106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Naná, szabadwarez! :DdD -
nyugima bazz^^ enis pusztakezzel tudnam megolni mindenki csaladjat aki nezi a gyozike showt, megse teszem^^ -
Ha nem copyright ez a szöveg, akkor ezt azért még énis elsütöm egy párszor
-
Szerintem meg tok jo volt. Szereploket imadtam , story mind jo volt , kepvilag naon teccet , humor volt benne pont amennyi kell es a story is kovetheto vala.
Az egyetlen baj vele hogy tulsagosan rovid vala. De aki ismeri es vegig nezte attol meg nem halottam rola roszat csak itt de ami itt van az latom nemszamit :D -
Mondjuk a Firefly-t valóban nem kéne erőltetni. AZ má nekem is sok volt, pedig sf-en híztam kerekre... -
Aha szal most en vok a hibas mert megvedem a velemenyemet?
MICSODA EMBEREK!
Habar ez Sg szal nem is tudom me' csodalakozok :D -
Mert kiváglak mint szél ha nem hagyod abba a flémelést anyázást stb! -
Most me'? :D -
Te beteg vagy, menj orvoshoz. :P -
De varj! Meg mielott egy remek visszapofazast leadol had irjak le neked egy teoriat.
Talakoztam olyan emberrekkel akik szerint a Vissza a Jovobe trilogia egy nagy baromsag volt. Ok ilyen tudosok vagy mi a fenek es elkezdtek nekem egesz ejszaka arrol meselni mekkora fassag az egesz.
Ha ilyenre alapozod miszerint te mar sok sok Sci-Fi-t lattal es jobban tudod mint en akkor vedd mar figyelembe hogy talan nekem nem adatott meg latni mindet amit te lattal ergo akkor nekem sokkalta best a FF mint pl a SG1.
Most mond hogy nincs igazam. Ebbol az alapbol elindulva tercalis surrealitas maga a teny hogy nekem nincs akkora terem ilyen temakban tehat ami meg van adva en abbol alapozok.
Ertsd mar meg hogy nekem az a best es akkor jelentem ki amikor erzem.
Ez ennyire nehez? Az neked jo ha most lebaxol mint atom? -
Ne haragudj hogy nem ertek veled egyet. Nem is tudom hogy vagyok melto ofelsegedet akarmivel is megserteni.
Nem akarok szemelyeskedni de nagy paraszt vagy hogy itt osztodd magadba az eszt es spameled a topikot. Egyszeruen nekem jogomban al azt feltetelezni amit akarok es ha nekem ez a velemenyem ezt miert nem tudod elfogadni? Miert kell mindig a legokosabb lenni es eroltetni? Jobb ember leszel talan ha lehulyezel engem ilyen alpari modon?
Es igen is a BG utan a FF a legjobb! NEKEM!
-
Egy regi sorozat a 199x-es evekbol.
A Magyar cime az Urhaboru 2063 volt. Nem volt valami uber sorozat, de a Firefly-nal, szvsz jobb volt. -
Egyedul te emeled itt fel a hangot, de ugy latszik mar ezt sem veszed eszre.
A bazd+ es leteremto hangnemedet, meg a csaladoddal oszd meg ha megkerhetlek.
A legjobb Sci-Fis sorozat, meg nagyon messze all attol a kijelentestol, hogy "szamomra a Firefly a legjobb Sci-fi-s sorozat.
Talan probald atfogalmazni, vagy atgondolni, hogy mit is akarsz kifejezni az irasoddal, mert a legjobb Sci-fis sorozat a Firefly kicsit eros. -
Nem birom hangulyozni hogy a FFVII-AC igenis kibaxot nagy animuvi azoknak AKIK JACCOTAK A JATEKOT ES AZON NOTTEK FEL.
De az elejen a kis szovege ezt hangujozza.
Tehat nem csondalom hogy neked szar. -
Mentol #25263 SZERINTEM:
- Az SGA jobb, mint az SG1. Nem sok részt láttam az SG1-ből, de az nekem olyan volt, mintha a StarTreket néztem volna: soxor erőltetett témák, és megoldások, egy idő után dejavu eérzésem támadt... Az SGA legalább akciódús, és jóval szebb megvalósítás.
- A FireFly egy nagyon jó sorozat. Nekem rendkívűl tetszett a világ, és a koncepció. Már régebben láttam a sorozatot, de azt hiszem, hogy képileg van olyan jó, mint BSG.
Nem hasonlítanám a Babylon5-höz, vagy az Andromédához, mert azok sokkal több CGI-t használtak, és több nemhumán faj szerepelt bennük. De azért azt nem mondanám, hogy szar... Esetleg kisebb a rajongótábora az impotens terjesztés miatt.
- Az FFVII:AC meg szar. Számomra értelmetlen történet, erősen tipikus mangamegoldások (talán el is túlzottak?), tipikus japán filmmegvalósítás...
Amúgy a Space: Above And Beyond az micsoda? -
Rokonok
Ez az utóbbi idők legunalmasabb filmje, már majdnem olyan unalmas mint a könyv. Azt nem bírtam befejezni, pedig többször nekifutottam, ez is olyan, a végén már nem tudtam hova dőlni. Egyszerűen nem fogott meg, frusztrált, hogy nem történik igazából semmi, a filmben ez a sertéstenyésztő is zavarosan volt felvezetve. Csányi Sándor meg nem hitette el velem, hogy ő egy naív jóhiszemű ember akit csak visznek magával a dolgok. Nem éreztette, hogy belefásult, hogy elment az életkedve attól, hogy rájött, hogy tehetetlen az egésszel szemben. Bár lehet, hogy ezzel egyedül vagyok.
Az, hogy Szabó István ügynök volt-e vagy nem, még csak eszembe sem jutott, nem követem a politikát, ettől függetlenül értékelek valamit... -
Egy dolog viszont baromira tetszett a Descentben. Mégpedig az elején a karambol. Ahogy közelített egymás felé a két autó, azon nagyon fasza operatőri munka volt szerintem. -
Hát akkor? -
Erted es meg en vagyok elfogult.... -
De mi ez a spontan felemeles mar meg ne haragudj? Ha nekem az jobban teccet mint a felsorolt osszesnel lentebb akkor attol miert vagyok en elfogult?
Nyugodjal mar le es hadd dontsem en el mi a jo nekem bazd+. Arrol irok velemenyet es olyat amilyet akarok es mirol.
Fel nem tudom fogni mi ez a lazadas bazd+. -
hat, izlesek es pofonok, en imadom az sg-1-et, de sga-t nem birom nezni, egyszeruen szornyunek tartom, az a par resz amit lattam az az sg-1 regebbi reszei mas kontosben -
nem ugyanarra...
sztem a korcsok teljesen rendben voltak. -
Inkabb ez csak rolad mondhato el.
Elfogultsagodban tul jonak allitod be a sorozatot
Sot hogy teged idezzelek odaig mesz, hogy "Addig ez a film marad az egyik legjobaknak es punktum. "
Mi itt irtunk egy paran errol ellenkezo velemenyt.
A Firefly olyan messze van a legjobbaktol, mint a Psota Iren a bombanotol.
Na jo ez egy kicsit eros megfogalmazas, de semmivel nem tobb mint egy atlag sci-fi semmi extraval, sot nehol szinte nevetseges megvalositasi otletekkel. -
mostmár kiváncsivá tettél. Ugyanarra gondoltunk? Vagy, ha nem akkor te mire? -
#25252 -
Neked. -
akkor nézd meg a Kevin és Perfry-t
na az 1-es
1-est a valóban szar filmekre adj -
ez komoly? de brutál! -
Nyiri #25249 Nem a sziget hanem a falu :) Elirtam. -
Ott a pont. -
Nyiri #25247 Nekem a sziget rohadtul nem tetszett. Eszmeletlenul kiszamithato film. Mar a 20 percben rajottunk hogy mi a vege. Jah es unalmas is. -
HÖHHÖÖÖ:D Valamit benéztél mert ennek a lényege nm az hogy aaz erdőben van egy félelmetes lénye hanem hogy
SPOILER
EGy csoportnyi ember kiköltözik a vadonba és mindent megtesz azért hogy elszigetelve éljen a civilizációtól mert minden gondjuk okának a civilizációt látják. ÉS végül mégis rá vannak utalva a kívülről jövő segítségre. -
SPOILER!!!!
mert mindkettoben arrol van szo hogy az erdoben van valami felelmetes leny.... ez a kozos a kettoben..csak a korites teljesen mas... -
Nem tudom miert hasonlitja mindenki a ket filmet egymassal össze, mikor abszolut semmi közük egymashoz... -
The village
6.5/10
voltak dolgok amik nem tetszettek... voltak amik igen... a farkasok szovetsege sokkal jobb!!! -
Mondjunk jobbat:
Babylon 5 (aduász :ppp , mindent visz, nincs jobb a kvadránsban :pp )
Crusade (szinte 0 a B5-höz képest, de a Firefly-t még az is tőből lenyomja)
The Outer Limits -Néhol űrös- (bármely űrhajós része 4x szebb és tartalmasabb, mint a FFly)
De igazság szerint még az ős BSG is jobb, és nézhetőbb, mint a FFly, és talán még az űrbeli részek is szebbek, pedig az azért egy 28 éves darab :pp.
Sztem inkább nem sorolom tovább :DD (és ezek csak az űrhajós scifik voltak !) -
Nincs.
SGA-t meg sem kozelitti,sot meg a regi ST sorozatok is jobbak nala, ami mar eleg nagy szo.
Hovatovabb meg az Andromeda vagy a Space: Above And Beyond is jobbak voltak nala.
Ez az allaspontom ugy, hogy en tenyleg nem istenittem ezeket a sorozatokat.
-
Nincs? Akkor kerlek ird le nekem hogy a BG-en es talan a SG1-on kivul esetleg neked mi a jo Sci-Fi. Es nem istenitem hanem leirom az allaspontomat.
A FFVII-AC -et is szidtak mint tolvajt akkoriban azok akiknek fogalmuk sem volt a vilagarol. -
En megneztem.
Nem kell ennyire istenitteni, mert koze nincs a legjobb Sci-Fi-khez. -
Tudod ha megnezned vegre a sorozatot akkor mar alapbol nem ilyen szemmel nezned a filmet. Nem mind1 hogy az ember mennyira van odaszokva valamihez.