106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bandew
    Szerintem a Sin City-t nem verte, de hát ízlések... :)
  • Loál János #22478
    Szerintem TORONYMAGASAN veri az utóbbi évek _összes_ hálivudi nagyszabású vígjátékát - minden tekintetben.
  • Loál János #22477
    Pedig klasszikus a maga nemében. :O)))
  • Dynamic
    Hát a Kung-Fu Hustle szerintem sem volt annyira vicces.Egyedül azon röhögtem, mikor a késsel bénáskodtak meg 1-2 apró poénon, de nem voltam elájulva.
  • CSOCSO
    Total Recall

anno tuti tok zsir film volt!
    most nem dijaznam... mert mar idejemult film:)
  • I.C.ram
    Megnéztem én is az új batman filmet, messze verte a ma piacon lévő szar képregény adaptációkat, amik most jönnek ki, kb heti rendszereséggel.

Végénél, a befejező jelenetnél nekem bizsergett a hátam, ennél jobb befejezést nme is találhattak volna ki :)
  • Nyiri
    En ugy tudom, hogy osszeveszett Michael Keatonnal es nelkule nem Batman a Batman igy inkabb nem csinalta meg.
  • CSOCSO
    minimum 7 nalam is d elehet hogy volt az 8 is. mar nem melexem
  • qper
    Hát a Burton-féle Batman-eket talán csak maga Burton tudná überelni, ha rendezne még egy részt, de erre asszem már semmi esély nincs :(

/bár azt hallottam, hogy a 3.-at is neki ajánlották fel rendezésre, csak nem tudtak valamiben megegyezni a stúdióval, így jött a képbe Joel-bácsi és Val Kilmer.... :(/
  • North
    Nekem is tetszett, kellemes csalódás volt. Jim Carrey ismét szuperul alakít, meg jó az egész képvilág. Nálam megér egy 7-est is.
  • North
    A GyalogGalopp nálam 10/10-es. Akármikor, akárhányszor meg tudom nézni, és mindig nevetek rajta. A filmben szereplő poénok meg már szállóigévé váltak. Még színházban is megnéztem, ott is marha jó volt.
  • Roll
    A balszerencse áradása

Jó kis film. 3 árvává lett gyerekről szól, persze nem hagyományos családokhoz kerülnek.

6/10
  • Bandew
    Batman: Kezdődik!

Hát tényleg nem volt rossz, de nálam még mindig vezet a Burton féle 1-2. A Schumacher féle 3-4-et természetesen fényévekkel veri, bár azokat nem nehéz.
    Az tetszett, hogy itt Batman tényleg elég félelmetes volt, bár volt benne pár röhejes rész, meg egy logikai bukkanó (az a vízpárologtatós mikro-izé), de tényleg jó volt.

6,5/10

Pofonok Földje

Hát ez baromi szórakoztató kis film volt, igen hangulatos effektekkel. Egyedül azt sajnáltam, hogy számomra nem volt annyira vicces, mint ahogy beharangozták, de tényleg röhögtem jópár jeleneten.

7/10
  • RelakSfromhome
    Most néztem meg a Gyalog Galoppot.

Hááát... Nem nyűgözött le :S
  • PetruZ
    Az új Tony Jaa film, a Tom Yum Goong a hongkongi kasszáknál négy napja vezet, és olyan, vele egyidőben bemutatott filmeket utasított maga mögé, mint a Charlie, a Land of the Dead, vagy a már régebben futó Tsui Hark-féle Seven Sword. A négy napos bevétel átlépte az 5 millió hongkongi dollárt. Ez arrafelé kifejezetten jónak számít (pl. a Batman Begins 6 millió felett nyitott, a Mr. and Mrs. Smith pedig 9.5 millióval; ezt is elemezze, aki akarja :) ).
    Az első igazi review-k alapján szokásos Ong-Bak-"szintű" sztori és körítésszínvonal várható, de Tony Jaa viszi a hátán az egészet, és állítólag szédületes dolgokat csinál, amelyekért mindenképpen érdemes megnézni a filmet. Írnak pár ökörségről is, pl. a trailerben is látható motorcsónakos rész jókora bug-jairól, illetve van benne egy borzalmas CGI rész is, ahol kőszobrok harcolnak egymással. :)
    (infók: http://www.tonyjaa.org/, aug. 15-i hírek)
  • Sephi
    Igen? Honnan tudod? Tancsak nem olvastad?
  • I.C.ram
    Biztos hallottál már irígy emberekről, akik csak azért járatnak le másokat, hogy magukra tereljék a figyelmet.

Lucas találta ki az egészet, ez fix.
  • Bucser
    mindenkinek saját dolga mennyire éli bele magát afilmbe:) nekem nagyon bejött mert beszippantott és nem a külső moziban lévő történésekre figyeltem végig hanem a filmre.
  • Blasta
    Nemtom, én a Sin City egy kényelmes moziszékben éreztem magam, elég kényelmetlenül, de semmiképp nem a képregényben. Mi okom lett volna rá? Az, hogy jól adta vissza a képregény feelingjét???
  • Blasta
    Aszittem általánosságban beszélsz.
    Követtem a témát amúgy.
  • Bandew
    Igen erről beszélek, hogy a CGI nem feltétlenül rossz, csak jó kell bánni vele.
  • Bucser
    A Sin City-s CGI kifejezetten jó volt mert úgy éreztem magam végig, hogy benne vagyok a képregényben:) Ahogy néztem mindig felvillant előttem egy-egy képregényes képkocka darab:)
  • Bandew
    Az sem baj ha látszódik, de az legyen jellemző az egész filmre (Sin City).
  • Rafaelo
    :OOOOO
  • Mike
    pf pont Blasta volt az :)
    sry
    nem ismertelek fel a logodról
  • Mike
    Lucasról volt szó, észlény!
    nem tudom megérteni, miért nem olvastok legalább kicsit vissza, és nem egy kiragadott félmondatra reagáltok úgy, hogy azt sem tudjátok miről van szó
  • Bucser
    Igen egyre jobban igényli a nép azt hogy ne látszódjon a CGI. Ha CGI az olyan legyen, hogy szebb lesz jobb lesz a film, de ne ordítson róla hogy ott van...Én is erre vágyom:)
  • Blasta
    "ma CGI, azt jólvan"

Szvsz nem így van, rendre bukdácsolnak megfele a HIPER-CGI filmek, lásd Lopakodó, F4, stb.
    Ott van pl. a Batman:Begins, amiben igencsak csínján bántak a CGI-vel, és igen szépen teljesített a frankó rendezésnek, szereplőgárdának és a sztorinak köszönhetően, pedig "csak" egy képregény adaptáció.
  • Mike
    nem hinném, mert zsé nélkül nehéz
    régen kellett ötletesség, lelemény, ma CGI, azt jólvan
  • Sephi
    Ezt mibol gondolod? Honnan tudod hogy tenyleg ugy csinalta meg a SW elso harom reszet ahogy elgondolta azt a 80-anas evekben?

Ha most keszitette el volna a 4 5 6 reszt akkor azt is latvanyosan keszitette volna el. Szerinted utottek volna most? Ma?
  • Mike
    szerintem csak akarás kérdése
    79-es technikával is tudtak jót csinálni
    Lucas ebben volt nagy
    csakhogy a kisérletező, kockáztató fiatalemberből semmit nem kockáztató üzletember lett Hollywoodban

mondhatnám régen a filmért filmezett
    most meg a pénzért

de nem ő az egyetlen, aki így járt
  • Rafaelo
    szerintem negyon jó kisfilm aki nemszereti fantasyt ne nézze
  • Sephi
    Ne ne. Olvasd el Anton Patch elatrajzi konyvebol a 4-edik Chaptert es meglatod mit ir Timothy Zahn es George Lucas-rol.
  • PetruZ
    Fejben megvolt neki már mind a hat. Az SW valójában Anakin története lett volna (ill. most már bevallottan az), de anno nem volt olyan technológia a kezében, amellyel az első három részt filmre vihette volna. Másrészt nem volt biztos a dolgában, mivel a két trilógia eltér egymástól, ezért inkább a második, úgymond "egyszerűbb", fogyaszthatóbb lett az első. Ne feledjük azt sem, hogy a stúdió, a Fox, anno majdnem sikeresen elsüllyesztette az Ep4-et. :)
  • Bandew
    Ja értem. :-D
  • I.C.ram
    Az hülyeség :)
  • Bandew
    Igen én is így tudtam, ezért lepett meg Sephi kommentje. :-)
  • I.C.ram
    Mindhárom alapsztoriját ő találta ki. Egyben megírta az egészet, és csak később döntött úgy, hogy felosztja részletekre, tehát az ő krealmánya a világ, sőt a cselekmény is nagy részben.
  • Bandew
    Én úgy tom ő találta ki.
    Van valami link ahonnan többet lehetne olvasni erről?
  • Bucser
    Ma este megnéztem a The Interpreter című Nicole Kidman Sean Penn filmet. Nem volt rossz sőt kifejeztetten tetszett.. (bár nem tudom Sidney Pollack-tól mit vártam:) Jó kis politikai krimi érdemes megnézni. (és nem votl a filmben egyetlen csókjelenet sem!!!! A két főszereplő között végig van feszültség de soha nem rajtuk van a hangsúly hanem az eseményeken:)

7/10-es szerintem de csak Kidman hanyagolható teljesítménye miatt... (bár az akcentusa nagyon jó volt:) de nem is tudom ki lett volna jó erre a szerepre...