106875
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Gabyee
    izlések és pofozok:D
  • Blasta
    PJ's King Kong
    ---------------------
    Hűdeszép, hűdeizgi, hűdelátvány, hűdehűde...

Én meglettem volna enélkül a remake nélkül is. Oké, így volt igazán látványos a sztori, de különösebben nem vágyom az újranézésére.

A végén azért már kifejezetten idegesített, hogy a főhősnő 20 perce néma kussban néz nagyon szomorúan és szenved, és csak egy "Bjútiful"-t meg egy "Nooo"-t nyögött ki.
    Nameg azért a párszáz méter magas épület tetején ennél egy kicsivel (értsd 50szer) komolyabb légáramlatok rohangálnak, ez meg simán létrázott, sőt ácsorgott a 4-5 méteres picsányi tetőn...

Várom PJ immáron teljesen SAJÁT alkotását, nem valami könyvadaptációját vagy film remakejét.
  • Bucser
    Hostage

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NEkem kurva gyenge volt a vége... meg a megzakkant fiatal szociopata sok volt már kifejezetten untam, hogy csúnyán néz:D
  • fifi
    igen
    és bármilyen meglepő, kib@szott jó volt!
  • I.C.ram
    Uwe Boll filmje? :D
  • Gabyee
    most néztem a Hostage(Túszdráma)c. filmet,hát volt benne minden!
    szerintem baromi jó film,rendezői és operatőri munka első osztályú
    Willis már-már szinészi képeségekkel rendelkezik:P
    10/9
  • CSOCSO
    engem kisse liv tylerre emlekeztetett.. nemtom miert neha egyaltalan nem hasonlitott ra... najo.. soxor..
  • fifi
    Hearth of America
    megrázó film, nagyon érdekes, és sajnos egyre aktuálisabb témát boncolgat...
    le-tag-ló-zó
    10/10
    /valaha ez az Uwe Boll is tudott rendezni jó filmet/
  • Iori
    ezt látta már vki?
  • Iori
    The Promise

Egyik szemem sír, másik meg nevet. Annak ellenére hogy rengeteg CGI meg bluebox van benne, a képi világa nagyon elragatatott, néha olyan érzésem volt mintha Zhang Yi Mou rendezte volna ezt blueboxszal meg CGIvel. A történet is jó volt, de sajnos sok volt a végére a kérdés számomra. Egyik szálban elindult a történet de viszont befejezetlenül ér véget és ez az egészre igaz filmre igaz. Nem kapunk választ igazán arra hogy mi történik a végén, kétlem hogy a rendező azt akarta hogy képzeljünk oda vmit, mert ez egy pont olyan film aminél ez nem működik.
    6/10 (látvány miatt érdemes megnézni de a színészek, karakterek stb igazán feledhetőek)
  • Calver
    ehh, legközelebb kicsit kipihentebben nézek filmet, ahol nem keveredek bele teljesen a feliratokba... vmi iszonyatos baromság rémlett. de amit írtál az tiszta volt, csak az utolsó jelenetbe kavarodtam vmi számomra ismeretlen módon bele...
  • Mike
    nekem az agressziv részenem tetszik, illetve szokás szerint a végén megint túllőtek a célon
  • Kanál
    telleg joa volt, Robert Downey Val kilmer duo poen
  • Nyiri
    Komolyan nem erted?
    Az apja fajtalankodott vele. Azert hogy kisebb legyen a szenvedese a csajnak Harmony azt adta be neki, hogy nem is igazi apja hanem az a filmszinesz aki naluk forgatott. Emiatt mert a csaj Hollywoodba, hogy megkeresse. Vagyis az egeszert a csaj apja a hibas.

Amugy Harmony nagyon jol nez ki
  • Calver
    egyetértek, most fejeztem be, király film
    De a végén mi a fene volt Meleg Parry jelenete Harmony apjával? ez baromira nem tiszta számomra...
  • I.C.ram
    Most nézem a Kontrollt újra. Nem rossz film, csak a poénok aránya nagyon koncentrált, valahol meg szitne nincs is egy 10 percen keresztül :( De azért jó kis film :)
  • Sephi
    Igaz!
  • Kandurex
    Cindrella Man

10 / 10 kihagyhatatlan és felülmúlhatatlan! Az idei év legjobb filmje számomra. Hihetetlen, hogy egy romatikus fél dráma ennyire felülmúlja elképzeléseimet. 10 / 10
  • Kanál
    Szoke Kola 10/8
    el voltam vele, neha meg el is vigyorodtam rajta, Gorog Zita poen volt, majkaban kellemeset csalodtam, enyleg jo kis magyar film volt.
    Lord of War 9.5/10
    No comment :P
  • tomsolo
    Tom.Yum.Goong

Nekem tetszett. Mondjuk néhol lement teljesen gyerektörténetbe a film, de ez ilyen megszokott -thai- jelegzetessége az eddigieknek. (Elefántok arik, a kicsik még inkább). A történet magva egyébként vagányabb mint az Ong Bakba vót. Tony Jaa ottvan a szeren, a repteres poén is jó vót. A végén a csontos harc viszont gáz. 8.4/10
  • Blasta
    16-ig megvannak, mire leszedem őket idáig, sztem fennlesz mind a 24 :-)
  • Sephi
    Addig nem totom le amig nincs meg az osszes risz!!!11
  • Blasta
    Ejj, ha nem kezdtem volna el most tölteni a 24 ötödik évadot, tuti nekiesnék és lecibálnám.
    (tán meg is teszem, a 24 úgyis ráér :-D)
  • CSOCSO
    Kiss Kiss Bang Bang

komedias akciothriller!!!! de meg milyen:D
    kurvajo film, parszor lehetett rohogni is szal szvsz 8/10
  • Sephi
    Hat a LoW kicsit mas teszta de nekem naon teccet.
  • Kanál
    koff, utoljara a National Treasure-t lattam niklasz kejdzsel az tetszett, eleg sok jot hallottam errol a filmrol
  • desigo
    Nekem nagyon bejött!
  • Kanál
    Lord of War-t erdemes megnezni?
  • desigo
    jaja
  • Dynamic
    Ha a feliratok.hu-n nincs, akkor 99%, hogy amúgy sincs(magyar, gondolom).
  • sadvagabond
    segítsetek már legyetek szívesek!a feliratok.hu-n és a hosszupuskán kívül hol találok még feliratot?a failure to launch-hoz keresek,de ezeken nincsen.köszi.
  • I.C.ram
    Az.
  • Bucser
    Ez a Spike Lee féle Inside Man lenne?

(magyar cím miatt sokszor lőttem már bakot:D)
  • CSOCSO
    felet megneztem..sztan elaludtam.. azota nem nagyon erdekelt a film
  • I.C.ram
    Belső Ember:

Nagyon jó kis "túszdráma" film. Végig izgalmas, pedig nem egy pörgős film. Van benne sok rejtély, ami foglalkoztatja a nézőt, és agyal rajta folyamatosan, már már nem is figyel a filmre :D Szereplő gárda is nagyon ott van szerintem. A kétszálon futtatás is jól meg van oldva, nem zavarodik bele az ember. Van benne kis társadalom-kritika is. Végre nem az a film, mikor a főhös egyedül bemegy, és kicsinálja az egész bandát. Szóval, aki Bruce Willis féle eksönt akar, az kerülje. Nekem tetszett a film nagyon.
  • I.C.ram
    Ha fele olyan jók mint az első részben már megérte
  • zaki
    ehh, Men In Black most volt a retekklubbon, vagy 100X láttam már, de a legjobb scifi komédia :d 8/10
  • Blasta
    Na ebben biztos vagyok
    [IRONIZÁL]
  • desigo
    Ice Age 2

Tele sok jó poénnal! 9/10
  • Iori
    kár