106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jointeer
    tegnapi szkifi, Inpoztor jó volt
  • North
    - Hazárd megye lordjai -
    Igazi hangulatfilm. Ha nincs akkor csinál. Könnyed esti movie. 7/10
  • Iori
    számomra a közepe rettenetesen unalamas volt, btw a credits utáni jelenetet láttad?
  • csum666
    Basebolndok nagyon nagy film szerintem szorakoztató lehet hüyle poénok vannak benne de sztem kurva jó!
  • North
    Nekem is. Onnantól, amikor megjelent a Sátán.
  • Sephi
    Nekem csak a vege teccet pl.
  • desigo
    meg jó kis tüdőrák
  • kabador
    Nekem a Constantin jött be nagyon.Jol megcsinált látványeffektek, viszonylag jo történet(vezetés). Összességében jo.
  • Sir Quno Jedi
    Még 1párszor meg fogom nézni !!!
  • Sir Quno Jedi
    Sin City !

Nekem 10 pontos a műfaján belül !
    Az emberevőt leszámítva, ami már túlzás volt és kicsit ki is lógott nekem a sztoriból igazi mestermű ! Túlontúl igaz is sajnos...
  • Sir Quno Jedi
    Tolvajtempó

Könnyű szórakozás, 1x nézhető, de csak a jó színészek mián, Angelinát nem számolom term.
  • Sir Quno Jedi
    Nos a könyv a maga idejében szerintem MÉG ütősebb volt, hiszen az angol verzió ugye nagyon brutális és fantasztikus a kor technikai színvonalán nézve !

Egyébiránt ajánlom még olvasásra a Triffidek napját ! Klasszikus alapmű !
  • Mike at home
    ott van pl. a 2001 Urodusszeia
    alapmu, de szamomra rettenetesen unalmas retesteszta
  • Iori
    Fight Club:
    Aztakúvaaaa, gebasz ezt a filmet párszor még meg kell nézni. Oldboy után nem voltam ilyen hangulatban...
  • Lantee
    The Skeleton Key:

Kellemes kis movie, nem várt fordulattal! Pedig már annyit írtatok róla, hogy végig azt találgattam, hogy mi is lehet a végén a csavar, de mégis meglepett!
    Jó film! 8/10

Fantastic Four:

Ki kellett volna írni, hogy a film megtekintése szigorúan 6-14 éves korig ajánlott!
    Nem jó film: 2/10

• Kandurex
    Doom felirat, #23559 feltételekkel.

Nehézségi értelmezések: #23566
  • Lantee
    Nem vagyok hülye, brada! Láss is, de csak nézz: "Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a KÖNYV OLVASÁSA közben."

Pontosan tudom, hogy az Orwell féle rádiójáték alatt igencsak bepánikoltak az emberek, ezt nem is vitatom. DE én a könyvről írtam, brada!

Na mindegy! Sajnos ezek a sztorik mit sem javítanak a Spielberg féle változaton! :(
  • Rafaelo
    bezony 4-es metro
  • T1
    Alien 1: 8. utas a halál tegnap néztem meg
  • Sil3nt
    Saw 2 [Fűrés 2]

Hát Saw hozta a sikert így érdemes volt egy második részt csinálni. Mint folytatás keveset vártam tőle, de nagyon meglepődtem. Hozta a színvonalat sőt, még túl is tett rajta. Képi világ, illetve a borzongás az tökéletesen megvolt, rendezői ötletek hihhetetlen tárháza nyílt meg a néző elött. Szereplők hozták a megszokottat és az elmaradhatatlan csattanó a végén amit már várt az ember.
    Ötletes csapdák és tökéletes történet együtt ötvözve nem hiába hozta a világsikert. Nem tudod, hogy az ilyedségtől vagy a meglepettségtől essen le az állad vagy hogy térj visza a jelen világba.
    Számomra ebben a kategoriában a Saw 1-2 nagyon magasan viszi a pálmát legfőképp hála a forgatókönyvírónak és a rendezőnek, mert le a kalappal aki egy ilyen öszetett kis story-it megspékel jó ötletekkel ami nem hétköznapi.
    Sajnos az ilyen minőségi filmból kevés van, és mint tudjuk várjuk a folytatást.
    Talán nem lövöm le a poént ha annyit mondok, hogy a vége isszonyat csavaros és felteszi az i-re a pontot.

Minőségi film minőségi alakítással ---> 9.8/10
    Game Over
  • Loál János #23578
    Azt a mozgólépcsőt nevezem!
  • Rafaelo
    500
  • mrzed001
    A Star Trekes szkennereink meg még nem működnek 100%-ra, hiába baszogatjuk vele Scotty-t
  • Sir Quno Jedi
    De ez nem maszlag. Mostanság tudják a felső kérget tektonikai elemzésekkel, főként robbantásos tomográfiával vizsgálgatni. De az sem alkalmas egy ekkora jószág felderítésére, max. földgáztelepek, földlemezek stb. elemzésére ! Ez túl kicsi ahhoz, hogy rábukkanjunk egyhamar.
  • Loál János #23574
    Hányszász méter mélyen?
  • Blasta
    Én ezt a maszlagot htx, de nem eszem meg és idegesít, hogy PONT szpílberg próbálta megetetni velem a 21.sz-ban...
  • Blasta
    De metró és csatronarendszer tán akad.
  • Sir Quno Jedi
    Ne légy hülye brada ! Ma is sok minden van párzsáz méter mélyen és a büdös életben nem lelnek rá. Nagy a világ. Amúgy meg bizoyos mélység alá tudo, hogy nem fúrunk. Aztán ott van a lehetőség, hogy pont azérz indultak be, mert közel voltunk ahhoz, hogy rájöjjünk a turpisságra, elértünk egy túlontúl fejlett technológiai szintet.
  • jointeer
    a városok közepén nincs túl sok olalyfúrotorony, szvsz-.-
  • Sir Quno Jedi
    Ja. 100 éve ez hihető volt még. De ugye még sok minden az volt akkoriban...
  • Sir Quno Jedi
    Hát ebben tévedsz, mert az 1938-as újrafeldolgozás során rádiójáték formában a New Jersey farmvilágban garázdálkodó tripodok pánikba hozták a fél USA-t ! Szal. NEKIK nem volt unalmas. :DDD Nem árt tájékozódni mielőtt hülyeségeket írogatunk ám...

Volt idő, mikor Némó kapitányt sem találták vittzes sztorinak ám, tuuudod !
  • Blasta
    Óóóó, áj szí náu!
  • Kandurex
    A felirat 95% -os, és néhol szabad fordítsában készült. viszont a feliratok.hu saját fordítója már dolgozik egy 100% -os változaton ami legalább még 1 -2 hét, vagy kevesebb. Minden esetre nem lenne szerencsés, ha ez a verzió elterjedne, vlaszeg kicsit dühös lenne a forító...és esetleg ott hagyná a feliratok.hu -t....nem tudom érhető?
  • Blasta
    A slussz pojén: a városok közepén voltak a gépek a föld alá ásva és évmilliók alatt még véletlenül sem akadt rá az emberiség EGYETLEN EGY GÉPRE SEM???!!! Nem akadt bele egyetlen olajkút, egyéb kút, metró, csatornarendszer, stb?
    Ja peszre, ezek a gépen NAGYON MÉLYEN voltak ugye??? :-)))))))
    Mekkora baromság már. Több ezer ilyen gép lehetett a föld belsejében...
    Nonszensz, ezek után (is) csak röhögni tudtam a filmen...
  • Blasta
    Miva? Felirat nem terjeszthető??????????????
  • Blasta
  • Gorvik #23562
  • Lantee
    War of the Worlds:
    Anno, még mozis nézés után én voltam tán az egyik első, aki fikázta a filmet! (sőt, még egy 5-6 percet sikerült is átaludnom a moziban)
    Azóta becsületből megvettem az EREDETI H.G. WELLS könyvet, elolvastam, majd megnéztem a filmet újra. És még mindig nem tetszik! Az a helyzet, hogy csóri Spielberg egy borzasztóan unalmas könyvből akart világmegváltó filmet készíteni, ami lehetetlen. A film szerintem is pocsék, de ez egyértelműen a könyv hibája. Szerintem már 100 évvel ezelőtt sem izgulták magukat halálra az emberek a könyv olvasása közben. :(

Na, mindenesetre senki nem mondhatja, hogy nem adtam esélyt a filmnek.

Dakota meg szerintem igenis jó színész"nő"! PL. amikor a szálkát mutogatja Cruise-nak, az valami elképesztően jó! Kb. olyan, mint a Men On Fire-ban a Diesel-es párbeszéd (mosolygott vagy sem)
  • smici
    saw2

szerintem a folytatások közül az egyik legjobb, tényleg, nagyon tetszett :D
  • Kandurex
    légcsavarhoz magyar felirat kb. 95% -os, akit érdekel privizzen, nem terjeszthető. (1 év alatti reg ne is kérje)

(asteorids-TC 1CD)

(nem azonos a Retek.UW-n találhatóval)