106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Ez nem is olyan rossz dolog.
Hátha a játék+film hatására valami felbőszült szülők tényleg kinyírják Boll bácsit. -
loál:DDDD
de nem ez a legerőszakosabb-.- -
Egek ura, jön a Postal film. A rendező mindannyiunk kedvence. Igen, "Ő"...
-
PeeVee #23395 kicsit.... leégette a magyarokat ez a film :S na mind1, 1-2 poén volt benne d amúgy SZERINTEM nem volt nagy durranás.. hát, magyar film ;´)) -
az milyen volt?
mert ez tényleg egy idegesítő, unalmas, mégcsak nem is vicces/pedig az akart lenni/ lapos sz@r... -
Úgy van. -
ez legalább olyan jó mint a Getno? -
Szegény magyar színészeket meg kell nyaraltatni azért néha. Csöves mind.
Támogatta: Magyar Mozgókép Alapítvány...
Gratulálunk -
Prof William #23390 Csudafilm.
Üzenetem a rendezőnek. Kedves rendező... TÖBBET NE! -
Lost Highway (D. Lynch)
Na erre mondom, hogy 10/10
Aberrált szürrealista.
Vkinek nincs meg az OST-je?[
-
four brothers 7/10
az annyuk hát vazze egyfolytában kacsintgatott rájuk :O az a pár jelenet
nagyon ciki de azonkivül a film jóa :) -
The I inside
sztem nagyon korrektül összehozott kis film, csak éppen kellően vannak összekuszálva benne a szálak :D
viszont a vége sztem nem igazán illik oda. kapott még egy lehetőséget? a testvére azt mondta, hiába éli meg akárhányszor is, változtatni-jóra fordítani nem fog tudni semmit.
ezek szerint csak tud, ha akar?
nem így fejeztem volna be, vagy ha igen, nem hangoztatnám a megváltoztathatatlan sorsot!
ettől függetlenül 9/10 -
Cinderella Man -
Nos itt az ujjabb Russell Crowe film. Es megint es megint akkorat utot! Annyra nem mint a Csodalatos Elme de majdnem ott van. Oszinten 1999-tol idejig az osszes filmje nalam nyero. Szerintem kurva jo szinesz. -
Nem te! Naon teccet! :D
-
North #23384 - The Jacket -
Nem az a szokványos film. Nem is nagyon tudok mit írni róla. Mindenesetre nagyon megfogott. Hangulatilag talán a Lebegés c. alkotáshoz tudnám hasonlítani. Rég adtam már ilyen jó osztályzatot.:) 9/10 -
nekem nagyon is!
-
hö? -
NA ja de tudod aki 2 barátnővel megy az nem teheti meg 
-
És jó benne a notebook is?
-
The Notebook:
Hmmm. Bevallom őszintén soha nem érdekelt ez a műfaj. Tegnap este leültem megnézni és azt kaptam amit vártam tőle. Nagyon megható történet, egy igazi szerelemről van szó és végre van benne némi realitás! A zene nagyon jó volt és az ending is nagyon tetszett.
9/10 Récsöl Mekedemsz
-
mennyi bajotok van -
winnie #23377 ez most ilyen cinikus kritika volt? tényleg gáz, de azért ennyire nem szörnyű. -
Touching the void
10/10 -
A Vörös Sárkány lovagja
ma lesz a m1-en -
akos #23374 Apleesed
Tetszett. -
Valiant -
L.O.L.
Ez tok aranyas volt en naon sokat rohogtem :D -
Karcsi es a csokigyar.
Hat ez nagyon aranyos film volt:)
csodalatos mese szep vilag jo szineszek= TETSZETT!
8/10 es
madagascar
baromi rovid nem is nagy cucc de azert elszorakoztatott..
riszalom ugyis ugyis:D:D:D -
Wedding Crahsers:
Na megnéztem ezt az index által nem lehuzott filmet. Sokat röhögtem rajta, jó pofa volt de sablonos a vége. 6.5/10 Will Ferrell egy állat :D -
Nyiri #23370 Negy teso. Kiraly film volt. -
Hát, en beszomtam rakni magam mellé. Ezekben a szar multiplexkben soha nicns teltház és simán letudom magam mellé rakni a cumóimat. -
Hát jah -
qper #23367 Ami miatt spec. télen tuti nem megyek moziba: egyszerűen a kabátomat nem szeretem két órán keresztül a kezemben tartani. Amennyibe kerül egy jegy, nyugodtan nyithatnának egy ruhatárat ahol az ember a film előtt ledobja a cumóit.
Régen ha többen mentünk moziba összedobtunk még egy jegyet ahová letettük a cuccainkat /persze ez '96-97 ben volt amikor olyan 300 volt egy jegy még a Duna Plaza-ban is/ Ki tenné ezt meg most 12-1300-ért? -
ezért kell mindig kabátban menni :D -
Nyiri #23365 Jaja... Hideg legkondi rohadtul alap. SW3 elott direkt nem ittam semmit nem vettem kolat, erre bazz a hideg levego miatt megis a felenel kijottem a budira pisilni :) -
Engem a mozikban az egyre magasabb jegyárak (évente kb 100-200 forinttal emelik), a recsegősre felhangosított hang és a minuszba tekert légkondi, amitől garantáltan reumát kap az ember. -
Prof William #23363 The Family Collection. -50/10
Röviden. Totálbeteg amatőr film kezdő sorozatgyilkosoknak.
Adva van egy apa és a fia, akik a sorozatgyikosok, unalmas és egyhangú életét élik.
Néha néha a skac felhozza a barátnőjét, hogy bemutassa az apucinak, akit aztán jól kinyírak, és a közeli hűtőházba állítnak ki. innen a név. (A srác ronda mint az éjszaka, úgyhogy nemtom mit esznek rajta a nők, de ezen nem fogunk fennakadni.)
A gyilkok közti időben + filozofálgatni próbálnak, + az apa tanítgatja a gyereket, hogy lehet jól kinyírni az áldozatot. (Komolyan mondom mint egy felvilágosítófilm sorozatgyikosoknak. )
A nők elég csinosak, szóval nem értem miért egy ilyen szennyben hasznoasítsák a tehetségüket.
Kicsit utánnanézve kiderült, hogy a film direkt ferdéknek készült, akik a gyilokra izgulnak fel.
Realizmus van. A filmekben mindig birtam, hogy az áldozat amint a nyakába vetik a hurkot/torkon ragadják, kb 10mp-n belül meghal. Itt azért eltartott egy ideig. 3-5 perc.
Más komment nincs, talán csak annyit, hogy a rendező jobban járna, ha visszamenne disznótenyésztőnek.
-
DEADÚMFILMET CSAKAZÉRTIS MOZIBAN NÉZEM, HUÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :-DDDDD -
qper #23361 dettó
-
Nyiri #23360 Jo filmekre elmegyek moziba de egyre inkabb megy el a kedvem a sok tre arctol aki csorog csattog pofazik stb... -
Igaz, igaz, Ványadt Ványadtovics Vinyov ! Mintha csak magam mondtam volna !