106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
:D -
Harry Potter 4 magyar felirat, kijött, 100% :) -
Jah, dúva meszkalin trip a film :-D -
Grimm
Könnyen felejthető nem nagy költségvetésű film de én jól szórakoztam rajta egyszer meg lehet nézni!
A katona kicsit idegesített! -
blueberry 7/10
spoiler
indiánok valami kutyvaszt isznak hogy drogos állapotban találkozzanak a
szellemekkel ,a főhős hibát követ el fiatalon ezért vezekel találkozik indiánokkal
akik beavatják a narkozás örömeibe :O -
nem is tudtam, h az valaha is probléma lehetne, ha valamit objektíven mutatnak be 
egyébként a filmet nem láttam. -
Tény hogy volt, de számomra túl objektívan mutatta be -
Nyiri #23791 Miert kell mondanivalo? Anelkul nem film a film? Amugy volt... -
Crash(2005):
Jó volt, de hiányzott belőle a mondanivaló, oké hogy megismerjük a karaktereket ill. a történeteket részletesen de csak ennyi lenne?
8/10 -
szerintem gagyi volt -
aha -
Jah nekem se tetszett! -
az a kávbojos? -
Yeah, ezaz thx. Bár nagyon lehúzzák... -.- -
Csajom apja ideges --->Guess Who
izelito -
Most kaptam meg a Ponyvaregényt angolul. Megnéztem a kedvenc jeleneteimet (köztük Uma adrenarinozása :D), de mostmár félek megnézni. Semmi színészi átélés. :/ Elképesztő mennyit dob egy-egy filmen a jó szinkron...
Más: meg tudjátok mondani annak a filmek a címét, amiben egy feka lánynak fehér barátja van, elviszi a családjához, azok meg kiakadnak...? -
blueberry jofilm? -
ha érdekel, akkor keresel magadnak...
ráadásul elég populáris filmről van szó, tehát nem lesz nehéz! -
miért kell itt illyeneket kérni? -
tudsz adni torrentlinkeket? most a johhny english érdekel -
világok harca - hát, megint láttam:| -
"Szerintem nagyon film... "
Tenyleg film? -
Lipi1980 #23776 Tegnap megnéztem a SAW 2-t!!!!!!!!!
Szerintem nagyon film... Ha valakinek tetszett az első rész, akkor ebben sem fog csalódni!
Ugyanolyan beteg, ugyanolyan pszicho!
Jó borzongást... Jó szórakozást!!!!
-
Kanál #23775 Crime Spree
Tetszett,bejövős film bár nem biztos hogy megnézném háromszor
10/8 -
Csak úgy ömlesztve:
-A Bodyguard-ot még nem láttam sehol, bár abban Tony Jaa csak cameo szerepet kapott, pár percet látni. Majd jövőre jön egy egyelőre cím nélküli film rá egy évre a Sword, aztán meg a Hanuman.
-Az, hogy az imdb-n mi van, ritkán befolyásol, bár tényleg segít valamelyest belőni egy filmet. És igen, mindenki győződjön meg a saját szemével.
Annyit azért még hozzátennék a vágásokkal kapcsolatban, hogy tudott rólam, mennyire gyűlölöm a "ridleyscott"-os harcjeleneteket, az idegbeteg kameratépést és az összevissza vágott részeket, amelyeken semmit sem látni. Nos, a TYG még ennél is rosszabb minőségű. De akinek tetszenek az említett RS-stílusú jelenetek, azoknak talán ez is bejön. Kivéve talán a szemet szúró "teleportálgatásokat", és az egymás utáni logikai bakugrásokat, mert azt még RS-nél sem látni. Mondok pár példát:
-Egy jelenetben Kham-ot sz*rráverve bevágják egy elefánt csontvázába. Snitt, izomállatmanus üvölt, tépi a száját, veri a mellét. Snitt, Kham felkel a földről és már az alkarjaira van kötözve két vaskos elefántcsont...
-Valami lépcsős galéria tetején verekszik noname mob tagokkal. Egyiket megrúgja, az nekitántorodik egy színes üvegablakos ajtónak, és ott marad. Snitt, Kham egy másik figurát lehajít a galériáról. Snitt, Kham megrúgja az előző manust, aki fejjel beleszáll az ajtóba...
-Ugyanezen helyszín. Kham lassan kocog a földszinten, elhalad egy nyilvánvalóan odakészített fotel mellett, majd lelassít, mert a statiszta lemaradt valahol. A képbe egyszercsak berohan a mobtag, elindul a fotel felé (biztosan le akar ülni, elfáradt pöttyet). Kham bevárja, majd alárúgja a fotelt...
Folytassam?
Szerintem ott lett még nagyon elszúrva, hogy thai arcokat alig látni, mindenki japán, vagy amerikai, ennélfogva nem harcművészeket fogtok látni (összesen kettő darab ellenfél van, aki tud is valamit: az egyik Johnny Nguyen, akit már látni lehetett korábbi filmekben, illetve az első szerepes, de nagyon jó mozgású capoeirás fickó; és egyik sem főellenfél, már korábban elhullanak...), hanem bringás-görkoris kölyköket fénycsövekkel hadonászva, meg brutálizomállat-pontagy alakokat, akik mintha valamelyik wrestling bemutatóról ugrottak volna át a filmbe egy kis lóvét keresni.
-
A bodyguard már tölthető? -
Mentol #23772 Azért én is megnézem, ha megtalálom valahol(valakinek van ötlete?). Mindenesetre a leírás szerintinél többet várok.
Amúgy bírom Petruz ismertetőit. -
Hát nemtom, nem győztél meg.Én azért alakalomadtán megnézem, mert pl. az imdb-n 6.5/10, amire azért nem mondanám, hogy szar. -

-
Ja, és a Revolvert látta már valaki? Nekem nem igazán jött be, többet (vagy mást) vártam. -
Flightplan-hez ha volna tényleg egy magyar feliratod, azt elküldenéd a netrat (giliszta) index (pötty) hu levélcímemre? előre is köszönöm.
A Feliratokban tényleg valami gáz van, egyszer kijavítottam egy SG-1 feliratozást, feltoltam (akkor még lehetett...), erre levették, és jól lebaßtak. Két nap múlva feltették másét, de semmivel se volt jobb, mint amit én tettem föl. -
Tom Yum Goong (2005, http://imdb.com/title/tt0427954/)
Volt egyszer egy Ong-Bak, ami valóságos atombombaként robbant a harcművészes-kungfus filmek megszámlálhatatlan B-kategóriás Bloodsport rip-off-jaival teli posványában, és aztán jött a hír: a készítők új filmje még ezt is le fogja körözni. Én meg azt mondom, hogy a TYG téglaként süllyed el a mocsár aljára.
Kezdjük a történettel, mert talán ez az egyetlen értékelhető pozitívum a filmben: Kham kisfiú békésen éldegél egy idilli őserdei thai közösségben, ahol apja elefántiász (ha van tehenész, lovász, akkor van elefántiász is ;) ) mesterségét folytatja, no meg persze muay thai-ozik is egy kicsit az ősi elefántharcosok nyomdokán haladva. Van egy mamafántjuk, aztán kerül mellé egy papafánt is, így nem meglepő módon hamarosan egy kölyökfánt is sertepertél a környezetükben. A mamafántot gonosz vadászok megölik, később a papafántot és a kölyköt egy ünnepség alatt elrabolják, Kham apját pedig súlyosan megsebesítik. Az ifjú harcos elindul, hogy visszaszerezze az elefántokat. Útjának végcélja: Ausztrália...
Nem vicceltem, amikor azt mondtam, hogy a sztori az egyetlen értékelhető pontja a filmnek. A látvány ugyanis nulla. Aki azt hiszi, hogy látott már ótvarf*ssz*r módon fényképezett és vágott filmet, az nagyon is téved, mert még nem látta a TYG-ot. Egy óra 40 perc totális gánymunka, amelynek láttán vágópulti ollók kétségbeesett sikolya száll az ég felé. Míg az Ong-Bak-ban távolabbról filmezett, vágások nélküli, egészalakos jeleneteket csodálhattunk leesett állal, a TYG-ban átlag öt másodpercenként kameraváltás van, és mindent teljesen közelről vettek fel. Ennek "köszönhetően" a harcjelenetek abszolút élvezhetetlenek, nullák, akármelyik "...off"-os film (ld. a legújabb Harvester frissítéseket ;) ) jelenetei ezerszer jobbak ennél a trágyánál. Szintén a vágások miatt nagyjából percenként becsúszik egy baki, jellemzően eltünedező, vagy rejtélyes módon teleportáló szereplőkkel. Erre rátesz még egy lapáttal az is, hogy otromba módon kilóg a képből a megrendezettség. A jelenetekben felhasznált tárgyak, helyszíni "prop"-ok mind-mind a forgatókönyv meghatározott elemei miatt kerültek oda és pontosan oda, ahová szinte a legkevésbé sem illenek, de felhasználásra kerülnek, és a néző csak a fejét fogja, mivel már percekkel előre lehet látni, hogy itt és itt mi fog történni.
Az egész filmben összesen úgy kb. öt perc élvezhető minőségű. Az egyik az égő buddhista templomban a bokáig érő vízben folytatott küzdelem a capoeirás figurával (itt vhogy sokkal kevesebb a közelkép, vannak jó lassítások, és máris mérföldekkel élvezetesebb a harc), a másik a végefelé látható, amikor a fekete ruhás manusokkal harcol vmi csarnokban, és különféle becsúszásokat, és egymozdulatos ütéseket csinál (ezek is jórészt távolabbi képek).
Akinek megvan, nyugodtan törölje le. Aki még tölti, hagyja abba. Nem éri meg!
Értékelés: 1/10
Ui.: A DVD verzió állítólag vágatlan és kb. 45 perccel hosszabb lesz. Talán az enyhít valamit a sebeken, bár a borzalmas közelképeken sztem az sem fog segíteni.
-
Sziasztok,
Kicsit off leszek, de egyszeruen nem tudtam, milyen topicba kerdezzem meg; volt egy "magyar NFOrce" oldal, ahol a film megjelenesek mentek. A cime hundupe.uw.hu volt. Megszunt, elkoltozott, nem elerheto. Nem tudja valaki, van valami utodja??? -
torrent -
Nem akarok emiatt uj topikot nyitni mert jönne a sok büntetőpont, de a kérdésem:
DVD filmeket szeretnék beszerezni, 4.5GB os formában. warez ill ftp érdekelne leginkább mert a dvd téka drága. -
Hmm,na mennyire voltak jók a színészek??
Mert mondjuk nem láttam...
-
Múltkorjában elfelejtettem:
Grimm! Faszályos kis film, egy magamfajta vénséges RPG fannak ez igazi felüdülés! Aki húzza a száját, annak nem is való az efféle film! Szórakoztató, jó színészi játék és ötletes megoldások jellemzik. Nem egy eposz, de megérte a mozijegyet bőségesen (barátok és barátnők szerint IS)!!! -
Aszem tudom melyikrol beszelsz....
LINK -
a heten meglesem az
Islandot
European Gigolot
es a Howl's moving castle-t (anime) -
a danny a kutya a verekedos filmek legjobbika.. marmint olyan szempontbol hogy jo a sztori is es minden mas is (szineszi jatekok stb)
sosem felejtem el a gazdaja arcat ahogy veres orral odahajol danny arcahoz.. kinyitja a nyakorvet es aszondja: Ge'em!!!!!
aarghh