106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • artschiatwork
    Hétköznapi mennyország
    9/10

Nem sok filmnek néztem meg az egész stáblistával együtt, de ezt igen. Ajánlom mindenkinek.
  • CSOCSO
    corpse bride

hat ez aranyos volt! sajna nagyon rovid es igazsag szerint vartam mint a meszest es ehhezkepest azert annyira nem vagott a foldhoz...
    azert egy 7/10 est megerdemel.. jo volt!
  • magus
    corpse bride

jopofa, volt par resz amin jot nevettem:) groteszk es/vagy morbid:)
  • STREEX
    Az ember aki túl keveset tudott.8/10
    tök állat.7/10
  • Nyiri
    Corpse Bride... Picit tobbet vartam. A megvalositas komoly es a figurak is eleg poenosak. A szinkronok nagyon jok (csak is angolul), de a tortenet nagyon semmilyen.
  • Rafaelo
    the island 8/10

nemtom mé szidták sokan a csókjelenet nélkül meg több horrorisztikus jelenettel
    10/10 lenne
  • jointeer
    Harry Potter - nem tetszett, sőt :|

Saw 2 - eszmletlen jó-.-
  • Dynamic
    -=Doom=-
    Tényleg nem volt nagy szám.Mondjuk az nem igazán érdekelt, hogy nem pokolbéli szörnyekkel van dolgunk, hanem csak szimpla mutánsokkal, de azért valami komolyabb hentelést vártam.Az fps jelenetet leszámítva végig a szokásos belassulós "rejtőzködik 1-2 szörny, majd váratlanul lecsapnak" klisé.Sokkal jobban esett volna a kis lelkemnek, ha a játék alapvető vonalát követve halomra daráltak volna egy kamiomnyi impet.Csalódás.
    4/10

-=A 40 éves szűz=-
    Vicces volt, de nem egetrengető.Egyebet nem tudok mondani.
    7/10

-=Wallace és Gromit és az Elvetemült Veteménylény=-
    Nagyon tetszett.Szeretem amúgy is ezeket a kedves gyurmafigurákat és a poén stílusa-kicsit a Simpson családra hasonlít-szintén közel áll hozzám.Egyaránt szórakoztató felnőttnek és gyereknek.
    9/10
  • Blasta
    HTX HTX HTX
    Grécsit kérném, köszönöm! :-)
  • Dynamic
    Jano már írta, sry.
  • Dynamic
    iJeszt
  • csum666
    The longest yard CSONTDARÁLÓ

Nekem kurvára tecett mer szeretem az ilyen filmeket bár elég 1értelműek:D

8/10
  • Bandew
    Igen, mert nem akartam megint leírni. :-D
    Lusta vagyok na!
  • Kandurex
    nem vagy komplett

[átnézett a HP4 topikba]

Na jó, de itt nem magyaráztad meg
  • Iori
    ez a kalandféreg ami most megy tv2n vmi irtó nagy baromság, de azért jókat lehet röhögni :)))
  • Jano
    Kétszer ly-nal írni az ijesztgetést, na AZ horror! -.- :o)))
  • PetruZ

• jointeer
    saw - hűdejoak.
  • Blasta
    Na megnéztem ezt a Descent-et.

4/10 maximum!

Nem tudom mit vagytok elájulva tőle, teljesen átlagos ilyesztgetős hálivudi cuccos. Senem unatkoztam rajta, senem izgultam mint az állat.

SPOILER!!!!!!!!!!
    Az eleje sokkal jobban bejött amíg nem derült fény erre igen valószínű "barlangi vadember-hordára"...
    Sokkal parásabb lehetet volna pl. ha csak 1 ilyen élőlényre bukkannak, nem egy egész családra és az szedegeti le a csajokat (álá Alien 1).

A vége egyáltalán nem jött be, és "nagyon hihető" volt, hogy ezek az extrémsportos városi kiccsajok levadásznak jópár ilyen "vadállatot"...

Aki a csaját szeretné ilyesztgetni, az nézze meg vele, amúgy felejthető darab, közelébe nem ér egy fűrésznek vagy egyéb komolyabb thrillernek.
  • Bandew
    Harry Potter és a tűz serlege

A film nem okozott csalódást! Hihetetlenül gyatra próbálkozás volt, ahogyan vártam :-). De a filmek közül még mindig ez a legjobb rész.

3/10
  • csum666
    ma megnéztem a constantint nem rossz 7/10
  • Mentol
    x
  • Istencsászár
    nagy film :)))
  • duwy
    Egyetértek, szerintem is igen parás volt, az utóbbi évek egyik legijesztőbb, legfélelmetesebb filmje.
  • desigo
    Péntek esti gáz
    Hát ezen most elég jól szórakoztam:))))
  • csum666
    Amit monstanába láttam és teccett

Basebolondok nekem nagyon ütött 8/10
  • Sephi
    Maskor ilyenkor nem nezek ilyen filmet mert most minden hang felriaszt :DD

Remelem el tudok majd aludni 3-ig :DDD
  • Sephi
    The Exorcism of Emily Rose -

Naon eros es utos film volt. Semmi tulzas benne es meg uzenete is volt. Nem csalodtam benne. De probakatok meg nem moziba nezni mert mi vagy 4 szer ugrottunk fel a szekbol :D
  • Iori
    The Island

Semmix xtra számomra, tipikus Michael Bay film. Nagy robanásokkal, kisebb-nagyobb lyukakkal vegyitve. Az alaptörténet tetszett, de a kivitelezés már nem annyira. 6/10
  • Ombika
    udv!!

Mit tudtok errol a Pulp Fictionrol amit a mozikban nyomnak ujra semmi ujdonsag benne csak 2 jegyert adnek 1 eredeti dvd-t?

• CSOCSO
    en is igy vagyok ezekkel
  • Sil3nt
    szerintem is jó film a kategoriájában....naturális megjelenítés [persze van sokkal naturálisab film és és jobb is] de akkor sem ásítós film...
  • Mojlepque
    Már akinek. Bár mondjuk lehetett volna élethűbb is, de én már majdnem a végénél behugyoztam:D
  • PetruZ
    A Descent brutál?! Szívrohamot okoz? Talán a túl sok ásítás miatt...

SPOILER!

Nem értem, ugyanazt a filmet láttuk? Egy hétvégén egy barlangba lemegy pár csaj, ott van pár Szméagol-klón, és indul a halálunalmas rohangálás (és még ld. #23691). Mi a brutál benne? Amikor úgy-ahogy látni (egyébként is zöld szűrőn át, tök homályosan), hogy szétcsócsálják az egyiket? Vagy a csonthalmok? Vagy a vértó (ami eleve jókora lol...)? Ez brutál? Ugyan már! Évtizedekkel ezelőtti (horror)filmekben is sokkal durvább jeleneteket látni ennél. Vagy mégis mi?

Szerintem ez egy baromi gyenge és unalmas film, de azt valaki igazán elmondhatná, hogy miért is / mitől igazán "brutál"...
  • Mojlepque
    Pff. most az előbb néztem meg a The Descent-et, hát mozdulni nem tudtam közben annyira brutál.Legalább is nekem kisebb fajta szívrohamom volt a nézése közben.
    Jaaa megjegyzés: A fűrész 2 eléggé gagyi, mert nagyon hasonlít az 1-re, mert a fő helyszín is ugyan az, meg minden, csak brutálabbak a dolgok Kb mint ha Quventin Tarantinó csinálta volna
  • jointeer
    zonbiparódia
  • SASboy
    tapló télapó pedig nagyon jó film :D
  • csum666
    tapló télapó sztem szar.... számszerint nem tom 3/10
    Pite 4 sztem jó volt 5/10 nézhető de azér többet várnék tőle

• SASboy
    pedig nagyon megakartam nézni,de ezek után... :(
  • Police88
    Jó film ,de ahhoz képest, h "vígjáték" durva volt amikor a csávót kikapták az ablakon és elkezdték a beleit zabálni a zombik :P