106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Kanál #24559 Jay and Silent Bob strike back
10/9.75
Vagy huszadszorra lattam es meg mindig imadom, nc aki szereti az ilyen filmeket alapmunek tartja.Kotelezo darab -
Bad boys 2 2/10
Szerintem is akkora butaság ez a film.
az első rész még jó volt, de ez majdnem ugyanazokkal aszitukkal operál.
- Az a sok értelmetlen autós-üldözéses részt már nem kéne erőltetni.
- jönnek a tökös rendőrök, Ferrari -val üldöznek, DDD peeersze. DDD
van benne egy-két jó poén, de annyira erőltetett az egész.
a töténet is baromira gyenge, ilyet már láttunk ezerszer. -
Neill #24557 Pillangó hatás
Nekem nagyon tetszett, ötletes történet, jó zene, jó rendezés.A történet bonyolult sága ellenére könnyen érthető, jó film.
9/10 -
goredani #24556 FilmNett -
tudom de lehet hogy most tervezik -
Bad Boys 2
2/10 Unalmas az 1- humorosságához méltatlan alpáriság és a végén meg hát hogy kubában majd ők megmutatják.... Na Persze.... egy rakás szar... -
most néztük meg a Doom-ot,hát ekkora ratyiságot még nem láttam,mint ez volt
Nyugodtan "nevezhet" az aranymálna díjra,garantáltan megnyerhetné -
Nyiri #24552 Nekem tetszett. Jo volt. -
Borzalmas nagy 0 muvi volt. -
Nyiri #24550 A flightplanban levo gep nem is letezik :D :D -
flightplan 1/10
boeing reklám :( -
Bad Boys 2
7.5/10
Izgalmas, akciódús, poénos. -
....
Már a legelején is voltak olyan dologk, amiket épelméjű ember nem csinálna. Németek ott rohangáltak 5 méterre az amcsiktól annélkül, hogy észrevették volna őket, persze az amcsik leszedték őket simán. Volt pár olyan csata, ahol az a pár amcsi ledarált egy osztagnyi németet.
Tigrisről meg annyit, hogy mikor elötte menekültek az amcsik, mi a szarért nem lőtt géppuskával?? Gondolta, hogy majd inkább kilapítja őket?
Na mindegy hagyjuk a témát, nekem nem jött be. Hamár Spielberg, akkor inkább Elit Alakulat. -
Megnéztem a The Forgottent (Felejtés)
Hát voltak benne izgalmas és unalmas részek is!
Ha a végét jobban befejezik akkor egész jó film lehetett volna.
5/10 szvsz -
Nyiri #24545 Jaj ne mondjal mar baromsagot. Hol volt ilyen a filmben? A partraszallasnal mig meghalt 1 nemet addig 100+ szovi.
A hidvedelemnel is kb. 2 ember maradt a vegen. Igaz hogy ott ledaraltak jopar nemetet, de vedeni egy varost konyebb mint bevenni. Tigrisek koztudottan szarok voltak varoson belul.
Szerintem a Ryanben harcban nem voltak kamu dolgok. -
Attól is nagyobb műértőnek nézünk ki, ha mi megmondjuk a frankót, és egekig magasztalunk egy tipikus, semmi újat nem mutató, amcsi 2. vh-s filmet. Látványos film, viszont tele félrehajlásokkal.
Engem nem tud lekötni az, hogy pár amcsi katona godmodeban ledarál egy ezrednyi német katonát. Az amcsi katonák hadászati zsenik, míg a németek csak össze-vissza futkosó céltáblák. Nevetséges. Lehet, hogy egy átlag mozinézőt ezek nem zavarják, de aki szereti a 2. VH körüli történelmet, haditechnikát stb, annak kurvára zavaró. -
Egyszerű... ilyen rendező ne csináljon második világháborús filmet! -
most kövezz meg... -
JA csak azok a filmek amik megteremtik a kliséket azok a klasszikusok:) Csak sokan épp az eredeti nagyágyút látják később és klisének hívják:) Ryan Közlegény megmentése meg egy nagyszerű film mert nem arról szól, hogy mekkora gcik voltak a németek hanem hogy mennyire kurvára nem volt senkinek sem kedve ahhoz a rohadt háborúhoz egyik oldalon sem... Akárcsak a Band of Brothers
Ugyanezt mondjuk a Pearl Harbour című borzalomról nem tudom elmondani:D -
Jahh. Nagy divat minden kasszasiker/amcsi háborús filmet SUXOLNI és csak a réteg/kult, illetve nem amcsi háborús filmeket isteníteni, mert attól sokkal nagyobb műértőnek tűnünk, ha tudjuk mit jelent a KLISÉ fogalma... -
Ehhh...
Lord of war a címe -
Hmm, na most hosszú monológba kellene kezdenem, a film fontosabb elemeit kiemelve, főleg amelyek a lélek és az érzelmek drámáját emelik ki, fontos szempontként tartva és szembeállítva, hogy az amerikáns - heroeság mióta egyenlő a "fuss, vagy meghalsz" fogalmával.
...helyette megyek havat hányni
-
Nyiri #24537 Jaj... Jaaj...
Ezzel nem ertek egyet. A film jo. 1998 ban valszeg azt mondtad hogy MEKKORA KIRALYSAG... Most picit nottel es maris csak egy American Hero film. Nem igy kell nezni. Persze hogy vannak erosen tulzott jelenetek. De mit varsz egy olyan rendezotol, aki teljesen elfogult a masodik vilaghaborus esemenyekkel kapcsolatban? Persze hogy neki minden akkori nemet katona egy naci diszno aki csak olni tud. Ami sajnos szomoru felfogas de ez van. Nekem azok a reszek nem tetszettek, mikor az elengedett nemet katona lelovi a szazadost.
DE!!! A film tobbi resze, a partraszallas, a hidert folytatott harc mind-mind eszmeletlen jol van bemutatva. Szerintem azt nem lehet ketsegbe vonni, hogy minden idok egyik legjobban leforgatott haborus jeleneteit lathatjuk a filmben. -
Nyiri #24536 Egyet ertek! -
Into The Blue
Nem vártam tőle sokat, ennek ellenére kellemeset csalódtam. Kár hogy annyi butasság van benne, lényegében ezek húzzák le. 6/10 -
mochee #24534 Egyetértek.
-
Megnéztem ma a Lord of the Wars, új Nicholas Cage filmet. Jó volt, tetszett. Nem volt az a pacifista álszentkedő film, és ez volt a jó benne! -
Ja azoknak tökéletes, akik nem unják az olyan filmeket, ahol az amcsi katona a megtestesült szent, és a német valami két lábon járó trutymó ostoba gyilkológép.
Szar film, tele amcsi heroikus klisékkel. Sztálingrád és Vaskereszt vagy a Das Boot ezerszer jobb háborús filmek. Nyomukba sem érhet ez a majomkodás. -
Azért a tökéletestől messze van. Amúgy egyetértek desigo-val, az Enemy at the Gates sokkal jobb a maga műfajában. -
tökéletes pont nem, rengeteg klisé, sablon, unalom :| -
Hellraiser 8 : Hellworld
Nézhető, de nyomába se ér a régi Hellraiser részeknek.
Vicc, hogy a Horror mint müfaj a 90-es évek óta elsilányult.
-
A remény rabjai:
A maga kategóriájában 10/10 ez kétségkívűl. Nagyon jó sztori, kiváló szereplők, Tim Robbins meg ahhhhhhhhhhh, iszonyat jó benne akárcsak Morgan Freeman. Az érzelmi részéből nekem nem jött át minden, és számomra nem hagyott annyi nyomot mint talán másokban. Még 1 dolog amit hiányoltam az a szórakoztató faktor, lehet hogy nem egy ilyen filmben kéne keresnem ezt, de hiányzott nekem.
Az imdbs ranngsorát kicsit túlzásnak tartom, de talán pár év múlva más véleményt írnék róla. Még nem vagyok túl érett egy ilyem film teljes megértéséhez :)
8/10 -
azért a münchenre kiváncsi vagyok :) -
Nyiri #24526 Jah... Most megy a TV2-n. Azok a szep idok mikor meg Spielberg tudott filmet csinalni :D -
Nekem az Ellenség a kapuknál sokkal jobban bejött! -
Ryan közlegény megmentése
Tökéletes munka
10 / 10 -
el bruja #24523 jah a bőrnyakúak naon joo volt....főleg a zenéje 
-
JA megtaláltam:D egyel arrébb ment sry:)
Jarhead
Hmm kifejezetten élvezhető film volt Black Hawk Down-os vágásokal/zenékkel és a bulizós jelenetek erősen hajaztak a Platoonra. Nekem nagyon tetszett jó volt, hogy nem arra ment a film, hogy hány katona halt meg és milyen körülmények között, hanem arról szólt hogy ott voltak és baszták a rezet 4 hónapig nem csináltak semmit és az életük mégis tönkrement néhányuknak és még így is az unalom volt a legnagyobb ellenségük nem az arabok.
Jó volt...
8/10-es számomra
-
hova lett a tegnap esti ma hajnali kommentem??... Vagy nem ebbe a topicskuba írtam?? -
Nyiri #24520 Vegre egy ember :)