106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
sound of thunder 0/10
hát ilyen szart még életemben nem láttam ehez képest egy csak norisz film 10/10 -
jajaj nehogy a két kereskedelmin nézzetek filmet..
kb 15-20 percet levágnak szinte mindenből. A szellemek nélküli Hatodik érzék volt eddig a csúcs :) -
btw a logód nem a Metal Slugból van? -
a szarrá vágottat :c -
sztem aki ezt a fórumot olvassa azok közül majdnem mindenki látta, de azért köszi hogy szóltál
lehet tudni hogy melyik verziót adják? a rendezőit vagy a rendest? -
Lord of War
Na ez nagyon tetszett, Nicolas Cage hihetetlen termékeny, Yuri Orlov személyében is hozza magát. A végén vártam vmi nagyon nagy drámai véget de nem történt meg, utólag visszagondolva tényleg jobb így (az ending). Az egész darab lehetett volna még drámaibb, hogy jobban megmaradjon a nézők emlékébe a film de így talán emészhetőbb a amiknak is :D
8/10 -
Ja, nem magyar hanem spanyol csak a magyar címe ez.Amúgy meg Hable con ella, Pedro Almodóvartól. -
21-Beszélj hozzá! -
Kedden este lesz a Pillangó hatás a TV2-n. Mindenkinek ajánlom. Olyasmi mint a Donnie Darko, csak jóval emészthetőbb formában. -
16- a clockwork orange -
Nem vagy kispályás.... -
Nyiri #25191 1 - The Godfather
2 - Star Wars
3 - Taxi Driver
4 - American History X
5 - Alien
6 - Lost in Translation
7 - Raging Bull
8 - Sin City
9 - Kill Bill
10 - Braveheart
11 - Forrest Gump
12 - Run Lola Run
13 - Spartacus
14 - Trainspotting
15 - The Big Lebowski
16 -
17 - Rain Man
18 - Being John Malkovich
19 - The Untouchables
20 - King Kong
21 - ugy emlekszem mintha egy magyar film lenne :D
22 - The Green Mile
23 - Four Rooms
24 - Desperado
25 - Office Space
26 - Wasabi
27 - X-Men
28 - UnderWorld
29 - Panic Room
30 - House of Flying Daggers
Ebbol ugy 25 kapasbol beugrott a tobbin gondolkodni kellett de a maradek 2 nem ugrik be -
Nyiri #25190 27 megvan 3 kurvara nem ugrik be -
1es a keresztapa 1, vagy 2
7es a dühöngő bika
15ös talán a nagy lebowski, vagy a pókerarcok
19es aki legyőzte al caponét
26os a Wasabi
-
az utolsó meg a repülő tőrök klánja, ennyit tudtam segíteni -
az ötös az az Alien -
Movie Quiz 2
1, 5, 7, 15, 18, 19, 21, 23, 26, 30 <-ezeket nem tudom, ha vki tudja megoszthatna velem^^ -
van vagy 8 ezer zsineg mindenfelé. de kb 15 perc után már nem is látom
[érdekes] -
strings
most nézem, jónak tűnik (pedig bábfilm) -
az
1. senkit nem érdekel, hogy egy gyerek
igaz elég mély a hangja de nem zavar senkit
2. végén felébred, tehát akkor ez meg sem történt?
3. mégis? miért van a benzinkutas gipszben, miért megy oda a végén?
szal nekem ez magas -
Friday (1995)
Igazabol nem egy ubernagy vigjatek de megis kurvajol elszorakoztatott.
chris tucker nem normalis:D
7/10 -
ezer forintos dvd, ha jól emléxem... -
Nyiri #25180 Felirat van hozza?
Rippeld mar le pliz :D -
jo kerdes.. akkor nem ertettem annyira de azota mar sejtem hogy pl miert lettek olyan csendbe a katonak.. eloszor azt hittem hogy az embert talaljak szanalmasnak. de aztan leesett hogy azert lettek csendben mert nem olyan volt ez az egesz mint ahogyan ok szerettek volna -
Nekem is favorit, Eric Bana eszméletlen. :O))) -
Chopper - A kegyetlen
Nagyon jó film! Durva, brutál, de akkora poénok vannak benne, hogy néha már féltem, hogy befosok. A legjobb poén szerintem a filmben amikor megfejeli a kurva barátnője anyát, de előtte a csajt is lepofozza, aztán meg benyög valami ilyesmit hogy: "Most nézd meg milyen vagy, anyád is tiszta ideg miattad!". :DDDDDDDDDDDdd
A legdurvább, az hogy (valamilyen szinten) megtörtént eseményt dolgoz fel. És ugyebár egy másfél órás filmbe, nem fér bele egy ilyen kaliberű manusz életet…
Az extrák között is akad egy-két gyöngyszem. Főleg az egy hétvége az igazi Chopperrel (ami 20 perc :D), meg a törölt jelenetek közül a kriplis kis mese... hát azon tényleg befostam. :P
Nálam 9.5/10
-
Az az a film, ahol ilyen kis kártyákat kellet gyűjtögetn ia benzinkútaknál? Ki kellett rakni a motorama szót, nem? Az tetszett nekem, de az elejét nem láttam sajnos :( -
akkor az 1984-et is kerüld el nagyon messzire:D -
Én meg mondtam egy példát. -
nem kötelező egyik másik szeretbni
nem semmi bajom a rétestésztákkal, max nem nézem meg
de ott van pl. a mexikói Kacsszezon, azt megnéztem, pedig igazi története nincs is -
nem mert én nem a verekesős jelenetekről beszélek, hanem általában a filmkeről -
Az lehet, csak én ettől hányok. -
Szorosan ide tartozik. -
Ez így van, de ez számomra nem jelenti azt, hogy ne szeretném a lassab filmeket. Sőt! Épp ellenkezőleg! -
SPA BAZEG! SPA!!!! -
Janokám te most egészen másról beszélsz -
én meg úgy gondolom felgyorsult az életünk, és ez a filmekből nagyon jól lemérhető -
Bele akartam írni a kommentembe, hogy az Odüsszeiát is csipázom, de elfelejtettem. :|
Engem pont taszít ez a felgyorsult foshömpölyeg. Erőltetett, művi, és számomra totál hatástalan, vagy pont ellenkező hatást vált ki.
Pl. a herót kerülget attól a trendtől, hogy egy verekedős jelenetet agyament kamerakapkodással próbálnak feldobni. Nálam ebből pont az jön le, hogy palástolni próbálják a szegényesen koreografált bunyót azzal, hogy gyakorlatilag semmit sem látsz belőle, annyira rángatják a képet.
Én ebből köszi, nem...
-
:D loál -
minap láttam a Red Sun-t
régi, de jó volt
de a Volt egyszer egy vadnyugat is jó
ellenben a Hét mesterlövészt nem bírtam végignézni, pedig kiskoromban tetszett