106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nem láttam még. :| -
:O)
Azért a hatvanasokig én sem mennék vissza, a kedvenc korszakom inkább a '80-asokra tehető, ha általánosságban beszélünk. Pl. nagyon csípem az Alien-t (persze ez '79-es :D), aminek első nemtomhány perce a mai szemmel már elég béna űrhajó bemutatása. Rettenetesen lassú kameramozgatás, monoton hajtóműzúgás, prüntyögő "kompúter", a kamera végigpásztázza a fedélzetet, ami borzalmasan unalmas lehetne, de mégis olyan hangulat árad belőle, hogy akárhányszor nézem vissza a filmet, ebbe a részbe sosem tekerek bele. Ha választanom kell, akkor sokkal inkább egy ilyen "lassú víz partot mos" jellegű film, mint egy agyonszteroidozott, túlgyorsított trendymúvi. -
és akkor Janokám ennek örömére elemezed ki nekem a Motorama c. alkotást mert azt mai napig nem értem -
szerintem attól, hogy nem bírom megnézni a 60-70-es évek nemtörténiksemmideazthuzzukmintarétest mozikat nem bírom, attól még nem vagyok feltétlenül popcornista
igaz moziba inkább a popcorn filmekért megyek, mert
a) ezeknek a filmeknek kell a jó hangzás, nagy vászon, mert különben szarok
b) egyéb filmek nagyszerüen nézhetők 82 centin is, sztereoban
c) otthon kényelmesebben lehet film közben aludni
-
Hoppa. Keszul a harmadik Szellemirtok muvi ugyancsak Ivan Reitman keze allat. Alitolagosan Bill es Dan Akroyd mar alairtak a foszerepet. Nekem mindaket resz naon utosnek tunt es a mai technologiaval szerintem eszmeletlen leszen :D -
Ő az egyetlen "amerikai" aki nem járt vietnámban :P -
Nyiri #25154 Hogyhogy nem erted? -
Szóval popcornmozista lettél. :C -
sajna az a resz nekem nagyon alig akart erthetove valni.
-
Nyiri #25151 SPOILER
Nekem az a resz tetszett nagyon, mikor a Vietnami veteran felszall a buszra es ott beszelget veluk. Csodalja oket es megkeri hogy utazhat e veluk picit. Latszott az arcan, hogy visszagondol mit elt at. Ha tudna, hogy ezek a fiuk semmit nem csinaltak iraqban :| -
Jarhead
nem is tudom mit mondjak... a film mindenkeppen jonak mondhato mert a legvegen is ugy voltam vele hogy siman el tudnek megnezni plusz 1 orat a cuccbol.. de ezt sajna azert gondoltam igy mert maga a film keves volt:(
szvsz sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni ha lehetett volna valakit sajnalni ha lett volna benne valami ekson.. de vegulis ez igy erdekes ahogy van...
ha velem tortent volna ez az egesz en sosem felejtenem el...
7/10 -
mondjuk nekem a 2001 is iszonyat vontatott
nem birok már megnézni lassú filmeket -
Már akinek... -
mondjuk az ős solaris is roppant unalmas -
Khm...
Melyik Solaris? -
(sajnos)most néztem meg a sky kapitány és a holnap világát.el ne kövessétek ezt a hibát...a solaris óta nem láttam ilyen szart...ki adja vissza azt a két órát az életemből???
-
Nemizs! -
Vagy ugye neki kéne lehajolni, ami nem is baj!
-
Akkor meg buzi vagy és nem fog veled szóba állni, szal.... -
Akkor én is felveszek 15 centis tűsrakút! :D -
A STarforceban is jól néz ki, meg a BevH. kopóban is, meg... -
Ja, de ha felvesz egy 15 centis magassarkút, amikben mászkálni szokott, akkor már pipiskedni kel, ha meg akarod csókolni. Mondjuk ez engem nem zavarna, ha ilyen tuti amúgy a nő...tőlem aztán lehet 2 és fél méteres is. -
Annyira nem nagy szám a csaj szerintem. Red Sonjában jól nézett ki, de amúgy... -
extra large pénis kell neki -
széphalál -
True Lies majig nagy kedvencem! -
De Stallone nem!!!
-
182 centi imdb szerint. Elvileg magasabb vagyok akkor nála :) -
Könnyen így járhattatok vón vele!
-
Az nem kiscsákó, hanem kiccsákó. :-) -
Beszótá kiscsákó?!
-
ovizsarut hagyjuk... -
"Junior"
-
Brigitte Nielsen :) -
red sonja de meghágtam volna :(
-
Se7en/Hetedik - 8/10
móka kis thriller, bár a vége már nagyon sejthető... viszont külön móka utána belegondolni a szereplők érzéseibe
Spun/A por - 7/10
remek vágás, elején nem is rossznak induló történet, lehet rajta röhögni is, de baromi befejezetlen
Fűrész 2 - 7/10
móka, de asszem meg kellett volna nézni előző részt is... -
Nem mondtad, hogy fullod van :pp
Predátor, piszkos alku, utolsó akcióhős felülcsapva ikrekkel és ovizsaruval :pp -
Akkó má 1 Red Sonja meg 2 Conan ! -
Tromfolok: Vörös Zsaru :p -
alap :D