106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    ezúton gratulálunk...
  • Blasta
    "Okos" dolog egy olyan filmről véleményt mondanod amit végig sem néztél...
  • Rafaelo
    a nigga
  • I.C.ram
    Nem láttam az Éjszakai Őrséget.
  • STREEX

Azt hiszem elmondhatom hogy rosszul döntöttem.Ez az éjszakai őrség valami esztelen nagy baromság volt.
  • Roll
    Látom 1-2 ember áradozik az éjszakai őrség c. orosz "csodáról".
    Szerintem említést sem érdemel, kb. fél óráig bírtam aztán töröltem a francba.

1/10
  • Iori
    most jön a Féreg akcióba lép Dennis Rodmannel, csekkolja mindenki :) imdbn a 60. legszarabb
  • PetruZ
    Ez így van, de a "vágás" miatt nem kell felhördülni, a film csonkítatlanul ugyanaz, mint ami az oroszoknál is ment. Kb. pár perc a különbség, ill. az amerikai verzióban van pár másodpercnyi pluszjelenet.
  • repro
    Mo-n az amcsi vágott verziót adják az index szerint.
  • Montanosz
    OFF:

Brekky kezdeményezése a indexről:

Kedves rajongók!

Ha szeretnétek, hogy megjelenjen a Gilmore girls DVD-n akkor, írjátok alá ezt:

http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2129

Ha szeretnétek, hogy a GG megjelenjen könyvként, mint Amerikában és Németországban írd alá ezt:

http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2209

A DVD megjelenéséhez 5000, a könyv megjelenéséhez, pedig 200 szavazat kell.

http://www.peticio.hu?module=6&pdid=2282 Petíció leírása : A Gilmore Girls minden szezonja kerüljön vetitésre az MTV1 műsorán, a régi, vasárnap esti időpontban
  • Guri
    Szia!

Én megnéztem moziban. Nekem bejött. Azt hittem zavaró lesz az orosz szöveg, de nem az. Kíváncsi vagyok a folytatásra is, mert ez csak a trilógia első része volt.
  • repro
    bádog szülinapot Sephi!
  • fifi
    House of wax

bárki bármit mond, sztem ez a film jó volt, még az összelopkodott mivolta ellenére is...

7/10
  • ffxi
    THX!!!

• Davidus
    Dunevel együtt szedtem. Tegnap délelött kezdtem és ma reggel már lent volt mind2. 2x2CD
  • ffxi
    Menyyivel jött le?

• Davidus
    torrent
  • ffxi
    Honnan tőtöd le???

• fifi
    fasza

jól átjön a ruszki feeling is...
  • Davidus
    Ma készülök megnézni. Az elejébe belekukkantottam de az elég száni:P
  • ffxi
    Állítólag fassza!

• Mentol
    Az Éjszakai Őrség c. orosz filmet látta már valaki? Mesélhetne...
  • STREEX
    Azt szeretném megtudni hogy melyik a jobb film az éjszakai járat vagy az éjszakai örség.Szerinted jobban jártál volna az éjszakai őrséggel?
  • Sephi
    Dukes Of Hazzard -

Hagyuk mar.
  • I.C.ram
    Éjjeli járat/Red Eye

Kifejezetten jó film lett volna, ha jobban koncentrálnak a repülős részekre. Onnantól kezdett kicsit egysíkű lenne, ahol kiszállnak a gépből.
  • winnie
    a sziget ötletes? érdekes, látványos, akár izgalmas, de hogy ötletes lenne? vettek pár 70-es évekbeli filmet és összegyúrták - a rendező sem tagadja, hogy csak atulizálás a film.

na. nem ötletes:)
  • BADE
    az utóbbi 2 nap megnéztük a Túszdrámát(7/10),a Rettegés 23 napja Washingtonban(7/10)-t és ma a Szigetet(8/10),mind3 filmet csak ajánlani tudom!Az első 2 akció,a 3. egy igazán ötletes sci-fi.
  • CSOCSO
    hurra:)
  • Loál János #22811
    Szombat este a DunaTV-n!!!
  • CSOCSO
    Internal Affairs

Hat ez jobb mint gondoltam!!!
    Hongkongi zsarus krimi... mindenhol beepitett emberek vannak es megy a hajsza hogy kideritsek hogy hol ki es mi
    nagyon zsir film!!! 8/10!
  • PetruZ
    Aki látta az eredetit, a The Bourne Identity Extended Edition-t messze kerülje el. Kábé öt perccel hosszabb, az elején van egy kis pluszjelenet (értelmetlen), itt-ott pár régebbi jelenet hosszabb picivel, de a vége teljesen más, sokkal rosszabb, mint az eredeti. A lánnyal máshogyan találkozik, bizonyos fő karakterek életben maradnak, az utolsó előtti jelenetben meg a vén CIA-s pali nem Langley-ben magyarázkodik, hanem kedélyesen elbeszélget Bourne-nal, majdhogynem bocsánatáért esedezik... Kerülendő!
  • ffxi
    Jah, svédnők elég jók :))))

• Mike
    a svéd filmek általában jók
  • Montanosz
    ja ehez van felirat
    Svidd.Neger.2003.DVDRip.XviD-iNNSYN.avi
  • Montanosz
    dvdrip, van felirat is hozzá, dc-n, emulén, van mindenfele, hamar lejön.
    olyan deadman-donnydarkós vagy mit is mondjak rá, ugyannakor nem olyan súlyos, könnyedebb hangvitelű.
  • Mike
    milyen formában van ez meg neked?
  • Montanosz
    Svidd Neger - 2003-as norvég film
    annak aki szereti a kisé groteszk humorú, skandináv művészfilmeket.
    sztori: tengerparton álló hegy két oldalán két család, részeges apuka, tudatlan serdülő lányával egyhelyt, a másik oldalon apukára vágyó barnára napozott kisfiú, aki nem tudja hogy néger, állandóan maszturbáló kövér bátyjával és szerető félbolond anyukával.
    valamint adott egy erre koborló népviseletbe öltözött aranyifjú aki elszökött a gazdag anyucitól és itt kötött ki egy rénszarvassal meg egy mobillal.Kedvenc szavajárása pedig hogy: picsába!
    a film ebből a felállásból indul....

http://www.tromsoby.no/images/upload/20030404215825647.jpg
  • Mike
    Larry Clark
    Teenage Caveman

fosszar
    kicsit impresszionista, de akkor is fosszar, persze nem egy Kevin és Perry, mert az -5 ha ez 1

rájöttem egyébként hogy Clark igazából a kenparknál jutott el oda, amit igazából mindig is szeretett volna megmutatni, de nem merte
    ez pedig a kőkemény szex jelenetek
  • Mike
    Ginostra

csak az elejébe belenézve

jónak igérkezik, természetesen eredeti hang jó csak a szinkron szar
  • Sephi
    Szerintem az elso volt jo a masik ketto meg ...