106870

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a harag napja ? látta má valaki? :D mégegy szar magyar gagyi -
Dagon
Lovecraft & Árnyák Innsmouth felett ihlette, nevek mások, mert spanyoloknál játszódik. Miskatonic pulcsi miatt már kötelező :) Mint film nem nagy szám, de pl. most fejeztem be Lovecraft Összes I.-II.-III. köteteit, szal egy:
8/10 Iä Iä Cthulhu Ftaghn.
The Hills Have Eyes
Eh.. hát mint horroros slasheres nem rossz, vérrel nem spóroltak. Kb 3 dollár lehettett az összktg. vetés, végig a sivatagban játszódik. Egyébként meg 12, egy tucat... :/
SPOILER
a krátereket mikor mutatta felülről, na az ott volt!
7/10 -
Weeds(Nancy ül a fűben)
Igaza volt Mentolnak nagyon fasza kis sorozat. lehet rajta nevetni bőven. -
vg #26397
-
De annyira edes! -
Ne érezzetek már ekkora késztetést arra, hogy a sajátotoké legyen az utolsó szó! -
Színvonal a béka segge alatt -
Koszonom mi is teged! -
vg #26392 Nah, most jól megmondtad, gratulálok!
-
Hehe pisis megszolalt :D Mivan apa kifogytal a anyagbol? Ugyanazokat a baromsagokat hajkuraszod? Csip a pisi mi ?:D
Jaj de utal teged mindeki :D Szvsz ez zavar teged vagy lehet ezt elvezed :D -
React #26390 Ez is tök jó! De ettől függetlenül még cseszegetem öcsémet, hátha... 
:DDD Nekem se gond, hogy későn játszák :)
[X-men lesz ma 9től a retekklubbon :)] -
vg #26389 Te inkább mennyél vissza "Ket tuz kozott" topicodba! Te vagy az aki kötekszik(#26386,#26388), és hazudozik összevissza(PSP topic)! Én csak a véleményem mondtam!
-
Ne szojal hozza mert azt akarja hogy kotekedhessen. -
híreket? 1 hírt copyztam be. Ha nem tetszik átugrod, kész. -
O bocsas meg neki te nagy ur hogy ilyet mert tenni. Mond miert nem mesz el valami hires tudosnak ha mar ennyire okos vagy minden forumban? Kituntetesnek vennem ha nem valaszolnal hanem szepen eltunnel innen mert csak flemet keltesz midenutt ahol jarsz.
-
vg #26385 Sorozatjunkien iszonyat rossz irások/hírek vannak... Úgy értem fogalmazási bajok, olvashatatlan, értelmetlen az egész. Látszik, hogy nem tanultak semmilyen újságírást. Amúgy jó oldal, szeretem, de nem kellene onnan becopyzni híreket. -
React #26384 Nah nem rossz, megkóstoljuk.. :))) igen vmi hasonlóra gondoltam, már csak a címéből is kiindulva :D
ahogy nézem pont ma lesz HbO2 június 7. 22:45, viszont utánna meg keddenként játszák 9től az hbon... hmm :) -
24: Nem csak egy évad lesz a Cool-on?
írta: winnie
mikor: 2006. május 31. 16:36 | 7 komment
Azért odateszem a kérdőjelet, mert szkepticizmusom határtalan, de Hooligan addikt-társunk rákérdezett az RTL Klub kisgyermekénél a Cool Tévénél, hogy mi is a nagy büdös helyzet 24-ügyben? A válasz szerint, melyet engedelmével idézek, a következő:
"Köszönjük az érdeklődést! Több évadot is adni fogunk, erről a későbbiekben részletesen tájékozódhat majd a sajtóból, a műsorelőzetesekből és hírlevelünkből. A sorozatot magyar szinkronnal vetítjük. Június 19-től hétfőn és kedden 23:15-kor lesz látható a sorozat, az egyes epizódok ismétlése másnap 22:15-kor kerül adásba."
Kinél van pezsgő? (És nem, nem búsongok amiatt, hogy éjszakára tették be:)
sorozatjunkie.freeblog.hu -
Mentol #26382 A történet alapja hasonló a Fűbenjáró bűn c. mozifilmhez: kisvárosi anyukának meghal a férje, és valamiből fedeznie kell a mapi betevőt. Dílerkedni kezd.
Nem kell egyből rosszra gondolni! Inkább ilyen sitcom-szerű, de óriási poénokkal.
Ajánló -
React #26381 Hülye öcsémet rá kéne már vennem, hogy töltse le nekem, de lusta mint a dög :/ Pedig nagyon kiváncsi vagyok rá... Itthon fogják amúgy vmikor játszani? -
React #26380 miről szól? -
24 S3
10/10. egyszerűen nem lehet rá mást adni. -
Mentol #26378 Weeds - fasza kis sorozat, és most indul az HBO-n!!! -
No igen. Mást várt az ember Mr. Beantől. Érdekes film volt, az szent. -
na en is meglesem vegre... -
Keeping Mum (2005, http://imdb.com/title/tt0444653/)
A végére már kicsit morbid humorú, de nagyon szórakoztató film, ami most került a magyar mozikba "Az eltakarítónő" címmel. Semmi habostorta effekt, csak szokásos könnyed angol színvonal. Mindenképpen megnézésre érdemes. Bővebben nem szólnék róla, az index-nek is tetszett, tessék ott elolvasni a kritikát, akit érdekel. :)
Értékelés: 8/10
-
jo kis film!! -
Joyeux Noël. Ez is 1. világháborús film, nekem megvan, de még nem láttam. -
React #26372 Nekem tetszett az X-men3, bár tény, hogy az elözőek jobbak voltak! -
X-men 3
5/10 -> én ebből már kinőttem
-
én sem értem. -
React #26369 Én hülye meg elolvastam egy kritikát elötte! ÉNN BALGA :DD - soha többet nem fogok, de vártam már nagyon ezt a filmet(woodyallenfun:)- Ugye a film alatt bármikor meghallottam szerencse, ez jutott eszembe :) -
"olykor már túlságosan is sokszor említette azt, hogy az élet a szerencsén múlik, bár lehet az amerikaiakkal csak így lehet megértetni dolgokat,"
Ebben biztos lehetsz ;)
Amúgy nekem ez pl. csak a végén tűnt fel, addig nem vettem észre, hogy sokat hivatkozna a szerencsére... -
Egy kávéházi elélvezős jelenet egy Meg Ryan filmben volt. Azt hiszem a Harry és Sallyben, de lehet, hogy French Kissben. Gondolom ide volt az a harmatgyenge utalás is. -
Ezt írtam be - lassan egy éve - ide:
"Hosszú jegyesség (a legfrissebb)
Az ifjú Indiana Jones kalandjai
Nyugaton a helyzet változatlan (ebből kettő is van 1930 és 1970-es, de mindkettő nagyon jó)
Fekete Vipera
Szenvedélyek viharában
Szerelemben, háborúban
A nagy vörös egyes
Nagy ábránd
A király összes embere
Arábiai Lawrence
Az afrikai királynő
A dicsőség ösvényei
Gallipoli
Quatermain (sorozat)
Még hány mérföld Babilonig?
Raszputyin
Csillagosok és katonák
Bors (sorozat)
Anzacs
York őrmester
Blue Max
A Vörös báró - von Richthofen és Brown)
Az elveszett hadoszály
Búcsú a fegyverektől (ebből is kettő van 1932 és 1957, de szvsz az 1932-es a nyerőbb)
Wings (nincs magyar címe)
A Pokol angyalai
A Sas és a Sólyom
Crimson Romance (Erich von Stroheim) (nincs magyar címe)
Dawn Patrol (Errol Flynn) (nincs magyar címe)
A Lafayette repülősszázad
Zeppelin
A Waterloo híd
Mata Hari (épp aktuális :)
The Fighting 69th (nincs magyar címe)
Micsoda ár a győzelemért?
Szívek királya
The Lighthorsemen (nincs magyar címe)
Augusztus ágyúi
40 ezer lovas
J'accuse (némafilm) (nincs magyar címe)
Hearts of the World (némafilm) (nincs magyar címe)
Csata Verdunért
A nagy parádé (némafilm)
Sötét utazás
Dr. Zsivágó
Johnny Got His Gun (nincs magyar címe)
A királyért és a hazáért!
Az utolsó parancs (némafilm)
Life And Nothing But (nincs magyar címe)
Bronzemberek
Miklós és Alexandra
Micsoda szép háború ...
Vörösök
A katona visszatér
Upstairs (sorozat)
Wilson
Jönnek a Jenkik!
kb. ennyi ...
Volt még egy I. VH-s vígjáték, két amerikai bankrablóról, de annak nem ugrik be a címe. Aki tudja, írja hozzá a listához!"
Az utolsó film címe azóta sem ugrott be, de egy Zeppelint kellett kilőniük ... -
Ezt a Running Scared-et láttad anno?
Running Scared (1986) -
Nyiri #26364 X-Men: Last stand
Annyit elertek a filmmel, hogy nem varok tobb reszt. A masodik resz utan alig vartam, hogy legyen harmadik. Ennel meg alig vartam, hogy vege legyen. Valahogy hianyzott a hangulat, ami az elso resz minden kepkockajaban benne volt. -
Szigorúan bizalmas
8,5/10 -
A Da Vinci-kód
Nem értem miért mondja mindenki, hogy unalmas. Én végig feszengve ültem a film alatt és bizony (szvsz) elég félelmetes atmoszférája volt. Igaz a könyvet nem olvastam, mert túl sok mindent elárultak vele kapcsolatban és elvette a kedvem, de azért lehet, hogy majd valamikor bepótolom. Tehát adaptáció-ügyben nem ítélkezhetem (Apám szerint annak is jó volt), de mint film, nekem bejött.
7/10 -
Nyugaton a helyzet változatlan.