106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Dynamic
    The Skeleton Key
    Annak fog bejönni aki nem sok thrillert látott életében, mert a sztori simán kiszámítható.Nekem pont ezért csalódás.
    5/10

SPOILER

A málészájú ügyvédről már az első percben lejön, hogy köze van a dologhoz.Pont azért mert kételkedik meg málészájú.Ehhez nem kell nagy filmes rutin.
    Amikor a film közepén mutatják a múltra visszaemlékezve, hogy a néger szolga dohányzik, már akkor leesett, hogy a vénasszony meg a néger nő ugyanaz.Ez elég nagy könnyelműség volt a rendező részéről.

• Iori
    1490 a Shaun Of The Dead az auchanban (elcímkezték :))
  • Bucser
    hmmhmmhmm lépek majd hlnap tescoba megvenni:) (a Killert a Hard boiled nem tetszett annyira..)
  • Jano
    :O htx
  • PetruZ
    Aki még nem látta, a Tesco-ban beszerezheti a Hard Boiled-et és a The Killer-t az "óccsó" (990 Ft) kínálataban. Az előbbin magyar 5.1 + angol 2.0, magyar felirat, előzetesek, plusz egy hosszabb John Woo interjú, feliratozva (a The Killer-t - még - nem vettem meg, de hasonló kiadásnak tűnik). A film előtt nincs reklám sem. A képminőség elég jó, nem vhs-rip, vagy divx, bizonyos jelek alapján a francia dvd kiadás "honosításáról" lehet szó. :) Ennek ellenére megéri a pénzét, a filmtörténet egyik - ha nem "A" - legjobb akciófilmjéről van szó, elképesztően jó belső teres akciókkal, a John Woo - Chow Yun-Fat - Tony Leung trió legjobb alkotása.
  • magus
    Tetsuo

viszi a palmat a legbetegebb film kategoriaban nalam.
  • Dynamic
    Speciel a Mementóban már ellőtték ezt az időben visszafelé játszódik poént, csak azzal a különbséggel, hogy a Mementó sokkal hatásosabb és eredetibb film mint ennek a beteg Gaspar Noenak a filmje.
    A "betegről" jut eszembe, tegnap az M1-en leadták a Ken Parkot.Igaz csak a második felét láttam, de annyi is elég volt.Tiszta röhej volt a sok pöcsmutogatás meg mittudomén, nem igazán értettem a rendező célját.Pl. a fickó bemegy a wc-re hugyozni, majd teljes egészében látszik pöcsöstül mindenestül az még oké, de hogy a kamera még direkt rá is közelít csak a farkára, ahogy folyik belőle a vízsugár...hát kurva sok értelme volt.
  • STREEX
    A 40 éves szűz.
    Az elmúlt két hónap legjobb vígjátéka...
    9,5/10
  • CSOCSO
    monicaba belemennek:D csak a velemenynyilvanitasba nem mennek bele
  • Jano
    De.
  • SASboy
    http://www.imdb.com/title/tt0290673/
    Erről a filmről van szó?
  • SASboy
    Sztem Mennyei királyságot.
  • ffxi
    Köszi már eldöntöttem!!

• Sir Quno Jedi
    Jah, amúgy 9 perces a rape jelenet, csak üzenem Csocsonak is, hogy mennyit kell kivágnia a filmből, ha... :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Jóak lehet, még nem láttam, de fogom akkor. Addig is Monicat meg kell cuccolni, szal. !
  • Loál János #23184
    Egyben jó az egész, úgy, ahogy van.

A poroltós jelenet is nagyon pöpec.
  • Sir Quno Jedi
    Ez az 5 perces erőszakolós rész külön azért érdekesebb. Lehet megszerzem külön ! :DDD
  • Loál János #23182
    Szia Mimóza!
  • Lipi1980
    Az Irreversible egy hatalmas film! Mindenképpen küzd le az undorod, és nézd meg! Megéri!!!!!
    Ami engem nagyon megfogott a filmben, az az, hogy visszafelé mutatja be a történetet, ami azért jó, mert ha a normális időfolyásban játszódna a film, akkor nem lenne olyan érdekes, ígys viszont a totális káosszal kezdődik, és egy happy end a vége!
    Szerintem annak ellenére, hogy érződik rajta a francia jellege (ami nem biztos hogy baj) nagyon nagyon nagyon nagyon jóóóóó film!
    Mindenkinek ajánlom!!!
  • Sade marki
    Emlékszem szép májusi napsütéses reggel volt. A madarak csiripeltek a kollégium ablaka előtt. Úgy döntöttem megnézem az Irreversible-t, majd elkezdem tanulni utána a napi controlling-adagot az államvizsgára. A film után értetlen tekintettel néztem magam elé késő estig. Félelmetes hatása volt a filmnek. Még a mai napig borsózik a hátam az aluljáros résztől.
    Azért mondjuk én is szívesen belebotlanék Monicába...
  • Blasta
    Hát igen, Monica-ba belemenni azé nem járja... :-)

• CSOCSO
    irreversible-t meg mindig nem tudtam meglesni.. valahogy nincs gusztusom hozza... ahogy ott eroszakoljak 5 percig monicat...mindegy.. nem is mennek bele..
  • Iori
    Four Brothers:

Kicsit elvan túlozva ez az énvagyokittakirályésaztcsinálokamitakarok sztájl, tényleg kicsit GTAsra sikeredett. Amugy rendesen van megcsinálva, a szereplőgárda jó volt, Wahlberg kitűnt azért a többiek közül. A sztori közepes, de a kivitelezés profi munka. Kár hogy picit messze van a realitástól.
    SPOILER
    cegény fehér csákót sajnáltam :(, nem elég hogy neki csak kurbli jutott és megis hal :\

7.5/10
  • Mike at home
    mindet, ebben a sorrendben
  • Iori
    hát tényleg nem vmi ütős lista :), inkább nézd a hetediket a viasaton
  • I.C.ram
    Király volt ez a film újra :D

A végén írtak franciul egy olyan szöveget, hogy ez volt az első olyan eset, mikor kamerával kiugrott ejtőernyővel valaki, és úgy filmezett, feltéve, ha jól fordítottam, mert azért nem vagyok pörfikt franciából. Valaki tud erről valamit? Mindenestre jó kis film volt!
  • Blasta
    Fúúúú, semmi jobb nincs? :-)
  • I.C.ram
    Pár napja megnéztem újra a Fantomast most meg a Fantomas visszatért nézem. Hihetetlen ez a Funes. Iszonyat egy karakter :D 40 év távlatából is folyamatosan megmosolyogtat. Citroen DS rulz :P
  • ffxi
    Léccí szavazzatok meg, hogy 7végén melyiket nézzem meg!! Nemtom eldönteni:)
    THX!!

Mexikói határ
    Ördögűző-a kezdet
    Creepshow
    Galaxis uti..
    Halott madarak
    Hurok
    Mennyeikirályság
    Végszükség
    Viaszbábok
  • SASboy
  • Mhosah Myth
    "You have to go to the island!"
  • SASboy
    The Island

Én nem szeretem a sci-fiket, de ez nagyon bejött. Jó volt a hangulata, zenéje, a főszereplők is jók voltak.

9/10
  • jointeer
    katonák voltunk jobbab:o

najó nem:|
  • Jano
    Tudtommal volt ott némi közösködés, szal nem kellett tejelniük.
  • Iori
    Saving Private Ryan

abszolut 10/10, annak ellenére hogy az ilyen amerikát hirdető filmeket nem csípem, de ez a darab tényleg megérdemli a helyét az imdbn. Pazar színészi játékok, az intro jelenet meg full MOHAA :) (fizettek az EAsek a lekopintásért?)
  • I.C.ram
    Heh?
  • Mike
    hát amiket mond róluk, meg is érdemli
  • I.C.ram
    Mindig így járok :( 41 track van a CD-n, de ez a fránya szám nincs rajta :(
  • Loál János #23161
    Szerintem kipécéztek téged maguknak ott Hálivúdban.
  • I.C.ram
    kösz. Ez az egyetlen szám, ami nincs rajta soundtracken :/