106875

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Gabyee #25764 izlések és pofozok:D -
PJ's King Kong
---------------------
Hűdeszép, hűdeizgi, hűdelátvány, hűdehűde...
Én meglettem volna enélkül a remake nélkül is. Oké, így volt igazán látványos a sztori, de különösebben nem vágyom az újranézésére.
A végén azért már kifejezetten idegesített, hogy a főhősnő 20 perce néma kussban néz nagyon szomorúan és szenved, és csak egy "Bjútiful"-t meg egy "Nooo"-t nyögött ki.
Nameg azért a párszáz méter magas épület tetején ennél egy kicsivel (értsd 50szer) komolyabb légáramlatok rohangálnak, ez meg simán létrázott, sőt ácsorgott a 4-5 méteres picsányi tetőn...
Várom PJ immáron teljesen SAJÁT alkotását, nem valami könyvadaptációját vagy film remakejét. -
Hostage
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NEkem kurva gyenge volt a vége... meg a megzakkant fiatal szociopata sok volt már kifejezetten untam, hogy csúnyán néz:D -
igen
és bármilyen meglepő, kib@szott jó volt! -
Uwe Boll filmje? :D -
Gabyee #25759 most néztem a Hostage(Túszdráma)c. filmet,hát volt benne minden!
szerintem baromi jó film,rendezői és operatőri munka első osztályú
Willis már-már szinészi képeségekkel rendelkezik:P
10/9
-
engem kisse liv tylerre emlekeztetett.. nemtom miert neha egyaltalan nem hasonlitott ra... najo.. soxor.. -
Hearth of America
megrázó film, nagyon érdekes, és sajnos egyre aktuálisabb témát boncolgat...
le-tag-ló-zó
10/10
/valaha ez az Uwe Boll is tudott rendezni jó filmet/ -
ezt látta már vki? -
The Promise
Egyik szemem sír, másik meg nevet. Annak ellenére hogy rengeteg CGI meg bluebox van benne, a képi világa nagyon elragatatott, néha olyan érzésem volt mintha Zhang Yi Mou rendezte volna ezt blueboxszal meg CGIvel. A történet is jó volt, de sajnos sok volt a végére a kérdés számomra. Egyik szálban elindult a történet de viszont befejezetlenül ér véget és ez az egészre igaz filmre igaz. Nem kapunk választ igazán arra hogy mi történik a végén, kétlem hogy a rendező azt akarta hogy képzeljünk oda vmit, mert ez egy pont olyan film aminél ez nem működik.
6/10 (látvány miatt érdemes megnézni de a színészek, karakterek stb igazán feledhetőek) -
ehh, legközelebb kicsit kipihentebben nézek filmet, ahol nem keveredek bele teljesen a feliratokba... vmi iszonyatos baromság rémlett. de amit írtál az tiszta volt, csak az utolsó jelenetbe kavarodtam vmi számomra ismeretlen módon bele... -
nekem az agressziv részenem tetszik, illetve szokás szerint a végén megint túllőtek a célon -
Kanál #25752 telleg joa volt, Robert Downey Val kilmer duo poen -
Nyiri #25751 Komolyan nem erted?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az apja fajtalankodott vele. Azert hogy kisebb legyen a szenvedese a csajnak Harmony azt adta be neki, hogy nem is igazi apja hanem az a filmszinesz aki naluk forgatott. Emiatt mert a csaj Hollywoodba, hogy megkeresse. Vagyis az egeszert a csaj apja a hibas.
Amugy Harmony nagyon jol nez ki
-
egyetértek, most fejeztem be, király film 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De a végén mi a fene volt Meleg Parry jelenete Harmony apjával? ez baromira nem tiszta számomra... -
Most nézem a Kontrollt újra. Nem rossz film, csak a poénok aránya nagyon koncentrált, valahol meg szitne nincs is egy 10 percen keresztül :( De azért jó kis film :) -
Igaz! -
Cindrella Man
10 / 10 kihagyhatatlan és felülmúlhatatlan! Az idei év legjobb filmje számomra. Hihetetlen, hogy egy romatikus fél dráma ennyire felülmúlja elképzeléseimet. 10 / 10 -
Kanál #25746 Szoke Kola 10/8
el voltam vele, neha meg el is vigyorodtam rajta, Gorog Zita poen volt, majkaban kellemeset csalodtam, enyleg jo kis magyar film volt.
Lord of War 9.5/10
No comment :P -
Tom.Yum.Goong
Nekem tetszett. Mondjuk néhol lement teljesen gyerektörténetbe a film, de ez ilyen megszokott -thai- jelegzetessége az eddigieknek. (Elefántok arik, a kicsik még inkább). A történet magva egyébként vagányabb mint az Ong Bakba vót. Tony Jaa ottvan a szeren, a repteres poén is jó vót. A végén a csontos harc viszont gáz. 8.4/10 -
16-ig megvannak, mire leszedem őket idáig, sztem fennlesz mind a 24 :-) -
Addig nem totom le amig nincs meg az osszes risz!!!11 -
Ejj, ha nem kezdtem volna el most tölteni a 24 ötödik évadot, tuti nekiesnék és lecibálnám.
(tán meg is teszem, a 24 úgyis ráér :-D) -
Kiss Kiss Bang Bang
komedias akciothriller!!!! de meg milyen:D
kurvajo film, parszor lehetett rohogni is szal szvsz 8/10 -
Hat a LoW kicsit mas teszta de nekem naon teccet. -
Kanál #25739 koff, utoljara a National Treasure-t lattam niklasz kejdzsel az tetszett, eleg sok jot hallottam errol a filmrol -
Nekem nagyon bejött! -
Kanál #25737 Lord of War-t erdemes megnezni? -
jaja -
Ha a feliratok.hu-n nincs, akkor 99%, hogy amúgy sincs(magyar, gondolom). -
segítsetek már legyetek szívesek!a feliratok.hu-n és a hosszupuskán kívül hol találok még feliratot?a failure to launch-hoz keresek,de ezeken nincsen.köszi. -
Az. -
Ez a Spike Lee féle Inside Man lenne?
(magyar cím miatt sokszor lőttem már bakot:D) -
felet megneztem..sztan elaludtam.. azota nem nagyon erdekelt a film -
Belső Ember:
Nagyon jó kis "túszdráma" film. Végig izgalmas, pedig nem egy pörgős film. Van benne sok rejtély, ami foglalkoztatja a nézőt, és agyal rajta folyamatosan, már már nem is figyel a filmre :D Szereplő gárda is nagyon ott van szerintem. A kétszálon futtatás is jól meg van oldva, nem zavarodik bele az ember. Van benne kis társadalom-kritika is. Végre nem az a film, mikor a főhös egyedül bemegy, és kicsinálja az egész bandát. Szóval, aki Bruce Willis féle eksönt akar, az kerülje. Nekem tetszett a film nagyon. -
Ha fele olyan jók mint az első részben már megérte
-
ehh, Men In Black most volt a retekklubbon, vagy 100X láttam már, de a legjobb scifi komédia :d 8/10 -
Na ebben biztos vagyok
[IRONIZÁL]
-
Ice Age 2
Tele sok jó poénnal! 9/10 -
kár