106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
ezúton gratulálunk... -
"Okos" dolog egy olyan filmről véleményt mondanod amit végig sem néztél...
-
a nigga -
Nem láttam az Éjszakai Őrséget. -
Azt hiszem elmondhatom hogy rosszul döntöttem.Ez az éjszakai őrség valami esztelen nagy baromság volt. -
Roll #22834 Látom 1-2 ember áradozik az éjszakai őrség c. orosz "csodáról".
Szerintem említést sem érdemel, kb. fél óráig bírtam aztán töröltem a francba.
1/10 -
most jön a Féreg akcióba lép Dennis Rodmannel, csekkolja mindenki :) imdbn a 60. legszarabb -
Ez így van, de a "vágás" miatt nem kell felhördülni, a film csonkítatlanul ugyanaz, mint ami az oroszoknál is ment. Kb. pár perc a különbség, ill. az amerikai verzióban van pár másodpercnyi pluszjelenet.
-
Mo-n az amcsi vágott verziót adják az index szerint. -
OFF:
Brekky kezdeményezése a indexről:
Kedves rajongók!
Ha szeretnétek, hogy megjelenjen a Gilmore girls DVD-n akkor, írjátok alá ezt:
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2129
Ha szeretnétek, hogy a GG megjelenjen könyvként, mint Amerikában és Németországban írd alá ezt:
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2209
A DVD megjelenéséhez 5000, a könyv megjelenéséhez, pedig 200 szavazat kell.
http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2282 Petíció leírása : A Gilmore Girls minden szezonja kerüljön vetitésre az MTV1 műsorán, a régi, vasárnap esti időpontban -
Guri #22829 Szia!
Én megnéztem moziban. Nekem bejött. Azt hittem zavaró lesz az orosz szöveg, de nem az. Kíváncsi vagyok a folytatásra is, mert ez csak a trilógia első része volt. -
bádog szülinapot Sephi! -
House of wax
bárki bármit mond, sztem ez a film jó volt, még az összelopkodott mivolta ellenére is...
7/10 -
THX!!!
-
Dunevel együtt szedtem. Tegnap délelött kezdtem és ma reggel már lent volt mind2. 2x2CD -
Menyyivel jött le?
-
torrent -
Honnan tőtöd le???
-
fasza
jól átjön a ruszki feeling is... -
Ma készülök megnézni. Az elejébe belekukkantottam de az elég száni:P -
Állítólag fassza!
-
Mentol #22818 Az Éjszakai Őrség c. orosz filmet látta már valaki? Mesélhetne... -
Azt szeretném megtudni hogy melyik a jobb film az éjszakai járat vagy az éjszakai örség.Szerinted jobban jártál volna az éjszakai őrséggel? -
Dukes Of Hazzard -
Hagyuk mar. -
Éjjeli járat/Red Eye
Kifejezetten jó film lett volna, ha jobban koncentrálnak a repülős részekre. Onnantól kezdett kicsit egysíkű lenne, ahol kiszállnak a gépből. -
winnie #22814 a sziget ötletes? érdekes, látványos, akár izgalmas, de hogy ötletes lenne? vettek pár 70-es évekbeli filmet és összegyúrták - a rendező sem tagadja, hogy csak atulizálás a film.
na. nem ötletes:) -
az utóbbi 2 nap megnéztük a Túszdrámát(7/10),a Rettegés 23 napja Washingtonban(7/10)-t és ma a Szigetet(8/10),mind3 filmet csak ajánlani tudom!Az első 2 akció,a 3. egy igazán ötletes sci-fi. -
hurra:) -
Szombat este a DunaTV-n!!! -
Internal Affairs
Hat ez jobb mint gondoltam!!!
Hongkongi zsarus krimi... mindenhol beepitett emberek vannak es megy a hajsza hogy kideritsek hogy hol ki es mi
nagyon zsir film!!! 8/10! -
Aki látta az eredetit, a The Bourne Identity Extended Edition-t messze kerülje el. Kábé öt perccel hosszabb, az elején van egy kis pluszjelenet (értelmetlen), itt-ott pár régebbi jelenet hosszabb picivel, de a vége teljesen más, sokkal rosszabb, mint az eredeti. A lánnyal máshogyan találkozik, bizonyos fő karakterek életben maradnak, az utolsó előtti jelenetben meg a vén CIA-s pali nem Langley-ben magyarázkodik, hanem kedélyesen elbeszélget Bourne-nal, majdhogynem bocsánatáért esedezik... Kerülendő!
-
Jah, svédnők elég jók :))))
-
a svéd filmek általában jók -
ja ehez van felirat
Svidd.Neger.2003.DVDRip.XviD-iNNSYN.avi -
dvdrip, van felirat is hozzá, dc-n, emulén, van mindenfele, hamar lejön.
olyan deadman-donnydarkós vagy mit is mondjak rá, ugyannakor nem olyan súlyos, könnyedebb hangvitelű. -
milyen formában van ez meg neked? -
Svidd Neger - 2003-as norvég film
annak aki szereti a kisé groteszk humorú, skandináv művészfilmeket.
sztori: tengerparton álló hegy két oldalán két család, részeges apuka, tudatlan serdülő lányával egyhelyt, a másik oldalon apukára vágyó barnára napozott kisfiú, aki nem tudja hogy néger, állandóan maszturbáló kövér bátyjával és szerető félbolond anyukával.
valamint adott egy erre koborló népviseletbe öltözött aranyifjú aki elszökött a gazdag anyucitól és itt kötött ki egy rénszarvassal meg egy mobillal.Kedvenc szavajárása pedig hogy: picsába!
a film ebből a felállásból indul....
http://www.tromsoby.no/images/upload/20030404215825647.jpg -
Larry Clark
Teenage Caveman
fosszar
kicsit impresszionista, de akkor is fosszar, persze nem egy Kevin és Perry, mert az -5 ha ez 1
rájöttem egyébként hogy Clark igazából a kenparknál jutott el oda, amit igazából mindig is szeretett volna megmutatni, de nem merte
ez pedig a kőkemény szex jelenetek -
Ginostra
csak az elejébe belenézve
jónak igérkezik, természetesen eredeti hang jó csak a szinkron szar -
Szerintem az elso volt jo a masik ketto meg ...