106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
    Ez nem is olyan rossz dolog.
    Hátha a játék+film hatására valami felbőszült szülők tényleg kinyírják Boll bácsit.
  • jointeer
    loál:DDDD
    de nem ez a legerőszakosabb-.-
  • PetruZ
    Egek ura, jön a Postal film. A rendező mindannyiunk kedvence. Igen, "Ő"...
  • PeeVee
    kicsit.... leégette a magyarokat ez a film :S na mind1, 1-2 poén volt benne d amúgy SZERINTEM nem volt nagy durranás.. hát, magyar film ;´))
  • fifi
    az milyen volt?
    mert ez tényleg egy idegesítő, unalmas, mégcsak nem is vicces/pedig az akart lenni/ lapos sz@r...
  • Loál János #23393
    Úgy van.
  • Mike
    ez legalább olyan jó mint a Getno?
  • Sade marki
    Szegény magyar színészeket meg kell nyaraltatni azért néha. Csöves mind.
    Támogatta: Magyar Mozgókép Alapítvány...
    Gratulálunk
  • Prof William
    Csudafilm.

Üzenetem a rendezőnek. Kedves rendező... TÖBBET NE!
  • Sade marki
    Lost Highway (D. Lynch)

Na erre mondom, hogy 10/10
    Aberrált szürrealista.

Vkinek nincs meg az OST-je?[
  • Rafaelo
    four brothers 7/10

az annyuk hát vazze egyfolytában kacsintgatott rájuk :O az a pár jelenet
    nagyon ciki de azonkivül a film jóa :)
  • fifi
    The I inside

sztem nagyon korrektül összehozott kis film, csak éppen kellően vannak összekuszálva benne a szálak :D
    viszont a vége sztem nem igazán illik oda. kapott még egy lehetőséget? a testvére azt mondta, hiába éli meg akárhányszor is, változtatni-jóra fordítani nem fog tudni semmit.
    ezek szerint csak tud, ha akar?
    nem így fejeztem volna be, vagy ha igen, nem hangoztatnám a megváltoztathatatlan sorsot!
    ettől függetlenül 9/10
  • Sephi
    Cinderella Man -

Nos itt az ujjabb Russell Crowe film. Es megint es megint akkorat utot! Annyra nem mint a Csodalatos Elme de majdnem ott van. Oszinten 1999-tol idejig az osszes filmje nalam nyero. Szerintem kurva jo szinesz.
  • Sephi
    Nem te! Naon teccet! :D

• North
    - The Jacket -
    Nem az a szokványos film. Nem is nagyon tudok mit írni róla. Mindenesetre nagyon megfogott. Hangulatilag talán a Lebegés c. alkotáshoz tudnám hasonlítani. Rég adtam már ilyen jó osztályzatot.:) 9/10
  • CSOCSO
    nekem nagyon is!
  • Iori
    hö?
  • Bucser
    NA ja de tudod aki 2 barátnővel megy az nem teheti meg
  • Jano
    És jó benne a notebook is?
  • Iori
    The Notebook:

Hmmm. Bevallom őszintén soha nem érdekelt ez a műfaj. Tegnap este leültem megnézni és azt kaptam amit vártam tőle. Nagyon megható történet, egy igazi szerelemről van szó és végre van benne némi realitás! A zene nagyon jó volt és az ending is nagyon tetszett.
    9/10 Récsöl Mekedemsz
  • Mike at home
    mennyi bajotok van
  • winnie
    ez most ilyen cinikus kritika volt? tényleg gáz, de azért ennyire nem szörnyű.
  • SASboy
    Touching the void

10/10
  • Montanosz
    A Vörös Sárkány lovagja

ma lesz a m1-en
  • akos
    Apleesed

Tetszett.
  • Sephi
    Valiant -

L.O.L.

Ez tok aranyas volt en naon sokat rohogtem :D
  • CSOCSO
    Karcsi es a csokigyar.
    Hat ez nagyon aranyos film volt:)
    csodalatos mese szep vilag jo szineszek= TETSZETT!
    8/10 es

madagascar
    baromi rovid nem is nagy cucc de azert elszorakoztatott..
    riszalom ugyis ugyis:D:D:D
  • Iori
    Wedding Crahsers:
    Na megnéztem ezt az index által nem lehuzott filmet. Sokat röhögtem rajta, jó pofa volt de sablonos a vége. 6.5/10 Will Ferrell egy állat :D
  • Nyiri
    Negy teso. Kiraly film volt.
  • I.C.ram
    Hát, en beszomtam rakni magam mellé. Ezekben a szar multiplexkben soha nicns teltház és simán letudom magam mellé rakni a cumóimat.
  • desigo
    Hát jah
  • qper
    Ami miatt spec. télen tuti nem megyek moziba: egyszerűen a kabátomat nem szeretem két órán keresztül a kezemben tartani. Amennyibe kerül egy jegy, nyugodtan nyithatnának egy ruhatárat ahol az ember a film előtt ledobja a cumóit.

Régen ha többen mentünk moziba összedobtunk még egy jegyet ahová letettük a cuccainkat /persze ez '96-97 ben volt amikor olyan 300 volt egy jegy még a Duna Plaza-ban is/ Ki tenné ezt meg most 12-1300-ért?
  • Iori
    ezért kell mindig kabátban menni :D
  • Nyiri
    Jaja... Hideg legkondi rohadtul alap. SW3 elott direkt nem ittam semmit nem vettem kolat, erre bazz a hideg levego miatt megis a felenel kijottem a budira pisilni :)
  • I.C.ram
    Engem a mozikban az egyre magasabb jegyárak (évente kb 100-200 forinttal emelik), a recsegősre felhangosított hang és a minuszba tekert légkondi, amitől garantáltan reumát kap az ember.
  • Prof William
    The Family Collection. -50/10

Röviden. Totálbeteg amatőr film kezdő sorozatgyilkosoknak.

Adva van egy apa és a fia, akik a sorozatgyikosok, unalmas és egyhangú életét élik.

Néha néha a skac felhozza a barátnőjét, hogy bemutassa az apucinak, akit aztán jól kinyírak, és a közeli hűtőházba állítnak ki. innen a név. (A srác ronda mint az éjszaka, úgyhogy nemtom mit esznek rajta a nők, de ezen nem fogunk fennakadni.)

A gyilkok közti időben + filozofálgatni próbálnak, + az apa tanítgatja a gyereket, hogy lehet jól kinyírni az áldozatot. (Komolyan mondom mint egy felvilágosítófilm sorozatgyikosoknak. )

A nők elég csinosak, szóval nem értem miért egy ilyen szennyben hasznoasítsák a tehetségüket.

Kicsit utánnanézve kiderült, hogy a film direkt ferdéknek készült, akik a gyilokra izgulnak fel.

Realizmus van. A filmekben mindig birtam, hogy az áldozat amint a nyakába vetik a hurkot/torkon ragadják, kb 10mp-n belül meghal. Itt azért eltartott egy ideig. 3-5 perc.

Más komment nincs, talán csak annyit, hogy a rendező jobban járna, ha visszamenne disznótenyésztőnek.
  • Blasta
    DEADÚMFILMET CSAKAZÉRTIS MOZIBAN NÉZEM, HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDD
  • qper
    dettó

• Nyiri
    Jo filmekre elmegyek moziba de egyre inkabb megy el a kedvem a sok tre arctol aki csorog csattog pofazik stb...
  • Sir Quno Jedi
    Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov ! Mintha csak magam mondtam volna !