106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    fos
  • I.C.ram
    Akkor is zsír film volt! :D
  • Roll
    Ned Kelly (2003)

Egy ausztrál banditáról szóló igaz történet. Szerintem elég jó film.
    Aki még nem látta annak érdemes megnézni.

7/10
  • Rafaelo
    nemláttam de szerintem nemolyan nagyszám
  • Kitti69
    és a bújócska milyen? most akarom megnézni,
    lehet egyedül vagy félni fogok? :))
  • Davidus
    Kutyaszorítóban

Mr.Blond kínzós/táncolós jelenetét vagy 15x visszanéztem:P

tiz/tiz
  • Davidus
    Be Cool

Kőkemény 6/10 film lenne de az arcok miatt 7/10
    Többször nem fogom megnézni de egynek nagyon jó volt.
  • Bandew
    Végülis nem rossz, de nem marad örök élmény.
  • maozedong
    Az Álmodozók (Innocents) milyen film? Érdemes megnézni?
  • Roll
    Igen, az az.
  • Sephi
    Amen. En vegig sem birtam nezni.
  • fifi
    Closer???
  • Roll
    Közelebb (2004)

Én nem hittem, hogy ennyire tudok unatkozni egy film alatt.
    Ilyen színészekkel jobbra számítottam.

4/10
  • winnie
    nem inkább gyerekeknek, hanem ez egy eleve családi filmként készült.
  • CSOCSO
    jolvan ma' nem kell mindent komolyan venni..

• I.C.ram
    Én meg vártam az alternatív rendezői változatos befejezést a Duna fölött elrepülő Turulmadárral, de semmi nem volt. :/ Vagy csak én láttam rossz verziót?
  • I.C.ram
    Ez hülyeség! Amerika lakossága 280milka. New York és vonzáskörzete lakossága 20 millió körül van, ez már majdnem 10%!! csak egy város, és akkor nem is említettem, Chicagot, Los Angelest, Miami, Houston, stb stb... Amerikai lakosságának legalább 50% városokban él, de inakább nagyobb arányban.
  • I.C.ram
    Nem találom imdb-n!!!444!!
  • I.C.ram
    Tesóm sokat mesélt, az Utah, Idaho állambéli vidéki emberekről :D Kb pont így képzeltem el őket :) Megállt az idő, teljesen más viselkedés, stb. De ez Magyarországra is igaz, itt is vannak olyan vidéki települések, ahol teljesen megállt az idő, és leragadt a 70-es évek szocializmusán :)
  • Jano
    Tűzijáték 2005

Az előző rész után sajnos csalódás. Volt 1-2 jó, tetszetős pillanat, de ezek csak tüskék voltak egy lapos akcióvezetésen. Viszont nagyon nagy pozitívum volt, hogy Szabrina, a francia lány nagyon csípett, de nem volt hepiend, mert holnap utazik haza.

Kizárólag Szabrina miatt 8/10.
  • Kandurex
    Az az! Hatalmas!
  • Kitti69
    na a legjobb film a forrest gump és a ryan közlegény megmentése,na meg persze az ha eljön joe black és a szenvedélyek viharában.ja meg a pillangó effektus..ami nagyon megfogott és még sorolhatnám....
  • PetruZ
    Dead Or Alive 3 - Final (2002, http://imdb.com/title/tt0301167/)
    Nos, akkor íme a finálé, a trilógia lezárása, és anélkül, hogy túl sok poént lelőnék, csak két filmet említenék: Equlibrium és Blade Runner. Képzeljük el a két filmet egybegyúrva. Tegyük hozzá, hogy iu. 2345-ben, Yokohamában vagyunk, ahol a többség iszonyúan lepukkant tömbház-tömbökben él, nyomorogva. Tegyük hozzá, hogy a nők többsége meddő, ráadásul a drogok elnyomják az álmokat és az érzelmeket, így inkább az a-, vagy a homoszexualitás dívik. Akik felhagynak a drogokkal, és rájönnek, hogy másképpen is lehet, többnyire bűnözők. A teherbe esett nőktől a gyermekeket elveszik, sorsuk ismeretlen. Tegyük még azt is hozzá, hogy a két színész ismét ugyanaz, mint az előző két részben: egyikük replikáns, egy emberfeletti, de teljesen emberszerű robot, aki a bűnözőkhöz csapódik. Tipikus jófej ürge, nem hinné róla senki, hogy mesterséges. A másikuk rendőrfelügyelő, kemény, szigorú, érzelmek nélküli ember. Akár egy robot. A végzetük az, hogy ők ketten találkozzanak, és megváltoztassák önmagukat...
    Értékelés: 7/10 (nem annyira harsányan boncolgatja a gépiesség és az érzelmek kérdését, mint a két említett film, és nem sokat törődik a lepukkantság, a depresszív környezet bemutatásával, ugyanakkor a mélyben nagyon kemény dolgokat lehet látni...)
    Ui.: A film végére az előző két rész furcsaságai mind magyarázatot nyernek, majd jön egy csavar... :)
  • CSOCSO
    nahja. inkabb gyerekeknek.. pedig bemutato alapjan kicsit tobbreszamitottam..
  • Roll
    Tor-Túra (2005)

Ez inkább gyerekeknek való film. Vígjáték bár én egyszer se nevettem a film alatt. A főszereplő Ice Cube.
    Az egész filmből Nick(Ice Cube) kocsija, meg a csaj tetszett.

4/10

• CSOCSO
    jo kis filmecskek ezek:) mondjuk a for the birds a hatalmas:D
    azok a fejek amiket vagnak a madarakmikor anyazzak a nagy madarat:) LÖL!
    a Geri's game az a sakkos?
  • maozedong
    én az ilyen fajta idiotizmuson nem bírok nevetni. szánalmasnak szánalmas, és még pocsék is.
    mr.bean mesterien balfasz, színészi alakítás, grimaszok, stb.. de ebben..

( csak hogy winnie-nek igaza legyen :))))
  • Kandurex
    The Chubbchubbs!: 10 / 10

Geris' game: 8 / 10

For the birds: 8 / 10
  • CSOCSO
    nempaj:)
    ettool fuggetlenul szeressuk a marCI-t:D
  • Sephi
    Pont azt akartam irni hofy a marci milyen jol ismerheti az egyeszru videki amerikai embereket hogy ilyen kijelentest tett. Ezzel csupan amerika 80% sertette meg :DDDD
  • CSOCSO
    hatte hulye vagy ( csak hogy winnie nek igaza legyen)

assse tudod milyen az egyszeru videki amerikai emberek elete:D
    ha meg tudod.. es ez a film tenyleg bemutatja faszan.. akkor a videki amcsi elet kibaszott unalmas es beteg lehet..
  • winnie
    na, ugye. mindjárt jön (asszem) csocso és jól megkapod a magadét:) (agy kopernikusz, vagy maozedung)
  • I.C.ram
    ja valami magyar vonatkozása is van a filmnek, mert láttam a végén, hogy Hungary, pedig nem szinkronos volt.
  • I.C.ram
    Megnéztem a Napoleon Dynamite-ot!

Kegyetlen e za film :D Iszonyat jól bemutatta szerintem az amerikai egyszerű vidéki emberek életét :D Ruhák frenetikusak voltak :D Nagyon jó film!
  • SASboy
    The final cut

Nagyon tetszett a story. Robin Williams is jól alakít benne.
    8/10
  • North
    Lehet, de nálam a 6 már egy nagyon közepes, alatta meg rossz filmnek számít. Ez meg azért jobb volt. De legyen 6,5 hogy igazad legyen.:)
  • Iori
    Sin City masodszora:

Kb olyan mint elsore, de megjobban tetszett :). A script eszmeletlen volt, idonkent ugyanazt atkopiztak ami a kepregenyben volt. Rourke es Del Toro tovabbra is kiemelkedik nalam, csajok kozul Brittany Murphy jateka tetszett. Frodo is uber volt, csak kar hogy nem szolalt meg. A szineszgarda osszevalogatasa hibatlan volt, nehezen tudtam volna jobbat elkepzelni. Mindenki beleillett a sajat karakterebe. Eszmeletlen darab, alapmu lesz belole (mondjuk nalam mar most az :D)

10/10

kedvencem Jessica fel perces lassoja foldre fektetett ;)

varom a vagatlan verziot na meg a 2t!
  • maozedong
    Narco 2004

Egész jó hangulatú francia vígjáték. Gus narkolepsziában szenved, azaz bárhol bármikor elalszik. Összeházasodik, itt is akadnak problémái, de ez még csak a bevezető.
    Az elvárható mókákon kívül is vannak benne kellemes részek, kellemes kikapcsolódást nyújt.

9/10

ui: filmben található zenék címét hol találhatom meg??
  • PetruZ
    Dead Or Alive 2 - Birds (2000, http://imdb.com/title/tt0285005/)
    Az első résznél (#22408) utaltam rá, hogy a héten jön a többi is, így itt a második rövid ismertetője, valamint hamarosan jön a befejező rész is, csak türelem. :)
    Szóval a DOA történései előtt, közben, vagy után járunk (nekem úgy tűnt, hogy közben, de ez nem igazán egyértelmű, bár lényegében lényegtelen is :) ), a történet sem folytatás, vagy előzmény, hanem egy teljesen más sztori - és bár a két fő színész ugyanaz (Miike kedvencei), a két karakter teljesen más.
    Mizuki bérgyilkos egy névtelen japán nagyvárosban. Legutolsó megbízatása egy jakuzafőnök kinyírására szól, de még mielőtt a tetőn hasalva leadná a halálos lövést, feltűnik egy ismeretlen alak, és lemészárol mindenkit. Mizuki persze nem szívbajos, villámgyorsan felnyalja a vérdíjat, aztán menekülőre fogja a dolgot, pláne, miután az újságokban és a híradókban egy idegen kép alatt az ő neve szerepel, mint gyanúsított. Hajóról hajóra ugrálva tűnik el az üldözők elől, de csak az utolsó pillanatban, egy csendes szigetre érve veszi észre, hogy az a bizonyos idegen is vele tartott, bár nem tudtak egymásról, véletlenül mindig elkerülték egymást. A céljuk ugyanaz: egy régi ház egy kis tengerparti faluban, ahol gyerekként mint árvák nevelkedtek. Jól ismerik egymást, hiszen valaha a legjobb barátok voltak, csak korán elszakadtak egymástól. A házban él egy otthon maradt harmadik pajtásuk, és a három volt féltestvér kitörő örömmel üdvözli egymást. A két hazatért bárányka új színt visz a falu életébe, még színelőadást is szerveznek a gyerkőcök számára. Persze eközben "odahaza" kitör a véres és kegyetlen háború a jakuzák és a triádok között, bár szerencsére senki sem tudja, hogy ők ketten hová menekültek. Pár nap, és minden csoda elmúlik, a híreket hallva pedig feltámad bennük a vágy: menjenek vissza a városba, és immár közösen, egy célért (olcsó vakcinákat venni a világ szegény gyerekeinek; nem vicc! :) ), kezdjék újra a bérgyilkosságokat. Egy megölt vezér családja viszont kínai profikat ereszt a nyomukba...
    A film roppantmód szórakoztató, és bár van benne néhány durva jelenet, egyik sem annyira vészes, mint az első részben volt, ráadásul annak megnézése nélkül is teljesen fogyasztható. A színelőadás egyenesen fenomenális, és szétröhögtem magam rajta. :) Ennek ellenére nincs olyan jó, mint az első, a jó akciófilmes kezdés után eléggé ellaposodik, lelassul a téma, és bár a vége felpörög, és a kínai profik vezetőjének szerepében a fiatal hongkongi akciósztár, Edison Chen látható, a befejezés nem annyira ütős. Bár Miikére jellemzően fura, és meghökkentő. :)
    Értékelés: 6/10
    Ui: Az alcím (Birds) jelentése a film közben kap értelmet, több magyarázat is elfogadható rá, kinek-kinek az ízlése szerint.
  • Bandew
    A régit nem láttam, de nem izgat annyira. :-)
    Talán egyszer egy jó pillanatomban (ha meglesz) megtekintem.