106876
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    a danny a kutya a verekedos filmek legjobbika.. marmint olyan szempontbol hogy jo a sztori is es minden mas is (szineszi jatekok stb)

sosem felejtem el a gazdaja arcat ahogy veres orral odahajol danny arcahoz.. kinyitja a nyakorvet es aszondja: Ge'em!!!!!
    aarghh
  • MaTaLaToNi
    Hello mindenkinek!!! Egy kis segítséget kérnék! Láttam pár éve egy (talán angol) romantikus vígjátékot, amiben a csajszi 2 sráccal volt/élt egyszerre. Nem tudja valaki a címét??? köszöntem előre is
  • Mike at home
    mégsem
  • Mike at home
    Mondo pl?
  • Sephi
    Danny The Dog -

Aszitem egy baromsagot nezek. Pedig nem. Oszinten megvalva regota nem neztem ugy egy filmet hogy minden percet vegig izgujam vagy egyszeruen odakosson a TV ele (jo a SAW 2 nem er:D). Nagyon jo film komolyan es nincs is benne vaze tipikus cliche. Meghato es egyben latvanyos. Asziem hogy Morgan Freeman nem fer ossze Jet Li-vel de tevedtem!

Deuce Bigalow - European Gigolo

Hogy a picsaba sulyedhet le egy film ekkorat? Ezek a mordib idiotikus hulye gusztustalan poenok hogy kerulnek bele egy filmbet? Hogy lehet ennyire sznalmas dolgot csinalni? Nekem eddig az osszes Adam Sandler/Rob Scneider film teccet de ez valami oltari nagy fassag. Az elso resze ehez kepest 1000000.00000x jobb.
  • Sephi
    Na vegre hogy valaki felfedezte! En is hangoztattam hogy naon jo film nekem az egyik kedvencem. Tudnek meg mondani lyen filmeket!
  • CSOCSO
    11 dodo
  • I.C.ram
    Légcsavar: Nem vagyok elszállva tőle. Az éjszakai járat után már mindent lehetett tudni előre. Kicsit olyan volt, mint egy péntekesti repülős akciófilm. Elég lowbudgetes film volt, bár ez nem lenne baj, viszont ebben a kategóriában nehéz újat hozni.

5.5/10
  • PetruZ
    Filantropica (2002, http://imdb.com/title/tt0314067/)
    Nem emlékszem, hogy valaha is szerepelt volna eme fórumon román film (hacsak nem negatív értelemben), de ezennel "megtöröm a jeget", és szólnék pár kedves szót az első bemutatkozó érdekében. :)
    Hősünk, Ovidiu, tipikus kisember. Egy elit főiskola szürke tanára, egy olyan osztály vezetője, ahová tucatnyi milliomoscsemete jár, akiket a tanítás végén lakkfekete, külön sofőrös Mercik várnak az iskola előtt - és akik persze magasról tesznek erélytelen tanárukra, és az órákon intézik az apróbb-cseprőbb dolgaikat. Ovidiu persze szegény, mint minden tanár, vén szüleivel él egy lepukkant bérházban, és írásból próbál mellékeshez jutni, de a saját költségén kiadott első könyvéből is csak három darabra akadt vevő.
    Egyszer elhatározza, hogy a tettek mezejére lép, és behívatja egyik tanítványa szüleit. A szülők helyett a "kishúg", egy szőke bombázó, Diana érkezik, aki megigézi a nőtlen Ovidiut. Elhatározza: ha törik, ha szakad, ez a nő az övé lesz. Viszont a sikeres hódításhoz sürgősen szüksége lenne legalább hárommillió lejre (ami a tanári fizetése többszöröse). Egy talponállóban találkozik az "Északi Megálló költőjével", aki egy vodka - egy vers kiosztásban adja elő a műveit (fizetsz egy vodkát, kapsz egy verset :) ), és aki beajánlja őt a Filantropica Alapítvány vezetőjéhez, Pepéhez. Az Alapítvány - nevével ellentétben - elsősorban profi koldusokat futtat, de a többre hivatott ügyfeleket egyéb trükkökre is kitanítja. Mindennek persze ára van, a keresett lóvé nagy részét le kell adni nekik, de cserébe az "ügyfélnek" is csurran-cseppen valami. Ovidiu némi huzavona után elfogadja az ajánlatot, és az Alapítvány titkárnőjével, Mirunával, a hét minden munkanapján gazdag vendéglőkbe térnek be, jókora számlát csinálnak, majd előadnak egy megható nagyjelenetet a szegények tízéves házassági évfordulójáról, mire néhányan megszánják őket, és összedobják a pénzt. Ők hálálkodva fizetnek, távoznak, majd a hátsó sikátorban osztoszkodnak a pincérekkel, és zsebre vágják a részüket. Egy hét alatt bőven is van a három milla, Ovidiu elindul hát egy bérelt Porschéval meghódítani álmai asszonyát. Már csak arra kell vigyáznia, hogy a tanári, a hétközbeni csaló, és a hétvégi nagy lábon élő milliomos élete ne keveredjen össze. Nem lesz egyszerű... :)
    Keserédes komédia harsány gegparádé, és olcsó helyzetkomikumokra épülő ócska poénok nélkül, karakteres arcokkal, jó szövegekkel, és Bukarest napos és árnyékos oldalainak bemutatásával. Még a vége sem hollywoodi, azt pedig, hogy "happy end"-e, azt mindenki döntse el maga. :)
    Értékelés: 8/10 (hosszú távon is szórakoztató, nem csak egyestés)

Végül pedig a nagy költő egyik műve, csak a hangulat érzékeltetésének kedvéért:

Poet of the North Station: The poem of a man who wakes up one morning
    and realizes he's fucked
    "In the small room,
    on a crooked bed,
    I lay smashed into the pillows
    by an enormous fist."

• SASboy
    mennyi volt a belépő?
  • Sephi
    Hya egy ket beszolas naon utott :D
  • CSOCSO
    meglestuk az uj Harry pottert az IMAX moziban!!!... persze csak normalis 2d volt de beszaras:D kicsit zsirabb mint a sima szaros mozik.. es meg ahangero is olyan volt hogy beleremegett a testem es kirazott neha a hideg...szal IMAX rulez. kar hogy szinte alig vetitenek filmet:(
    ja amugy maga a film is faxa volt:D
  • desigo
    Azért voltak benne jó poénok!
    Főleg Gálvölgyi volt komoly
  • Sephi
    Apropo a MacskaFogo masodik resze mikor is jon ki?
  • Sephi
    Le a fejjel -

Hat messze nem hozta azt a szintet amit kellet volna de azert aranyos volt.
    Az a baj hogy mostanaba mar felek megnezni akarmilyen magyar filmet mert egytol egyig hulyesegek....
  • Kanál
    Trükkös fiúk : Bejött, 8/10
  • SASboy
    Sky kapitány és a holnap világa

nagyon szar 1/10
  • Prof William
    Hát igen. A manusz is aki nézte az is majd lefordult a székről. :) Egy kicsit röhögtünk is amikor bemondták, hogy mi lessz, a fickó direkt közel űlt a TV-hez.:)

Bár ha megondoljuk.... van olyan hogy ha úgy érzed belehalsz akkor is látnod kell... Talán ezért van az hoyg az emberek kimennek a forgószél, vagy a szökőár elé....

Valamiu filmben volt, hoyg veszetnagy vihar volt, és valami miatt alámosott vlaami oplajfúróplatformot. A több ezer tonnás iző lassan merülni kezdett, a közeli mentőhajón meg egy manusz ordított a telefonba+közben zokogott, hogy
    - Gyere fel XY mert ilyet töbet nem fogsz látni amíg élsz!!!
  • North
    Ez számomra mit sem változtat azon, hogy semmi sem tetszett benne. És ha fizetnének se nézném meg újra.:)
  • Dynamic
    JELEK SPOILER:

Ha figyeltél, nem a bolygó kellett nekik, hanem az emberek!Ez olyan mintha itt mondjuk elfogyna az élelmiszer és találsz egy bolygót ami tele van kajával, csak éppen nagy részt láva borítja azt a bolygót.De ha itt már abszolút nincs kaja akkor is odamennél, még ha veszélyes is.Nem?De egyébként nem is ez a lényeg.A film arról szólt, hogy egy pap, hogy nyeri vissza a hitét, amikor rájön, hogy a számára tragikus dolgok valójábban okkal egy jobb cél érdekében történtek.(a fia asztmája, a kislány "kényszerbetegsége" a koszos vízzel-vagy hogy hívják az ilyet, a felesége halála stb.)
  • Kandurex
    lál, :)
  • Kandurex
    hm, htx!, erre a részre már nem is emlékeztem :/
  • CSOCSO
    Bocs Kandurex...
  • CSOCSO
    a legjobb a scary movie 3 ban.. mikor a jeleket parodizaljaka pinceben. es az ajtot akarjak kitamasztani... es a csoka mondja a masiknak hogy add ide a lapatot. mire odabassza a farkahoz.. mire a csako a tokehez nyul es megszolal: a golyoim!
    mire a csako odaadja a tekegolyoit mire az leesik az labara es megszolal: jezusom!
    es odaadja a jezus szobrot.. gecc azon behaltam::D:D:D
  • CSOCSO
    ha jol latom senki nem valaszolt meg..szal JELEK SPOILER!!:

volt egy elcsipett videofelvetel az egyik (talan mexikan) kisgyerek szulinapjan...
    tv ben mutattak be...nezte az egesz femili.. a lenyeg hogy (tipikus kezikameras felvetel) mutattakegy bokrot.. a sok kisgyerek meg csak magyarazott orba szajba.. mutogattak a bokor fele.. de semmi nem latszott csak az hogy a szel fujja a masfel meteres bokrokat meg fakat.. utanna elrohantak a gyerekek balra.. ment a kameras is.. es mutogatott a szulinapos kisgyerek egy sikator fele.. odanez a kameras es a jobb oldali bozontosbol kilep az idegen..de kozben ilyen hangeffekt.. ES JAJJJJJ a moziban majdnem behugyoztam ugy kirazott a hideg... tegyuk hozza en az alien es capa filmek ota nem izgultam ennyire... es azokat a filmeket eleg fitalalon lattam..azota egyik film se tett ram ilyet hatast..szal szamomra nagyon is 10 pont volt a film
  • Nyiri
    Flightplan... Jo film.
  • Gorvik #23733
    Thx, asszem Evil deadet nagyon gyorsan beszerzem :D
  • Gorvik #23732
    ÖÖÖ, ez a DVD extrába van, vagy mi? :o
  • fifi
    pl.: Evil dead előző két része, bár azok ennyire nem komplex idiótaságok...
    és ha már Bruce Campbell, akkor Bubba-ho-tep is nagyon jó.

meghát sok B film van amin lehet röhögni, bővebben a horror és B film topikban tudsz válogatni a csodálatos filmek címeiből :D
  • Jano
    Nézd meg az alternatív befejezést is.
  • Gorvik #23729
    A Sötétség serege
    Beszarás ez a film, szétröhögtem magam. Mikor papírra vésték a filmet, nem lehettek "otthon" a készítőknél. No de ettől jó.

Tudtok mondani ehhez hasonló filmeket? Muszáj látnom őket... :D
  • North
    SPOILERON A vízre "allergiás" űrlények egy olyan bolygóra mennek, aminek a 2/3-át ez borítja. Ezen röhögnöm kell. SPOILEROFF Amúgy is gyenge volt az egész, abszolúte nem volt félelmetes, még megijedni se nagyon lehetett rajta. Egy poénra emlékszem ami pozítív, meg jól néztek ki a gabonakörök, kész. Minden téren pocsék alkotás, pedig Shyamalan-t még kedvelem is. Lehet hogy csak én nem tudom beleélni magam, de végigszenvedtem az egészet, és az ismerőseim is, akikkel beszéltem róla. Ezért is csodálkozok, hogy mire föl ez a nagy tetszésnyilvánítás. De hát ízlések és pofonok.
  • moralosan
    !Mindenkinek eltérő az ízlése :).

Nekem a Jelek talán pont azért nem tetszett, mert nem tudtam eldönteni, hogy horrort, thrillert, drámát, családi filmet, vagy akármit nézek. Szarós vagyok, szal horrorokat nem is szoktam nézni, de pl. az említett részeknél nem is nagyon rözzentem meg. A Discoveryn vagy National Geographicon ment ufókról szóló doksitól talán jobban kirázott a hideg :D.

Viszont a "Csontdarálók" amit úgy 2 hónapja láttam nagyon tetszett, a szintén Adam Sandleres "Ki nevel a végén?" meg szerintem egyenesen csúcs :).

Fiatal vok, így nem teszem az agyam, bizony - - a "Vadgalamb"ot is megnéztem, igaz, egy Shrek, vagy Ice Age még mindig jobb :). Most jön a "Csodacsibe", na az jó lesz XD!
  • Dynamic
    Agyatlan?Egy Rambo 8 talán.De ennek pont hogy van értelme.
  • Sakuu
    a film is a megvalósitás kafa csak a rendező másodrangu... :(
  • fifi
    az a Doom felirat elég hanyag munka.
  • Nyiri
    A feliratok.hu-n mostanaban minden szarert nyavajognak.
  • SASboy
    ebben egyetértek. Ami kész fel kéne rakni, akinek kell megnézni ezzel akinek igényesebb kell vár 1 jobbra ennyi.
  • Kandurex
    Ja ige, itt a link a légcsavar fordításhoz! Nem a retek fórumos, lehet nézni, hogy valóban rossz ez a fordítás, vagy csak a nyavajgás van a feliratok.hu -n)
  • jointeer
    Termainal - joak