106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Jaj honnan!??!? Az nekem is kell nagyooon!! Isteni egy sorozat volt!
"Szia! Ivy vagyok!"
:DDD -
Azt honnan tudod, hogy az ajtó méget nem csak egy újabb szemét csapda van? -
Nem olvastam végig de rögtön van egy két dolog, amit félrenéztél.
spoiler!!!!!!
Abban egyetértek ,hogy a macho viselkedése eléggé baromság volt, bár ha belegondolsz lehet azért akarta megölni, őket, hogy mindenképpen övé legyen az ellenméreg, ha találnak egyet.
Csóka, aki a kazánba ment. Neki is elmondták, hogy egy tű ingyen van, de a másikért meg kell fizetnie, és csak az ördög segíthet neki. Tehát az első tűnél nem is indult be a boobytrap, de mikor letépte a másodikat beindult. Itt jön képbe az ördög, aki fel volt festve a falra, az elzáró csapot mutatva, amivel elzárhatta volna, ha hajlandó feláldozni a karját, és tűzbedúgja az életéért.
Doki megígérte igen, csak hogy már a film végénél is totál fehér volt az arca a vér veszteségtől. Valószínű, hogy elvérzett út közben.
Na most ennyire volt erőm válaszólni, majd később lehet nekifutok megint. -
Fekete Vipera sorozat sokkal ütősebb. -
én most szedtem le a csengetett milordokat megnéztem az első részt és szétröhögtem az agyamat már majdnem húsz éves sorozat de még mindíg eredeti poénok és karakterek vannak benne és majdnem egy órás egy rész 
-
En vaze felulve neztem es ugy vert a szivem aszitem jaaaj! -
Filmeket meg nem megyek el csinálni, mert nem értek hozzá, csupán kicsivel esetleg rétegesebb az ízlésvilágom. Ettől még nem kell filmet csinálni, de ha valami nem jön be (márpedig nem azért mert én csakazértis bele a akarok kötni, a SAW 1-et szerettem), akkor az nem jön be. -
A gond ott van, hogy míg a SAW 1-en nem kelett semmin gondolkodnom, nem baszkurálta az agyamat a sok idióta kérdés, addig ezen a filmen már a felétől kényelemtlenül éreztem magam. Ez van, nekem nem jött be. -
thx -
Nyiri #24310 Dr. Evil -
Nem tudja valaki, hogy az Austin Powers-ből Dr. Genyának mi az igazi neve?
Vagy esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahol megtalálható amikor táncol?:DDDD
Azon be lehet halni. Előre is thx -
Elso meglatasbol is jelzem messze al tolem hogy akarmivel megsertselek tudod jol es nem rosz indulatbol irom ezeket hanem velemenyemet nyilvanitom!
Nalad az a baj draga Blastam hogy tulsagosan sokat gondolkodol egy filmben es nem akarod aterezni. Sokan nem figyelik ennyire ezeket a dolgokat vagy nem ugy latjak mint te es nekik sokkalta elvezetesebb. Attol meg hogy nem mindeki figyeli meg ezeket a dolgokat nem jelenti hogy a masik fajta az hulyebb lenne.
Magyarul messze nem ertek veled egyet mivel engem totalisan lesokkolt az egesz film.
[/gonosz on]
Ha mar ennyire ertel hozza miert nem mesz el filmeket csinalni? Hihetettlen mibe nem kotol bele.
[/gonosz off]
-
Nyiri #24307 Szerintem is szar :) -
Természetesen semmiféle meggyőzniazellenkezőjéről szándék nincs bennem, de azé reagálnék.
SPOILERZ
1. Kíváncsi lennék Rád, hogy mennyire lennél képes gondolkodni abban a tudatban, hogy ha valamit elkúrsz, akkor meghalsz, illetve, hogy 2 óra múlva mindenképp kifingasz.
2. Kigyúrtállat egy elmebeteg volt, egy pszichopata, simán belefér. Legalább volt még 1 tökös figura Jigsaw mellett a filben. :)
3-4. Jigsaw minden embert próbára tesz, amit vagy kiáll, és életben marad, vagy meghal. Ebbe szerintem teljesen belepasszol a kályha, és a páncélajtónál is kiírta, hogy nem ajánlatos benézni.
5. Mi lett volna ha Anakin vágja le Obi Vant? :) Ilyen kérdéseket nemár. :|
6. Miért találtak volna meg bárkit is? Teljesen nyittottan volt lezárva (
) a film, sejtetve azt, hogy mindenki meghalt.
De esetleg onnan is megközelíthetjük, hogy a pár szerencsétlen erőteljesen ESZKÖZ szerepett játszott a fő célpont, Mason rendőrbácsi kiszívatásához.
Mind1, csak egy sablonos NekedbejöttNekemnem. -.- -
Ja, valamit elfelejtettem :-))))
Marha jó volt, beültem a moziba, elkezdőik a film, látom a szenvedő faszit és a TV-t. Máris hallom magamban Jigsaw hangját, ahogy megszólal: Helló Májkül!
(csak ez a név ugrott be hirtelen)
Erre bekapcsol a TV és megszólal Jigsaw: Helló Májkül...
Médium vagyok!!!!!!!! :-))))))) -
Oda is írtam a kritikám végére, mennyire várom :-) -
rendben...
akkor biztos kiváncsian várod a 3. részt :D -
A LORD of WAR-t látta már vki?
Most jött le, tán ma este meg is nézem.
(azaz tán mégse, látom még csak angol felirat van hozzá :-() -
Szabad velem nem egyet érteni, ez mindenkinek alanyi joga, továbbá az én véleményem nem szent és sérthetetlen ;-)))
Csak úgy érzem, elég sok HA-t vonultat fel a film ahhoz, hogy sok sebből vérző, béna folytatásnak tituláljam. Nekem ugyan olyan béna folytatás mint a többi mostanság. -
pedig ottvolt, enyhén mumifikálódva :o
tekk -
nem emléxem hogy ott lett volna Adam hullája...
remélem te is ézed, hogy ez a sok HA mi lett volna HA kicsit túl sok. Mindne filmhez lehet így állni, de lehet úgy hogy nem jutnak az ember eszébe ilyenek, hogyHA jigsaw nő lett volna :) sttb....
Annyi az egész hogy nem értek veled egyet, hogy ugymond szar, pocsék folytatás...amilyen folytatások mostanában voltak ez kiemelkedően jó alkotás. -
SPOILER!!!!!!!!!
"kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka..."
Vagy nem dobja ki, mert nem bízik senkiben. Vagy a másik csajnak dobja ki, akit pl ismert. Ez lett volna logikus, ha már tényleg ennyire ismerte azt a faszit...
"szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed."
Hát ez nem HA, hanem egyenesen butaság. Adam hulláját is átcipelte oda, csak hogy ott legyen, mi? Vagy az csak egy bábu, a hatás kedvéért? :-))))
Szal ez már nagyon vékony lábakon áll, remélem Te is érzed. :-)
Nem tehetek róla, ezek a dolgok akaratlanul elkezdtek zavarni a film közben, míg az első részben nem -vagy alig- akadt ilyen dolog. -
Spolier:
dehát akkor is beledobta...ha a csávó ment volna a kulcsért akkor gondolom kidobja a csajnak és akkor a csaj direkt bénázik a kulcsal...de jigsaw tudta hogy ilyen ez a csóka...
ilyen alapon minden filmbe belelehetne kötni ezzel a HA-val.nem azt mondom hogy nemvoltak hibái a filmnek de élvezhető és jó második rész ez.
azmeg hogy abba a szobába ami az első részben van miért nincsenek ott? szerintem azért mert jigsaw lehet hogy felépített egy ugyanolyan kis szobácskét...persze ezis csak HA, mint a legtöbb felvetésed. -
SPOILER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csakhogy Amanda és Jigsaw azt NEM TUDHATTA ELŐRE, hogy a kigyúrt állat őt fogja bedobni a tűk közé és nem maga mászik be, plusz elbénázza az ajtónyitást...
Tehát ott van az a HA! -
Igen, ezt tudtam én is, kiváncsi voltam mennyire tudták beleépíteni a sztoriba. Hát ennyire... -
mivel amanda jigsaw-val volt, így direkt húzta az időt a tűsnél, tehát nincs ha :@ -
Csak az utolsó bekezdésre (a filmet még nem láttam, nem mellette / nem ellene írom): hozott anyagból kellett dolgozniuk, ezt nem az eredeti páros írta. Egy év alatt hozták össze a folytatást, nem volt idejük saját történetet írni, és egy USA-ban ismertebb szerzőt/forgatókönyvírót kerestek meg, akinek ez a munkája már évek óta ott rohadt vhol vmi polcon. Csak annyira módosították, hogy beleférjen a Jigsaw-sztoriba, aztán már küldték is a kamerák elé.
-
Ühh, ez hosszú lett, sorry érte. :-) -
SAW 2
--------------
5/10 MAXIMUM!!!!!
A TOVÁBBIAKAT CSAK AZ OLVASSA, AKI MÁR LÁTTA A FŰRÉSZ 2-T!!!!!
SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER, SPOILER !!!!!!!
Csalódás. Méghozzá nagy. Nem értem azokat, akiknek tetszett, nem gondolkodtok logikusan???
Megpróbálom sorbaszedni a film sebeit, amikből sajnos rengeteg van:
-Tipikus amcsi marhaság, hogy ha bezársz X embert egy "börtönbe" azok előbb-utóbb egymást kezdik üldözni és kinyírni, saját menekülésük reményében, pedig erre nincsenek is kényszerítve. Ezt nem kajolom be, ráadásul itt semmi értelme nem volt annak, hogy Mr. Kigyúrtállat nekiállt üldözni a tarkókra festett számokért a többieket. Miért is esett egymásnak a feka gyerek és a kigyúrtállat????
Ráadásul mint azt látni lehetett, ezek inkább egymással ordibálnak és ismerkednek, minthogy pl. leülnének kideríteni mi a közös bennük, miért kerültek ide.
VAGY! Szépen, módszeresen, nagyon óvatosan (tudva, hogy kész csapda az egész) kikutatni a házat, ajtóról-ajtóra, megkeresni az ellenszereket.
-A film végén, mikor Mr. Kigyúrtállat INKÁBB levágta a saját tarkójáról a bőrt, hogy aztán megölhesse a másik két szereplőt, minthogy normálisan, békésen kijussanak együtt, nahát az egy übermarhaság volt!!!! Ráadásul erre mégcsak kényszerítve sem volt!!!!!!!
-Ugyebár ELVILEG Jigsaw nem azért zárja be az embereket, hogy megölje őket, inkább azért, hogy rávegye őket az életben maradásra, az életük tiszteletére. Ennek ellenére mit láttunk most? Az elején az az öltönyös faszi egyből golyót kap a fejébe. MIÉRT??????? Ennek mi értelme volt? Csakis annyi, hogy a nézők nagyon elkezdjenek rettegni a többi ajtótól, értelme semmi, ugyanis az csupán egy szimpla gyilkosság volt.
-Ugyan ez a helyzet a kopasz faszival. Beküldi a kazánba a fecskendőkért, amiből nincs kiút és a fecskendőket sem tudja kihozni. Értelme mennyi? Öljük meg azt a mellékszereplőt is... Mivan ha elég és nem tudják a tarkóján megnézni a számot???
-A fecskendőkkel telirakott szobában, ahol a 3 percről visszaszámláló ajtó volt: mivan, ha Mr. Kigyúrtállat nem ejti le a kulcsot és idejében kinyitják az ajtót????? Értelmetlen rész, csak időhúzásra jó.
Ha kiszabadultak volna, akkor mivan? Nincs film? Hiszen nem tettek volna semmi extrát, kiszabadulnak és mehetnek a rendőrségre. Jigsaw terve nem ért volna semmit...
-Aztán a vége: idiótaság, hogy az a helység ahol az első részbe voltak zárva a játékosok, még mindig ugyan úgy áll. Hiszen a doki levágta a lábát, kiszökött és megígérte Adamnek, hogy visszajön érte. Ehhez képest Adam szépen ott rohatt már egy jó ideje... Miért??? Nem beszélve arról, hogy Danny Glover alakította ex-zsaru is ebben a házban járt, ott halt meg, nem messze attól a szobától. Őt sem találták még meg????
Szóval a gond az, hogy ezek a dolgok már kb. a film felétől elkezdtek zavarni, hiszen ott motoszkált az agyamban a megoldás, idegesített a szereplők értelmetlen lemészárlása, nem volt benne semmi ráció, pont Jigsaw ELVEI ellen szóltak, hiszen nem tanított semmit velük, és marhasok "HA" került a képbe. Ez akaratlanul is elvette a kedvem a filmtől.
A film vége tetszett, az ötlet jó volt, de az egész végkifejletig annyi "mivan ha mégsem ez történik" került a képbe, hogy szinte már-már lehetetlenségnek tűnt ez a végkifejlet.
Így kell egy jó filmet szar folytatással elszúrni. És ez nem a költségvetésen múlt, nem a színészeken, egyszerűen a lehető leggyorsabban szerettek volna a producerek újabb milliókat lehúzni 2005 egyik legsikeresebb, alacsonyköltségvetéső thrillerjéről. A folytatást abszolute nem várom, hisz mit fogunk látni? Újabb ultra véres, minél ötletesebbnek induló de mégis rengeteg buktatóval teleszórt közönségfilmet. Kár érte. -
A Pac-Man? imdb :) Bár most nézem, ez animáció lesz, szóval Bolltól nem kell tartani. Bár ki tudja, nem-e járnánk jobban vele. ;)
-
ez most komoly? :DD -
A német törvények szerint - egyszerűsítve - adómentes az az összeg, amit filmgyártásra fordítanak. Nem kellett hozzá sok találékonyság, hogy rájöjjenek: az a legtutibb befektetés, ha vki olyan filmet támogat, ami elég sz*r lesz, de a befektetést legalább visszahozza (és ügyelni kell arra, hogy ne legyen túl nagy a költségvetés, mert a nullszaldó, vagy a csekély veszteség a cél, a túl kis költségvetés meg aprópénz, nem éri meg vacakolni miatta). Ezt ugyanis kézen-közön vissza lehet kapni a filmesektől. Szóval jó kis mosoda lett az egész, de már nem sokáig, mert megváltoztatják a filmtörvényt.
De addig is hamarosan élvezhetjük a Dungeon Siege (In The Name Of The King), a Postal, és a Far Cry filmeket - és még az is megeshet (röhögni fogtok, de igaz), hogy a készülő és a jövőre becélzott Pac-Man filmet is megkaparintja. :)
-
Valaki eccer úgyis lemerényletezi a kis köcsögöt :-)))) -
Bloodrayne -
Nos megkaptuk a filmet az este. Mint nagy Uwe Boll fan alig vartam hogy megnezzem. Leultunk haverekkel szepen elokeszitettuk a kajat mindent es mar kivalasztottuk azt a filmet amit akkor nezunk meg mikor mar egyszeruen nem birjuk a rohogestol vagy a sirastol. Felmasolom a filmet es go. Nos film kozben mindeki tatott szajjal nezte es nem tudtunk megszolalni.
Es igen bazd+! Megcsinalta ujra! Hihetettlen bazd+! Ennyire nem lehet hulye ez az ember! Mar a harmadik filmje ami valami borzalmasan rotyira sikeredett! Ezt nem hiszem el! Szanalmas baszki! Es meg akar forgatni harmat baze! De ki ad ennek az embernek pezt? Egyeszruen nem fogjak fel hogy ez nem tud filmet rendezni? Eskuszom vaze aszituk mindanegyen hogy nem lattunk jol.
-
pumpkinhead
gyurma figurák és műanyag barbik.
tanulság: az öregekre kell hallgatni.
-
Cat 02 #24284 Született feleségek ma lessz !!!
1ébkétn Narnia krónikái is naon jó -
Most kezdődik a Haláli Fegyver a tv2-n
nézzétek
-
az -
Hát ja, énse várok tőle sokat, lehet le se szedem -
meg csak most sikerült megneznem a Donnie Darko-t
hát 10/10, szerintem ez egy alapmű