106873

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Van annal jobb is az teny. De neked teccet az a lenyeg! -
ja még a zubbony jó lett volna, de szerintem a fiók az találó
a film amúgy nem volt egy nagy szám. 6/10 kicsit pillangó hatásra hasonlít nem? -
North #25478 Moziba, kölcsönzőbe, otthon a gép előtt. Nagy filmrajongó vagyok, hidd el, elég sok filmet láttam. A Jacket számomra az egyik legjobb volt. Nem egyezik az izlésünk, ez van. -
EHH? Hol voltal 2005-ben? Mert moziba/kolcsonzobe/otthonagepelottwarezttolteni tuti nem! -
North #25476 Szerintem viszont 2005 egyik legjobb filmje volt. Nem az a szokásos hollywoodi mocsok. Szvsz a magyar címek meg az esetek többségében sokkal jobbak és frappánsabbak mint az eredeiek. -
Említettem a "zubbonyt", ami legalább olyan "jól" hangzik mint a fiók :-))) -
én sem tudom, de szerintem illik rá :)
(jacket = kabát, zakó) ezek közül sztem egyik se illene a filmre -
tepsi :) -
Nemtom mi a magyar megfelelője annak a tárolónak amiben a hullákat tartják, de sztem nem fióknak hívják. (ha igen, akkor bocs) -
miért hova zárják be szerinted? -
En kerek elnezest. -
Sztem jó a fiók, nem kell azt a szó szoros értelmében venni. -
Ezzel az erővel simán lehetett volna "A zubbony" vagy szájbarágósabban "A kényszerzubbony" címet adni a filmnek.
Főleg azért, mert magyar értelemben egy darab fiókról nincs szó benne. -
Bocs, hogy ilyen régi postra reagálok, de a Danny the Dog zenéjét én is rongyosra hallgattam már mielőtt láttam a filmet, mivel a Massive Attack komponálta. Ajánlom az összes albumukat, vannak jobbak is, mint a DtD. Hogy csak a Best Album Evert említsem, ami a Mezzanine :-) -
Miért hülyék? Nem muszály szószerinte fordítani és a cím illik a filmre. -
A Comic Strip-et se hagyd ki:) Igen érdekes Kevin Smith szemléletű romantikus vígjáték... Szerintem érdemes megnézni:)
ÉS igen Clerks mindent visz:D (Bár valljuk meg a Dogma meg valamivel intellektuálisabb a humor mellett:) -
Mindegyiken konnyekkel rohogtem!
Mafia-ba amikor a gyerek atussza az oceant , kimaszik , majd elkezd lihegni....hat en fentregtem :D -
mishaly #25463 Abszurd humor kedvelők figyelmébe!!!
Maffia!, Top Secret, Nagy Durranás 1-2
ala
pfilmek!!
-
Hamarosan jon a folytatas! :D -
Clerks a legnagyobb!!!
-
Jah... :-/
Bármennyire is lehet pl. "buroknak" fordítani, egyértelmű, hogy a film készítői nem a kis kamrára céloztak a címben, hanem a kényszerzubbonyra. -
Nincs kizárva, hogy én nem voltam ráhangolódva, de az eleje érdekes volt, aztán úgy leült, hogy nemcsoda h bealudtam.
De a havernak se tetszett és Ő sem az a kimondott "feszt end dö fjuriusz" rajongó... :-) -
A fiok? Ez a magyar cime? Ezek hulyek :D
Egyebkent szerintem se volt nagy szam. Sot... -
Mallrats, Jas and Silent bob strikes back
hat ezek beteg filmek:D:D:D 7/10 :D
most vadaszok a clersk meg a dogma utan..
a dogmat lattam de mar reg.. -
szerintem nagyon jó film volt, nekem nagyon tetszett... -
The Jacket (a fiók)
Nem pontoznám, mert elaludtam a végét és a haver utána vitte el a dvd-t, de valami elbaszottul unalmas időutazásos-"kivagyokén-dericcsükki" szerencsétlen filmecske Adrien Brody-val, Kris Kristoffersonnal és Keira Knightley-val.
Amúgy a haver is anyázott rendesen, szal azt kell levonnom, hogy a vége sem lett különb mint a 3/4-e. Elképzelésem nincs, hogy állhat ez a film 6,9%-on az imdb-n. -
terminator 3
en ezt nem hiszem el, hogy kepesek voltak leforgatni, egyszeruen, faj:/ -
Hostage [Túszdráma]
Egyértelműen Bruce Willis egyik kiemelkedő alakítása. Bár szerintem [sokakkal ellentétben] a story-it lerágott csontnak éreztem és néha ásítottam, néha kiszámítható volt és soxor elég volt abbol az idegbeteg hülyegyerekből is.
Sok lapos rész volt, de mégis valahol :) izgalmas volt, de nemtudok a mellett elmenni, hogy a vége mekkora talicskafos. Ilyen befejezés szerintem már uncsi, ide valami nagyobb csavar kellett volna, hogy aztmondanám, hogy hűhhh jofilm volt.[lehet hogy feledhette volna a sok negatívumot egy jo befejezés]. Ezektől függetlenül élveztem jo kikapcsolodás volt, nade mégis...
---> 6/10 -
Tibor vagyok, de hódítani akarok
Magyar vígjátékokhoz képest szerintem nagyon jó. 7/10 -
Há én többet néztem, igaz sorozatokat kintrő... -
Némi társadalmi párhuzamok. Olvass utána esetleg. -
Csinálsz mást is a TV/PC előtt ülésen kívül-e? -
ööö... Holtak Földjében az emberszéttépés módszerein kívül milyen mondanivalónak kéne lennie? 
amugy Holtak Éjszakája helyett van egy olyan csoda h Élőhalottak Éjszakája, még az elsőt 1968ban készítették, meg van egy 1990-es remake... -
PayaVP #25447 Elmúlt heti termés:
Nekem 8:
Kellemes vígjáték Tim Robbins-szal és Martin Lawrence-szel. 70%
Zsernyákok:
Svéd film! Ennek ellenére nem művészfilm, de még csak nem is unalmas. Sőt! Nagyon jó. 75%
Dick és Jane Trükkjei:
Jim Carrey új filmjei már egyre kevésbé viccesek. Télleg elkéne indulnia a drámai vonalon is. 65%
Vadkanok:
Altesti poénokban gazdag de meglepően szórakoztató film. 65%
Játsz/ma: Michael Douglas hatalmas alakítása, újabb fordulatos történet David Finchertől. A tökéletes átverésfilm! 90%
Zathura: Jumamji koppintás, bár ugyanaz a készítője a két filmnek. Ennek ellenére, végig pörgő, jó film. 70%
Desperado: Nagyon ott vannak a tűzpárbajok, és a történet is remek, Antonio Banderas pedig ebbe a szerepbe született. 90%
Egy szoknya, egy nadrág: Hiába húzzák le, jó film, csak Bajor Imréhez nem illik Oroszlány Szonja elcsábítása. Rudolf Péter hatalmasat játszik. 70%
Holtak Földje: Érdekes dolgokk kerültek ebbe a részbe is, de nincs már annyi mondani valója mint a Holtak Hajnalának. Azért kiváncsian várom a Holtak Éjszakáját. 60%
Csapd le Csacsi: Magyar vígjáték az ősidőkből. Azért van pár jó beszólás benne és persze kommunista csúfolás dögivel. 70%
Randiguru: Nagyon kellemes, romantikus komédia, nem hiába a tavalyi év egyik legnagyobb sikere. Ötletes, szellemes, és vicces altesti poénok nélkül is. 80%
Asszem ennyi. Mit mondjak, jó munkahelyem van... -
Kútfejek:
Ahhoz képest, hogy lehúzták, én totál jól szórakoztam, sőt, az elmúlt 2 hónapban nem láttam jobb filmet :) -
No, tegnap néztem a királyi egyesen az Ikert (Le Jumeau 1984) Pierre Richard-tól! Békebeli klasszikus vígjáték, ahol ezúttal skizofrén helyzetben brillírozhat a színész. A ikerhölgyek pazar portékák, a film nem nékülözi az erotikát, a helyzetkomikumot, mégis visszafogott, mai szemmel nézve, már-már prűd. Semmi kaki-pisi poénok. Üdítő színfolt a mai mocsoközönben. Én kiválóan szórakoztam. -
az jó vígjáték volt -
Munich
Tabukat masszírozgató, piszkálgató, de semmiképp' sem döntögető film. A vége a maga kérdésfeltevéseivel nagyon korrekt. A jelenetek továbbra is hatásvadászok. Nagy általánosságban semmi különleges. Oscar/nobel, stb. díj témájú a film, szal minimum 1 szobrocska, amit nem kapott meg mégsem... Egyébként sokan mondták, én nem találtam unalmasnak! És Ciarán "Gaius Julius Szízár" Hinds for prezident :D
6/10 -
Én meg azt, hogy kb 10 drámára, jó ha egy vígjáték jut. -
Na arra mondtam egy példát. :|