106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #24118 Csá!
És szerinted mi lett a vége? Csak kérdem, mert én vágom. -
Saw 2
Szánom a letöltögetős ostobákat (sry), a második rész is tipikus MOZIfilm. Nagy vásznon, nagy hangerővel élvezhető - de úgy nagyon.
Végig feszültséggel teli, mint az első rész, nagyon ötletes "játékokkal", és egész jó befejezéssel. Folyamatosan kényelmetlenül éreztem magam a sok rettenet láttán, pl. a tűs résznél elhagyott minden erőm, durva volt. :)
Többen kifogásolták a csattanót, hát nem tudom mire számítottak, ez így teljesen rendben volt. Naná, hogy az első részből okkulva mindenki TUDTA, hogy lesz csattanó - így természetesen nem üt akkorát.
Egyetlen negatívumként ismét a videoklip-szerű vágás(halmaz)t tudnám említeni, ami már az elsőben sem tetszett. Nálam valahogy jobban hat, ha végig mutatnak egy durva jelenetet, mintsem 20fps-sel váltogassák a ketyegő óra, és az adott trancsírjelenet képeit a bömbölő zenére.
Úgyhogy minden mozirajongónak ajánlom, aki bírja a sílust. -
Elf ( Mi a Mano)
nem nagyon csipem azokat a filmeket ahol teljes kaosz es felfordulas van..ez is egy ilyen film.. es a legvegeig elegge kenyelmetlenul ereztem magam... merthat jon egy csako.. es csak galibat okoz.. minden percben minden tettevel... de a vegere jott egy aranyosabb resz.
vegulis aranyos kis film! 6.5/10
es BOLDOG KARACSONYT MINDENKINEK! -
lol:D elcsuszott az ujjam:D -
A napfény íze
10/9 Nagyon jó film volt, érdekes volt ez a család története három generáción keresztül.
-
Szőke Kóla
Egyszerű film, de nézhető.Sokaknak úgysem fog tetszeni, mert általában "fúj-fúj, kötsög Majka" szinten állnak hozzá.Azok ne is nézzék.Szerintem tűrhetően játszott ahhoz képest, hogy nem színész.
10/6 -
qper #24112 Épp az imént fejeztem be a The Descent című barlangászós-horror mozit.
SZétsúrolta az összes idegszálamat. Az első percétől az utolsóig odaszögezett a monitor elé, miközben felváltva néha hol becsokiztam egy-egy jelenettől, vagy épp kezdtem rosszul lenni a klausztrofóbikus hangulattól. Qrva jó film, bátran ajánlom mindenkinek.
10/9 --> mert a legvége nem teccett. -
:@ -

-
Felejtés
Nagyon jó hangulattal indul, és az elején tényleg elhittem, hogy a nő tényleg buta. Amikor az első antireális esemény történik onnantól már nem annyira azgalmas. A végén meg a szétsírom magam jelenet. .
9/10 -
Dark water-nek miért van Kör2 szaga?
-
King Kong:Tegnap megnéztem,nagyonlátványos,és nagyonhihetetlenmázlisfőhősökvannak benne.
Ez engem már zavar:Csordás jelenet,szinte semmi esély nemlenne túlélni,meg mikor a rovarok,meg külömböző herkenytyűk támadnak,csak úgy lövöldöznek,persze egy golyó sem sérti hőseinnket.pedig a kiccsávó szinte nemis céloz.
Kong harca a dinókkal jó volt,meg Naomi,és Kong jelenetei.Pár szép látkép,ahogy nézik a napfelkeltét.
Sajnáltom szegényt mikor lelőtték,és az egézs film,az emberi telhetetlenség,szenzációhajhászás kereséséről szól.(Eszembeötlött a kihalófélben levő állatok sorsa.Mondjuk mikor a hegyigorillákat mutatják,kis családi idill majd aztán már csak a levágott fejüket,meg kezüket,vagy ami éppen maradt belőlük.)
Na jó,szóval a sok hihetetlendolgot eltekintve tetszett,és gyorsan elröppen a nemcsekély majd 3 óra.A bennszülöttek erősen hajaztak az orkokra.
Peter Jackson azért jól megcsinálta.
10/8 -
DC miatt tartottam fenn a vinyón, de biztos lehecc benne, hogy soha többet nem nézem meg :-) -
Hogyhogy megvan ez neked? Aszittem rühelled. -
Viszont lehet, hogy néhol FF a film, már nem emléxem rá... -
Jaja, nekem ez van meg:
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.1.avi
War.of.the.Worlds.DVDRip.XviD-DoNE.2.avi -
vedd meg dvd-n -
Világok füle, loál. :D sry -
valaki latott mar 2 cd-s dvd rip et a ear of the worldsbol?
en tegnap lattam az elso ertelmes dvd ripet.. de csak 1 cd... ket oras film.. es igy a minoseg meg most se a legjobb.. mar nezheto lenne tv-n.. de jol jonne egy dolby-s ertelmesebb valtozat... -
:D:D:D -

-
Miért nem ugrálsz a háttérben, amikor ilyen filmet forgatnak? :-D -
LŐL! jon a miami vice mozifilm:D
jo autok fasza csonakok.. es miami... nomeg persze csajok.. mi kellene meg?:D
csak en hianyzom a filmbol...:( -
Legyen 7. :-) -
7 -et akartam, de valahogy nem éreztem a pluszot, hogy kiérdemelje, de 6 -ot se adok mert az kevés és egyértelműen a 7 -es felé húz, viszont nem éri el, bár, ha már a matematikánál tartunk, akkor a 6,5 se megfelelő eredmény, hisz nem a 6 -os, hanem a 7 -es felé tendál az anyag.
Akkor mennyit adjak? Kritikát meg nem írok.
[aljas kritikus] -
Nyiri #24093 Nem is tudtam hogy nukicc volt :)
A Band ban nagyon jo volt :) -
Donnie. -
Mellesleg a bátyus, ex-nyúkicc Donny is beérni láccik.
Band of brothers után most a SAW 2-ben főszerepet kapott ugye... -
Nana! :-)
Off a téma, de nekem a funky korszakban az Ő számai voltak az etalonok. :-)
Izélések és...
Amúgy a Italian Job nekem mint film se tetszett és az "alakítása" sem hozott semmi de semmi extrát. Olyan tipikus "adom ami vagyok, erre a filmre az is elég"... -
VAlamint Nagyon jól játszott a Kosaras Naplójában a The Yardban Az Italian Job-ban is. Az igazi gond, hogy a Karierjébe nem kellett volna a Marky Mark néven tolt rapszerű popvalami:D Színésznek sokkal jobb:) -
Nem is! Nekem az nem is teccet. -
Az eredeti francia verzió meg simán sokkal jobb. :) -
True Lies-t akarhanyszor lattam soha sem asitottam. Sot hetvegen megnezem megint. Imadtam a filmet...erdekes de a konyvet kevesbe...jo az meg anno vala. -
Az nekemis feltűnt. Sztem azt csinálta, mint Arnold a True Lies-ban: búvárruha alá a szmoking. ;)
A Three Kings-et be fogom pótolni, már a listámon van régóta. :)
-
Boogie Nights alap. -
Szvsz Wahlberg jól alakul szinészileg.
A Three Kings-et nem láttad? (Az valamivel a FOUR Brothers előtt volt, de a Two Towers-ben nem jáccott :-DDDDDD) Abban is hasonló, vagány USASZOLDZSÖR.
Amúgy a Boogie Nights-ban is marhajó.
A four brothers nekem egész végig bejött, egyedül a végén húztam kicsit a számat, mikor SPOILER!!!!!!!!! megjelent a nagyonvagány srác egyedül sétálva a havon, körülötte seholsemmi, valszeg kilómétereket tett meg gyalog, hogy pont a megfelelő időben érkezzen a helyszínre és tudja szétverni a főcsúnyabácsi fejét :-))))) -
Te srác, ez a hatEGÉSZnyóc ez most mér?
Az utóbbi négy potnozásod közül három "EGÉSZnyócra" végződött... :-)))))
Egyrészt azé pontoz a többség itt 10-es listán, mert szvsz simán elég 10 pontszám egy film értékeléséhez.
Másrészt ha már törtszámokat is írsz -te dolgod, nem kötözködöm- akkor legalább keress valami egyebet is a nyolcason kívül, mert így a világon semmi értelme :-)))) -
Four Brothers: Egész jó volt. Nem az a nagy szám, a csavarok sem nagyon vannak kifejtve (talán jó is így), viszont jópofa, a "házostrom" tetszett, jól volt megcsinálva, és a négy bratyót alakító színész is jól játszik (főleg Wahlberg-en csodálkoztam; az eddigi filmjeiben elég távolságtartó és hűvös, egyszavas pali volt, de most nagydumás-beszólós, aki benne van minden hülyeségben :) ). Erőteljes 7/10.
-
Wallace And Gormit -
Ez az a nyuszis volt :D Es hozta a formajat! Nekem nagyon bejovos ez a gyurmafilm :D -
King Kong
Ümmm, egyértelműen a látványra hajaz :/ TREX -s rész + a csordás über volt, kb. ennyi maradt meg.
10 / 6.8