106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sil3nt
    The Longest Yard [Csontdaralo]

Sok velemenyt olvastam kinek tetszett kinek nem. En a ketto kozott vagyok. Szerintem Adam Sandler foszereplo egyaltalan nem volt jo a filmhez, mivel itt "kemeny arcok" szerepelnek o meg mint a vezeruk egy nyeszlett kisbaba kepu kisfiu.
    Sajnos mint mindig happy end a vege igy ez is beallt a sorba amit egyszer boven eleg megnezni. Persze voltak benne jo poenok, de abbol volt a kevesebb.

----> 5/10
  • SASboy
    Szerintem is rohadt jó film.
  • I.C.ram
    Megnéztem a gépészt. Nagyon jó kis film volt. Bár nem volt nehéz kitalálni, hogy mi is az ábra a fazonnal. Bár van egy-két dolog, amit a film nyitva hagyott.
  • Sephi
    Final Fantasy VII - Advent Children

No comment. Van akit sziven ut es van akit nem. Azert senki sem hibas hopgy a maga idejeben a gyerek nem kapta meg a jatekot. Sokan nem tudgyak mirol maradtak le anno es most nezik a kepernyot mint a hulyek es az jon le nekik hogy "hu mekkora nagy volt az a csatajelenet" pedig a 90% sem ertik a filmnek. Ne ne en nem hibaztatom oket de akkor max ne pofazzanak hogy ez lehetett volna jobb is mert NEM! EZ IGY JO AHOGY VAN!

KIBASZOTT ULTRA CSODALATOS HIHETETTLEN VOLT ES A BUDOS ELETBEN EL NEM FELEJTEM! MAR LASSAN 5-6 EVE VAGYOK FOGJA ES MOST MEGKAPTAM AMIT AKARTAM!
  • Iori
    longest yard:

elfogult vagyok vele a téma miatt, de a film sztem piszok gyenge. Adam Sandler meg Chris Rock nem a legjobb választás volt, a humorok is eléggé gyérek voltak benne. 5/10 (1ébként meg 3/10, 2 pont a téma miatt)
  • SASboy
    most az egyszer megbocsátunk :D
  • Sephi
    :D
  • fifi
    Skeleton key

sry
    :D
  • SASboy
    Aha, de mit is néztél tulajdonképpen?
  • fifi
    na megnéztem...
    nem mondom, hogy rossz film volt, mert egynek elmegy, kellemes kikapcsolódás volt, de a mindenki által hangoztatott überbrutálgigacsavar a végén kb. egy 10évesnek volt meglepő...
    azért tetszett

szerintem 6/10
  • Sir Quno Jedi
    Na volt időm megsasolni az Ong Bak-ot. A csóka 13 pontos 10-ből, olyan mintha nem vonatkoznának rá a fizika szabályai, de a film szánalmas és uncsi. Főleg a tuk-tuk race...
  • CSOCSO
    jo neked.. en amikor varom a messiast tuti hogy csalodni fogok
  • Sephi
    Ne ne! Nem igy fogd fel.

Nezd meg miket irtak rola az igazi fanok. Vannak akinek a jatek teccet de vannak emberek akiket egy eletre megmarkolta a story.

En valami borzasztoan nagyon beleeltem magam es majig is. En ugy vartam mint a messiast. Es nem csalodtam. De majd irok bovebben a filmrol!
  • ffxi
    Ong-Bak után nem tudtam végig nézni a Mr&Mrs "Kovács"-ot. Szinte végig hajtja az ember a jelenetek és nehezen tudom elviselni az olyan színészeket, akiknek nincs előélete a harcművészetekben és fegyverforgatásban. Azonban megnézem az ilyeneket, de Ong-Bak után 1 kis idő kell az emésztésre!!!

• Kandurex
    Sephi, 3x toltam végig. Azt is tudom, hogy te is fan vagy. De nekem ne mond, hogy ez a hányadék méltó film a játékhoz? Mert tény, hogy benne van a gárda, meg szép is jó is, de közzel nem azt hozta amit én vártam.

Vagyis nem azt kaptam amit vártam.
  • SASboy
    Szerintem ritka sz@r volt. Végig se néztem.
  • Sephi
    Erre inkabb nem irok semmit mert nem akarlak megbantani.
  • Montanosz
    Ja ezek a filmek Todd Solondz

Rendezésében: tudd valamit a csávó!

Storytelling

A film előző munkáihoz hasonlóan provokatív, sokkoló, tabukat döntögető és bővérű, fekete humorban sem szűkölködik. Két filmet láthatunk a fiatalság bizonytalanságairól, a szexről, az előítéletekről, hírnévről és nagy bukásokról. Látszólag független szálon futó, párhuzamos élettörténetek és töredékek gyűjteménye a két rész. Az első 1985 körül játszódik egy amerikai egyetemen. Főhőse Vi (Selma Blair), az írói babérokra pályázó lány, aki miután viszonyt kezdett irodalomtanárával, tapasztalatait egy házi dolgozatban használja fel. Saját társai pedig nem értik meg "művészetét", hanem kiközösítik. A második részben Toby (Paul Giamatti), egy nem túl sikeres filmrendező dokumentumfilmet szeretne forgatni elvesztegetett ifjúságáról, ehelyett azonban nevetség tárgyává teszi magát. Elkezdi nézegetni gimnáziumi emlékkönyvét és felhívja egyik volt osztálytársát. A lány férjhez ment és gyerekeket szült. Új filmjéhez Toby pont ilyen átlagos szereplőket keresett, az amerikai család modelljét. A Livingston-család azonban korántsem problémamentes: zsidó származásúak, a város szélén laknak és evés közben súlyosan feszültek a csendjeik...

Happiness

Trish (Cynthia Stevenson) boldog házasságban él pszichiáter férjével (Dylan Baker) és három gyermekükkel. A férj titokban kisfiúkra gerjed, fia tizenegy éves osztálytársánál próbálkozik, tömeggyilkos ámokfutásról fantáziál, és tinimagazinokkal maszturbál. A férj egyik páciense (az e szereppel befutó Philip Seymour Hoffman) obszcén telefonhívásokkal zaklat embereket, és Trish nővérét (Lara Flynn Boyle) próbálja elcsábítani. Ezalatt Trish szüleinek (Ben Gazzara, Louise Lasser) negyven éve tartó boldog házassága felbomlik, az asszonynak elege lett a floridai tespedésből.

A boldogságtól ordítani sokak tyúkszemére lépett, amikor olyan embereket tárt a nézők elé, akik szenvednek konvencionális életük korlátai között, és perverz szexuális késztetéseiknek engedve próbálják megtalálni a boldogságot. A botránynak köszönhetően a művész mozik slágerévé vált sikerfilm úgy mutatta be közel sem hibátlan hőseit, hogy nem mondott ítéletet róluk, s ez viszolygást váltott ki a nézők egy részéből.

Welcome to The Dollhouse

Dawn, egy hetedik osztályos diáklány, aki az átlagosnál is jelentéktelenebb, szemüveges csitri. Céltáblája lányok és fiúk gúnyolódásainak. Steve iránt érzett szerelme is viszonzatlan. Otthon sem felhőtlen a világ körülötte: bátyja semmibe veszi, a család szíve csücske pedig a balerina-palánta Missy.
    Az iskola végzős osztálya vakációzni indul. Vidáman dalolnak a buszban. Egy hang azonban elüt a többitől: szomorúan és hamisan szól...
    A film 1996-ban megkapta a Sundance Filmfesztivál nagydíját.
  • CSOCSO
    hat nekem nagyon bejott a without a paddle.. utobbi idok egyik legjobb ilyen hulyulos filmje
  • Kandurex
    Ja a történet azonos, annyiban még is FFVII
  • Kandurex
    Final Fantasy: Advent Children

A kivitelezés és látvány zseniális. De.

Ennek kurvára semmi köze az eredeti FFVII -hez, ha csak nem azt számoljuk, hogy benne vannak a főszereplői.

SPOILER

Mi ez a baromkodás Bahamuttal? Egy materia lény nem lehet csak úgy elpusztítani, Cloud meg csak úgy felvágja BAHAMUT -ot. De még, hogy néz ki az a szerencsétlen sárkány? Pofám leszakad. Hol van a többi nagy menő? Odin, Shiva, stb. stb. ? A Weapons -ok? Egyáltalán mi ez a tömény szánalom?

...és legvégül....

Mi ez az istenverte undormány zene?

3 / 10 (a látvány miatt)
  • Sil3nt
    Joey 1 Season

Hat az elejen kicsit fintorogva nyultam erte, de a 24 reszt megnezve nem kellett, hogy csalodjak. Voltak lapos pillanatai a sorozatnak, de osszesegebe kellemes humorral teli joey lattam. Megeri raszanni az idod, aki szerette a jobaratokat annak nagy valoszinuseggel ez is fog tetszeni. Varom a folytatast amit most forgatnak.

---> 9/10
  • STREEX
    Kampókéz 2.
    Az első rész azóta a kedvenceim közé tartozik mióta láttam.De ez elég gyengus lett.Mondjuk kiderül belőle pár új történetszakasz, de nem nagy szám.
    7/10
  • MrSpock
    The Island
    Tömören :Jó film volt.
  • Blasta
    Crash
  • Montanosz
    Grand Canyon

HŰ! Steve Martin drámai szerepben! És megállja a helyét!

Kevin Kline, Danny Glover és Steve Martin a főszereplője a történetnek, mely véletlen találkozásokról szól. No meg arról, hogy senki sincs biztonságban: bárkivel bármi megtörténhet. Mack, a sikeres ügyvéd egy nap rossz sarkon fordul be a kocsijával, eltéved, és olyan vidékre keveredik, ahol a magafajtának kevés esélye van a túlélésre. Valaki mégis megmenti: ő összebarátkozik a segítségére siető férfival, és ezzel elindul a különös, előre megjósolhatatlan találkozások sorozata...

• Sil3nt
    The Skeleton Key [A Titkok kulcsa]

Nem sorolnam B kategorias horror filmnek, mert azoknal sokkal jobb, de nem is mondanam azt, hogy ez korszakalkoto film. Szamomra tul sok volt benne a szoveg, a rinyalas es nagyon tipikus horror elemek tuntek fel a filmben ami mar leragott csont es elore lehet sejteni mindent. Amitol nem B kategorias horror az a tortenet. A tortenet vege a csavaros es a film !SPOILER ON! NEM vegzodik jol, hanem a "gonosz" gyoz !SPOILER OFF!. Ebbol lehet kovetkeztetni, hogy a filmnek biztos lesz masodik resze, de az mar pocsek lesz elore megmondom.
    A szereplok tettek a dolgukat de semmi tobb.
    Szubjektiv velemenyem ---> 7/10

Kung Fu Hustle [Pofonok Foldje]

Igazi japan/kinai vigjatek melyben ne keressuk az ertelmet, de annal inkabb a latvanyt. Nehol morbid-nehol nem vicces-nehol hulyeseg, de osszegezve kellemes kikapcsolodas. Bar mar volt 2-3 ilyen jellegu film, de itt is tudtak mutatni valami ujat. Termeszetesen egy rahedli cgi effekt volt benne, amik feleslegesnek tuntek, de mindazon altal fel lehetett rohogni a film soran.
    Aki szereti a Kung Fu-s filmeket nomeg ennek a parodialasat annak csak ajanlani tudom. Egyedi mufaj a film az biztos!
    ----> 7.5/10

Without A Paddle [Sondro Lendulet]

Aranyos kis csaladi vigjatek, de nem tobb. Szereplok es a tortenet nem nagy szam, de a mondanivaloja annal inkabb.
    Nem is fecserlem a szot mert nem er meg annyit
    ----> 3/10

New York Minute [New York-i bujocska]

Olsen ikrek filme, melyet nem tudtam vegignezni. Ennyi eleg gondolom:)

0.1/10

• ffxi

• Montanosz
    hajalok idején megnéztem a return of man called horse c. filmet.
    tudom már említettem, de ez az első résznél jóval akciósabbra sikeredett, aki szereti az igazi "indiános" filmeket annak kötelező.
  • Montanosz
    hát öregem.., akkor ezt is meg kellett érned!
    lehet öregszel?
  • ffxi
    Ömmmh....! Ez az, hogy pont most hoztál zavarba, éppen ezt nem tudom hogy kezeljem? Mert komolyan most először itt az SG-n kértek tőlem bocsánatot, azért amiért nem is akartam, hogy sorry legyen. Hát mit mondhatnék mint "Béke veled!"

• CSOCSO
    Nah meglestem a Final Fantasy-t.. mit mondhatnek??? egyik szemem sir masik....
    Nagyjabol erteni lehetett a dolgot, szep volt jo volt ezzel nincs gond.. egyedul azzal hogy igy az egesz szamomra IRTOZATOSAN elcsepelt tomeny muvi lett.. ami nekem igy nem rulezik.. ez egy kibaszott szep es jo film lehetett volna... volt bemutato meg ilyenek de irtozatosan gyenge.. nemtom..valahogy szamomra az egesz ures. es nem azert mert valamit nem ertek hanem mert MINDENKI idegen szamomra.. jo. lehet ha FF jatekokat tolnek nem igy lenne... mindegy:( nem pontozom inkabb
  • Kandurex
    hál'istennek 3X toltam ki!

nagyon várom :)
  • CSOCSO
    most allok neki
  • Bucser
    ÉS annak ellenére hogy tetszett???
  • CSOCSO
    hat ezaz... en se jatszottam es semmit nem olastam rola:(
  • CSOCSO
    hat nemtom... engem nem nagyon izgatott fel.. es baromira idegesitett hogy mit ossze vissza szarakodnak egymassal... nekem nem jott be..tisztara olyan bugyutasag volt mint a vegso allomas.. csak itt volt gyilkos...
    nomeg semmi meglepo nem volt a filmben.. ahhh mindegy... lehet nem volt hozza jo hangulatom
  • Montanosz
    áhhh.., nekem nem kellene meglett férfi létemre harmadjára látott filmkliséknek beugrani))))
    különben hamari ember vagyok és könnyen eljár az ujjam a billentyűzeten, de nem vagyok rest bocsánatot kérni!
    Bocsánat! nem akartalak mentegetőzésre kényszeríteni, csak máskor rakj smileyt a végére hogy észbekapjak
  • ffxi
    Csak próbáltalak kihúzni e hatás alól

• Rafaelo
    énizs néztem