106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
tegnapi szkifi, Inpoztor jó volt -
North #23597 - Hazárd megye lordjai -
Igazi hangulatfilm. Ha nincs akkor csinál. Könnyed esti movie. 7/10 -
számomra a közepe rettenetesen unalamas volt, btw a credits utáni jelenetet láttad? -
Basebolndok nagyon nagy film szerintem szorakoztató lehet hüyle poénok vannak benne de sztem kurva jó! -
North #23594 Nekem is. Onnantól, amikor megjelent a Sátán. -
Nekem csak a vege teccet pl. -
meg jó kis tüdőrák
-
Nekem a Constantin jött be nagyon.Jol megcsinált látványeffektek, viszonylag jo történet(vezetés). Összességében jo. 
-
Még 1párszor meg fogom nézni !!! -
Sin City !
Nekem 10 pontos a műfaján belül !
Az emberevőt leszámítva, ami már túlzás volt és kicsit ki is lógott nekem a sztoriból igazi mestermű ! Túlontúl igaz is sajnos... -
Tolvajtempó
Könnyű szórakozás, 1x nézhető, de csak a jó színészek mián, Angelinát nem számolom term. -
Nos a könyv a maga idejében szerintem MÉG ütősebb volt, hiszen az angol verzió ugye nagyon brutális és fantasztikus a kor technikai színvonalán nézve !
Egyébiránt ajánlom még olvasásra a Triffidek napját ! Klasszikus alapmű ! -
ott van pl. a 2001 Urodusszeia
alapmu, de szamomra rettenetesen unalmas retesteszta -
Fight Club:
Aztakúvaaaa, gebasz ezt a filmet párszor még meg kell nézni. Oldboy után nem voltam ilyen hangulatban... -
Lantee #23584 The Skeleton Key:
Kellemes kis movie, nem várt fordulattal! Pedig már annyit írtatok róla, hogy végig azt találgattam, hogy mi is lehet a végén a csavar, de mégis meglepett!
Jó film! 8/10
Fantastic Four:
Ki kellett volna írni, hogy a film megtekintése szigorúan 6-14 éves korig ajánlott!
Nem jó film: 2/10
-
Doom felirat, #23559 feltételekkel.
Nehézségi értelmezések: #23566 -
Lantee #23582 Nem vagyok hülye, brada! Láss is, de csak nézz: "Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a KÖNYV OLVASÁSA közben."
Pontosan tudom, hogy az Orwell féle rádiójáték alatt igencsak bepánikoltak az emberek, ezt nem is vitatom. DE én a könyvről írtam, brada!
Na mindegy! Sajnos ezek a sztorik mit sem javítanak a Spielberg féle változaton! :( -
bezony 4-es metro -
T1 #23580 Alien 1: 8. utas a halál tegnap néztem meg -
Saw 2 [Fűrés 2]
Hát Saw hozta a sikert így érdemes volt egy második részt csinálni. Mint folytatás keveset vártam tőle, de nagyon meglepődtem. Hozta a színvonalat sőt, még túl is tett rajta. Képi világ, illetve a borzongás az tökéletesen megvolt, rendezői ötletek hihhetetlen tárháza nyílt meg a néző elött. Szereplők hozták a megszokottat és az elmaradhatatlan csattanó a végén amit már várt az ember.
Ötletes csapdák és tökéletes történet együtt ötvözve nem hiába hozta a világsikert. Nem tudod, hogy az ilyedségtől vagy a meglepettségtől essen le az állad vagy hogy térj visza a jelen világba.
Számomra ebben a kategoriában a Saw 1-2 nagyon magasan viszi a pálmát legfőképp hála a forgatókönyvírónak és a rendezőnek, mert le a kalappal aki egy ilyen öszetett kis story-it megspékel jó ötletekkel ami nem hétköznapi.
Sajnos az ilyen minőségi filmból kevés van, és mint tudjuk várjuk a folytatást.
Talán nem lövöm le a poént ha annyit mondok, hogy a vége isszonyat csavaros és felteszi az i-re a pontot.
Minőségi film minőségi alakítással ---> 9.8/10
Game Over
-
Azt a mozgólépcsőt nevezem!
-
500 -
A Star Trekes szkennereink meg még nem működnek 100%-ra, hiába baszogatjuk vele Scotty-t
-
De ez nem maszlag. Mostanság tudják a felső kérget tektonikai elemzésekkel, főként robbantásos tomográfiával vizsgálgatni. De az sem alkalmas egy ekkora jószág felderítésére, max. földgáztelepek, földlemezek stb. elemzésére ! Ez túl kicsi ahhoz, hogy rábukkanjunk egyhamar. -
Hányszász méter mélyen?
-
Én ezt a maszlagot htx, de nem eszem meg és idegesít, hogy PONT szpílberg próbálta megetetni velem a 21.sz-ban... -
De metró és csatronarendszer tán akad.
-
Ne légy hülye brada ! Ma is sok minden van párzsáz méter mélyen és a büdös életben nem lelnek rá. Nagy a világ. Amúgy meg bizoyos mélység alá tudo, hogy nem fúrunk. Aztán ott van a lehetőség, hogy pont azérz indultak be, mert közel voltunk ahhoz, hogy rájöjjünk a turpisságra, elértünk egy túlontúl fejlett technológiai szintet. -
a városok közepén nincs túl sok olalyfúrotorony, szvsz-.- -
Ja. 100 éve ez hihető volt még. De ugye még sok minden az volt akkoriban... -
Hát ebben tévedsz, mert az 1938-as újrafeldolgozás során rádiójáték formában a New Jersey farmvilágban garázdálkodó tripodok pánikba hozták a fél USA-t ! Szal. NEKIK nem volt unalmas. :DDD Nem árt tájékozódni mielőtt hülyeségeket írogatunk ám...
Volt idő, mikor Némó kapitányt sem találták vittzes sztorinak ám, tuuudod ! -
Óóóó, áj szí náu! -
A felirat 95% -os, és néhol szabad fordítsában készült. viszont a feliratok.hu saját fordítója már dolgozik egy 100% -os változaton ami legalább még 1 -2 hét, vagy kevesebb. Minden esetre nem lenne szerencsés, ha ez a verzió elterjedne, vlaszeg kicsit dühös lenne a forító...és esetleg ott hagyná a feliratok.hu -t....nem tudom érhető? -
A slussz pojén: a városok közepén voltak a gépek a föld alá ásva és évmilliók alatt még véletlenül sem akadt rá az emberiség EGYETLEN EGY GÉPRE SEM???!!! Nem akadt bele egyetlen olajkút, egyéb kút, metró, csatornarendszer, stb?
Ja peszre, ezek a gépen NAGYON MÉLYEN voltak ugye??? :-)))))))
Mekkora baromság már. Több ezer ilyen gép lehetett a föld belsejében...
Nonszensz, ezek után (is) csak röhögni tudtam a filmen... -
Miva? Felirat nem terjeszthető?????????????? -
-
-
Lantee #23561 War of the Worlds:
Anno, még mozis nézés után én voltam tán az egyik első, aki fikázta a filmet! (sőt, még egy 5-6 percet sikerült is átaludnom a moziban)
Azóta becsületből megvettem az EREDETI H.G. WELLS könyvet, elolvastam, majd megnéztem a filmet újra. És még mindig nem tetszik! Az a helyzet, hogy csóri Spielberg egy borzasztóan unalmas könyvből akart világmegváltó filmet készíteni, ami lehetetlen. A film szerintem is pocsék, de ez egyértelműen a könyv hibája. Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a könyv olvasása közben. :(
Na, mindenesetre senki nem mondhatja, hogy nem adtam esélyt a filmnek.
Dakota meg szerintem igenis jó színész"nő"! PL. amikor a szálkát mutogatja Cruise-nak, az valami elképesztően jó! Kb. olyan, mint a Men On Fire-ban a Diesel-es párbeszéd (mosolygott vagy sem) -
saw2
szerintem a folytatások közül az egyik legjobb, tényleg, nagyon tetszett :D -
légcsavarhoz magyar felirat kb. 95% -os, akit érdekel privizzen, nem terjeszthető. (1 év alatti reg ne is kérje)
(asteorids-TC 1CD)
(nem azonos a Retek.UW-n találhatóval)