106874

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
dumb és dumber 2? :( -
Nem tudja vki, h a Büszkeség és balítélet c. film milyen időben játszódik?
Ha jól tom, a filmben nem igazán közlik, a könyvet nem olvastam.
Becslésem szeint kb. az 1700-as évek végén, és az 1800-as évek elején..lehet, h rossz az idő érzékem :D
THX
-
Biztos akad azér, mert nagy az Isten állatkertje. -
derossz :{ -
van ennél szarabb flm a világon? -
City of God
Nah ez egy erdekes film volt. Bar egy olyan temat feszeget ami kisse felidegesit ( sok ember nagyon kemenynek erzi magat fegyverrel a kezukben) de ettol fuggetlenul jo kis film volt!
7.5/10 -
nekem a szoke szuka tetszik:D -
Én azé meg fogom nézni majd, persze nem moziban... A főszereplő kiscsajt amúgy is kedvelem, mint színész, nameg a törpe se kutya. Maximum majd hányok közben. -
-
Csajozós film (Date Movie) -
az elmúlt évek vígjátékainak a paródiája (de a Kill Billt is paródizálja asszem)
olyasmi mint a scary movie, csak ez date movie :)
kommersz szutyok -
bővebben?
miről szól?
[gyűjti a tróger-szutyok filmeket] -
IMDB - 2.7/10 ... -
hehee -
DATE MOVIE
Ekkora sz@rt én még életemben nem láttam!!!
Általában a leggyengébb vígjátékokban is szokott lenni minimum egy jó poén. Na ebben egy sem volt!
Iszonyat fárasztó, legszívesebben sírtam volna, végig azon agyaltam, hogyan készülhetett el ez a film. Hihetetlen pénzkidobás!
Senki meg ne nézze! Egy német talán még el-elmulat rajta, de egy magyar vagy angol humoron nevelkedett ifi semmiképp!
Értékelhetetlenül sz@r!
0/10 -
Nálam fordítva volt, minden szempontból. :) A "szúnyogokat" nem is bírtam végignézni, nem is emlékszem már szinte semmire belőle. A másikat is régen láttam már, de arra emlékszem, hogy sokkal jobban tetszett.
-
Sajna én a "szúnyogokat" néztem meg először Jancsótól, és a hideg rázott ki attól a filmtől, így én kizárt, hogy adjak még1 esélyt annak az őrültnek :-D -
Crash 8/10
Megnéztem avégre a filmet,és nagyonbejött.
Egyébként is kedvelem az ilyen többszálonfútó,de valahol összekapcsolódó sztorikat.
Elég drámaian festett a dolog,ahogy az meberek viselkednek egymással,mindfaji,meg társadalmi szinten.
És nagy bölcsessége,hogy megkellene tanulniuk az embereknek egymást elfogadni,és békében élni(ami sohanemfog)
-
Még egy szavazat a "lámpásra", a "szúnyogok" nekem már nem tetszettek. :)
-
na azt már nem vágom, nekem a "ne fütyülj" kezdetű párbeszéd volt az abszolút favorit rész belőle
-
Abban a Szulejmán nevetése volt a legjobb. :-) -
eddig még láttam tőlük a "Mohácsi Vész" című zseniális filmet, na mondjuk az nálam még ha nem is 10/10 de közel van hozzá, az vezetett rá az "Anyád! A szúnyogok" megnézésére is, majd akkor ennek is nekiugrok, kössz
-
az az előtti "nekem lámpást adott az Úr kezembe pesten" című sokkal de sokkal jobb,ha kapát szereted és tetszik ahogy üvölt,akkor azt nézd meg,ajánlom figyelmedbe a temetős részt.de ennek a gárdának van még pár közös filmje,érdemes azért megnézni mindet,elég jók.és nem csak a káromkodás miatt :)
-
Anyád! A szúnyogok - x+4/10
a művészfilmeket még mindig nem tudom konkrétan értékelni asszem. a +4 pont viszont kötelező Kapa (Mucsi Zoltán) folyamatos elmebeteg ordítása miatt. -
a mi izlésünk általában eltérő :) -
"Bár akinek az első 10-15 perc nem jön be, annak az egész film nem fog."
Így voltam én, bár én kb. fél órát bírtam belőle, de aztán túlcsordultam a sok értelmesemmi párbeszédtől. :-)
Sztem iszonyat sux film...
-
Ja, de amúgy is kb. ég és föld a kettő. -
Kölcsönzőből vettem ki. -
még meg sem jelent, honnan van neked ez meg?
nézd meg még a Nightmare before Christmas-t is, ah még nem láttad -
Zűrzavar - Hurlyburly - 1998
állat film!
igazi története nincs, csak filóznak benne, főleg az aki éjjel-nappal el van szállva. Nagyszerű szereplőgárda! Bár akinek az első 10-15 perc nem jön be, annak az egész film nem fog.
10/10
-
lethal weapon 1-4
hat oltari ez a sorozat.. az osszes resze eszmeletlenul tetszik! -
meghalnak a niggák ? :) -
the jacket
itt olvastam róla.megnéztem és mindenkinek tudom ajánlani.valahogy ekaptam a hangulatot,vagy ő az enyémet,de nagyon bejött.megérte eddig fennmaradni érte.
elizabethtown
ezt is ennek a topicnak a hatására néztem pár napja,nagyon kellemes csalódás volt,nem hittem h tetszeni fog de ez is olyan film volt amit még néztem volna,rosszul esett hogy vége lett.
weatherman
na ezt csak úgy magamtól néztem és ez is bejött,az ilyen borongós filmek tetszenek mostanában,biztos mert én magam is az vagyok mostanában.lassan haladó film,türelem kell hozzá,senki ne várjon egy nagy pörgést tényleg nem sok minden történik benne,de azért kedves -kellemes poénok is vannak,és szerintem más is megtalálja benne a saját életére vonatkozó poént vagy okos mondatot.ajánlom lelki embereknek.
-
Végre sikerült megnéznem a Blade Runnert. Tetszett nagyon, bár nem egy hagyományos pörgős sci-fi. Sok elgondolkodtató dolog van benne, már nyitva hagyott kérdés. Érdekes film. Szereplők is nagyon jók. Sajnos csak a magyar szinkronosat tudtam megszerezni, abból is a narrátor nélküli változatot, így lemaradtam a "lófasz" "nehogymár" szavakaról :P -
Team America is ohne CGI, bár maga a film szerintem gyenge volt, kevés jó poénnal :( -
Hotel Ruanda: Dvd-n láttam, nagyon jó volt.Ajánlom mindenkinek!
És szomorú..
-
Crash [Ütközések]
Most volt alkalmam megnézni a filmet dvd-én és kicsit rossz szájízzel álltam neki a dologhoz. Ebben egy picit nem csalódtam de másfelől levagyok nyűgözve.
Kifejezetten egy nehéz film, amit egy bizonyos kor alatt nemérdemes megnézni, mert kell egy szellemi érettség hozzá.
Mivel elnyerte a legjobb filmnek járó oscart furdalt a kíváncsiság mi is lehet ez a film. Ez a rasszizmusos négeres témát már sok filmben kimerítették, de ittmég elment a dolog, de nagyon hajszálon függött nálam, hogy ne mondjam a témára, hogy ez nem az igazi.
Az első 1 órában szerintem nemsok ember érti első nézetre a filmet, de az uccso fél órában szépen szisztematikusan kezd összeállni a lényeg. Hogy mi a lényeg? Hát szerintem mindenki maga döntse el, de a személyes tapasztalatom az, hogy sok ember különböző tanulságot fog levonni. Én lerövidítve és parasztosan azt vontam le, hogy akármilyen színű is az ember [lásd: fekete, sárga] nagyon oda kell figyelni egymásra és különböző embereknek más-más az értékrendje, amit szem elött kell tartani. Igazából több dolog is megfogalmazódott bennem, de nemtudnám leírni, mert még most is gondolkodok rajta.
Színészek odatették magukat és ugyebár a vége...nahh így kell, hogy befejeződjön egy jó film.
Kezdem meggyőzni magam, hogy megérdemelte azt az oscart, mert nem az a tipikus témáju és "franko" film amit várnak a néző [ezt csak is pozitívumként írom].
Hát szép vasárnap estém volt, valahogy nincs kedvem a jövőhéthez :D
---> 9/10 -
Sátánka
ekkora gagyi egy filmet
-
Jó, ha így nézzük, akkor a felesége is ilyen (a lépcsős jelenet, ugye). :)
-
Sztem annak a szálnak csak az volt a lényege, hogy lássuk Tom fiában is megvan a hajlam a brutalitásra. Békés srác, aki nem akar zűrt, de ha fenyegetik túlságosan beledurvul. Tom is békés fickó, csak rossz társaságban nevelkedett, ahol mindig előtört belőle a szadista hajlam.