismerik, és ugratják egymást?
  • Daniel19
    Csak nézz körül egy pár fórumban....
  • Jano
    Nem, ez a tipikus magyar általánosítás. :D
  • Daniel19
    Na ez a tipikus magyar fórumozás: megsérteni másokat és kötekedni.
  • Daniel19
    Nem az utolsó célpontra céloztam. Volt előtte egy másik.
  • Iori
    spoiler:

bezartak kingpint, bullseye korhazban van es el, az ujsagiro nem leplezte le ki daredevil
  • Nyiri
    Es mi a vege?
  • Iori
    az

Daredevil Director`s Cut:

Nagyon regen lattam (mikor kijott) a rendes mozis valtozatot, ugyhogy mar nem igazan emlexem hogy mik voltak benne, de sok nem maradt meg. Egyszer nezheto popcorn muvi volt.
    MA meglestem a DCt, sztem egy elegge tiszteseges kepregeny atirat. Sztori szepen volt levezetve, a fenegyerek flashei (mikor nem lat es erzekli a kornyezetbol) remek CGI munka. A szineszi garda valogatas nem volt a tokeletes, sztem Ben Affleck elegge rusnya volt benne, Jennifer Garner se volt akkora nagy szam :\
    Messze van meg az X-Men szinttol, meg a Pokembertol is, de erdemes megnezni annak aki szereti a kepregenyes filmeket

7/10
  • CSOCSO
    pisztos a nagypapaja az volt
  • CSOCSO
    a bugimen meg alapbol egy szar film..
  • Bandew
    Honnan tudod milyen egy bérgyilkos?
  • Jano
    Plíz ne itt spoilerezzétek sz@rrá a filmet, inkább nyissatok neki topikot. Köszi.
  • Mhosah Myth
    Ha megnézted a filmet tudnod kéne, hogy hogyan jutott be az épületbe. Amikor a nigger szalad be az épületbe látja, hogy a biztonsági őr a földön fekszik és eltűn t a fegyvere...
  • Daniel19
    Én is megnéztem a filmet, és nézhető, csak most arra próbáltam célozni, hogy számomra az egész sztori unrealisztikus. Egy bérgyilkos nem ilyen.

Például az első gyilkosságnál is a főbejáraton megy be..... (és ha jól emlékszem, még látja is valaki.)

Valamelyik gyilkosságnál meg egy hatalmas épületben van a célpont, és annak is a legtetején. Kíváncsi vagyok, hogy oda hogy jutott be.....mert azt nem mutatják.

Ja, meg ami nem tetszett, hogy egy bérgyilkos hol ilyen kedves?

Nem kötekedni akartam ezekkel a sorokkal, csupán szerény véleményem a nem tetsző dolgokról. De a film tényleg nézhető.....
  • fifi
    és mit tudsz TE az ukránokról???
  • Daniel19
    Én a való életből indulok ki....

Oroszok, ukránok....stb.
  • Mhosah Myth
    Ha megnézed a filmet az egyik nyomozó mondja, hogy nemrég volt egy ilyen eset, hogy egy taxis 3 embert ölt meg aztán lelőtte magát. Hát az nem a taxis volt hanem ugyanez az eset. Azért kellett a taxis, hogy legyen kire ráfogni a gyilkosságokat. És ráadásnak jó sofőr volt szóval kapóra is jött...
  • PetruZ
    Talán figyelni kellett volna a párbeszédekre. Elhangzott, hogy miért... bár aki kimondta, később lelőtték. :]
  • MagyaR
    Vajon mér rakátk be az south park eggyik részébe "büdös qurva" szerepet alakítva :DDD.

• shaba23 #22288
    pont azért nézd meg, mert szétbaxják a fejét:)
  • Nyiri
    Azert, hogy legyen egy bunbak.
  • Daniel19
    Haha! Az egész sztorija egy nagy baromság: mikor megy egy igazi bérgyilkos taxival gyilkolászni????
  • Bucser
    sehogy minden indításnál újra kell állítani
  • Hyper2005
    Hello, nem tudná vki megmondani, hogy az .ogm formátumú videó fájloknál, ha átállítottam a szinkron hangot, hogy lehet azt elmenteni, ha máskor elindítom ne kelljen újból beállítani? Elnézést, hogy ebben a topicban kérdezem, de nem találtam a gondomhoz valót.
  • Nyiri
    House of Wax-t nem fogom megnezni. Meghozza a telibevert Paris Hilton miatt. Nagyon irritalo az a picsa.