106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • fifi
    van szinkronos belőle 2CD-s
    nekem ifikorom egyik meghatározó filmélménye, a "Támadás a Krull bolygó ellen" mellett...
  • Mike at home
    csak vicceltem :)
  • CSOCSO
    manapsag MINDEN remake!!!
  • qper
    Flightplan

Régóta vártam már ezt a filmet, de a kritikákra és a fórumozóra hallgatva meg sem néztem a moziban. Délután letöltöttem, most meghesszöltem:

nekem teccett nagyon.

10/8 --> Mert azért nem kellett volna eldalolni a rendezőnek a film kezdése után egy órával, hogy ki a rosszcsont. Várhatott volna velemég jópár percet.
  • I.C.ram
    Ez egy Remake film volt. Volt egy eredeti angol mesefilm is, ugyanerről a műről, kb 93-94 környékén.
  • CSOCSO
    en most toltom lefele.. gondolom felirat az ninc shozza:( mindegy.. howard a kacsat is angolul neztem nemreg:D
  • Nyiri
    Multkor volt az HBO-n :)
    Nagyon regen lattam elotte. De most is lekotott. Retro rulz :D
  • Mike at home
    aha
    de nincs meg
  • CSOCSO
    LOL.. erre emlexik valaki?:D
  • Mike at home
    az biztos
    poénos film volt
  • CSOCSO
    The 40 Year Old Virgin

Hat ez egy allat film volt:D Reg rohogtem ennyit filmen.. ami nem azt jelenti hogy vegig rohogtem.. hanem azt hogy alig birtak igazan vicces filmet csinalni mostansag a nagy halivudban.
    Ez viszont bejott! es mindenki masnak korulottem szal 7.5/10
  • CSOCSO
    szerintem nem volt annyira vicces sem poenos.. de legalabb aranyos es amugysincsen semennyire karacsonyi feelingem mivel floridaban vagyok.. 25 fok van es szansajn... szal ez a film jol esett
  • Mike at home
    ez a film egy kaka
    tipikus béna, az amcsik szerint vicces poénok
    suxx
    2/10
  • Mike at home
    te mikor élsz? most nálad 2157 van?
  • Mike at home
    The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe

mesefilm, de annak kitünő

9/10
  • Sephi
    Azert hogy oszinte legyek marcikam a HP mese/kep-vilagat meg csak meg sem szagolja.

Meg mindig azt vallom hogy a HP sorozatok eddig a legszebbek es legfantaziadusabbak.
  • I.C.ram
    Én is meglesem majd moziban is, biztos.
  • I.C.ram
    Nosztalgiáztam kicsit, és megnéztem a Narnia-t. Nem bolt nagyon rossz, bár kiskoromban jobban élveztem az angol változatot. Zenék nagyon jók voltak, a csata jelenet is jó volt. Inkább ez a mesefilm, mint az idétlen Fazekas Harry.
  • Bucser
    Fúúú
    Ma néztem meg a Madagascar-t:) Ez állat nagyon:D Igaz igazából csak egyszer élvezhető de a pingvinek királyak voltak nagyon:)

"Remember guys Wave and Smile":)

6/10
  • Blasta
    Lámázást én kezdtem, én vagyok a cccúnafijú :-)
  • Mentol
    Nem. Ez személyes.
  • Bucser
    Miért is Láma?? Mert más a véleménye mint a tied?:)
  • Bucser
    A 3-4 ből2 ember hiányzott. Tim Burton és Michael Keaton. ÉS szerintem a Begins kifejezetten hozta a Batman Hangulatot (jó a bunyójelenet nagyon gyenge idegrángásos volt) De a story legalább követi az eredeti Black Knight vonalat...
  • Mentol
  • qper
    A Batman kezdődik! -hez

Szintén tegnap néztem meg, igaz még csak félig. Kövezzetek meg, de nekem Michael Keaton az igazi Batman, nem pedig Christian Bale (ez a csávó milyen beszédhibás%!! CSak azt nem értem, hogy lehet így színész), Val Kilmer, vagy George Clooney.
  • Blasta
    SZvsz a 3-4 már valami gyerekmesének készült, annyira szar, gyerekes, színes-szagos az egész.
    De a Begins az király lett, abszlute nem értek egyet az alant felsorolt véleményekkel.(leszámítva Dinamit véleményét, of z :-D)
  • Sephi
    Szerintem az elso harom volt az igazi. A harmadik kicsit mas stilus volt de nekem az is nagyon bejott. TLJ es JC nagyott alakitottak a Foreverben csak az a Val K...
  • SASboy
    ja tényleg ezt én is észrevettem :)
  • Sil3nt
    a film eleje eléggé úgymond "bölcses, gondolkodtató, tanító célzatú" lett ami tetszett a filmben....közepétől nagyon vontatottnak éreztem...főleg amikor a csóka felvette a denevér álarcot [angolul néztem] és telejsen más hangja lett...azon olyanokat szakadtam, hogy ott mutálódik...igazi f*sza gyerek hangja lett, ami nagyon szánalmas volt az adott környezetbe
  • SASboy
    így van. teljesen egyetértek. szerintem sem volt izgalmas meg batman hangulat sem volt benne.
  • CSOCSO
    mondtam hogy mai fejjel talan nem. .de igazsag szerintnem is emlexem a regi batmanekre csak azt tudom hogy anno azzal a felfogassal tetszettek
  • Dynamic
    Akármelyik?Hát speciel a 3. de főleg a 4. rész, valami hihetetlenül gyerekes ostobaság.
    Nekem nagyon bejött a Begins.
  • CSOCSO
    en is igy voltam vele.. fogalmam sincs mit ajnaroznak rajta.. szvsz akarmelyik regi batman film ezerszer jobb... jo mondjuk mai fejjel mar lehet hogy nem:D de ez az uj akkor se volt senem izgalmas senem batman hangulatu
  • Rafaelo
    :D
  • SASboy
    Megnéztem a Batman Kezdődiket. Nemtudom mi tetszett rajta annyira nektek. Szerintem egyáltalán nem volt jó, se izgalmas. Nagyon vontatott volt, meg úgy összességében jobbat vártam. Lehet túl sokat vártam tőle az értékeléseitek alapján.Még jó, hogy nem moziban néztem meg.
  • Blasta
  • Mentol
    SPOILER!
    Hirtelen én is erre gondoltam, csak ennek semmi előzménye nem volt...
    Azt meg még mindig fel nem fogom, hogy milyen ÉRTELMES indoka volt a puncinak a másikat kinyírni a végén. Én tuti, hogy a végére hagytam volna a személyes bosszút. Végülis ketten talán több esélyük lenne a menekülésre. Nah, mind1, nők.
  • nxfn
    úgyis mindég mekhalnak-.-
  • qper
    lol, akkor nem én vagyok az egyetlen :))

SPOILER

Sz.tem a csaj is bentrekedt a barlangban, csak előtte hallucinált egy keveset a kimenekülésről. A kannibálok sikítozása az uccsó jelenetben pedig szvsz arra utal, hogy Őt is utoléri a végzete egy kétméter magas vak húszabáló személyében:(
  • Mentol
    Basszus.
    Szóval én NEM vágom.