106874
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • I.C.ram
    Inkább ők fel se fogják, hogy milyen "mocsokban" élnek, és ez nekik tök természetes.
  • Mike
    no de a fent a hegyről gondolhatod, hogy nem tömegközlekednek

egyébként én azt hittem, csak alatta van patkoló, mondjuk én ritkán mentem oda, akkor is tömeggel, mert nekem kiesik

én inkább a Lurdyba szoktam menni, kocsival, minél későbbre, mert akkor már nincsenek kölkök, meg nézzünkvmifilmet tirpákok
  • Blasta
    Így is van, a poénok tesznek róla, hogy ne szomorúnak tűnjön, de attól még egyértelmű, hogy mind gázos helyzetben vannak és ezt próbálják így-úgy palástolni - mint az emberek többsége, csak nem mindenki kerül a mélypontra...
  • Punker
    szerintem pont nem az hogy szomorú, ezek a manuszok nem siránkoznak hogy milyen sz@r nekik hanem próbálnak tenni és élni, legalább is nekem ez jött le.
  • Blasta
    szomró=szomorú
  • Blasta
    Azért mert egy szomró társadalmi kérdést, a MÉLYPONTOT feszegeti a film, hiába van tele vidám poénokkal, ezek mint a mélypontra kerülést és az ott lébecolást mesélik el irónikus körítésben.
    Az ÜT1 is erről szólt, hiába volt benne annyi jó poén.
    De sztem is jobb az ÜT1, ez kétségtelen.
  • Nyiri
    Uvegtigris 2: Csalodas. Voltak nagyon jo poenok, de a film egesz hangulata elegge szomoru es banatos. Nemtom miert.
  • I.C.ram
    Münichet látta valaki? Érdemes megnézni? Kicsit részrehajlónak tartom Játékhegy István filmjeit, ezért kicsit tartok tőle.
  • Bandew
    MANDERLAY

Nekem nagyon tetszett, de sztem a Dogville jobb volt. Biztos nagy botrányt kavart film, meg sokan rasszistának tartják, de ez engem hidegen hagy. Én nem láttam benne ilyet.
    Most nem tudok sokmindent írni róla. :-)

8/10
  • CSOCSO
    a film egesz jo..ez lapos.. persze hogy kivagtak.. de vegulis belefert volna.. a film kb ilyen szinvonalu:D
  • I.C.ram
    Nekem is kb ez volt a véleményem erről a szarrol... Vártam, hátha lesz a végén valami csattanó, de semmi, tök lapos :/
  • Sephi
    Marha vicces....
  • Nyiri
    Kivagott jelenet a Scary Moviebol...
    Kar volt. Mar vagy 20x lattam de meg most is nevetek.

LOL
  • I.C.ram
    Mi mindig tudtunk ott parkolni. Soha nem votl gond a megállással. Új udvar mögött volt egy nagy ingyenes parkoló, ott álltunk mindig, és volt kb 3-4 autót, ott és volt kb 30 üres hely... Eljutni sem nehéz oda szerintem, arról nem is beszélve hogy van oda tömegközlekedés is, nem is kevés.
  • Sil3nt
    From Hell [A Pokolból]

Szerintem az egyik legjobb színész Johnny Depp, így kihagyhatatlan volt ez a film is. Ugyebár Hasfelmetsző Jack történetét "meséli' el a film, melyben Depp a drogos nyomozó. Szerintem majdnem tökéletes alakítás és rendezés, és kosztümök stb.

Nagyon ott van a film és az adott feeling is.

---> 8.5/10
  • Bandew
    :-D
  • Sephi
    SPAM! KURVA ELET!
  • Mike
    akkor én nem vágtam a választ, sry :)))
  • Blasta
    Most úgy csinálsz, mintha nem vágtam volna le a poént és magyarázni kéne :-)
  • Mike
    "rossz helyen van az a kocsi"
  • Blasta
    Te vagy rossz helyen... :-)))
  • Mike
    mert vmi irtó béna 2x12 sávos kockaköves út vezet oda, parkolóházba is onnan kell ráfordulni

rossz helyen volt az a mozi :)
  • Sephi
    Ne irjal ma' ennyit ma'!
  • Blasta
    Oszt mét?
    Odajutni marha eccerű, parkolni meg ott a parkolóház, nem bonyolultabb mint más plázákban. De mind1
  • Mike
    én meg vmelyik nap egy Takeshi film utolsó harmadát láttam a Dunán vagy az M2-n?
  • Mike
    nem lehetett normálisan parkolni, meg odajutni
  • Mike
    no igen, de a háttámla nem ért fejig, és én meg azt szeretem
    szék szempontjából szvsz a Corvin a legjobb, vagy a Művész Chaplin terme
  • Mike
    de nem eleget :)
  • Mike
    az új udvar pont emiatt zárt be
    teccetek volna oda soxor járni :) hogy legyen bevétel
  • Mike
    nézd meg, pörgös akció volt, de enegem nem kötött le
  • SASboy
    szerintem is jobb a tv2
  • Calver
    Shaun of the Dead
    Dawn of the Dead

lehet a sorrend volt a rossz, elöször néztem a paródiát, utána az eredetit, de nálam mindkettő csak 6/10et kap... Shaun of the Dead-től komától hallottak alapján többet vártam, bár kétségtelen h voltak benne kegyetlen jelenetek és poénok, viszont a végét elrontották imho, Dawn of the Dead meg... hát, móka, de egyáltalán nem adja át azt a rettegést maga a film amit a szereplőknek át kellett volna élniük ilyen helyzetben. minden esetre mind2 egyszer nézhető.
  • I.C.ram
    Bronx-i mese:

Nagyon jó film volt! Nem az a régivágású maffiafilm, de szerintem legalább volt olyan jó. Karakterek is nagyon jók voltak, szereplőgárda meg a szokásos maffiafilm-sztárok: Roberd DeNiro, Joe Pesci (Reszkessetek betőrök fogonosz :D), Chazz Palminterri, és a szokásos gangsterfejek. Történet is jó volt nagyon. Volt benne dráma, akció, tiltott szerelem, és sok sok hangulat!

Egy dolog nem tetszett benne, azok a zenék voltak, bár Van Halen - Girl you really got me now-ja, jó volt, de sajnos rövid ideig volt csak :)

Szóval jó film volt! Megnyugtató, hogyha már a retekklub nem is a tv2 azért még tud felmutatni némi kultúrát is.
  • SASboy
    Jim apja kemény tag :DDD
  • CSOCSO
    jaja.. en is lattam a The Man-t es szerintem aranyos kis film.. azert ...majdnem 7/10
  • I.C.ram
    Az a furcsa, hogy pont ott ment tönkre a mozi. Elég forgalmas hely a Kolosy tér, arról nem is beszélve, hogy egy köpésre van a jól megtömött emberektől.
  • I.C.ram
    Jaja meg volt a VIP terem is ,ahol bőrfotelek voltak :) Baromi nagy lábtérrel, és nem volt külön VIP jegy,hanem ha ott volt éppen az előadás, akkor mákod volt :)

Volt a Rózsadomb Centerben is egy ilyen jó nyugis mozi, de az kb 1 év alatt csődbe ment :(
  • SASboy
    The Man(2005)

Most lett vége a filmnek. Hát mit mondjak. Kicsit sablonos, de attól jó. Szerintem vasárnap délutáni kikapcsolódásnak nem rossz, de semmi több. 6/10
  • Rafaelo
    emily rose üdvéért 7/10

gyanusan sokszor mondták a gyógyszer nevét gondolom nem ok nélkül :D
    megtörtént eset alapján :O
  • Blasta
    Ja és tudtommal sehol nincsen Bp-en DUPLA karfás székek, tehát nem kellett osztoznod a melletted ülővel a karfán :-)