106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Nincs? Akkor kerlek ird le nekem hogy a BG-en es talan a SG1-on kivul esetleg neked mi a jo Sci-Fi. Es nem istenitem hanem leirom az allaspontomat.

A FFVII-AC -et is szidtak mint tolvajt akkoriban azok akiknek fogalmuk sem volt a vilagarol.
  • [Jakuza]
    En megneztem.
    Nem kell ennyire istenitteni, mert koze nincs a legjobb Sci-Fi-khez.
  • Sephi
    Tudod ha megnezned vegre a sorozatot akkor mar alapbol nem ilyen szemmel nezned a filmet. Nem mind1 hogy az ember mennyira van odaszokva valamihez.
  • Hunnenkoenig
    Marmint 1:30 óras...bocsanat.

Megprobalja bebizonyitani, hogy nem terrortamadas volt. Szerintem eleg jol sikerül neki.
  • Hunnenkoenig
    1:30 perces dokumentum Szeptember 11-röl. Csak angolul tudoknak. Erdemes megnezni!
  • Bucser
    Szerintem legjobb film nincs a világon csak adott korszakban a tömegízlésnek legjobban megfelelő produktum... mindenkinek az a jó ami neki tetszik:)
  • desigo
    egy-két filmelőzetes.....
  • desigo
    Miért szerinted melyik a 4 legjobb?
  • I.C.ram
    és, ahol a Serenity 8 pontot kapott :D

(Csak vicc volt Sephi :D)
  • magus
    nem azert mert a gyuruk ura vitat akarom felhozni, de mit varsz egy olyan listatol, ahol a gyuruk urat a vilag 4. legjobb filmjenek valasztottak?
  • desigo
    Én tegnap láttam

Csodálkoztam is,hogy az IMDBn 6 pontott kapott
  • Sil3nt
    Zathura [Zathura]

volt alkalmam megtekinteni eme közepesnek sem mondhato filmet. Szerény véleményem csupán annyi, hogy nagyon unalmas és a sok lenyult 5let mellett jellegtelen volt a film. Lehet, hogy a Jumanji után nem kéne szinte ugyanolyan filmet csinálni csak kicsit más köntösbe önteni. Két gyerek egyenesen idegesítő volt számomra és az a lúzer színészcsávó is. Alig bírtam végignézni, de sikerült és büszkevagyok magamra :D :D

--> 1/10
  • I.C.ram
    bár volt egy másik fordulópont is, de azt elkönyvelem klisének... Mikor bevadulnak a lányok :D
  • I.C.ram
    bocsi, későn vettem észre, hogy kimaradt egy mondat :)
  • I.C.ram
    SPOILER!!!!

A barlanglakó Gollumokra gondolok. Nem kellettek volna ide szerintem. Valami más rejtélyt kellett volna kitalálni. Tehát a megjelenésük volt egy negatív fordulópont, szerintem.
  • I.C.ram
    SPOILER!!!!

A barlanglakó Gollumokra gondolok. Nem kellettek volna ide szerintem. Valami más rejtélyt kellett volna kitalálni.
  • fifi
    egy nagy spoiler felirat alá írd már le, kíváncsi vagyok egyre gondolunk-e...
  • I.C.ram
    Voltam Descentet nézni moziban.

Votl egy forduló pont a filmben, mikor teljesen rossz irányba mozdult el. Gondolom mindenki sejti, hogy mi volt ez a pont, ezért nem írom le, mert nem akarok spoilert. Szóval addig a pontig teljesen rendben volt a film, megi lepődtem, hogy hogy ehordtátok, de a fordulópon után már értettem miért. :( Egy nagyon jó alapötletet sikerült elszúrni a hollywoodi "addonokkal". Kár érte. Meglehetett volna ezt oldani más misztikummal is, minthogy a szokásos "dolgokhoz" nyúljanak. Megvolt mindenesélye, hogy kiemelkedjen a sok tinihorror, poltergeistos film közül. Bár így is kiemelkedik, de elég csekély mértékben.
  • Sephi
    Marci vegyel be nyugtatot. Nezd meg az elso 14 reszt es aztan komentajal baze.
  • magus
    um, igen? ez komoly?
  • Rafaelo
  • I.C.ram
    Egyszerűen nem érted, hogy miről beszélek!!!

Most komolyan ilyen nehéz felfogni, hogy a megvalósításnak rohadtul nincs köze az előzményhez???? Nem kell ahhoz látni az előző részeket, hoy lássa az ember, hogy gyenge a film megvalósítása.

Ennél szájbarágósabban nem tudom elmondani. Aki akarja megérti, aki nem, az nem.
  • Sephi
    Nyugodjal mar le baszki. Akkora baromsagokat hordol itt ossze hogy az mar faj. Mondom hogy nem tudok veled errol veszekedni mert fogalmad sincs mirol beszelsz.

Ertsd meg majd ha megnezted a 14 reszt akkor veszkedjel velem! Addig ez a film marad az egyik legjobaknak es punktum.
  • SASboy
    Jarhead 8/10
  • I.C.ram
    A megvalósítás akkor is kritikán alúli volt! Mondom mintha egy gagyi Cleopatra 2525 (vagy mi a franc) epizódot látnék. Ohne jelmezek, gagyi díszlet, pocsék színészek, stb. Ennek semmi köze a történethez, és az előző részekhez.
  • Sephi
    Addig bekem ne orjongjel itt amig nem nezted meg az elso 14 reszt rumcsajsz!
    Addig semmi jogod nincs ilyen dolgokat kijelenti az egyik legjobb sci-fi filmrol!
  • fifi
    Hostel

Azért akkora film sztem nem volt ez, mint ahogy beharangozták...Egy-két keményebb jelenettől eltekintve semmi nem emeli ki a manapság divatos soft horror vonalból... Az egyesek szerint óriási csattanó is elég lapos volt nekem, na mind1.
    egy nagyon zsenge 6/10
    <<<<OFF>>>>
    a versenyzőnek, aki a misfits verzióhoz összeokádta a feliratot, üzenem, hogy legközelebb az ebbe feccelt időt fordítsa horgászásra, csajozásra, vagy akármi másra, de a feliratozós mókát messze kerülje el! Ilyen tróger feliratot még életemben nem láttam, volt olyan, hogy 8/!/ mondat nem volt lefordítva benne egymás után, és a helyesírásról-időzítésről nem is merek beszélni!
    sajnos nincs benne a neve emberünknek, de a felirat NEM a "nagy" feliratos oldalról van.
  • Rafaelo
    domino 7/10

az alapötlet jó , kamerarázás kurvára zavaró
    knájtli szép, nemtudom mi benne a valóság és mi a fikcio :(
  • I.C.ram
    Bár mikor megjelent Gina Torres, már sejtettem, hogy hoppá lesznek itt még bajok...
  • I.C.ram
    Közben már dekódoltam az üzenetet. Final Fantasy legalább megvolt csinálva rendesen, de ez... ez botrányos.
  • I.C.ram
    "Es megis nem az! Hogy miert? Mert ez pontosan a FFVII muvi effekt."

ezt a mondatot fordítsd már le nekem....

Ki a fasz beszélt itt a történetről??? A megvalósítás volt kritikán aluli. Mintha egy gagyi amerikai scifi sorozatot néznék.
  • Sephi
    EZ HULYE!

Es megis nem az! Hogy miert? Mert ez pontosan a FFVII muvi effekt.

A Serenity a Firefly befejezo resze kerem alasan. A Firefly az kerem alasan 14 reszbol allo sorozat. Egyike a legjobbaknal!

Tehat nem is lehet semmit sem elvarni egy olyan embertol akinek fogalma nincs az elozmenyekrol!
  • I.C.ram
    Egszerűen nem fér a fejembe, hogy hogy kaphatott ez afilm 8.0-át!!! Lehet, hogy valami szar remaket néztem? Nem nem hinném.
  • I.C.ram
    Elkezdtem nézni a Serenity-t, mert láttam, hogy 8 pontot kapott imdbn.

Hááát elég gagyi film. B-kategória hangulat az egész, béna jelmezek, cgik sem túl jók, színészek kb mint valami sorozatban...

Nem értem, hogy kaphatott ez a film ennyit. Végig se bírtam nézni. 40. percnél kikapcosltam.
  • Bucser
    mit vártál?:) több vért?:)
  • lord nihilus
    ez a Jarhead nem volt annyira fájint mint hittem...hümmm
  • I.C.ram
    dede
  • I.C.ram
    ja a Shortened editiont :D 12-es körrel :D
  • Rafaelo
    sound of thunder 0/10

hát ilyen szart még életemben nem láttam ehez képest egy csak norisz film 10/10
  • Frankie
    jajaj nehogy a két kereskedelmin nézzetek filmet..

kb 15-20 percet levágnak szinte mindenből. A szellemek nélküli Hatodik érzék volt eddig a csúcs :)