106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    sztem meg ha olyan egyszerű lenne, nyugodj meg hogy belerakták volna.
    azért nem hülyegyerekek ezek a mérnökök...
  • SASboy
    Nekem JVC van és azon se lehet állítani. sajna.
  • SASboy
    na ugye :)
  • BADE
    Nem hiszem,hogy olyan nagy munka lett volna,belerakni ezt az állítható betűméret funkciót a lejátszóba...
  • Sil3nt
    nekünk is lg divx lejátszónk van és igen kicsi a felirat...én sem találtam semmilyen állítási lehetőséget...sux
  • fifi
    nekem is LG van és nem lehet állítani
    de egy 22nm-es szobában nézve tűrhető...
  • BADE
    Off:
    Gondolom vannak egy páran,akik Divx-es asztali lejátszón nézik a filmeket.Nálatok is kicsi a felirat,amit berak a film alá?(nem a ráégetett feliratra gondolok,hanem amit egy mappába másolsz a filmmel)
    Nekünk LG divx-es lejátszónk van,semmiféle állítási lehetőséget nem találok rajta.
  • BADE
    Nekem ilyen verzióm van:
    2CD XViD-DEiTY
    Ott csak 1cd-sek vannak fent ill. TC.XviD-lrc 2 cd-s,de az nem jó.
    Közben kiderült,hogy mégis van jó felirat,csak 1cd-s változatot írtak a 2cd-s helyett.
  • SASboy
    na ne mondd már, hogy nincs ilyen verzió.
    http://feliratok.tx.hu/index.php?keres=the+longest+yard
    Akkor szted ez mi? Délibáb?
  • BADE
    Lassan 1 órája szarozok vele(a 2cd-s verziót próbáltam kozmetikázni,hogy nálam jó legyen) - azzal nemigazán sikerült
    Ekkor letöltöttem az 1cd-s verziót,azt akartam átszerkeszteni,erre amikor megnyitom mit látok,2cd-sváltozat,csak hibásan van kiírva...
  • Sil3nt
    időzítsd megadnak:
    Program: - SubtitleWorkshop 2.51
    Leírás: - ITT
  • BADE
    nincs ilyen verzió,a másik meg késik
  • SASboy
    ja www.feliratok.tx.hu :)
  • BADE
    A 2cd-s Csontdaráló(The Longest Yard (XViD-DEiTY)) verzióhoz van valakinek felirata?Vagy tudtok valami jó időzítő progit?
  • fifi
    de azért ezzel látványban és "történésben" is túllőttek a célon, még ebben a filmben is...
  • Blasta
    "minek raknak ilyet ekkora kaliberű filbe, máig nem értem..."

Előtte válaszoltál rá:
    "Tudom hogy CGI, meg hihetetlen, meg ilyen nincs stb... Megtette a dolgát:szórakoztatott... "

ennyi
  • Mike
    Gorilla bácsi

néha egész vicces kis vígjáték, nem egy-két helyen borzasztóan túlerőltetett, nem túl életszagú, a végén lévő szerelmi szál dramaturgiailag sem passzol a filmbe. Néha lehet nevetgélni, és nem alszol el rajta, és végre az altesti humort is kihagyták belőle

6/10

• fifi
    Transporter 2

Elmondom őszintén, nekem a film 90%-a tetszett. Tudom hogy CGI, meg hihetetlen, meg ilyen nincs stb... Megtette a dolgát:szórakoztatott... Más célja nem is volt.
    Viszont a végén a repülős fel-le majd be a vízbezuhanás faszság közben azt hittem kikapcsolom a francba. na azt nagyon nem kellett volna. minek raknak ilyet ekkora kaliberű filbe, máig nem értem...

így 6/10

mikor lesz a 3?
  • Mike
    80 nap alatt a Füld körül
    Jackie Chan

hát, néhol vicces, egyébként meg totál átirták Verne regényét, de nem baj
    egyszer azért nézhető, de nem egy nagy etvasz, de nem si rossz vagy unalmas

az átvezető CGI animációk tetszettek
    a film eszméletlenül szép szinekben pompázik

6/10
  • Sephi
    Nagy igazat mondtal.

Miert van minden ilyen stilusu filmnek az a storyja hogy a vegen ossze kell veszni es majd egy romantikus happyendel kibekujenek? En man unom.
  • Bucser
    Szerintem max harap:D
  • North
    És mégis milyen forgatókönyvet vártál egy ilyen típusú vígjátéktól? Mondjuk én még nem láttam, érdemben nem tudok nyilatkozi az alkotásról, de Vince Vaughn miatt tuti megnézem.
  • I.C.ram
    Megnéztem ezt a Wedding Crashers aka Ünneprontók ünnepe.

Egy borzalom az egész. Azért néztem meg, mert az imdbn 7+ pontot kapott, az index első olyan filme, amit nem húzott le. Ez a film egy nagy rakás szar. Tipikus történet: rosszfiú hirtelen megjavul, mert beleszeret egy lányba, akinek bunkó a barátja, aztán már egyenesbe jönnek, mikor kiderül a rosszfiúról, hogy hazudott a csajnak, aztán összevesznek, de a végén újra kibékülnek, és happy end. szóval egy tipikus amerikai szar film forgatókönyve, amit egymás közt dobálnak a rendezők, producerek, és mindenki megcisnálja a saját változatát belőle.

Nem is értem, hogy kapott ez 7 pont felett az imdbn, és hogy mi tetszett az indexnek ebben a szarban.
  • Rafaelo
    jaaaaa :) nemtud irni étem
  • CSOCSO
    alien-t akart irni
  • Rafaelo
    Aline az meg mi?
  • CSOCSO
    :)
  • Nyiri
    Ez a velemeny semmit nem jelent mivel te Aline buzi vagy :D
  • CSOCSO
    nemtom.. en mikor meglestem a predatorokat nemreg..ugy gondoltam hogy az elso meg elmegy de a masodik mar nagyon nem tetszik.. nemtom miert... alien rulez:D
  • Rafaelo
    joaz
  • STREEX
    Predator 2
    9/10
    Most jöttem csak rá hogy ez a film egy olyan jövőben játszódik ammin már túl vagyunk.Ugye 1990-es a film és 97-ben játszódik.
  • Rafaelo
    :D
  • mrzed001
    De 100x keményebben üt, vagy rúg, 20 kilóval több rajta az izom és persze a spárgát is üvöltés nélkül nyomja :)))
  • I.C.ram
    Van Damme kőkemény 8 centivel magasabb, mint Tom Cruise :P
  • Rafaelo
    110 cm magas a gyerek
  • Sir Quno Jedi
    Sephiroth NEM gonosz, csak másképp gondolkodó ! :DDD Tudod, a másképp gondolkodók nem mások mint mi ! :DDDDDD
  • mrzed001
    Színészként lehet, hogy Tom Cruise jó, de akkor húúúúúzzzon a színházba, és játsza ott rómeót, vagy vmi hasonló nyálas dolgot, ne pedig nekünk akarja beadni a kemény macsó akcióhős vagyok mesét (mert ettől a röhögőgörcs jön rám)
    Inkább nézek meg egy Hulk Hogan-es Külvárosi kommandót, mint egy Mission Impossible-t a tomi gyerekkel :)
  • tomsolo
    O.o :O8))))))))))99999999
  • Sephi
    Te minden uzidet le szoktad torolni? Olyan sokan irnak hogy mar zavar vagy miert?
  • Sephi
    Voltak ismeroseim akik csak azert neztek meg mert akartak latni honnan a nickem :D

Oszt nem is tudtak hogy Sephiroth az gonosz :D