106877

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Szerintem a Sin City-t nem verte, de hát ízlések... :) -
Szerintem TORONYMAGASAN veri az utóbbi évek _összes_ hálivudi nagyszabású vígjátékát - minden tekintetben. -
Pedig klasszikus a maga nemében. :O))) -
Hát a Kung-Fu Hustle szerintem sem volt annyira vicces.Egyedül azon röhögtem, mikor a késsel bénáskodtak meg 1-2 apró poénon, de nem voltam elájulva. -
Total Recall
anno tuti tok zsir film volt!
most nem dijaznam... mert mar idejemult film:) -
Megnéztem én is az új batman filmet, messze verte a ma piacon lévő szar képregény adaptációkat, amik most jönnek ki, kb heti rendszereséggel.
Végénél, a befejező jelenetnél nekem bizsergett a hátam, ennél jobb befejezést nme is találhattak volna ki :) -
Nyiri #22473 En ugy tudom, hogy osszeveszett Michael Keatonnal es nelkule nem Batman a Batman igy inkabb nem csinalta meg. -
minimum 7 nalam is d elehet hogy volt az 8 is. mar nem melexem -
qper #22471 Hát a Burton-féle Batman-eket talán csak maga Burton tudná überelni, ha rendezne még egy részt, de erre asszem már semmi esély nincs :(
/bár azt hallottam, hogy a 3.-at is neki ajánlották fel rendezésre, csak nem tudtak valamiben megegyezni a stúdióval, így jött a képbe Joel-bácsi és Val Kilmer.... :(/ -
North #22470 Nekem is tetszett, kellemes csalódás volt. Jim Carrey ismét szuperul alakít, meg jó az egész képvilág. Nálam megér egy 7-est is. -
North #22469 A GyalogGalopp nálam 10/10-es. Akármikor, akárhányszor meg tudom nézni, és mindig nevetek rajta. A filmben szereplő poénok meg már szállóigévé váltak. Még színházban is megnéztem, ott is marha jó volt. -
Roll #22468 A balszerencse áradása
Jó kis film. 3 árvává lett gyerekről szól, persze nem hagyományos családokhoz kerülnek.
6/10 -
Batman: Kezdődik!
Hát tényleg nem volt rossz, de nálam még mindig vezet a Burton féle 1-2. A Schumacher féle 3-4-et természetesen fényévekkel veri, bár azokat nem nehéz.
Az tetszett, hogy itt Batman tényleg elég félelmetes volt, bár volt benne pár röhejes rész, meg egy logikai bukkanó (az a vízpárologtatós mikro-izé), de tényleg jó volt.
6,5/10
Pofonok Földje
Hát ez baromi szórakoztató kis film volt, igen hangulatos effektekkel. Egyedül azt sajnáltam, hogy számomra nem volt annyira vicces, mint ahogy beharangozták, de tényleg röhögtem jópár jeleneten.
7/10 -
Most néztem meg a Gyalog Galoppot.
Hááát... Nem nyűgözött le :S -
Az új Tony Jaa film, a Tom Yum Goong a hongkongi kasszáknál négy napja vezet, és olyan, vele egyidőben bemutatott filmeket utasított maga mögé, mint a Charlie, a Land of the Dead, vagy a már régebben futó Tsui Hark-féle Seven Sword. A négy napos bevétel átlépte az 5 millió hongkongi dollárt. Ez arrafelé kifejezetten jónak számít (pl. a Batman Begins 6 millió felett nyitott, a Mr. and Mrs. Smith pedig 9.5 millióval; ezt is elemezze, aki akarja :) ).
Az első igazi review-k alapján szokásos Ong-Bak-"szintű" sztori és körítésszínvonal várható, de Tony Jaa viszi a hátán az egészet, és állítólag szédületes dolgokat csinál, amelyekért mindenképpen érdemes megnézni a filmet. Írnak pár ökörségről is, pl. a trailerben is látható motorcsónakos rész jókora bug-jairól, illetve van benne egy borzalmas CGI rész is, ahol kőszobrok harcolnak egymással. :)
(infók: http://www.tonyjaa.org/, aug. 15-i hírek)
-
Igen? Honnan tudod? Tancsak nem olvastad? -
Biztos hallottál már irígy emberekről, akik csak azért járatnak le másokat, hogy magukra tereljék a figyelmet.
Lucas találta ki az egészet, ez fix. -
mindenkinek saját dolga mennyire éli bele magát afilmbe:) nekem nagyon bejött mert beszippantott és nem a külső moziban lévő történésekre figyeltem végig hanem a filmre. -
Nemtom, én a Sin City egy kényelmes moziszékben éreztem magam, elég kényelmetlenül, de semmiképp nem a képregényben. Mi okom lett volna rá? Az, hogy jól adta vissza a képregény feelingjét??? -
Aszittem általánosságban beszélsz.
Követtem a témát amúgy. -
Igen erről beszélek, hogy a CGI nem feltétlenül rossz, csak jó kell bánni vele. -
A Sin City-s CGI kifejezetten jó volt mert úgy éreztem magam végig, hogy benne vagyok a képregényben:) Ahogy néztem mindig felvillant előttem egy-egy képregényes képkocka darab:) -
Az sem baj ha látszódik, de az legyen jellemző az egész filmre (Sin City). -
:OOOOO -
pf pont Blasta volt az :)
sry
nem ismertelek fel a logodról -
Lucasról volt szó, észlény!
nem tudom megérteni, miért nem olvastok legalább kicsit vissza, és nem egy kiragadott félmondatra reagáltok úgy, hogy azt sem tudjátok miről van szó -
Igen egyre jobban igényli a nép azt hogy ne látszódjon a CGI. Ha CGI az olyan legyen, hogy szebb lesz jobb lesz a film, de ne ordítson róla hogy ott van...Én is erre vágyom:) -
"ma CGI, azt jólvan"
Szvsz nem így van, rendre bukdácsolnak megfele a HIPER-CGI filmek, lásd Lopakodó, F4, stb.
Ott van pl. a Batman:Begins, amiben igencsak csínján bántak a CGI-vel, és igen szépen teljesített a frankó rendezésnek, szereplőgárdának és a sztorinak köszönhetően, pedig "csak" egy képregény adaptáció. -
nem hinném, mert zsé nélkül nehéz
régen kellett ötletesség, lelemény, ma CGI, azt jólvan -
Ezt mibol gondolod? Honnan tudod hogy tenyleg ugy csinalta meg a SW elso harom reszet ahogy elgondolta azt a 80-anas evekben?
Ha most keszitette el volna a 4 5 6 reszt akkor azt is latvanyosan keszitette volna el. Szerinted utottek volna most? Ma? -
szerintem csak akarás kérdése
79-es technikával is tudtak jót csinálni
Lucas ebben volt nagy
csakhogy a kisérletező, kockáztató fiatalemberből semmit nem kockáztató üzletember lett Hollywoodban
mondhatnám régen a filmért filmezett
most meg a pénzért
de nem ő az egyetlen, aki így járt -
szerintem negyon jó kisfilm aki nemszereti fantasyt ne nézze -
Ne ne. Olvasd el Anton Patch elatrajzi konyvebol a 4-edik Chaptert es meglatod mit ir Timothy Zahn es George Lucas-rol. -
Fejben megvolt neki már mind a hat. Az SW valójában Anakin története lett volna (ill. most már bevallottan az), de anno nem volt olyan technológia a kezében, amellyel az első három részt filmre vihette volna. Másrészt nem volt biztos a dolgában, mivel a két trilógia eltér egymástól, ezért inkább a második, úgymond "egyszerűbb", fogyaszthatóbb lett az első. Ne feledjük azt sem, hogy a stúdió, a Fox, anno majdnem sikeresen elsüllyesztette az Ep4-et. :)
-
Ja értem. :-D -
Az hülyeség :) -
Igen én is így tudtam, ezért lepett meg Sephi kommentje. :-) -
Mindhárom alapsztoriját ő találta ki. Egyben megírta az egészet, és csak később döntött úgy, hogy felosztja részletekre, tehát az ő krealmánya a világ, sőt a cselekmény is nagy részben. -
Én úgy tom ő találta ki.
Van valami link ahonnan többet lehetne olvasni erről? -
Ma este megnéztem a The Interpreter című Nicole Kidman Sean Penn filmet. Nem volt rossz sőt kifejeztetten tetszett.. (bár nem tudom Sidney Pollack-tól mit vártam:) Jó kis politikai krimi érdemes megnézni. (és nem votl a filmben egyetlen csókjelenet sem
!!!! A két főszereplő között végig van feszültség de soha nem rajtuk van a hangsúly hanem az eseményeken:)
7/10-es szerintem de csak Kidman hanyagolható teljesítménye miatt... (bár az akcentusa nagyon jó volt:) de nem is tudom ki lett volna jó erre a szerepre...