106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
haláli hullák hajnala
-
my summer of love...
ohh yess.. egy ujabb beteg film. de vegulis meg turheto volt.. lehet hogy azkkor ez egy szar film a muveszfilmek kozott??:)
ami most leginkabb idegesitett az ossze vissza ugralo ide-oda zoomolgato kamerakezeles.. MIERT JO EZ?????????????
annyira nem volt beteg.. ettol nem is olyan hudeszar... de egyaltalan nem nagy cucc..
4/10 -
qatsi filmek
http://www.sendit.com/video/item/7000000075286
http://www.sendit.com/video/item/7000000098179
ez utóbbi itthon még meg sem jelent, és az 5,49 nagyon jó ár, érdemes rácsapni -
joak
de nem itthon kell megvenni
senditnél olcsóbb
bár most éppen nem, mert cc 6200 HUF (14,99 + 2)
de volt már 6,99 GBP is -
A csajom apja ideges.
Sokkal jobb lett mint vártam 8/10 -
Nyiri #23833 A rendorsztori legujabb resze tenyleg nem az a poenos police story sorozat folytatasanak tunik, de szerintem ettol meg nagyon jo film. -
Régi kedvencem, de mint írtam, most már gyári DVD-n is élvezhetem-e ! -
hat igen.. ez a film nem jackie chanrol szolt... a film maga erdekes volt..de valahogy az emberek.. legalabbis en ha meglatja a jackie chan nevet akkor a szokasos szejjelverekedjuk magunkat film jut eszebe. ez egy kicsit mas volt..csakugy mint mondjuk a legutobbi zsarus filmje.. szomorkas is volt de jo..csakhat kozel nem olyan mint amire szamitottam... -
Powaqqatsi joak film? -
mét, valós történet? :o -
Mester01 #23828 Ez az kösszike! :) -
mar ha ez az a film, amire gondolsz -
megjelent itthon DVD-n xpressnel most akcios -
az a cime hogy 13
thirteen
http://www.imdb.com/title/tt0328538/ -
Mester01 #23824 Hello mindenkinek!!! Egy kis segítséget kérnék! 1 filet keresek az a cime (ha jol tudom) hogy 13 arol szol hogy a kiscsajszi 13 évesen bekerül rossz társaságba,drog,lopás,sex 14évesen megirja a saját könyvét és 15 évesen meg Ljátsza..
De SEHOL nem találom aki tudja vagy sejti mi enek a filmnek a PONTOS cime az légyszi rija L kösszike! -
Megcsakmosta lattad? Annak van masodik resze is de naon gyenge... -
áruld már el nekem azt hogy a .8 pontot te hogy adod! :) MÁr nem először látom nálad -
má most Blastát vagy Nyirit? :) -
Mér cikized ?! Én is herótot kaptam már a HP-től, pedig az én olvasottságomra nem lehet panasz és sf/fantasy/mese rajongó voltam világéletemben. -
de legalűább te láttad a Terminator 2-t :) -
jaja, az a sok betü felfalná az agyad :)) -
tessék, én elolvastam mind az 5 könyvet, megvan mind a 3 rész dvd-n s nem szégyenlem. És még csak nem is vagyok HP fan. (csak sok könyvet olvastam már el, és sok dvd-m van) -
All dogs go to heaven (89)
Alapmű, végre gyári DVD-n is beszereztem, aki szereti a Don Bluth rajzfilmeket, ne hagyja ki Charlie B. Barkin (Burt Reynolds), Itchy Itchiford (Dom DeLuise) és Anne-Marie (Judith Barsi) kalandjait a valóságon innen és túl...
Carface: Gamblers are never happy, Charlie. -
mozst találtamö :o@ -
lesz harmadik rész is. -
Szia Harry. -.- -
Anti HP-s én vagyok, aki hupililát okádik már attól is, ha meglátja azt a hülye pofáját akár könyvborítón, akár filmen...
-
nekem nagyon tetszett, egyedi, ilyen még nem volt!! -
Myth - San Wa
legutobbi Jackie Chan film...
mit mondhatnek? nem jott be nagyon.. ennel meg a 80 nap alatt a fold korul is job volt!
nem egy happy film.. es sok bena szamitogepes trukk van benne... nem hibaztatom Jackie-t neha hozta a formajat nagyon is... de ez a film.... mindegy.. a kinaiak pisztos odaig lehetnek erte... -
nana, még a Narnia lekörözheti
-
HP4
Egyértelműen jobb eresztés, mint az elődök! Egy kis részt leszámítva simán az év végi legjobb fantasy.
7.8 / 10 -
The naked gun 33.3 - Nielsenes, joak:DDDDd -
Nyiri #23806 En is megnezem az uj filmet, de soha nem birtak meg ravenni hogy elolvassam a konyvet. -
te anti hp-és vagy :)ugy fogalmazok, hogy anno nagyon tetszett az első könyv és az megfogott, de utána egyrejobban nem érdekelt a dolog. persze most is érdekel annyira hogy megnéztem a fiilmet, de csak a látványvilág miatt- -
Nyiri #23804 Nem vagy hp fan de olvastad es lattad a filmeket. Akkor en mi vagyok? Nem olvastam ... :) Lattam a filmeket, de valahogy nem fogtak meg. -
nemvagyok nagy hp fan, de olvastam és láttam őket. talán azért mert időközben bekeményedett a fejem lágya...mindenesetre azért megéri megnézni... -
Kanál #23802 ha már elolvastad a könyveket, nézd meg tűrhetőek -
Én még győzködöm magam,hogy kezdjem már megnézni az első három részt...
Jók? -
Harry Potter 4
Hát nem ájultam el tőle, de hozta a formát. Néhol szomorú, néhol poénos, néhol talán izgalmas....szereplők jók, de nem több.
7/10 -
Nah megnéztem én is a Fűrész 2-t!
Hasoló mint az első.Sikerült ezt is végigparáznom

Remélem lesz harmadik része is!!