106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kandurex
    Grimm:

7 / 10

Stem kurva jó volt. Tetszett, ahogy beleszőtték a meséket. Aki kicsit is fogékony volt gyerekkorában a Grimm mesékre, azoknak meg egyenesen kötelező!
  • Mike
    jó mondjuk ez a része mese
  • Loál János #23556
    :@@@@@!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fél kommentem hova lett UGYAMMÁ!!!!! :@

Olyasmiket írta, mint Jedie (persze messze nem oly' részletesen, kristálytisztán, és pazar módon megfogalmazva -.-).
  • Sir Quno Jedi
    Honnan a rákból tudtak volna a rájuk veszélyes baktériumokról. A gépeket már évmilliókkal/évezredekkel azelőtt beásták, akkor még más volt a flóra/fauna és nem bizts, hogy távolról tudták tanulmányzni a ökoszisztéma átalakulását (a lebukás esélye nélkül). Arról nem beszélve, hogy az emberek is csak akkortájt kezdték ezt felfedezni (az eredeti változatban), tehát a híradásaink alapján sem tudtak volna semmit róluk.
  • Sir Quno Jedi
    Nem villámmal közlekedtek, hanem afféle űrkapszulákat lőttek át a Marsról, amik becsapódáskor áttörték a felszínt és bejuttatták az organikus pilótákat a gépekbe. Hogy miért nem haltak szörnyet a becsapódáskor, arra lehet azt modnani, hogy pl. hibernálva voltak, avagy valamilyen gyorsulás kiegyenlítést segítő folyadékba zárva stb..
  • Sir Quno Jedi
    Az emberek a biomasszához kellettek, amivel "betrágyázták" az új ökoszisztémájukat. Nyilván könnyebb organikus, szerves begyületekből újakat előállítani. Erre jók voltak az emberek. Nem azzal működtek a gépeik.
  • Loál János #23552
    Na ja, csak nem ez volt a céljuk, hanem a módszeres levadászás.
  • Sil3nt
    nomeg az sem stimmel, ha le akarnak igázni, akkor miért kis pXcs lézercsíkokat :) lőnek ki ránk és egyesével szednek le...ha ilyen fejlettek dobtak volna le egy olyan bombát ami minden embert elpusztít
  • Nyiri
    War of the Worlds be nekem az nem tetszett, hogy az faja hogy mar millio eve tervezik a leigazast, de akkor hogyhogy nem tudnak a bakteriumokrol.

Jah meg hogy villammal kozlekednek, de emberi testek kellenek a gepek mukodesehez. Ez valahogy nem jon ossze.

Jah es amilyen sebesseggel zabalta az embereket 1 lepegeto, 2 honap es over.

Nagyon atgondolatlan film.
  • jointeer
    fú, boksz-.-
  • Nyiri
    Saw2... Nem rossz, de nem volt olyan jo mint az 1
  • Blasta
    Könyörgöm.

NEKEM AZ volt. Neked nem.
  • jointeer
    ennyire nem volt rossz ez:[-]
  • Mike
    nekem a tülkölés tetszett
    meg az, hogy a mozi közönsége a film után fix befosott volna egy ilyen hang hallatán :DD
    meg elmerengtem azon mit csináltam volna én ilyen helyzetben
  • Mike
    hm, megtudtam egy gyenge pontod
    ha majd megnyerted a lottóötöst ezzel fogunk kínozni :DDDDD
  • Mike
    :DDDDD
  • Loál János #23542
    Szerintem az Independence Day idegenjei legalább ilyen szarok voltak.

Egyébként sokkal másabb lett volna a hozzáállásod, ha láttad volna az '53-as verziót. Nem a filmet védem, nekem sem tetszett összességében (csak az, hogy azok a gennyek módszeresen aprítják az emberiséget, az jó volt :D), csak annak fényében, hogy ez egy rimék egy akkor ütős történetből (ami szerintem sem állja meg a helyét MA), talán találtál volna benne értékelhető momentumokat.
  • Loál János #23541
    Nem nézted meg a trailerét előtte? Akkor szerintem nem lett volna nagy a meglepi.
  • Rafaelo
    :D !!!!
  • Rafaelo
    mert a tudomány az egészben a baktériumok fölfedezése volt a classicus f. vagy
    könyv idején

• Blasta
    Nade nem akarok én ma WotW fikanapot tartani, a véleményem lentebb, szabad vele egyetérteni vagy nem, de megváltoztatni nem fogom.
    Gudbáj :-)
  • Blasta
    Ez nem is kérdés :-)

• Blasta
    Hmmmm.
    Magvas egy mondanivaló, pláne egy "sci-fi"-től...

ID4 fináléja igen, eléggé gyerekes volt. Nade kérdem én: "JUJJ ODASS, A CÚNA TRIPODOK MEGBETEGEDTEK, MÁR LEHET ŐKET BAZUKÁZNI JÓÓÓL" finálé mennyivel kifinomultabb?
  • Rafaelo
    ennyi erővel mondhatnék neked csomo magyar vigjátékot amiben egy poén sincs
    :D
  • Rafaelo
    az a lényeg hogy a film a kiszolgáltatottságról szól hogy nemtudnak ellenállni
    ezé futnak

bezzeg independence dayben elég gyerekesen oldották meg a finálét no comment
  • Blasta
    És melyeket?
    (csak azért kérdem, hogy tudjam: mit tartasz Te sci-fi-nek. Mert a műfaj ugyebár Tudományos-Fantasztikus-t jelent, és ebben a filmben tudományos dolgokat nem sokat láttam, fantasztikusnak meg aztán tényleg nem nevezném)

• Rafaelo
    rengeteget :) olvastam néztem
  • Blasta
    Sci-fi?
    EZ????????
    Mondcsak, láttál már sci-fit? Úgy értem: SCI-Fi-t? Netalán olvastál esetleg?
  • Rafaelo
    most néztem meg dvdripen és 7/10 és nemszar aki szerint szar az nemszereti
    a scifit mondjuk orson welshez nincs köze :)

monnyá le
  • Sné Zsuzsa
    Látványban tuti móka lehetett moziban +hanghatás.
    Színészi munka nincs. Hol lenne? Futni kell? Megyek én is.
    A kis Dakota megérdemelt volna egy lapátot valóban :D
    A hullafolyó fullos volt.
    A mondanivaló, hogy mennyire leigázhatóak vagyunk az kafa.

A film megérdemel egy egyszeri megnézést....de ezek a Grimmek....fáááááá :D
  • Sné Zsuzsa
    Grimm:

Hát nekem egyáltalán nem jött be.

Nem tudom miért...egyszerűen másra számítottam. Arra számítottam, hogy mesés lesz, boldog és vidám...ehelyett inkább egy rémálom, mint egy szép mese. Nem ijesztő, igaz vannak benne ocsmány pofák, de az egész film sötét...vissztaszító egy-két jelenet nagyon...ááá....nem is tudom....jobbra számítottam. Szerintem olcsón lett kihozva a film.
  • Blasta
    A rulez filmekben kinyiffannak :-))))))))))
  • Dynamic
    Én nem olvastam róla, lehet, hogy pont ezért zavart, hiszen ha olvastam volna akkor számítok rá és nem lett volna olyan zavaró.
    Meg amúgy sem szeretem ha gyerekek vannak a filmben, mert tudom, hogy azok tuti hogy nem nyiffannak ki:D
  • Blasta
    Bár ezek a filmek most nemtom, hogy kapcsolódnak ide, csak ezek figyelnek a winyómon folyton :-D
  • Blasta
    Őszíntén, én sokkal durvább sikoltozásra számítottam (az itt olvasott sírások után), annyira fel se tűnt, sokkal inkább a lentebb írt dolgok :-)
  • Blasta
    Kurvára nem fakadok sírva, te pénzed, arra baszod el amire akarod :-DDDDDDD

Én kikészültem tőle, soha, semmilyen formában nem kívánom újra látni, inkább bármikor megnézek egy közönséges bűnözőket vagy traffic-et, demég akár a jeleket is mint ezt a gányt.
  • Mike at home
    ugye nem fox sirvafakadni, ha azt mondom, nem ertek egyet? sot annyira nem, hogy dvd-n is meg fogom venni, amikor megjelenik
    ellentetben mondjuk a keleti kiralysaggal? es az utolso szamurajjal
  • Dynamic
    Szerintem nem volt annyira szörnyű, de azért a kis Dakotát nem ártott volna a hatodik sikitozós jelenet után pofáncsapni egy lapáttal.
  • Blasta
    Világok harca
    --------------------
    Szpílberg MONNYON LE!!!!!!!!!

Értékelhetetlen, foslé, még 5 pohár J&B/kóla után is

Látvány - moziban biztos jobb volt, de monitoron NULLA (láttam már monitoron olyat, hogy tátva maratt a szám), najó 2/10
    Akció - nem emléxem ilyesmire
    Forgatókönyv - sux, uncsi, béna
    Színészi játék - volt ilyen? (Tim Robbins mint gyerekkorában szexuálisan inzultált f@sz, akárcsak a mystic river-ben :-////////) :-)
    Idegenek - sokkal inkább egy ID4 vagy Jelek
    Végjáték - ultra-mega-hiper LOL, ennél bénábbat és unalmasabbat elképzelni sem tudtam

Komolyan, nálam bekerült az első 10 citromdíjas közé
  • magus
    na arra enis kivancsi leszek, Johnny Bravo sztem a vilag leghulyebb rajzfilmfiguraja, a legszerencsetlenebb, semmit sem er hogy szoke napszemuveges kigyurt macho, nagyon birom:)