106876

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
na akkor ezt még ki is nyomtatom -
Sotero #23118 Hát tudod hogy van ízlések és pofonok 
NS. filmjei közül nekem meg pont ez tetszett a legjobban és a sebezhetetlen. -
hazsoo #23117 most néztem meg a Gladiátor extended editiont 5.1 magyar hanggal. 

-
"gyúr bele két kitűnő színészt"
Hát azé Owen Wilson-t KITŰNŐ SZÍNÉSZNEK nevezni, hogy is mondjam.... KÖHHÖMMMM
-
Pozitív kritika az indexen... -
hát nekem az 1x megnézés is elég vót :) pedig NS írta a történetet... -
Sotero #23113 Szerintem meg a falu rohadt jó ötlet, és nagyon átgondolt egy film. Pláne ha többször megnézi az ember és felfedezi az apróbb összefüggéseket. -
:)
A nem is olyan távoli jövőben:
2010 Okt 06:
20.00 A szopás szabadsága - Művez: Kovi
21.30 Este - Maya Gold-dal...
23.15 Late Night Show - HC Anal-Nekro-Animal... Sztárvendég VV421 Mighty Penis... -
Kénytelenek némi extrával nézőket fogni :-) -
Ken Park péntek este az M1-en 23.40-től. Kíváncsi vagyok, cenzúrázzák-e?
Merész húzás az állami tévétől... -
Fú, most lesz az Any given sunday?
Kurvajó, dejavu, pont tegnap este dumáltunk a filmről haverzal, meg néztünk közvetítést a sport2-n. :-) -
Én még nem láttam, de tudtam, hogy Jim bácsi jó filmeket csinál, szal megvártam. Mondanom se kell a "Minden héten háború" fél 1-től kezdődik majd holnap... -
Ja, a szellemkutya király, de mint minden jó filmet túl későn adták (meg amúgy is láttam párszor). -
A falu: én viszont nem találtam ki a végét, de amikor "feltárulkozott" minden csak nevettem, hogy hogyan lehet ilyen baromságot kitalálni???????????
-
Nyiri #23105 Falu. Tipikusan az a film ami elokelo helyet kapna a Hogyan csinaljunk 1.5 oran keresztul semmit. A film atom unalom foleg hogy az elso 20 percben ki lehet talalni a veget. -
Szellemkutya 10/10
A csodálatos RTL véletlenül eltalálta. Sztem összekeverték vmi B-filmmel... :) -
Sotero #23103 Mindkettő remek film, pláne a 12 majom. Nekem meg a falu - t sikerült megnéznem és bátran ajánlom mindenki figyelmébe. -
Dogville-nek ugrottam neki, de csak a 36. percig bírtam, ott abbahagytam a nézését. nekem ez perpill túl művészi, pedig többek állítása szerint jó film. elhiszem, max kicsit extrém. -
"Egy rakat ilyen film halmoz el minket,"
na ilyen pont nem...
de sztem semmi értelme bárminemű zombis filmet nézned az elkövetkezendő 5évben...
sry
[és most jön a kemény bizonyító-visszavágás gondolom] -
jó hétvégém volt, megnéztem a 12 majmot meg a donnie darkot ^^ -
jó hétvégén volt, megnéztem a 12 majmot meg a donnie darkot ^^ -
Én nem mondtam, hogy szar.Ha a Dawn of... tetszett, akkor talán ez is fog. -
akkor jo -
pedik mek akartam nézni:|| -
Jaja, nemtommá ki akadt fönt rajta.
-
Jó, csak azt hiszem régebben itt volt kisebb vita, hogy 10 osztva 6-tal, vagy 6 a 10-ből:) -
10-ből 6, vagy 6 a 10-ből, egyre megy. -
gyk. 6/10
-
Land of The Dead
Kicsit olyan érzésem volt, mintha a Doom1 után játszanék a Doom2-vel (Dawn of The Dead párhuzam), bár ez előtte is tudtam, hogy így lesz.Akció szempontjából, hozza az előző film darálós stílusát, bár a kiömlő belekkel, meg leszakított emberi végtagokkal kissé túllőttek a célon(vágatlan verzió).Mondjuk nekem alapvetően ez az intelligens zombi kicsit meredek, megnyílvánulásaiban már-már röhejes volt.A rengeteg filmes klisé és következetlenség meg kissé bosszantó volt(az 1m/perc sebességgel haladó zombik valahogy mindig utolérik a menekülő embereket, az hogy öklömnyi húsdarabot harapnak ki az illető annyira veszi fel mint egy szúnyogcsípést,a zombik nindzsaképzést kaptak, mert bármit csinálnak nem lehet meghallani őket stb.).Ezektől függetlenül, bőven nézhető kategória főleg annak aki egy kis zombimészárlásra vágyik.
10/6
SPOILER
Mi a fene volt a végén az duma, hogy nem lövi le a vezérzombit meg a hordáját, mert új helyet kerenek?Nem baromság ez?Attól még ugyanúgy szörnyek, akik ölik az élőket. -
Land Of The Dead [ A Holtak Földje]
Hát megint egy újabb zombis-emberevő film, mely semmi vagyis semmi újítást nem hozott szürke hétköznapjainkba. Történet számomra bozalmas volt, egy intelligens zombi és máris elpusztíthatatlanok illetve szereplők semmilyenek. Egy rakat ilyen film halmoz el minket, ez beállt a sorba, de nem a legelejére. Unalmassá válik egy idő után és pocsék szereplőkkel.
---> 2/10
jahh és lehetőleg NE egyetek a film alatt :) -
Ebből indult ki az egész "#23050", ahol esett szó éhezésről, és hogy a pénzt miért nem az éhezőknek küldik. -
Ja igaza van!!!
Bolhából csináltatok elefántot!!!
-
Bazzmeg, hol a tökömben írtam, hogy HOGYAN KÉNE CSINÁLNI, meg szar filmek készítése helyett a pénzt éhezőknek kéne utalni?
SEHOL, nekem ez nem véleményem, de erősenk tartottam a "ledemagógozást" és az éhezés belekeverését, holott kurvára nem erről van szó.
-
Kivételesen telejsen egyetértek Mike-kal. Ilyen alapon te is milyen gecó vagy, hogy a hétvégi söröző pénzt nem az afrikaiaknak küldöd el, hiszen sörözésnélkül is meglehet lenni, az is csak egy "szorakoztató iparág", nem lételem. Afrikának az a söröző pénz is egy család havi kajáját jelentené. -
ad 1. nem 2 hónapnyi bohóckodás hoz 10-20 millát
azért valamit le is kellett tenni valamit az asztalra, szal az eddigi életed is benne van, ha ennyit kapsz
ad 2. a film hoz xxx millós nyereséget, amiben neked, mint színésznek nem kis szereped van, ergo még szép, hogy némi zsé leessen neked is
ad 3. nem kevés költséged van neked is mint szinésznek
ad 4. ha kiadó vagy a 200 milla még nem garantál semmit, bele is lehet bukni a moziba
ad 5. szerinted hány ember él meg egy filmből úgy, hogy évekig van munkája
tegyük fel a GYU-nál hány embernek volt biztos munkája akár 7 évig is?
hányan dolgoznak a kiadónál?
tehát senki ne mondja, hogy a 200 millió pazarlás miért nem adják a szegény éhezőknek
ilyen alapon haragudjunk mindenki aki gazdag, akinek 10 olajtankere meg féltucat óceánjűrója van, amik ugye szintén nem két fillér, sőt a 200 milliós film ezekhez képest törpike -
Naja, de azért ebben sem vagyok ám 100%-ig biztos.
Hol ér meg 2 hónapnyi zöld vászon előtt bohóckodás, 10-20milliós fizetést????????? El vannak ezek szállva, de kurvára -
megdolgoztak érte -
Én ezt egy szóval nem mondtam. Te mondtad, hogy abból a 200millából sokan nem éheznek. Közben meg akikre azt a pénzt költötték, életükben nem éheztek...
-
Bukott a film ez a lényeg?
-
gondolom akkor mondjuk a következő mobiltelefonod árát természetesen az ázsia, afrikai éhezőknek adod? vagy mégsem?