106879

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mindig így járok :( 41 track van a CD-n, de ez a fránya szám nincs rajta :( -
Szerintem kipécéztek téged maguknak ott Hálivúdban.
-
kösz. Ez az egyetlen szám, ami nincs rajta soundtracken :/ -
Music For A Found Harmonium by The Penguin Cafe Orchestra -
Leszedtem a Napoleon dynamite OST-t. Minden szar rajta van, még párbeszédek is, de az a rohadt szám, amit keresek, és a filmben volt, nincs!!! Argghhh!!
Az a szám kéne, ami a végén volt, mikor elmennek Lawafundah-ék, és Napoleon ott sétál az úton. Kicsit ilyen Jean Micheal Jarre-os zene. -
Super Size Me. 10/7
Csóró faszikám már elég kutyául nézett ki a végén.
Legnagyobb poén: Bush mint Jézus. Ordenáré.
Amerika. Ennyi.
-
Valiant:
10 / 5
Land of the Dead:
10 / 4 -
-
Land Of The Dead (2005, http://imdb.com/title/tt0418819/)
Csalódás, a Dawn 2004 után újra. Semmi átütőerő, semmi feszültség, és nekem ezek a hirtelen, gyakorlatilag az egyik percről a másikra "törzsfejlődő" zombik sem jöttek be. Alig pár helyszínen játszódik ugyan, de a terek mindenütt tágasak, sehol semmi klausztrofóbia (ami legalább rásegíthetett volna a halovány feszültségre), a társadalmi különbségek ilyen ábrázolása uncsi és céltalan, amit meg kihasználtak belőle, azt előre le mertem volna fogadni súlyos összegekben. Magyarán kiszámítható az egész, semmi új dolog. Ami pozitív, az a pár jó véres jelenet, meg az, amikor előjönnek a víz alól. Ennyi. Legalább izgalmas lett volna, vagy valami. De a végén ásítottam egy nagyot, és ez nem vicc. :(
Szerintem... 3/10
-
Ehh, láss, ne csak nézz.
Imdb-n a film oldalán a bal menüsorban, kicsitt lejjebb ott van a tracklisting. -
gugli, keresőbe filmcime + ost list -
valaki tud egy oldalt, ahol filmekben szereplő zeneszámok vannak listázva? Nem értem ,hogy az imdb-n miért nincsenek kilistázva a filmben szereplő számok. -
Akkor Szerintem neked a Kész Cirkusz is tetszene.Ugyanazok csinálták, látszik a stílusán is.Viszont ebben már "nagyobb" színészek vannak:Csuja Imre, Scherer Péter, Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya stb.Nem volt rossz, röhögtem egy párszor.
Nekem a Tesónak az első fele tetszett, a vége felé meg már tényleg leült. -
Nem véletlenül mivel anfgol humor rulez:) egyébként olvasd el a könyveket és akkor nagyon sok poén jobban átlátható lesz:) -
Na AZT nem láttam. -
Mudruczo Szép napjait láttad?
na AZT nem értem -
de a beszólások azok ott vannak
látszik, hogy a korosztáylunk csinálta
nekme ezért tetszik
pl. amikor Napoleon azt mondja: "Mi a faszom, zöldövezet?" hát ezen dőltem -
1k a tescoban inenntől kezdve nekem nem kell sub -
1 felesleges SUB-od nincs hozzá vletlenül? -
Szenvedtem rajta, számomra kb. 1/10.
Harmatgyenge szereplők, lapos mesélés a semmiről. Szerencsére nem sokra emlékszem belőle. :D -
Tesó (magyar)
vagy Tesók? na mindegy
jópofa film, néhol kicsit leülősebb, de a hangulata ott van
megérte a 2k-t
7/10
-
Cucc
Hát van benne egy-két poén, amiken nagyokat lehet kacarászni, csak a poénok között sokat kell várni
szal 1x nézhető, aztán felejtős kategória
2/10 -
Bezony az. -
Nyiri #23139 Lattam. Rasszizmussal foglalkozo film de nem kozhelyekkel teli baromsag. Nagyon jo. -
Ez nemaz a Crash, tehát nem a '96-os, hanem a '2004-es -
"Basltának"
Aahhahahahaah :DDDDDDDDDDD
De meg jol is hangzik! :D -
Nekem megvolt, szexuálisan gerjednek karambol után... Érdekes.
Elsőre furcsa lesz, szélsőséges figurák vannak benne eléggé.
Könnyű kikapcsolódásnek nem ajánlom. -
Basltának tetszett. -
LAttatok a Crash cimu filmet? Mindeki agyon dicseri. Tenyleg annyira jou? -
El kell hogy keserícsellek, mert én a Falura értettem :))
-
Nyugi, jövőre ők is megcsinálják ugyanezt! :D -
Sotero #23131 Mármint a Batman begins?, mert szerintem nevetséges a harmadik és negyedik rész. Az új az ami visszatalál a gyökerekhez és abban kellemesen csalódtam. -
Khm ! Könnyed éjszakai szórakozás gyanánt megnéztem az OldBoy-t... Utána muszáj volt vagy 20 perc Rocco bevágnom lazításképpen, mert különben valszeg. öngyilkos lettem volna álmomban. Jóak a film, BÁR néhol nekem átlátszó, pl. Mido már nagon korán gyanús és egyértelmű is kicsit, de azért jóak. Ezek a Koreai mukik jönnek fel mint a talajvíz ! Miért nem tudnak az amcsik ilyet csinálni...navajon...
10/9 -
Sztem tiszta nevecséges és ciki!!!!
-
Ha ezt meglátja a szerkesztőség, azonnal kirúgják a csajt szvsz... Indexen valami pozitív kritika?? Uyan már, nem illik a profiljukhoz. -
Hitchhiker's Guide To The Galaxy
szvsz egesz jo kis film.. neha ugy ereztem minth valami monti pajton filmet neznek.. nem rohogtem magam szet de erdekes volt:D
-
Sotero #23126 Pláne Jack Nicholson. De ez új is jóra sikerült. A vártnál sokkal jobbra szerintem. -
Batman: Ez a film még mindig király!!! Joker
-
a TB féle Batman megy most a viasaton -
hátö elment:|