106870
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Iori
    Mulholland Drive:
    Kapizsgálom már a mondanivalóját, illetve az egész történetet de valahogy mindig elakadok. Mindig van valami ami nem passzol, sztem Lynch szándékosan tett be olyan elemeket hogy a néző dolgát megnehezítse.
  • I.C.ram
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Az nem derül ki, hogy ki küldözgette őket. A végén az a jelenet pedig az volt mikor Majidot elviszik az intézetbe
  • EmThor
    nekem teccett, pont ez a lényege a sorozatnak :D
  • vg
    Final Destination 3

Nagyon rossz film, az eddigi leggyengébb rész. Értelmetlenűl extrabrutális kivégzések, hülye befejezés. Inkább mutattak volna végre valamit a "halálból" is, de semmi...

0/10
  • Calver
    Serenityhez musthave Firefly c. remek sorozat is, annak a "befejezése" a film...

utóbbi időben amik elém kerültek:
    The Hills Have Eyes - 5/10
    emészthető, tipikus amcsi horror, ahol általában tisztán tudja az ember a következő jelenetet, csöppet tele baromságokkal, de nem is vártam mást. egyszer nézhető, az biztos h senkinek nem okoz álmatlan éjszakákat.

V for Vendetta - 8/10
    kifejezetten profi lehetne ez is, ha például lenne rendes befejezése, de sajnos nem sikerült eltalálni imho a végét. azontúl teljesen korrekt film, remekül eltalált jelenetekkel.

Drakula halott de élvezi - 6/10
    könnyed, bugyuta film, pár jó poénnal. egyszer nézhető, sőt, esetleg még jót el is lehet később mókázni társaságban a benne lévő hülyeségeken.
  • grebber
    Leirnád nekem hogy ki küldözgette a videófilmeket?
    És a vége fele az mi amikor a gyereket elviszek autóval?
  • grebber
    Kegyetlen Jel.(Megtörtént esetek alapján)

Jó film volt vártam kiderüljön ki a gyilkos erre irják a végén hogy a valoságban a mai napig semmi infot nincs a gyilkost illetően mindig szabadlábon van!
  • Raffaello
    ultraviolet 0/10

gyerek a táskában !! :C
  • I.C.ram
    Rejtély:

Kicsit olyan se eleje, se vége film. Vége nem tetszett, hogy úgyh agyták az egészet az emberben, hogy nesze semmi fogd meg jól. Pedig jó lett volna, mert tényleg elkezd járni az ember agya a filmen, meg izgalmas is néha, de elég sok a töl fölösleges üresjárat benne. De mondom a vége volt a legrosszabb :/
  • Jano
    Ma este 22.20-kor a tv2-n Bizánci tűz, ami, ha nincs újraszinkronizálva, akkor egy nagyon vicces film.
  • EmThor
    mos def kinyalhatja alig értettem valamit. film télleg jó volt, amúgy is akció ubiszezon van :(
  • SASboy
    16 blocks
    Nagyon jó akciófilm Bruce Willis főszereplésével. Akcciófilmekben nem voltak mostanság túl jók, de ez megállta a helyét. (Néger csávó milyen érdekesen beszél angolul.) 7/10
  • SiteDisagner
    Én most jutottam el a Poseidonra, szóval nemtudom. Túl sok benne az irrealítás, és feltűnő pár baki is.. De mindenesetre nagyon élveztem, és szerintem nagyon jól meglett csinálva. Nekem *fav*..
  • SASboy
    The Descent
    Jó kis barlangos horror. 7/10
  • Iori
    mer teszett mos def :), nagyon bírom a jó színesbőrü színészeket, és olyan vicces ahogyan beszél :)
  • zaki
    Ha semmi xtra, akkor miért adsz rá 8-ast? :)
  • Iori
    16 blocks:
    kellemes szombat délutáni mozi, jó színészekkel, átlagos történettel, jó sztorivezetéssel, semmi xtra
    nekem kifejezetten tetszett Mos Def játéka, nem azt a gettho karaktert adja vissza mint a legtöbb ilyen karakter
    8/10
  • fifi
    Elveszett gyermekek városa

sokadjára...

még mindig 10/10
  • I.C.ram
    Miért? Szerintem jó volt végig. Kicsit elvont az biztos, meg néha talán elveszti átesik a ló túloldalára, de jó szerintem.
  • TheSuperMan
    én 40 percig birtam nézni :(
  • SASboy
    Forrest Gump
    10/10
  • z0ty #26619
    Egyik kedvencem, tényleg nagyon jó film. (Ahogy a 12 majom is, szintén Terry Gilliam rendezésében)
  • I.C.ram
    Brazil (1985)

Ilyen groteszk filmet én még nem láttam! Olyan volt, mintha 19.-20. század groteszk könyveit mind egybegyúrták volna, és csináltak volna belőle egy filmet. Tipikusan az a film, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy hülyeségnek találja.

Maga a film amúgy a börükrácia hálójáról szól egy utópisztikus világban, és hogy egy egyszerű tévedés, hogy teheti tönkre jó pár embernek az életét. Ugyanakkor szól még arról, hogy egy teljes unalomban élő hivatalnok milyen kalandos életet szeretne magának, ami a végén már-már az őrületbe kergeti. A filmből a humor sem hiányzik, bár ez is inkább groteszk formában :)

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a társadalom bírálós, utópisztikus, retro-jövő filmeket.
  • vg
    Poseidon

Tényleg nagyon rossz film, viszont az effekteknél, és a diszletek "szépségénel" jobbat aligha lehet készíteni...

3/10
  • Mentol
    Ja, én is megnéztem. Igaz, hogy késő este, és már fáradt voltam, de olyan kettős érzéssel hagytam abba.
    Egyrészt jópofa volt a cselekmény, de a történetet (illetve a végkifejletet) nem nagyon értettem...
  • Sephi
    Inside man -

Nos nem gondoltam volna hogy egyhamar olyan filmet latok ami lekot. Termeszetesen a vege megint csak egy "ismeros" jelenet. De feltetlenul egyszer meg kell nezni!
  • PíszLávJuniti
    Senerity 7/10
    kicsit enyhén starwarsos beütés, viszont a kiscsaj harcmodorja tetszett :)

Eltakarítónő 8/10
    bárgyú filmet vártam, a neve alapján, de egy egész jól sikerült komédia lett belőle. nem kimondottan poéndömping, de egy vasárnapi mozidélutánnak mindenképpen jó.
  • seriesfanatic
    Subtitle workshop
  • Sephi
    Lehet nem ide tartozik de megkerdem. Van nekem egy sorozatom de a felirat hozza (mas nincs) pontosan 00:02:34 kor kezodik viszont a filmben 02:33:45 nel mondja azt szal a felirat az naon sokkal korabban van. Mi a teendo itt? Vagjam meg a Divx-et mert ami az a kb 2 perc az csak elmeseli mi volt az elozo reszben vagy van valami progi amivel lehet alitani a feliratot?
  • Kanál
    House Md 1.-2. evad
    ence 11/10, prison break mellett nalam top favorit
  • I.C.ram
    A Caché (Rejtély) c. filmet honnan lehetne lemarcangolni? Bithumenen nincs :( Marad isohunt akkor? :(
  • Kandurex
    Ismeretlen hívás:

sok - sok klisé, unalom, bár a felveztés egész jó, a vége különösen csapnivaló, rövid!

6.2 / 10
  • hali
    nembaj, nekem tetszett, vonzanak az orultek :)
  • Jhon Balu
    örültekháza hát elég gagyi film volt.
  • Iori
    credits utáni jelenet megvolt?
  • zaki
    Constantine

8/10
  • hali
    House of Fools 7/10
  • React
    de szűkszavú vagy... és tetszett/nem tetszett? :))
  • fotomán
    Lány a hídon
  • zaki
    Nem akartam mondani... :P