106873
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Van annal jobb is az teny. De neked teccet az a lenyeg!
  • SASboy
    ja még a zubbony jó lett volna, de szerintem a fiók az találó
    a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem?
  • North
    Moziba, kölcsönzőbe, otthon a gép előtt. Nagy filmrajongó vagyok, hidd el, elég sok filmet láttam. A Jacket számomra az egyik legjobb volt. Nem egyezik az izlésünk, ez van.
  • Sephi
    EHH? Hol voltal 2005-ben? Mert moziba/kolcsonzobe/otthonagepelottwarezttolteni tuti nem!
  • North
    Szerintem viszont 2005 egyik legjobb filmje volt. Nem az a szokásos hollywoodi mocsok. Szvsz a magyar címek meg az esetek többségében sokkal jobbak és frappánsabbak mint az eredeiek.
  • Blasta
    Említettem a "zubbonyt", ami legalább olyan "jól" hangzik mint a fiók :-)))
  • SASboy
    én sem tudom, de szerintem illik rá :)
    (jacket = kabát, zakó) ezek közül sztem egyik se illene a filmre
  • zaki
    tepsi :)
  • Blasta
    Nemtom mi a magyar megfelelője annak a tárolónak amiben a hullákat tartják, de sztem nem fióknak hívják. (ha igen, akkor bocs)
  • SASboy
    miért hova zárják be szerinted?
  • Sephi
    En kerek elnezest.
  • Bandew
    Sztem jó a fiók, nem kell azt a szó szoros értelmében venni.
  • Blasta
    Ezzel az erővel simán lehetett volna "A zubbony" vagy szájbarágósabban "A kényszerzubbony" címet adni a filmnek.
    Főleg azért, mert magyar értelemben egy darab fiókról nincs szó benne.
  • Sati84
    Bocs, hogy ilyen régi postra reagálok, de a Danny the Dog zenéjét én is rongyosra hallgattam már mielőtt láttam a filmet, mivel a Massive Attack komponálta. Ajánlom az összes albumukat, vannak jobbak is, mint a DtD. Hogy csak a Best Album Evert említsem, ami a Mezzanine :-)
  • SASboy
    Miért hülyék? Nem muszály szószerinte fordítani és a cím illik a filmre.
  • Bucser
    A Comic Strip-et se hagyd ki:) Igen érdekes Kevin Smith szemléletű romantikus vígjáték... Szerintem érdemes megnézni:)

ÉS igen Clerks mindent visz:D (Bár valljuk meg a Dogma meg valamivel intellektuálisabb a humor mellett:)
  • Sephi
    Mindegyiken konnyekkel rohogtem!

Mafia-ba amikor a gyerek atussza az oceant , kimaszik , majd elkezd lihegni....hat en fentregtem :D
  • mishaly
    Abszurd humor kedvelők figyelmébe!!!
    Maffia!, Top Secret, Nagy Durranás 1-2
    alapfilmek!!
  • Sephi
    Hamarosan jon a folytatas! :D
  • Bandew
    Clerks a legnagyobb!!!
  • Blasta
    Jah... :-/
    Bármennyire is lehet pl. "buroknak" fordítani, egyértelmű, hogy a film készítői nem a kis kamrára céloztak a címben, hanem a kényszerzubbonyra.
  • Blasta
    Nincs kizárva, hogy én nem voltam ráhangolódva, de az eleje érdekes volt, aztán úgy leült, hogy nemcsoda h bealudtam.
    De a havernak se tetszett és Ő sem az a kimondott "feszt end dö fjuriusz" rajongó... :-)
  • Sephi
    A fiok? Ez a magyar cime? Ezek hulyek :D
    Egyebkent szerintem se volt nagy szam. Sot...
  • CSOCSO
    Mallrats, Jas and Silent bob strikes back

hat ezek beteg filmek:D:D:D 7/10 :D

most vadaszok a clersk meg a dogma utan..

a dogmat lattam de mar reg..
  • fifi
    szerintem nagyon jó film volt, nekem nagyon tetszett...
  • Blasta
    The Jacket (a fiók)

Nem pontoznám, mert elaludtam a végét és a haver utána vitte el a dvd-t, de valami elbaszottul unalmas időutazásos-"kivagyokén-dericcsükki" szerencsétlen filmecske Adrien Brody-val, Kris Kristoffersonnal és Keira Knightley-val.

Amúgy a haver is anyázott rendesen, szal azt kell levonnom, hogy a vége sem lett különb mint a 3/4-e. Elképzelésem nincs, hogy állhat ez a film 6,9%-on az imdb-n.
  • magus
    terminator 3

en ezt nem hiszem el, hogy kepesek voltak leforgatni, egyszeruen, faj:/
  • Sil3nt
    Hostage [Túszdráma]

Egyértelműen Bruce Willis egyik kiemelkedő alakítása. Bár szerintem [sokakkal ellentétben] a story-it lerágott csontnak éreztem és néha ásítottam, néha kiszámítható volt és soxor elég volt abbol az idegbeteg hülyegyerekből is.
    Sok lapos rész volt, de mégis valahol :) izgalmas volt, de nemtudok a mellett elmenni, hogy a vége mekkora talicskafos. Ilyen befejezés szerintem már uncsi, ide valami nagyobb csavar kellett volna, hogy aztmondanám, hogy hűhhh jofilm volt.[lehet hogy feledhette volna a sok negatívumot egy jo befejezés]. Ezektől függetlenül élveztem jo kikapcsolodás volt, nade mégis...

---> 6/10
  • SASboy
    Tibor vagyok, de hódítani akarok

Magyar vígjátékokhoz képest szerintem nagyon jó. 7/10
  • Sir Quno Jedi
    Há én többet néztem, igaz sorozatokat kintrő...
  • Loál János #25450
    Némi társadalmi párhuzamok. Olvass utána esetleg.
  • Blasta
    Csinálsz mást is a TV/PC előtt ülésen kívül-e?
  • Calver
    ööö... Holtak Földjében az emberszéttépés módszerein kívül milyen mondanivalónak kéne lennie?
    amugy Holtak Éjszakája helyett van egy olyan csoda h Élőhalottak Éjszakája, még az elsőt 1968ban készítették, meg van egy 1990-es remake...
  • PayaVP
    Elmúlt heti termés:

Nekem 8:
    Kellemes vígjáték Tim Robbins-szal és Martin Lawrence-szel. 70%

Zsernyákok:
    Svéd film! Ennek ellenére nem művészfilm, de még csak nem is unalmas. Sőt! Nagyon jó. 75%

Dick és Jane Trükkjei:
    Jim Carrey új filmjei már egyre kevésbé viccesek. Télleg elkéne indulnia a drámai vonalon is. 65%

Vadkanok:
    Altesti poénokban gazdag de meglepően szórakoztató film. 65%

Játsz/ma: Michael Douglas hatalmas alakítása, újabb fordulatos történet David Finchertől. A tökéletes átverésfilm! 90%

Zathura: Jumamji koppintás, bár ugyanaz a készítője a két filmnek. Ennek ellenére, végig pörgő, jó film. 70%

Desperado: Nagyon ott vannak a tűzpárbajok, és a történet is remek, Antonio Banderas pedig ebbe a szerepbe született. 90%

Egy szoknya, egy nadrág: Hiába húzzák le, jó film, csak Bajor Imréhez nem illik Oroszlány Szonja elcsábítása. Rudolf Péter hatalmasat játszik. 70%

Holtak Földje: Érdekes dolgokk kerültek ebbe a részbe is, de nincs már annyi mondani valója mint a Holtak Hajnalának. Azért kiváncsian várom a Holtak Éjszakáját. 60%

Csapd le Csacsi: Magyar vígjáték az ősidőkből. Azért van pár jó beszólás benne és persze kommunista csúfolás dögivel. 70%

Randiguru: Nagyon kellemes, romantikus komédia, nem hiába a tavalyi év egyik legnagyobb sikere. Ötletes, szellemes, és vicces altesti poénok nélkül is. 80%

Asszem ennyi. Mit mondjak, jó munkahelyem van...
  • Kandurex
    Kútfejek:

Ahhoz képest, hogy lehúzták, én totál jól szórakoztam, sőt, az elmúlt 2 hónapban nem láttam jobb filmet :)
  • Sir Quno Jedi
    No, tegnap néztem a királyi egyesen az Ikert (Le Jumeau 1984) Pierre Richard-tól! Békebeli klasszikus vígjáték, ahol ezúttal skizofrén helyzetben brillírozhat a színész. A ikerhölgyek pazar portékák, a film nem nékülözi az erotikát, a helyzetkomikumot, mégis visszafogott, mai szemmel nézve, már-már prűd. Semmi kaki-pisi poénok. Üdítő színfolt a mai mocsoközönben. Én kiválóan szórakoztam.
  • Bandee1987
    az jó vígjáték volt
  • EmThor
    Munich

Tabukat masszírozgató, piszkálgató, de semmiképp' sem döntögető film. A vége a maga kérdésfeltevéseivel nagyon korrekt. A jelenetek továbbra is hatásvadászok. Nagy általánosságban semmi különleges. Oscar/nobel, stb. díj témájú a film, szal minimum 1 szobrocska, amit nem kapott meg mégsem... Egyébként sokan mondták, én nem találtam unalmasnak! És Ciarán "Gaius Julius Szízár" Hinds for prezident :D

6/10
  • I.C.ram
    Én meg azt, hogy kb 10 drámára, jó ha egy vígjáték jut.
  • Loál János #25441
    Na arra mondtam egy példát. :|