106879

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Haggy, inkább adide a Lady Vengeance-öt. -
Rohatt téker!!!!! -
Nekem is az kéne. -
Hotel Rwanda -
Oszinen nekem teccet ez a film. Elmult evekben nem igazan lehetett latni ilyet. Pasziv film azaz se rosz de se jo. Egyszer nehzeto mert tanulsagos! Ezert is mondtam en a Janinak hogy "fiu, fiu mindig legyen sor a haznal mert soha sem tudhatod...". :D
Kontrol -
Nem tudok vele betelni. Igy tobszoros megnezesre egyre jobban figyelem meg a dolgokat es egyre jobban teccik. -
Akkor játszd azt vagy nézd azt én maradok az amcsi focinál:) Kicsit érdekesebb mint az európai soccer... -
Roll #22997 Csontdaráló
Egy újabb feldolgozás, ami szerintem egész jól sikerült.
7,5/10 -
Hm....nem vagyok romantikus filmek rajongója de valamiért most a Sztárom a párom megfogott, talán a színészi játék, talán Julia mosolya.))) -
pedig sztem utóbbi idők egyik legeltaláltabb remakeje...
nem veszített klasszikus hangulatából, nekem legalábbis... -
Batman Begins [Batman Kezdodik]
Sok kritikat olvastam rola, legtobbszor rosszakat. Igy nem altam ugy neki, hogy huha mekkora film lesz. Igy kellemesen csalodtam. attol feltem, hogy egy piff-puff film lesz, de ennek ellenere egy komoly tortenettel talalkoztam es sok eszmefuttatassal. Mar a vege fele, picit sok volt nekem ez az eltunok-ittvagyok- stb...de ezeknek ellenere kellemeset csalodtam es jo kis film volt, melto elodje, bar ez joval KOMOLYABB film volt mint a tobbi batman. [hala istennek]
Ami poen volt benne [angolul neztem meg] az a Bruce hangja amikor magara oltotte az alruhajat. Teljesen megvaltozott akkor. Szetrohogtem az agyam, hogy ennyire mocskos hangot nem kellett volna csinalni neki, nem volt odaillo.
----> 7.5/10 -
mmnit ugy értem hogy ha van honnan tudom lekapni :) -
A sympathy for lady vengeanceből van vmi jó változat? meg amit le is tudok tölteni? :) -
:DDD -
Úgy is mondhatjuk :D Dc-ről le lehet kapni sok embernek megvan. -
horror ? :D -
winnie #22988 Bár nem tudom mit kell erőltetni ezt az amcsi szart, amikor van európának is saját, ilyen stílusú sportága, a rugby.
???
azért, mert ez két teljesen különböző sport, nem sok közük van egymáshoz. kosárlabda és kézilabda is van mégsem zavar senkit.
ráadásul rögbi már több, mint egy évtizede van itthon -
1 hét a cigányoknál
Tanulságos "dok.film" volt.
10/10 -
Amityville Horror
Unalmasak már ezek a "halottak rendetlenkednek" horrorok.Ázsiából már kaptunk fosásig.Bár tudom, hogy ez egy remake, de akkor is.Szokásos hirtelen ijesztgetések, de semmi igazán félelmetes.Azért egyszer meg lehetett nézni.
5/10 -
Longest Yard 5/10
a humor meg a dráma eggyüt nem oké
ja és csak annyit hogy mcdonalds sajtburger -
A színészi játék gázabb. A poénok jobbak:) -
Arghhh!! hitetlen érdekelt volna, de lemaradtam :( -
Van Magyarországon is. Szarfejű Árpa Attilának van egy csapata a Budapesti Farkasok, abban játszik egy ismerősöm. Szoktak lenni meccsek is, bár úgy tudom összesen 2 csapat van budapesten és csak pár az ország többi részén. De járnak rendes nemzetközi meccsekre is.
Bár nem tudom mit kell erőltetni ezt az amcsi szart, amikor van európának is saját, ilyen stílusú sportága, a rugby. -
Dettó ugyanezt írtam én is le pár hete :D
Repcsi rész király, utána elég gyenge..
Spoiler!!
a pisztolyt meg felvette a földről, ami leesett a lépcsőről. -
Red Eye:
Tele várakozással vágtam neki, de sajnos a végére csalódnom kellett. A darab eleje (míg a repülőn voltak) nagyszerűen volt megkomponálva, szinte minden perfekt volt. De utána nem tudom mi történt mintha az egész film egy tornádoba került volna. Összevissza kezdett el rohangálni mindenki, egy teljesen más ocska akcio stlyeba ment át. SPOILER!!
Az már csak hab a tortán volt mikor az apa a semmiből előhuzott egy stukkert és lelőtte a csávot.
A film első fele 10 a másik meg 4 --> 7
Cillian Murphy nevét meg megjegyeztem :) -
az most pihen 2 napig -
A remény bajnoka
no comment, 10/10. ezt látni kell
-
hat eleg egy loller film -
http://pre.kiccsaj.hu/ -
Hmm, mi van a feliratok.hu -val? -
annak is Longest Yard volt a címe.
De tökmind1, remake ezért játszik most is Burt bácsi benne -
The Transporter 2 [Szállító 2]
Hát az elso resz tetszett de ez....mar a stroy-in jo elcsesztek az egeszet, mivel jelentektelen es sablonos tortenete van. Hihhettelen pocsek. Szinesz azmeg jo lenne, de nem minden a foszereplo. Iszonyat hogy milyen xar cgi effektek vannak benne es hihhetetlennel hihetetlenebb mutatvanyok.
tehat pocsek
---> 1.5/10 -
mean machine meg tök ugyanaz mint a Longest Yard régi verziója volt 1974-ből Burt reynoldsal.... Szóval nem mondtál újat:) -
en is gondolkozom hgy kimegyek egyre de mikor a tv ben latom halal unalmas meg minden.. igy filmben fasza.. 10 percbe osszesuritve egy csomo hatalmas ekson.. hurra. de eloben meg ... nemtom..tv-n keresztul kaki -
Nyiri #22970 Longest Yard - Full ugyanaz mint a Mean Machine. Csam amcsi foci. Nem volt rossz azert. Nekem tetszik az amcsi foci brutalitasa. :) Szivesen neznem eloben a lelaton. -
gportal= nem latni -
nekemm igazán akkor szép amikor rövid, fiús, tépett hajat hord.
nagyon nőies a mozgása, kecses.
-
qper #22967 ez ilyen Audry hepburn style? -
ma két díjnyertes film is!
M1-en a Fast Food, Fast Women 23.40-kor
TV2-n a Hitetlen
valós sztori, egy zsidó zsármazású neonáciról... -
Látod, látod.... Már ezért is megértné. 
-
[¤liheg¤] NEM!
Alyssa Milano,..ó,..yes!
-