106877
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Jano
  • Mike at home
    ez nekem sem tünt eddig még fel
  • SASboy
    thx
  • Iori
    pfff és tényleg :DD
  • Sephi
    Gratz!
  • SASboy
    Ha hátulról olvasod az I.C. RAM -ot akkor kijön, hogy Marci. Most jöttem rá :D
  • Sephi
    De man alapbol ha valaminek megfilmesitik a folytatasat logikus hogy nem fogjak azzal fecserelni a draga idejet a filmnek hogy meg el is magyarazzak mirol szolt. Anno a FFVII nekem majdnem 40 ora volt amig vegig vittem. Meg reoviden sem tudnam elmeselni mirol szol...vagy eltudnam de annak nem lenne lenyege.
  • Mike at home
    én élveztem, pedig csak annyit tudok a FF-ről, hogy van az a csajszi, meg az a pasi vagyis amit egy-két játékok okán kiadott átvezető animból láttam
  • Mike at home
    első mondatra

az őt sosem zavraja :)
  • Mike at home
    Marcinak hivják? Jó tudni :)
  • Iori
    Sahara:

Az egyszeri megnézést is soknak tartom, kerülje el mindenki.
    3/10
  • Rafaelo
    Serenity 7/10

csak azk nézzék meg akik látták a sorozatot különben nem nagyon élvezhető
  • Sephi
    Marcikam vaze igy kapasbol megsertettel tobb FFVII fant es meg igazad sincs.
    De mar az elejen mondja hogy azoknak akik ismerik a vilagot es nem masoknak. Mar elore be volt jelentve hogy aki nem ismeri a FFVII vilagat nem fogja elvezni a filmet. Szal attol meg hogy te nem ismered a storyit es nem notek a szivedhez a karakterek es a helyszinek , ez nem egy rosz film. Sot valami hihetettlen. Es nem tudom mifele zenebe kotol bele hiszen valami fergeteges volt bar ebbol is az jon le hogy te nem igazan jacottal soha FF jatekot.

SZal az a 8.2 nem no comment hanem meg tul keves is egy ilyen mualkotashoz. A japan szinkronhangokrol meg nem vagyok hozzaerto a szakmaban hogy a tajszolast eszrevegyem.
  • Mike at home
    rasszista :(
  • I.C.ram
    Final Fantasy VII... Az még oké, hogy aki nem ismeri a játékból a sztorit, annak teljeséggel érthetlen, de hogy ilyen igénytelen zenék, és japán szinkronhangok legyenek az már sok... A film története meg úgy volt szar, ahogy van. Mintha egy egész estés Dragonballt néztem volna a sok hülye mandulaszeművel... :/ imdb 8.2 no comment. Bár észrevettem ,hogy ott minden manga film, vagy anim magas pontot kap.
  • a.carkey
    Tegnap láttam a Hétköznapi mennyország (Sa som i himmelen) című svéd filmet.

Nos, aki valami igazán értelmes kikapcsolódásra vágyik, annak javaslom nézze meg. Nem lepődnék meg, ha megkapná a legjobb külföldi film katagóriában - ha jelölik - az Oscart.

Sajnos jó magyar szokás szerint Budapesten egy popcorn moziba, a Mammutba tették (rajta kívül a szintén "nagyon fontos mozinak" számító Szinbád adja).

Sajnos így sem volt elég érdeklődő a teremben. Amúgy eredeti nyelven megy, felirattal.
  • Öregpapa
    Sziasztok !

Előre is elnézéseteket kérem, hogy off hozzászólásom van, de a kérdésemet nem tudtam sehova sem beilleszteni. Annyi fiatal géniusz van ezen az oldalon, hogy szerintem jobb helyen nem is tudnék segítséget kérni. A fiam harmadéves egyetemista, de mindenre azt mondja, hogy öreg vagyok már [igaz :(], úgy sem értem. Nem tartom magam még szenilis hülyének, de az igaz, hogy computer szakember nem vagyok. Amiben a segítséget szeretném kérni. Kérlek benneteket mondjátok meg, hogy ha valaki a neten proxit használ az IP szám eltüntetésére, meg lehet-e mégis találni a világban és ha igen, akkor hogyan ???
    Köszi előre is a segítséget

Üdv. Öregpapa
  • CSOCSO
    az jo volt:D foleg mikor bejelenti a tv ben azt hogy mire koltene inkabb a valtsagdijat:D
  • Sephi
    Vicceltem! Komolyan nem sertesnek szantam de jot nevettem. En sem vaok tokeletes nehogy magadra vedd!
  • Bandee1987
    Most néztem meg a Váltságdíjat. Egész jó film volt, lehetett benne izgulni.
    Mel Gibson és Gary Sinise egész jól alakított benne.

8/10
  • Mincsi
    jah...bocsi...köszi.. Titkok kulcsa.

de nem lehet mindenki tökéletes....nem?
  • SASboy
    Én még csak a grimmet láttam, de az nem vmi nagy eresztés.
  • STREEX
    Szerintetek melyik a jobb film?A grimm, vagy az erőszakos múlt?
  • fifi
    Csontdaráló

tudom, hogy majd mindjárt jönnek az okos emberek, hogy az eredeti így, meg úgy, de mindegy. Az eredeti engem különösebben nem izgat, nem is akarom hasonlítgatni.
    Ez a film nekem nagyon tetszett, jókat röhögtem, aranyos volt. Viszont van valami, amit kezdek unnni, az pedig a sitten lévő nőnek öltözött fickók akik kurvulnak...Minden filmben, szinte mintha ugyanazokat az embereket szerződtetnék, ugyanazzal a viselkedéssel!
    de összességében jó volt, tetszett
    8/10
  • magus
    fel, nem is baj ez, csak szerintem a film akkor is olyan ures a tobbihez kepest
  • Blasta
    Egyszer indenkinek fel kell nőnie...
  • Mike at home
    na végre valaki, aki ugyanazt a semmilyent érezte, amit én is :)
  • desigo
    pont hétvégén néztük meg
    elejét még untam,nade a vége...
  • magus
    jah, es ez a politikai korrektseg megorjit. volt indiai kinai fekete, minden.

amin meg rohogtem, nem emlekszem, hogy a konyben hogy volt, de a franciak repulovel, a bolgarok hajoval mennek haza? logikus.
  • magus
    harry potter

kar, hogy sok dolgot ilyen roviden lerendeztek, neztem volna meg a vilagkupat...
    volt par dolog amin hangosan rohogtem, pl mikor Hermione beszelt, teh, ez levelezon vegezte a szinesztanodat sztem, az a fej amit vag mikozben gesztikulal az hatalmas:) meg a francia lanyok sapesza, ami leginkabb egy ovszerre hasonlit, nah azon megborultam:)
    bar mar reg olvastam, a regi regenyek akkor tokre magaval ragadtak. Amikor lattam az elso filmet, meg az is magaval ragadott, de ez, olyan semmilyen volt. bar biztos en nottem mar ki ennyire.
    Konkluzio, konyvben mindig minden jobb, es ez erre is igaz. pont azokat az apro jeleneteket vagtak ki amik miatt tetszett anno a konyv. azert egyszer nezheto, hisz olvastam, de egyre csak rosszabb lesz.
  • Sephi
    Kifigurazni? En csak rohogtem nem kifiguraztam. En kerek elnesest.
  • Loál János #23929
    Mondjuk elgépelési eseteket asszem nem Neked kéne kifigurázni. :)
  • Sephi
    "Titkos Kulcsa"

:DDDD
  • Mincsi
    Titkos kulcsa

az csók film volt....kb kellett néhány óra,hogy felfoghassam...persze a logikus eszemmel:) De vissza térve, elgonolkodtató, de nem ijeszgetős, mint egy kifejezetten horror film...

7/10
  • Sephi
    Corpse Bride -

Nagyon kellemes volt. Imadtam a szereploket es a helyszineket. Meg a sztori is teccet :) Szerintem alabecsulik egyesek. Igaz a Nightmare Before Christmast megsem eri utol de ugyanaz a szint. Engem megvarazsolt a film.

• Sephi
  • Loál János #23924
    #23923, és haggy. :|
  • Blasta
    A sajtóbemutatók tudtommal a sima premier előtt vannak, ott elképzelhető, hogy hamarabb megnézi vki a filmet.
  • I.C.ram
    Már 14én lesz a mozikban a moziműsor szerint.
  • Sephi
    Mondom hogy tegnap mutattak be. Haverom vaze nem VIP es ott volt. Meg kell tole kerdezzem csak nincs fent neten.... de kivancsi vagyok mijeza VIP dolog.