106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Istencsászár
    haláli hullák hajnala
  • CSOCSO
    my summer of love...
    ohh yess.. egy ujabb beteg film. de vegulis meg turheto volt.. lehet hogy azkkor ez egy szar film a muveszfilmek kozott??:)

ami most leginkabb idegesitett az ossze vissza ugralo ide-oda zoomolgato kamerakezeles.. MIERT JO EZ?????????????
    annyira nem volt beteg.. ettol nem is olyan hudeszar... de egyaltalan nem nagy cucc..

4/10
  • Mike
    qatsi filmek

http://www.sendit.com/video/item/7000000075286

http://www.sendit.com/video/item/7000000098179

ez utóbbi itthon még meg sem jelent, és az 5,49 nagyon jó ár, érdemes rácsapni
  • Mike
    joak
    de nem itthon kell megvenni
    senditnél olcsóbb

bár most éppen nem, mert cc 6200 HUF (14,99 + 2)
    de volt már 6,99 GBP is
  • STREEX
    A csajom apja ideges.
    Sokkal jobb lett mint vártam 8/10
  • Nyiri
    A rendorsztori legujabb resze tenyleg nem az a poenos police story sorozat folytatasanak tunik, de szerintem ettol meg nagyon jo film.
  • Sir Quno Jedi
    Régi kedvencem, de mint írtam, most már gyári DVD-n is élvezhetem-e !
  • CSOCSO
    hat igen.. ez a film nem jackie chanrol szolt... a film maga erdekes volt..de valahogy az emberek.. legalabbis en ha meglatja a jackie chan nevet akkor a szokasos szejjelverekedjuk magunkat film jut eszebe. ez egy kicsit mas volt..csakugy mint mondjuk a legutobbi zsarus filmje.. szomorkas is volt de jo..csakhat kozel nem olyan mint amire szamitottam...
  • jointeer
    Powaqqatsi joak film?
  • jointeer
    mét, valós történet? :o
  • Mester01
    Ez az kösszike! :)
  • Mike at home
    mar ha ez az a film, amire gondolsz
  • Mike at home
    megjelent itthon DVD-n xpressnel most akcios
  • Mike at home
    az a cime hogy 13
    thirteen

http://www.imdb.com/title/tt0328538/
  • Mester01
    Hello mindenkinek!!! Egy kis segítséget kérnék! 1 filet keresek az a cime (ha jol tudom) hogy 13 arol szol hogy a kiscsajszi 13 évesen bekerül rossz társaságba,drog,lopás,sex 14évesen megirja a saját könyvét és 15 évesen meg Ljátsza..
    De SEHOL nem találom aki tudja vagy sejti mi enek a filmnek a PONTOS cime az légyszi rija L kösszike!
  • Sephi
    Megcsakmosta lattad? Annak van masodik resze is de naon gyenge...
  • Iori
    áruld már el nekem azt hogy a .8 pontot te hogy adod! :) MÁr nem először látom nálad
  • Mike
    má most Blastát vagy Nyirit? :)
  • Sir Quno Jedi
    Mér cikized ?! Én is herótot kaptam már a HP-től, pedig az én olvasottságomra nem lehet panasz és sf/fantasy/mese rajongó voltam világéletemben.
  • Mike
    de legalűább te láttad a Terminator 2-t :)
  • Mike
    jaja, az a sok betü felfalná az agyad :))
  • Mike
    tessék, én elolvastam mind az 5 könyvet, megvan mind a 3 rész dvd-n s nem szégyenlem. És még csak nem is vagyok HP fan. (csak sok könyvet olvastam már el, és sok dvd-m van)
  • Sir Quno Jedi
    All dogs go to heaven (89)

Alapmű, végre gyári DVD-n is beszereztem, aki szereti a Don Bluth rajzfilmeket, ne hagyja ki Charlie B. Barkin (Burt Reynolds), Itchy Itchiford (Dom DeLuise) és Anne-Marie (Judith Barsi) kalandjait a valóságon innen és túl...

Carface: Gamblers are never happy, Charlie.
  • jointeer
    mozst találtamö :o@
  • SASboy
    lesz harmadik rész is.
  • Loál János #23813
    Szia Harry. -.-
  • Blasta
    Anti HP-s én vagyok, aki hupililát okádik már attól is, ha meglátja azt a hülye pofáját akár könyvborítón, akár filmen...
  • EmThor
    nekem nagyon tetszett, egyedi, ilyen még nem volt!!
  • CSOCSO
    Myth - San Wa
    legutobbi Jackie Chan film...
    mit mondhatnek? nem jott be nagyon.. ennel meg a 80 nap alatt a fold korul is job volt!
    nem egy happy film.. es sok bena szamitogepes trukk van benne... nem hibaztatom Jackie-t neha hozta a formajat nagyon is... de ez a film.... mindegy.. a kinaiak pisztos odaig lehetnek erte...
  • a
    nana, még a Narnia lekörözheti
  • Kandurex
    HP4

Egyértelműen jobb eresztés, mint az elődök! Egy kis részt leszámítva simán az év végi legjobb fantasy.

7.8 / 10
  • jointeer
    The naked gun 33.3 - Nielsenes, joak:DDDDd
  • Nyiri
    En is megnezem az uj filmet, de soha nem birtak meg ravenni hogy elolvassam a konyvet.
  • Sil3nt
    te anti hp-és vagy :)ugy fogalmazok, hogy anno nagyon tetszett az első könyv és az megfogott, de utána egyrejobban nem érdekelt a dolog. persze most is érdekel annyira hogy megnéztem a fiilmet, de csak a látványvilág miatt-
  • Nyiri
    Nem vagy hp fan de olvastad es lattad a filmeket. Akkor en mi vagyok? Nem olvastam ... :) Lattam a filmeket, de valahogy nem fogtak meg.
  • Sil3nt
    nemvagyok nagy hp fan, de olvastam és láttam őket. talán azért mert időközben bekeményedett a fejem lágya...mindenesetre azért megéri megnézni...
  • Kanál
    ha már elolvastad a könyveket, nézd meg tűrhetőek
  • desigo
    Én még győzködöm magam,hogy kezdjem már megnézni az első három részt...
    Jók?
  • Sil3nt
    Harry Potter 4

Hát nem ájultam el tőle, de hozta a formát. Néhol szomorú, néhol poénos, néhol talán izgalmas....szereplők jók, de nem több.
    7/10
  • desigo
    Nah megnéztem én is a Fűrész 2-t!
    Hasoló mint az első.Sikerült ezt is végigparáznom
    Remélem lesz harmadik része is!!